Veckans matsedel
Måndag
Lunch Svamp risotto
Middag Stefan Färdig ärtsoppa. Jenny blodpudding, bacon och rivna morötter.
Tisdag
Lunch Stefan ärtsoppa. Jenny kassler, ris, svampsås och sallad (fanns en färdig matlåda i frysen)
Middag kålpudding, potatis, brunsås och kokta morötter (gjorde kålpudding förra veckan som finns färdigt i frysen)
Onsdag
Lunch rester
Middag ugnsgrillade revben, potatis, gräddsås och rödkål
Torsdag
Lunch rester
Middag kyckling wook på färska grönsaker, nudlar och sweat chilli sås
Fredag
Lunch rester
Middag köttfärsås, spaghetti och kokt broccoli
Lördag
Lunch rester
Middag Stefan varma mackor. Jenny äter på jobbet
Söndag
Lunch någon fisk rätt
Middag pannbif, potatis, löksås och kokta morötter
Jag gör alltid min vecko matsedel utefter hur jag jobbar och vilka dagar jag kan handla och vilka dagar jag har tid att lägga lite mer tid på matlagningen och det fungerar perfekt. Varje söndag gör jag även en inventering av frysen och ser vad vi har hemma och gör middagar utefter det och sedan kompleterar jag med vecko handling. Detta innebär att offtast räcker det med att jag handlar 2 gånger i veckan, en gång efter helgen och en gång innan helgen.
Det är så skönt att slippa tänka varje dag = Vad ska vi äta ikväll ?
Så gör en matsedel ni med! livet flyter på lite lättare då ;)
PUSS
Lunch Svamp risotto
Middag Stefan Färdig ärtsoppa. Jenny blodpudding, bacon och rivna morötter.
Tisdag
Lunch Stefan ärtsoppa. Jenny kassler, ris, svampsås och sallad (fanns en färdig matlåda i frysen)
Middag kålpudding, potatis, brunsås och kokta morötter (gjorde kålpudding förra veckan som finns färdigt i frysen)
Onsdag
Lunch rester
Middag ugnsgrillade revben, potatis, gräddsås och rödkål
Torsdag
Lunch rester
Middag kyckling wook på färska grönsaker, nudlar och sweat chilli sås
Fredag
Lunch rester
Middag köttfärsås, spaghetti och kokt broccoli
Lördag
Lunch rester
Middag Stefan varma mackor. Jenny äter på jobbet
Söndag
Lunch någon fisk rätt
Middag pannbif, potatis, löksås och kokta morötter
Jag gör alltid min vecko matsedel utefter hur jag jobbar och vilka dagar jag kan handla och vilka dagar jag har tid att lägga lite mer tid på matlagningen och det fungerar perfekt. Varje söndag gör jag även en inventering av frysen och ser vad vi har hemma och gör middagar utefter det och sedan kompleterar jag med vecko handling. Detta innebär att offtast räcker det med att jag handlar 2 gånger i veckan, en gång efter helgen och en gång innan helgen.
Det är så skönt att slippa tänka varje dag = Vad ska vi äta ikväll ?
Så gör en matsedel ni med! livet flyter på lite lättare då ;)
PUSS
Kommentarer
Trackback