Ikea :)

Hej hej!!!

Idag har jag varit en sväng på Ikea och ätit frukost där för 0 kr :) men jag skriver mer om det sen..

Helgen har varit bra!
Vi har inte gjort så mycket.. latat oss mest och ätit gott :)

I fredags va vi hemma hos Stefans mamma Anita och åt middag, det va trevligt! Hon bjöd på kålpudding MUMS! Stefans pappa va också där och Stefans storebror Micke.  I lördags så bjöd jag och Stefan Anita på stek, det va också gott :) Och vi mumsade i oss äppelkaka till efterätt.. och inte nog med det, sen på kvällen så gjorde jag tacco paj till mig och Stefan.. Vi spelade Bingolotto men vi vann inget :(
I söndags så tror jag inte att vi gjorde något alls..? Jag spelade innebandy vid 15.00, det är såååååå kul! :) Och jag ska dit igen nästa söndag.

Och idag är det Måndag och nu är det dags att skärpa till sig igen med måltiderna annars kommer jag gå upp i vikt igen och det vill jag absolut INTE göra!
så just nu värmer jag lunch till mig.. Det är stek, brunsås och så ska jag steka potatis till detta och koka broccoli, MUMS! Det är lite rester som ni säkert förstår :) Sen efter min lunch idag så ska jag gå en runda med Nea.. kanske en lång, jag har inte bestämt mig ännu, jag måste hinna diska och damsuga också innan Stefan kommer hem..
Ikväll ska jag i alla fall träna, jag ska gå på rygg gympa, det är ett litet lättare pass men jag får väl försöka ta i lite extra så att det blir tuffare :) Jag ska även träna tis och tors denna veckan, och då spela innebandy en timme på sön.. och gå med Nea varje dag denna veckan.. så till nästa vecka har jag kanske gått ner något om jag sköter mina måltider.. men jag ska nu börja äta lite mer husmans kost men små portioner.. Men GI har värkligen varit en bra start men jag kan inte leva så resten av livet.. utan hemma lagad husmans kost är egentligen det bästa :) Om man inte vräker i sig :) Jag hoppas på att komma under 65 innan jul, så önska mig lycka till :) Nu är det verkligen träning fram tills jul som gäller :)

I alla fall idag har jag varit med Stefans mamma Anita och hennes kompis Anita på Ikea och de hade kuponger så vi åt gratis frukost på Ikea, det va mycket mysigt :) Sen så glodde vi ju lite med.. Jag köpte deceliter mått och 5 st små handukar för 2kr st. Och Anita kopte kaffekoppar och anschetter till mig! :) som vi hittade på fyndet.. Jag tror att dom gick på 70 kr eller nått sånt.. Så det fick jag av henne :) Jag blev jätte glad för de vardags koppar som vi har har nog Stefan haft i 5 år och dom börjar bli lite sletna..

Nähä.. Nu ska jag äta Lunch men jag skriver mat och motion senare idag eller imorgon och vägning tar vi nästa vecka för jag har slarvat för mycket.. :(

Ha det!
Kram!

*Dina may you rest in peace*

Hej hej..

En sorglig dag idag..
Mamma och pappa va tvungna att idag 14.00 avliva Dina, deras hund... Ja hon är hälften min hund också för att jag var tretton år när vi skaffade henne så jag har gått ett antal rundor med henne *snyft* Kommer verkligen sakna henne jätte mycket!!! *snyft snyft* Hoppas verkligen att hon har det bra var hon än är någonstans..

Här kommer en bild på Dina..



