ny metod.... igen...

Hej!

Körningen gick hyfsat idag :) Lunchen blev lite försenad.. Det tog längre tid att handla än vad jag trodde.. Till lunch blev det = färskt kalkonbröst som jag skivade i skivor och stekte i rapsolja. Till det hade jag kokta brysselkål, några körsbärstomater och lite fetaost! Mmmm.. I eftermiddag blir det cashewnötter.. NAJS!! och ikväll har jag faktiskt med mig matlåda till jobbet.. Jag äter efter att de boende har ätit.. Jag ska ha med mig några skivor rökt skinka (med endast ett E i!!! och det är konserveringsmedal allt annat va naturligt!!!) några kokta brysselkål, lite körsbärstomater och lite blomkål (ej kokt!) Inga kolhydrater eller mjölk produkter..

Det känns härligt att äta nyttigt för att man vill att kroppen ska må bra inte för att man känner sig tvungen att gå ner i vikt! Ingen press!

Jag håller faktiskt på att testa en metod.. Denna metoden går ut på att man ska inte äta kolhydrater eller mjölkprodukter 5 dagar i veckan.. och 2 dagar i veckan får man äta kolhydrater så som = mycket grovt bröd, fullkornsris och fullkornspasta.. och även havregrynsgröt.. och man får dessa 2 dagar äta filmjölk, mjölk, cremefraiche och andra mjölk och grädd produkter.. Så 5 dagar i veckan ska jag ha olika ägg frukostar och 2 dagar i veckan blir det gröt frukostar :) Vi får väl se om detta ökar förbränningen!

Målet med denna metod för mig är att få bort den uppblåsta magen och gå ner ca 4-5 kg till men mest för att kroppen ska må bra och att jag ska få energi av alla nyttiga grönsaker.. Jag är annars lite dålig på att få i min grönsaker men med denna metoden så måste jag ju äta grönsaker ;)

Jag tänker inte äta så här resten av livet.. men jag ska försöka lära mig att få i mig mer grönsaker, kyckling och fisk! För jag äter för lite utav det.. Jag hade lätt kunnat ha varannan dag i framtiden.. Varanan dag med kolhydrater och varannan dag utan kolhydrater..

Nä, nu ska jag ha kaffe ;)

PUSS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0