Inget går enligt planerna...

God kväll allihopa!!

Idag har varit en jobbig och rolig dag. Det börjar med att Stefan inte vet om han ska följa med till kalmar eller inte och jag velar fram och tillbaks om jag hinner med att träffa Maria.. Mamma och pappa har jag ringt också många gånger om vi ska sova i husvagnen eller inte...
Slutresultat:
Stefan följer inte med, jag åker till Kalmar med mormors tvillingbror Ingmar för han ska ändå till Öland. Maria hinner jag träffa och vi ska nog sola och bada. Vi ska inte sova i husvagnen utan i lägenheten. Emelie och hennes kille kommer även att vara där.
Så här är livet, inget blir som man tänkt sig men i slutändan så blev det bra i alla fall..

När allt ringande va slut så va jag slut.. Vilade lite och sen va jag och mormor och badade och i dag var badplattsen tom. Det va riktigt skönt i vattnet! Det bästa av allt: inget folk alls. Helt stilla va det där.. Vi satt en stund och bara lyssnade.. Jag hörde en häst frusta, trollslända som surrade,  fåglar som kvittrade och då och då slog det i vattnet av en fisk. Såå härligt det är att vara på landet. Särskilt när man bara har semester och inte själv sliter med det :) På hem vägen såg jag stycken fjärillar som satt sig på en och samma blomma så jag tog kort på dom. Det kommer upp bilder när jag är i Kalmar för internet fungerar inte så snabbt här bland hästar och kor :)
Jag och mormor har haft lite spa idag.. Jag har filat mina fötter och klippt och målat tå naglarna. Filade även mina naglar. Hann inte måla dom.. men om jag hinner det imorgon så ska jag måla dem med genomskinligt nagelstärkande. Mormor filade sina naglar och målade sina tår. Hon blev så fin så!! :)
Morfar han va iväg och fiskade idag och han lyckades få en stor gädda. Den ska jag ta med mig till Kalmar och förhoppningsvis hjälpa till att äta upp.. Tillagad då :) Så morfar kommer även på bild med gäddan sen.
Ikväll va vi även bortbjudna till Mona mormors granne. Jag berättade att jag försökte gå ner i vikt så hon va så snäll och handlade lite olika sorters frukter i stället för att köpa landgång som hon hade tänkt. Det va verkligen gulligt av henne! Vi stannade och pratade där en bra stund om allt möjligt, mycket prat om bröllop blev det ju klart :) Mormor har ju redan skvallrat för alla hon känner att jag ska gifta mig men det gör absolut ingenting! :)

Jaha imorgon ska jag då åka till Kalmar och även försöka äta GI där.. men det ska nog gå bra nu. Känns som om man fått lite kläm på det nu. Det blir lite rutiner av det hela. Tycker verkligen inte alls det är jobbigt bara man planerar lite grann.. Imorgon ska jag då åka vid 11.00-12.00 -tiden med Ingmar och hans fru Siv. När jag är framme i Kalmar så ska jag bara in med grejorna i mammas och pappas lägenhet. För sen ska jag åka i väg till Mia en utav mina allra BÄSTA vänner! Hon finns alltid där om det är något man vill prata om! BAMSE kram på dig MIA!! Och sen ska jag vara med mina päron resten av helgen. Ska även träffa farmor hon bor ju också i Kalmar. Vi ska fira min syster på lör för hon fyller 19 år då.

Nähä.. Nu får ni mitt matschema GI Dag 10.

Frukost 9.00: fil 3% lite caschew nötter, ett kokt ägg. kaffe och vatten.

Lunch 12.30: en grillad kotled, sallad och kokt broccoli. Vatten

Mellan mål 15.30: Blåbär och lite fil. Vatten

Frukt mål 18.30: åt lite olika frukter hos Mona och drack vatten.

Middag 20.00: Omelett på bara mjölk och ägg, salt, peppar. Och lite sallad till. Vatten.




Det va allt för idag..
Tack och adjö!

Nu ska jag dricka lite kaffe.. MUMS! :)

Kjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!

Panik!!!!!!!!!

Hej hej!