Vad ska man säga.. Usch ja.. *snyft snyft*


Över till något nytt..
Jag har bestämt att jag ska åka till mormor i november och sova där två nätter och sen ska jag vidare till Kalmar och vara hos mamma och pappa * utan Dina :( * Jag ska även träffa Mia, då hon ska ha inflyttningsfest och även fira Matts för att han har fyllt år då.. Det ska bli kul :) Alltid lika kul att träffa Mia!! :)


Annars idag så har jag jobbat mellan 13.00-16.00. Det har gått bra.. Vi va iväg med omsorgstagarna och fiskade, det va riktigt kul, fast man tänkte ju på Dina vid två-tiden :( Annars idag ska vi ta det lungt.. Jag och Stefan ska äta middagen tillsammans idag, han försöker också gå ner i vikt just nu.. Så ikväll blir det räksallad med dinkel ris och kokt ägg.. MUMS! :)


Imorgon så ska jag följa med Anita till hennes mamma, alltså Stefans mormor Ulla.. Det ska bli kul! Det är alltid lika roligt att höra på när de pratar skit.. på Lönsbonitiska.. hehe! :)


Nähä.. här kommer..:



Mat

Onsdag:

Frukost 8.00: fil med solroskärnor, krossat linfrö, ett kokt ägg, kaffe och vatten

Lunch 12.00: äggröra med stekt skinka och lök, kokt bulgur och LITE stekta ungsgrönsaker, vatten

Mellanmål 14.30: blandade naturella nötter, kaffe

Middag 18.00: räksallad med dinkelris, vatten ev. lite kaffe efteråt



Motion:
45 min morgonpromenad med Nea innan frukosten
ev. 1h kvällspromenad med Nea


Det va allt för idag!

Ni som vill tänd ett ljus för Dina ikväll..
Kram kram!



Ännu fler kort :)

Här kommer ännu mer kort strax..
jag ska bara skriva mat och motion för igår..


Mat

Måndag:

Frukost 9.00: fil med solroskärnor och krossat linfrö, ett kokt ägg, kaffe och vatten.

Lunch 13.00: stekt torsk, kokt råris, en skivad tomat och vatten

Mellanmål 17.00: 2st knäckebröd med ost, några bitar mörk choklad och kaffe.

Middag 19.30: sallad med kokt dinkel pasta, stekt kycklingfilé och vatten

Motion: Ingen      FYYYYY!!!


Mat

Tisdag:

Frukost 9.00: fil med solroskärnor och krossat linfrö, ett kokt ägg, kaffe och vatten.

Lunch 13.00: stekt lax med bulgur, ungsstekta grönsaker och vatten

Mellanmål 16.00: lite blandade naturliga nötter, lite mörk choklad och kaffe.

Middag: 20.00: sallad med dinkel pasta och stekt kycklingfilé och vatten

Motion:
45 min morgon promenad med Nea innan frukosten,
60 min muskelpass kl. 18.30


Det känns faktiskt som om jag kommit igång igen med viktminskningen, SKÖNT! :) Jag ska gå ner i alla fall en 8kg till..
här kommer:

Vikt rapport:

Vikt start: 72,8 kg

Vikt förra vägning: 67,3 kg

Vikt idag: 68,5 kg

Alltså vikt uppgång med 1,2 kg :(
men men.. det ska jag lyckas ner igen plus lite till!!
Jag sattsar på att gå ner 1 kg till nästa vägning! så håll tummarna för mig!


Nu kommer lite fler fina kort!!!


Här är vi alla lite nervösa :) men jag va faktiskt ganska lungn och sansad :)


Här tror jag att de kastade ris på oss.. det är därför vi skrattar så mycket :)


Här fick vi stå på varsin stol och pussas :)


Detta kortet är jag kär i :) Det är perfekt! Jag tror att jag ska använda detta till våra tack kort :)


Här är vi samlade igen :) Detta är precis innan alla fick gå in i lokalen.. Jag och Stefan ville vara där först och välkomna alla gäster :)



Jaha det va dom korten.. Det kommer säkert ännu fler sen :) Jag ska självklart visa lite mer från själva festen! Det va ju den som va roligast!!! Jag dansade hela natten!! :)

Nähä.. Nu ska jag gå och göra något vettigt!
Ha det!
Kram kram!




