Till Gärtrud..


Jag kollar på E-nr och tillsatser för att jag vill må så bra som möjligt.. Jag bryr mig inte om att maten är fett-rik eller innehåller socker så länge det är naturliga ingredienser.. Imorgon ska jag laga köttfärsås och självklart ska jag ha vispgrädde i den och färska grönsaker.. En person som har ätstörning kollar nog mer på fett och kalori innehåll... men det skiter jag fullständigt i.. Jag äter äkta och naturliga rå varor men mindre portioner.. Och när mina föräldrar växte upp så åt de bara middag en gång om dagen och sedan smörgås eller något lättare på kvällen och både jag och Stefan mår bra på det! Innan jag blev gravid vägde jag 55 kg och för 2 år sen vägde jag över 70 kg vilket tror du är bäst för kroppen!!? Jag är bara 150 cm lång!!! Jag vill minska risken för hjärt och kärlsjukdomar och förhoppningsvis slippa andra sjukdommar också.. Jag lever så som jag vill leva.. Och ärligt talat så tycker jag inte om färdig rätter, köpe mat som billiga pizzor eller hamburgare.. Jag fattar inte hur folk kan äta det för det smakar ju fruktansvärt!!! Och det är väl verkligen fel att ge sådan mat till sitt/sina barn!! Jag mår illa när jag ser 2-åringar äta på MC-donalds..  men du behöver inte läsa min blogg..

Jag lever mitt liv precis som jag vill och jag mår toppen! Mitt socker är toppen och mitt blodtryck är bra.. Min puls är också bra så jag tror inte min kropp tar skada av att säga nej till tillsatser eller E-nr och mig veteligen så fanns det inte så mycket tillsatser i maten när mina föräldrar växte upp.. Och min mamma har alltid lagat riktig husmanskost till mig och det tänker jag göra till mitt barn! Jag tänker inte bli en mamma som handlar 20 st barnmatsburkar på Maxi.. Usch..

Hej, på dig!
MVH Jenny!

Kommentarer
Postat av: Jannikah

Gärtrud: Jag säger istället stackars DINA barn!

Och har Du någon kommentar att komma med så stå då för fan upp för den och använd ditt riktiga namn!

2010-07-23 @ 19:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0