Kom hem efter en mycket dryg natt... Packade och gjorde igjordning mig. Anita (Stefans mamma) kom och hämtade mig vid halv 9 och körde mig till stationen. Allt gick som smort... När jag satt på tåget så somnade jag lite till och från. Vaknade upp och märkte att tåget hade stannat tittade upp en gång och blundade igen....
Rusade sedan upp och frågade tjejen bredvid mig om detta va växjö station... Hon svarade ja..
Jag flög upp av adrenalin kick!! Roffade åt mig mina saker och sprang ut.. Väl ute så lugnade jag ner mig men mina händer skakade fortfarande. Tänk om jag inte hunnit ut...
Vilken panik jag hade fått då!!

Ibland ska man ha tur..
Mormor och jag körde till affären med en gång.. Jag inhandlade: sallad, paprika, broccoli, lite nötter, fil och meneral vatten. Så att jag ska kunna fortsätta med Gi här :)
Vi har sedan varit ute och solat lite men det har varit för varmt för att ligga och pressa idag.. Så vi tänkte vi skulle gå och bada men tyvärr var mitt favorit badställe här upptaget av massa ungdomar så vi gick till en annan strand men vi doppade bara benen för där var det mycket sjögräs.. Bläääääääääääääää :(
Vi ska bada där imorgon istället.

KUL GREJ:

Mormor sa: Usch vad mycket korv det blev över ikväll..
Morfar sa: Ja men det går alltid åt..
Jag sa: Ja man kan ju tugga på det istället för choklad, man kan ju ha det till kaffet :)
Morfar sa: Ja man kan ju fråga när man får främmat: "Ska du ha en korv till kaffet"

haha hehe haha!!!!! :) Tyckte detta va skit kul!!!

jaha nu ska jag bara skriva vad jag ätit idag, GI Dag 9:

Frukost jobbet 6.00: Omelett (ni kan nog receptet nu...) och vatten

Frukost/mellanmål 10.30: Fil 3% och lite caschew nötter. vatten

Lunch 13.00: Kokt torsk, broccoli och vitsås och mineral vatten

Mellanmål 15.30: körsbär och vatten.

Middag 18.30: Sallad och korv och vatten.

kvällsmål: ev. lite nötter och vatten

Motion:
ska ut och gå ca 1 h strax..

Vi har även tittat på lite hästar idag.. jag lägger upp lite bilder nu och sen ska jag ut och gå.



Mormor :)


Mormor och deras hus.


Brunnen. Fin va..



Morfar grejar som vanligt :)


Jag. Mycket glad att vara hos mormor och morfar :)


Baksidan på huset. så mysigt...


Smultron.. MUMS!


Mormor vid deras gäststuga. Såååå söt!


Mormors grannar :) Fina pållar!


Ett litet föl.. Gullig!!


Jag vid sjön.. som sagt va jag ska ner 15 kg till..



Nähä.. Detta tog låååååååååååååååååååååååååååååång tid att lägga upp bilderna så nu är jag trött..
Sov gott!! Det ska jag snart göra i alla fall..

Det blev ingen promenad.. hann ej... Men jag ska ställa klockan och gå innan frukosten imorgon.
Kram kram!


Glömde........

Hej igen...

Glömde ju skriva motionen idag..
Jag har varit ute och gått med Nea 1h och 15 min efter frukosten.

Duktigt va :)

se you later alligator.....

Svettigt.... plus GI Dag 8

Usch är helt slut nu...
Har städat undan och röjt här hemma efter som jag ska åka imorgon på morgonen. Ska bli sååå kul!!! 
Genom våt är jag av svett.. Blääääää..  Så jag har nog bränt några kalorier idag :)
Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Har varit ute i sjöaskog (utanför Osby) en runda och hälsat på Stefans Moster Monika och hans Farbror Pelle. Jag skulle fråga deras son Magnus om jag fick låna hans mobila modem så jag kan ha med mig datorn till mormor. 
Han var tyvärr inte hemma men vi lånade telefonen och slog honom en pling. Och jag fick låna det!! :) Tack så mycket Magnus!! Nu kan jag ju fortsätta blogga när jag är iväg!! :)

Här kommer GI Dag 8

Frukost: 9.30: 1 Tallrik fil 3% med några cashew nötter. Vatten och kaffe

Lunch: 14.30: Lax och ugnstekta grönsaker. Vatten

Mellanmål: 18.00: Kaffe, ett kokt ägg och vatten

Middag: 2 st biffar sallad och kokt majskolv. Vatten. MUMS!! :)


Natt:
23.00-00.00: Lite blandade naturella nötter. Kolsyrat vatten.
Frukost: 5.30: Omelett på 2 ägg. tomat, skinka, lök, paprika och ost. Vatten och kaffe. (ska inte sova när jag kommer hem)


ska bli sååååå skönt att komma iväg lite!!! Det blir ju en liten mini semester :)
Ska bli kul att träffa Mia också!!
Självklart ska det bli kul att träffa mina päron också. Har ju inte sett deras lägenhet ännu.