Fler kort :)


Här kommer några fler fina kort :)


Här är vi med brudtärnor, marskalk, best man och prällen :)


Min man och jag: fru Svensson :)


Lyckliga vi :) Det va den bästa dagen i mitt liv!! Jag kommer aldrig att glömma denna dag :)


Tårt dags :) Min hembakta daim tårta som tog 3 hela dagar att baka!!! men god blev den :)


Tårt dags :) MUMS!! Innan denna dagen hade jag inte unnat mig någon form av efterrätt på 2 månader!!!! så tårtan va jävligt god! hehe.. :)


Från vänster: Min mamma Annelie, min pappa Tony, Stefan, Jag, Stefans pappa Gert, Stefans mormor Ulla, Stefans mamma Anita. Visst är alla stiliga :)


Här ska det föreställa vals :) Det gick faktiskt ganska bra :) Puss älskling! :)

Det kommer kanske några fler kort senare :)

Jag skriver om mat och motion senare idag..

Ha det!
Kram kram!

Ett kort :)


Jag hittade ett kort på oss från bröllopet :)




Visst är vi söta :)

jaja det va allt för idag :)

ha det!
Kram kram

Bröllopet :)


Hej hej!!

Nu är jag tillbaka igen :) Har inte hunnit skriva här..

Min dag va alldeles underbar!!
Jag va mest nervös efter att jag och Mia hade varit hos frisören.. Vi blev sååååååååååå fina!! Jag va verkligen jätte nöjd med min frisyr!!
Det kommer bilder senare, jag har inga själv ännu :(

Våra kort som vi tog ska vi titta på snart :) Jag tror dom blir jätte bra! Jag ska ha förstoringen i svart vitt!
sminkningen gjorde jag själv och den blev också super lyckad! Jag säger bara det att det va tur att jag hade övat så mycket för det tog bara 30 min för mig att lägga make upen.

När vi väl gick in i kyrkan så va jag inte alls nervös! Vi hade ju bjudit nära och kära så även om vi hade gjort bort oss eller sagt fel så hade det inte gjort något!
Allting va så fint och mysigt i kyrkan och jag va nära på att börja lipa men  jag höll mig! Ville inte förstöra sminket alleredan :)

Min klänning va helt underbar!!!  som sagt va det kommer bilder!
förresten jag har nog en bild! men jag lägger upp den efter detta inlägget..

Festen gick också jätte  bra!! Maten va fantastisk!!! Vi hade ju thailändskt och det va såååååååååå gott!! Det verkade som om alla uppskattade den också!
Bus och lekar hade min toast master Annika Blixt ordnat tillsammans med Ann min farfars sambo och dom lyckades verkligen med att hålla igång festen :) Både jag och Stefan hade jätte kul HELA tiden! :)

Dansen gick ganska bra också fastän vi bara övat 2 gånger.. huvudsaken va att vi dansade inte hur.. men det skulle likna vals i alla fall.. hehe :)

Festen började väl dö ut vid 2 tiden.. när nästan alla åkt hem då kom tårarna :) men det va glädje tårar för att allt hade gått så bra och allt hade varit så fint!! :) Sen grät jag i 2 dagar till då och då :)

Jag och Stefan va väl hemma vid 3 sen sov vi gott ZZZzzzzzzzzzzzzz....... :)

Dagen efter va vi väl uppe vid 9.00 och då va det frukost och sen städade vi hela dagen.. Jag tror vi va färdiga med allt vid 18.00 och då hade både Maria och Matts och Mamma, pappa och Emelie åkt hem..

Förresten jag glömde att skriva att under fredagen innan bröllopet så hade vi super mysigt och roligt vid 20.00 hade alla gäster kommit och då va det kaffe och lite smörgåsar det va sååååååååå mysigt och vi skojjade och skrattade hela kvällen!!!


