Recept

Hej!

Här kommer recept på mina kalla såser som jag gjorde till mina smörgåsar =

REMOULADSÅS
1 dl majonäs
1 1/2 dl gräddfil
1/2 dl hackad inlagd gurka
1 msk hackad kapris
1 msk hackad persilja
1/2 tsk dragon

Blanda samman allt och smaka av! MUMMS! Denna såsen hade jag igår till den pannerade torsken och den är jätte god!!

GRAVLAXSÅS
1 dl svensk senap
1 1/2 dl strösocker
1 msk vinäger
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 1/2 dl matlagningsolja
2 dl hackad dill

Blanda samman senap, socker och vinäger. Rör ner salt och peppar. Vispa sakta ner oljan tills det blir en tjock blank sås. Rör i dillen.

Jag rekomenderar er verkligen att göra egen gravlaxsås, den blir mycket godare!

RÖDBETSSALLAD
1/2 burk rödbetor
1 rött äpple
1/2 gul lök
ca 1 dl majonäs
ca 1 dl cremefraiche
senap
salt och vitpeppar

Låt rödbetorna rinna av noga. Hacka rödbetor, äpplen och lök. Blanda samman alla ingredienser. Smaka av. Använd rödbetssalladen till pannbiff smörgås! MUMMS! Denna såsen är mycket krämigare och fylligare i smaken än de man köper!



LYCKA TILL!!
PUSS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0