Jaja.. ha det gott alla!!
Jag skriver imorgon igen om färden, mormor, maten och motionen....

Kjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! :)

Vägning..

Hej hej!

Gud vad jag sovit gott inatt!!! Vi satte in vår fläkt i sovrummet så det har faktiskt varit ganska svalt inatt. Annars så brukar det väl vara en 30 grader.
Näha vägdags va det ju..

Viktstart: 72,8 kg

Vikt förra vägning: 70,2 kg

Vikt idag: 69,6 kg

Viktminskning: 3,2 kg


Är JÄTTE nöjd!!!!!!!!!!!!!!!! jihuuuuuuuuuuuuu......... :)
Jag är nu under 70 sträcket!!!!!!!!

Så att jag ska defenitift fortsätta med GI. Jag lovar jag tycker inte ens det är jobbigt att äta enligt GI.
Det är väl därför det går så bra. För jag fuskar ju inte med något.
Det enda jag har slarvat med är promenaderna nu.. Jag har inte gått på två dagar... men idag ska jag ut! Jag ska gå så fort jag har skrivit färdigt här.
Vi sov så gott idag så jag vaknade inte förrän 9.30!!!! och jag brukar vakna 7-8.00 någon gång.. så idag tänker jag inte sova innan jag ska jobba inatt. Jag vilar mig lite på kvällen istället. Jag ska packa idag med för imorgon åker jag!! :) Jag tror jag ska ta med mig datorn till mormor så jag kan skriva lite där.. Annars blir det väldigt mycket att skriva när jag kommit hem!
jahå..nähä.. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan gå en sväng. Jag skriver ikväll vad jag ätit och så... Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha ännu..

Ha det gott allihopa!!!
Kjam kjam!!!!!!!!! :)

Tyskland och GI??

Jaha då va man hemma igen efter en dags utflykt i Tyskland. Vi körde in i danmark vid 9.00 tiden och stannade då och fikade lite. bättre tur med vädret kunde vi inte haft!!!! Jag hade gjort, smörgåsar och stekt korv. Till mig själv hade jag kokt två ägg så jag åt dem och lite korv. Självklart så drack vi kaffe med :)  Sedan så fortsatte vår resa mot tyskland med fart. Väl framme så gick vi i lugn och ro och tittade vad vi skulle ha och hur mycket. När vi plockat på oss all vin, öl, cider, sprit, gin, wiskey, likör plus lite till så slutade total summan på ca 3000 danska. Men vi räknade lite på det och skulle vi köpt lika mycket hemma i sverige så hade det gått på 10000kr, så det va det värt.. 15 flak öl har vi köpt till bröllopet, tänk och köpt det hemma i sverige.. UCSH vad dyrt det hade blivit. När vi handlat färdigt detta så gick vi lite inne i Burg och tittade i afärer och så.. Jag hittade jätte fina huvudbonader!! De kommer på bild sen.. Stefan syster Mia och hennes son Charlie va med och vi hade det jätte mysigt!! Vilket väder... Efter att vi fönster shoppat lite så gick vi och hämtade maten och satt oss på en liten lekplatts och åt lunch. Jag hade med mig pastasallad och grillade kycklingben som jag gjort själv och till mig så hade jag sallad utan pasta. Sedan så körde vi till en annan affär för stefan skulle köpa gin också. I den affären så hittade jag ett resekit med schampo, body milk, body shower och deo spray.. det va doves.. skit bra!! Jag ska ha med mig det nu när jag ska till mormor på ons och sen ska jag vidare till kalmar på fre till mamma och pappa. Ska ju självklart träffa Mia också!! Ska bli kul!! hihi....
När vi nu inhandlat det sista så körde vi hemmåt igen. Vi fick stanna en gång på hemvägen och äta för klockan va då 19.00 och vi va hungriga igen :) Och där tog jag en kycklingsallad och vanligt vatten. Men nu ska jag nog inte äta kyckling på ett par dag.. :) Har haft det ganska mycket nu men det är ju nästan det enda nyttiga man kan beställa när man ska äta ute. Strax efter 22.00 stannade bilen hemma hos oss och vi hade då lämnat av Mia och Charlie plus deras sprit :) Det va bara till att börja lasta in allting, det va jobbit kan jag säga.. Jag va ganska trött också.. Hungrig hann jag tyvärr bli en gång till. Man blir inte så mätt på den salladen som macdonalds har, det är ju knappt en halv kycklingfilé.. Så jag hällde upp en liten skål med 3% fil och hällde i lite naturella caschew nötter. MUMS!! Det va faktisk lite svalkande. Jag är mycket glad över denna dagsutflykter! Vi har skrattat mycket och ätit gott!! :) Men nu är jag trött... så jag lägger upp lite bilder nu och sen ska jag nana.. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Förresten idag får ni läsa i texten vad jag har ätit för allt står där. Jag hann inte gå imorse heller.. och jag hann inte väga mig heller. Jag hade stängt av klockan några gånger på snoze och efter det hade jag aldrig hunnit så jag ställde om klockan och somnade om.. men jag jäger mig imorgon, det första jag gör :)