Visst saknar man mamma och pappa ibland :(
men jag ska snart dit igen! :) Om en månad eller så.. Det ska bli kul! :)


Fram tills nu så har man bara varvat ner lite och nu denna veckan har jag faktiskt haft jobb nu tis, ons, tors, fre :) SKITBRA!! :) Och denna veckan som kommer har jag ons också :) men imorgon ska jag ringa runt lite om jobb och så.. men det skriver jag mer om imorgon :)

Vikten har gått bra jag har hållt mig på ungefär samma jag pendlar upp och ner på ett kg.. och jag har varit ute och gått med hunden min och även tränat lite :) Idag har jag spelat innebandy med de som jobbar inom omsorgen :) Ja inte alla då.. utan dom som vill.. Vi hyr en gympa sal under en timme och så spelar vi innebandy :) skitkul!! Jag gjorde ett mål idag :) Imorgon om jag inte får jobb så ska jag simma på kvällen.. det är sååå mysigt! Och jag tror att jag imorgon på morgonen ska gå den långa rundan :)
Imorgon skriver jag vikt rapport och jag ska börja skriva mat och motion igen.. Jag har slarvat lite nu under helgen men jag bara kände att jag va tvungen att unna mig lite efter så många helger som jag avstått!!! men jag har ändå räknat mina timma och ätit när jag ska och bra frukost har jag också ätit.. det jag slarvat med är att jag har haft kakor och dumle till kaffet men nu är det slut med det! i alla fall under veckan!

Det är säkerligen något jag missat att skriva men då skriver jag det imorgon!
Nu ska jag se om jag kan lägga upp den enda bilden jag har :)

Ha det!
Kram kram fru Svensson :)


Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)


Hej hallå!

Jag är superglad idag!!!!!

Jag ställde mig på vågen idag och jag har gått ner ett kg till!!!!!!

Vikt start: 72,8 kg
Vikt förra vägning 68,2
Vikt idag: 67,3!!!!!!!         YEEEEEEEEEEEEES!!!! :)

Vikt minskning: 5,5 kg!!!!!!!!!!!! På 7 veckor!!!!!!!!!!!!!! :)


Jag är ännu mer nöjd med mitt resultat nu!!!!
Jag har inte vägt under 68 sen långt innan sommaren!
Jag är verkligen jätte stolt över mig själv! :)

Jag skriver senare om mat och motion..

Ha det!
Kram kram!


Ändring..


Hej hopp!

Det blev lite ändring på maten idag.. men jag har skött mig bra :)


Mellanmål 16.00: värmda hallon och lite vaniljvisp, kaffe. Farfar och Ann va här på kaffe :)

Middag 19.00: fil med mandlar och vatten Orkade aldrig laga någon mat och jag va inte så hungrig eftersom vi fikade..

Kvällsmål 21.00: kaffe, vatten och ett äpple. Gert Stefans pappa va här på kaffe :)


Tänka sig 2 kaffe gäster på en och samma dag :)


Jag har hunnit med en hel del städning och tvättning idag men jag har mycket kvar :(
Så det blir städning hela dagen imorgon med!
Jag ska hinna med allt imorgon.. På efter middagen ska jag ha lite spa :) Jag tänkte ha det under tiden som top model är på eftermiddagen.. Sen tänkte jag faktiskt träna på kvällen.. Jag känner att jag behöver det.. Jag blir mycket piggare när jag tränar!  Och sen på fredag vill jag ta det lite lungt.. Jag får väl damsuga innan gästerna kommer. Jag tänkte faktiskt hinna med att simma på fredagen också men det gör jag :)
Jag vet inte om jag skrivit vilka det är som ska komma? I alla fal det är mamma, pappa, Emelie min syster, Maria och Mats. På kvällen när dom kommer så ska vi ha lite kaffe och smörgåsar MUMS! :) Jag och Stefan ska äta innan på dagen och då blir det fläskfilé gryta :) *gott*  Vi ska även fixa lite med lokalen på fre.. köra dit lite saker..


Jag kan ju berätta att jag pratat med mamma och min mormor idag :)
men det va allt spännande som hänt idag :)


Usch ja.. Nu är det nära..
Det ska bli jääääääääääääääääääääääätte kuuuuuuuuuuuuul :)
men man är ju lite pirrig!
Det ska bli så kul att få göra en frisyr! :) Särskillt när jag vet att Mia också ska med! Det ska bli mycket skojigt hihi! Kram på dig vännen!
Jag och Maria ska köpa 2 stycken skvaller tidningar så att vi ha något att läsa :)


Nähä.. nu är jag trött efter allt städande..
Det blir nya tag imorgon!


Ha det!
Kram kram!


Motionen :)


Glömde ju motionen..

Motion

45 min, morgon promenad med Nea innan frukost :)

Puss och Kram! :)

Mat & Motion!


Hej hej!


Jag tänkte bara skriva min mat och motion idag.. Det enda annars jag gör idag är städar.. Ikväll ska Stefan klippa sig.. Jag ska följa med för sen ska vi handla lite saker till lokalen..
Det är allt som händer idag.. Jag ska lägga mig tidigt idag så jag kan stiga upp tidugt och börja städa och tvätta igen..


här kommer..


Mat & Motion

Frukost 8.30: fil med solroskärnor och krossat linfrö, kokt ägg, kaffe och vatten

Lunch 13.00: kokt råris med 1 tomat och en vitlök, stekt kotlett, lite skivad gurka och paprika, vatten. MUMS :)

Mellanmål 16.00: kaffe, lite mandlar, ett äpple och vatten

Middag 19.00: en kotlett, sallad med dinkel ris och vatten

Kvällsmål: endast vatten :)


Har ännu mer motivation nu när jag fick sy in klänningen :)

Nu ska jag fortsätta städa!

Ha det!
Kram kram!

Stök och bök..


Hej hej!


Idag har varit en händelserik dag..
När jag steg upp i morse så tog jag det lite lungt och sedan kom stefans mamma Anita och vi körde in till Kristianstad.. Jag prövade min klänning och jag blev JÄTTE glad för att jag fick sy in klänningen med 2 cm var sida!!!!! Vilket resultat!!! :)Jag trodde bara den skulle sitta bättre.. Min sömerska ändrade detta under tiden jag och Anita va inne i stan. Så jag och Anita åt kina mat idag! MUMS!!! :) När jag väl kom hem så va det bara till att börja städa *pust* efter en snabb städning så åkte vi till lokalen och kollade av lite saker.. Vad vi behöver skaffa dit för saker.. Det ända jag måste köpa är diskmedel och toa papper. Och sedan måste vi samla ihop lite slevar, tänger och pasta slevar.. jag ska ringa runt lite imorgon till folk.. Sen nu ikväll så har jag fixat kvällsmat och diskat.. Jag måste verkligen diska varje dag nu så att jag inte samlar på mig mycket disk.. Det är sååååå jobbigt när man har mycket disk.. Jag har alltså lite saker att fixa imorgon.. Sandra va här en stund ikväll.. hon är nervös för att vara brudtärna :) det går nog bra ska du se ;) Sandra och jag ska gå en långrunda med Nea imorgon vid 8.00.. sen ska jag ha lite frukost och sätta igång och städa.. MÅSTE tvätta undan en massa med.. jaja det ska jag hinna med.. Jag vill klara av det mesta imorgon för på tors kväll ska jag ha lite spa dag.. fila naglar och fötter.. göra hårinpackning och ta det lite lungt.. Imorgon eftermiddag kommer kanske farfar och Ann en runda.. Även vi ska planera lite..


På fredag ska vi till lokalen och hjälpa till lite.. Vi ska lämna vår frys i lokalen då också..


jaha.. det är väl allt som hänt hittills..


Mat och Motion

Mat:

Frukost 8.00: fil, solroskärnor, krossade linfrö, vatten och kaffe, ett kokt ägg.

Lunch 13.00: kina buffe (men jag åt LAGOM!)

Middag 19.00: Omelett, en tomat och vatten


Motion:
springande i Kristianstad.


Jag har tyvärr inte hunnit med mina mellan mål idag.. men jag har ändå inte ätit för stora portioner så det är bra!!! :) Någon motion har jag heller inte hunnit med förrutom att vi gick mycket i kristianstad..


Jaha.. Nähä... Nu är jag trött så jag ska snart lägga mig i sängen..
ska titta på parlamentet nu..

Ha det!
Kram kram!




Vikt rapport

Glömde skriva vikt rapport..