Nu kommer bilder...


På väg till Danmark över bron


Min Älskling som kör över bron :)


Mitt på bron..


Stefan på båten på väg till Tysklan.


Jag Mia och Charlie. Vilka snyggingar :)


Havet.. Vackert!


Lägg märke till Mias snygga frisyr :)


En nyckelpiga som säkerligen också skulla handla mycket vin och öl billigt i Tyskland.. hehe :)


Charlie och Stefan.


En mås ville hänga med nyckelpigan.. hahaha.. hehehe.. :)


Här sitter gänget igen.


Stefan köpte godis pipor.. Blääääää.. sa alla andra :)


Stefan med pipa :) haha..


Jag med min rosa huvudbonad. Snygg va?? Älskar ROSA hihi..


Mmmmmmmmm säger Stefan :)


På väg hem igen.


Vi såg en luftballong på vägen hem. Visst måste det vara härligt.


Jag i min blåa huvudbonad. Snygg va?



Det va allt!!! Godnatt.. Nu är jag trött... ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............


GI dag 6 + bad och sol!

Jaja men... Det va sjätte GI dagen, det betyder att imorgon har det gått en vecka!!!! Och jag har inte fuskat någonting!! Lovar och svär :)
Detta betyder också att det är vägning imorgon.. hoppas hoppas att jag tappat lite till! Håll tummarna för mig.

Maten idag:

Frukost jobb: 5.00: En tallrik fil och lite solroskärnor.

Frukost hemma: 9.00: 2st kokta ägg, 1 burk makrill i tomatsås, lite skivad gurka, kaffe och vatten.

Lunch i hällevik: 12.30: Kyckling sallad med curry dressing och bordsvatten.

Mellanmål: 16.00: 1 dl blandade naturliga nötter och vatten.

Middag: 19.00: fisksoppa från igår. Vatten.


Motion idag:
Tyvärr ingenting förutom att jag cyklade hem från jobbet, det är ca 3 km. Och att vi har badat och plaskat lite idag.



Ja så idag va vi i sandviken, lite utanför hellevik. Det va mycket fint där! Jag har aldrig varit där innan. Jag badade ganska många gånger, det va nog en 20 grader i vattnet. Det va underbart att bara ligga där och ta det lungt efter 3 nätter..
Vi hade ingen solfactor med oss så stefan blev ill röd på magen eftersom han somnade på rygg snarkandes :) men älskling du behöver lite färg där ;) Love you!
Maten skötte jag ju jätte bra som ni kan se. Jag åt stolt min kyckling sallad medans Stefan smaskade i sig en filè pizza med bearnesesås.... Lite sugen på pizzan va jag men tänkte sedan på hur mycket övervikt jag verkligen har... :(

När vi kom hem så va det bara att börja göra igjordning packning inför tysklands resa imorgon. Vi ska handla lite gott och blandat till bröllopet. Stefans syster Marie och hennes son charlie ska också följa med! Ska bli riktigt kul. Kameran kommer nog dyka upp på en hel del ställen så jag lägger väl in lite bilder någon dag när jag har tid. 
Snål som man är så tycker jag det är alldeles för dyrt att äta både frukost, lunch och middag ute, det går nog på en 300 kr för mig och Stefan.. DYRT!! Så jag har gjort lite matsäck med  allt möjligt mumsigt tills imorgon... men jag berättar inte vad det är förrän imorgon :)
Tack vare min snålhet så kan jag nu inhandla ännu mer sprit... hehe.. :)

Nu ska jag sova.. ska upp 5.00 och gå med hunden innan vi ska köra....