Vikt start: 72,8 kg

Vikt förra vägning: 68,2 kg

Vikt idag: 68,2

Vikt minskning totalt: 4,6 kg



Midjemått start: 105 cm

Midjemått idag: 100 cm

Minskning -5 cm!!!!!



Detta har jag klarat av på 7 veckor!!!!! Jag är jätte nöjd med resultatet!

På tis ska jag prova min klänning och jag tror att den passar bra för att jag gick ju upp i vikt efter klänningen var färdig.

Nähä, nu måste jag gå!
Kram kram

PUST!

Hej hej!

Jag har inte skrivit på ett tag nu.. sorry! Jag har verkligen inte haft tid.. Jag har egentligen inte tid nu heller.. men ett litet inlägg kan jag väl skriva så ni inte tror att jag försvunnit helt..


Jag ock Stefan har nu löst det mesta inför bröllopet.. Vi har handlat hem läsk, snacks och lite till.. Jag har bakat 2 HELA dagar! Jag bakar min egna bröllops tårta. Det är en frusen maräng glasstårta.. JÄTTE god! Och den kostade 350 kr till 82 personer.. BILLIGT! :)

Här kommer receptet:

Daim tårta:

3st äggvitor
1,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver

Äggvitor och socker vispas med elvisp i 10 minuter blanda sedan i bakpulver. Bred ut på åter användbart bakplåts papper. Grädda 100-125 grader i ca 1h 30 min.

Gör 2 st för att sedan läggas ihop.

5 dl visp grädde
1,5 dl socker
6 äggulor (de som blir över)
2 st dubbel daim krossas

Vispa grädden ganska hårt. Vispa sedan ägg gulor och socker. Krossa daimen.
Blanda alltsammans.
Hälften av smeten breds ut  på ena botten. Lägg nästa botten på och resten av smeten breds på.

Frys in och låt stelna, plasta sedan in med plast folie.

MUMS! :) Dessa tårtorna är verkligen jätte enkla att göra.. de tar bara lite tid.
Jag har gjort åtta tårtor plus en rund till mig och stefan.


Vi har varit på 15 års kalas igår, Stefans systers son hade fyllt år. De bjöd på pizza men jag åt innan, jag drack endast vatten och kaffe, jag åt inga kakor heller! :)
Det va skönt att komma ifrån baket lite..

Annars har vi inte gjort så mycker mer i helgen.. Har inte hunnit göra något annat än bakat och planerat...
Vi lämnade in våra försovnings ringar för putsning i lördags och hämtade dom igen och hämtade och betalde min vigsel ring. Den är väldigt vacker!
Någon mer smink övning behöver jag inte göra, nu vet jag exakt vad jag ska använda och det tar bara 30 min att lägga make-upen.. men jag räknar ändå med 45 min på bröllopsdagen för man tar det lite lungt då så man inte målar fel..
Jag ska ju även till frisören på bröllopsdagen och jag ska ha mitt hår utsläppt men det ska vara lockit och mycket volym. Det kommer bli super snyggt!
Jag har frågat mamma så hon ska laga lunch till oss på lördagen för det finns ingen chans att jag hinner fixa med någon innan och vi behöver äta innan för förätten serveras inte förrän 18.00 och huvudrätten vid 19.00.
Nu på tis ska vi planera vad vi behöver ha i lokalen och kolla upp vissa saker i lokalen så att allt är klart. Stefan har fått semester på fredagen och då ska vi flytta vår frys upp till lokalen så att jag har mina tårtor där.
Usch ja! Det börjar närma sig nu.. och pirrig är man.. Stefan börjar också bli lite nervös.. men det är ju helt normalt. Idag har jag fått jobb så jag ska jobba mellan 12.30 till 20.30. Sen när jag kommer hem ska jag diska min jätte disk! Jag hinner inte det nu.. Steg upp alldeles för sent idag..

Mamma, pappa, emelie och Maria och Mats kommer på fredagen. och då ska vi bara ha lite smörgåsar och kaffe på kvällen. Jag kanske till och med använder papptallrikar både fre och lör så att vi slipper bekymra oss om disken.

Nähä. nu måste jag duscha.. Sen ska jag  inom fotografen och se så allt stämmer där och kolla av med dom var vi ska träffas på lör.

Ha det gott alla!
Kram kram!

Foton :)

Här kommer alla kort från Kalmar och lite till :)


Fest hos Mia i Kalmar! Detta är Ida och Annelie.


Mats på bra humör :) (Mias sambo)


Glada Lina :)


Mia lika snygg som vanligt.. hehe :)


Lilla jag..


En gammal go klass kompis! Hanna :)


Fest fest!!!!! kul kul!! :)


Hanna och Ida diskuterar :)


Närbild på Hanna :)


Miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :)


Hannas tatooooooooo.. :)


Mats spelar Dåååååååååååååålig musik... hehe :)


Disco Mats :)


Kul bild :)


fest bild.. :)


Brudtärnan och bruden :)


Vi fick skjuts in till stan och i bilen va det en sööööööööööööööt vovve :)


Lina på väg till Harrys :)


Mia... också på väg till Harrys.. :)


Mamma och min syster Emelie när vi va inne i stan och shoppade :)


Jag med min fullkorns ost och skink baguett :)


Emelie på bussen på väg hem igen..


Mamma på bussen :)


Jag och syster :) Fin bild!


Tjejkväll hos Mia på lördagen :)


En tjej kompis till Mia hon hette också Jenny :)


Godmorgon Mor :)


Godmorgon syster :)


Godmorgon Far :)


Pappas "lilla" ost skiva....  haha :)


Duktig pappa! hehe :)


Jag lagar mat :) Det är kul att laga mat.. Visst mamma..?


Pappa trött efter raggarträffen i Emaboda..


Mamma.. ditt data freak.. haha! :)


Syrran..


Mamma sminkad.. blev jätte fint! Emelie och jag lärde henne :)


Födelsedags kalas hos Ulla (Stefans mormor) Hon fyllde 83 år.


Här dricker vi kaffe :)


Monoka och jag...  min nya hårärg :)


släkt..


Anita


Så här blir brudsminkningen med den nya hårfärgen :) Perfekt!!! Är mycket nöjd!


Det va alla korten!


Jag har haft jätte kul i Kalmar! som ni såg på korten så har jag varit på fest hos Mia och dagen efter det va jag, Emelie och mamma inne i stan och sen hade Mia tjejkväll.. Under söndagen åkte jag, mamma, pappa och Emelie till Öland..  Vi va i färgestaden och sedan åkte vi och fikade såååå mysigt :) På Måndagen åkte vi in till stan igen för mamma skulle lämna in kavaj och byxor de ska sys upp.. Jag simmade även måndag förmiddag. Vi har varit ute och gott varenda dag.. Under tisdagen tog vi det lite lungt.. Jag gjorde hemmagjord pizza.. gott!!!


På Onsdagen sen så klippte jag och färgade mitt hår! Det va så skönt att få det gjort! Sedan åkt jag till Lönsboda med Anita för att fira hennes mamma Ulla som fyllde 83 år.
Jag och Stefan va inne och tittade på Bergmans möbler vi måste ha en ny soffa snart! Och vi hittade en jätte snygg skinn sofa! men vi ska köpa den efter bröllopet..


Annars idag så håller jag på att städa.. har prov sminkat mig också och är jätte nöjd! :)
Jag skriver mat och motion ikväll!


Ha det gott!
Kram kram!

Snart hemma!


Hej hej!


Japp, snart är man hemma igen :) Och denna veckan ska jag ägna mig åt att baka tårta.. Jag har haft jätte kul i Kalmar denna helgen :) Jag skriver mer imorgon!


Jag ska klippa mig imorgon också! ÄNTLIGEN! :)
Ska även färga håret. Så jag lägger upp bilder på mitt hår imorgon och bilder från min vistelse i Kalmar.


Mat och motion ska jag också skriva ner.. om jag kommer ihåg allt?
Har skött mig bra här med mat och motion i alla fall :)
Jag ska väga mig imorgon också! men jag tror inte jag har gått ner :(
jaja det va allt så länge!


Ha det gott alla!

RSS 2.0