Välkommen! :)

Hej hopp!

Nu har jag startat min första blogg!! Känns lite spännande.. hihi
Så välkomna att titta hit när ni vill :)

Just nu så kommer det skrivas mycket om vikt & hälsa. Jag har nämligen bestämt mig för att nå min målvikt på 55kg. (jag är endast 150 cm lång)
Så här kommer det: 

vikt erkännande: 70,2 kg. Alldeles förmycket :(  Vägde mig i ons.

Vikt innan: 72,8 kg

Vikt nedgång: 2,6 kg. (på 3-4 veckor..)

Är nöjd med min viktminskning hitills. Började i Tis med GI och jag tror det kommer fungera bra. Jag tycker mycket om GI mat för att jag verkligen gillar mycket sallad och grönsaker. Mitt stora problem är att jag tyvärr tar för stora portioner med just kolhydrater (pasta, rist, potatis, bröd) men det har blivit ändring på det nu ;)

Så maten idag såg ut så här:

Frukost på jobbet: 4.30: En skål med fil 3% lite solroskärnor och vatten. (Jag jobbar natt)

Frukost/Mellanmål hemma: 7.30: 1 kokt ägg och vatten.

Lunch: 14.30: (Lunchen är sen eftersom jag hade jobbat natt)  Fisksoppa på vit fisk, räkor, purjulök, broccoli, blomkål, röd paprika, gul lök, saft från 1 lime och lite rivet skal. kryddor: salt, vitpeppar, lagerblad, kryddpepparkorn. När allt kokt färdigt tillsatte jag 1dl creme fraiche 34% och vispade i 2 äggulor. (den blev supergod man känner sig lite stolt eftrsom jag hittade på receptet själv.)

Mellanmål: 17.00: ett äpple och vatten.

Middag/Kvällsmål: 19.30: Sallad på: Isbergssallad, tomat. röd paprika, gurka. Till detta hade jag keso och rökt makrill. MUMS! :)

Under natten:
00.00: 1 dl blandade nötter (helt naturliga) och en flaska ramlösa hallon.
5.00: En tallrik fil 3% med lite solroskärnor och vatten.

Motion idag: 45 min promenad med min hund Nea innan kvällsmaten.




Jaha.. Det va de....
Imorgon ska vi åka och bada med Mathias och Anneli. Ett par vänner till mig och Stefan. Känns som om vi inte träffats på evigheter.. Det ska bli riktigt skönt att få sola! Jag har inte riktigt orkat med det nu dessa dagarna när jag jobbat natten.
Så imorgon ska jag inte sova på morgonen utan packa in alla saker i bilen och sen ska jag och Stefan ha mysig helg frukost :) Och sen kör vi!!!
Jag kommer defenitift sova lite på stranden.. Är redan trött och klockan är bara 3.00.. ZZzzzzzzzzzzzzzzzz.. Jag slutar inte förrän 7.30.. och jag började 20.30 OCH det är min tredje natt för jag har tagit en extra natt.. :(
jaja, men jag behöver ju pengarna!
För er som inte vet så ska jag bli fru Svensson den 13/9 2008!!!! Ska bli riktigt kul!! (bara inte Stefan börjar kalla mig för frugan för då kommer jag känna mig som en gammal kärring.. hehe.. )
Så det är därför jag behöver lite extra pengar nu framöver. Ska snart till Tyskland och handla lite vin, öl, wiskey, nån likör, gin (Blääääääääääääääää..hehe.. ) och någon cider eller någon god grogg till mig.
Min klänning är färdig och jag ska snart pröva den igen. Jag har fått tyg av min farfars sambo från indien. Det är mycket vackert! Tack ANN!! *kram*.  Jag har fått den sydd efter exakt efter min kropp. 
Jo anledningen att jag skrev om klänningen var för att när jag prövar den nästa gång så kommer jag ta en del kort och då kommer jag lägga upp några bilder här på bloggen. Så håll ögonen öppna :)
Jag kommer snart även lägga upp några bilder på min blivande man, våran hund, vårt hus, på mig och lite annat smått och gott. 

Nähä.. nu tror jag att jag traggat färdigt för denna gången.. 
men imorgon skriver jag igen om mitt mat/motions schema.

Ha det gott allihopa och ta väl hand om er!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamizzzzzzzzzzzzzz!! :) 

RSS 2.0