Viktrapport :(


Hej hej.. Ingen vikt nedgång denna veckan heller.. bläääääääääääääääääääää!!! Jag väger exakt lika mycket som förra veckan 68,2 kg..(13 kg övervikt) man får väl vara glad att man inte gått upp i vikt i alla fall..

men men jag ger inte upp!
Jag ska gå med Nea i eftermiddag. Annars idag har jag dammat och damsugit.. jag har nu damning kvar i hallen och ovan våningen.. Jag ska ta det i eftermiddag.. Jag är ganska trött nu.. Till lunch idag blev det kokt torsk med vitsås, potatis och morötter MUMS! Det va verkligen supergott! Ikväll blir det lasagne och sallad (mest sallad idag! hehe!..) också gott :)

Nu ska jag vila middag, sen idag ska jag och Stefan klippa oss! Jag vet inte hur jag ska göra än..? Kanske klipper jag upp det i nacken.. Vi får se.. Jag kunde inte göra slingor än :( min frisör tyckte det va för tidigt.. jaja.. men jag längtar efter att få bli blondin igen!

Nähä! Nu ska jag vila.. ZZZzzzzzzzzzzzzzzz...

Ha det!
Kram kram!


Uppdatering LÖRDAG


Jo, i Lördags så hände något kul i alla fall!!!! Per-Henrik och Madde kom på kvällen och vi åt våfflor med grädde och sylt (jag tog bara två..) och drack kaffe.. Sedan bjöd Madde mig på cider! MUMS! :) Och vi tittade på en komedi som va kanska knäpp men rolig :) Jag kommer inte ihåg va den hette..
Jo så de stannade till 01.00 ungefär.. jag och Madde satt vid tv:n och pratade och pojkarna va uppe vid datorn och lekte lite :) Kul kul!

I Söndags så hände inte så mycket under dan.. jag plockade och donade lite.. tvättade lite dukar och så.. Sedan på kvällen så kom Anita och vi spelade bingolotto och drack kaffe.. jätte mysigt!

Så det va hela helgen :)

Kram kram!

jobba jobba jobba + kalas :)



Hej hej!

Denna veckan är det jobb som gäller *skönt*
Mån, Tis, Tors, Fre, Lör, Sön.. Så Imorgon är jag ledig.. men då ska jag göra färdigt min städning inför helgen och ev. skura färdigt i köket.. Jag har inte hunnit färdigt där än.. Annars så tar jag lite till helgen kanske fastän jag jobbar :)

Jag har varit i Sjöaskog idag på kalas.. Stefan va ju självklart också med :) Stefans moster Monika fyllde 55 år idag! Som vanligt så väntade mycket god mat :) Smörgås tårta och silla mackor. Till kaffet va det en massa sortes kakor och daimtårta (den som jag hade som bröllopstårta) Jag tyckte jag skötte mig ganska bra idag.. Jag vräkte inte i mig och jag är nu alldeles lagom mätt :)

Eftersom det va kalas idag så blev det ju ingen träning idag :( men jag ska försöka stiga upp ganska tidigt imorgon så att jag kan simma på morgonen. Och Nea kan jag gå med på eftermiddagen.

Igår och idag har jag varit uppe vid 4.30 på morgonen :) Bara för att jag ska hinna med att gå med Nea innan jobbet, Hon klarar inte sig en hel dag hemma själv annars.. Så jag gick 45 minuter med henne och sen så tycker jag om att ta det lungt på mornarna, jag vill inte stressa!

men imorgon stiger jag inte upp så tidigt.. men vid 6.00 stiger jag nog upp.. Jag njuter av lugnet om mornarna och tänder ljus överallt i huset.. såååå mysigt!

Annars inget nytt.. Jag håller på att städa och feja här hemma så att det ska bli hemtrevligt och rent innan jul :) Så att jag kan baka en massa sen i December månad istället för att städa!

Är jätte sugen på att baka något till helgen.. Kanske gör jag kanelbullar.. vi får se.. Det är ju så kul att baka :) Fast jag kanske gör bröd istället för mina rågrutor är nu slut..

Nähä.. Nu får jag väl sätta mig vid tv:n en stund innan vi ska lägga oss..
Ha det!

Kram kram!

Jo förresten.. Vägt mig har jag ju inte gjort.. Jag har faktiskt glömt det.. Jag ska försöka komma ihåg det imorgon.. men nu har jag ju kakor i magen :( men men..

Ha det!



Tråkig Lördag..


Jepp precis vad det är.. händer inget idag heller.. Så jag beslöt mig för i morse att frosta av frysen och skura av ugnen.. Ugnen tog mig över 3 timmar att rengöra! Men nu är den skinande ren.. Frysen är nu avfrostad jag ska bara skura av den med.. Så inget spännande idag heller.. Det blev frallor till frukost idag och restmat sen igår till lunch. Ikväll ska jag ha rökt sill och en macka och jag får väl steka några pankakor till Stefan.

Imorgon är det innebandy.. Det är ju alltid något att se fram emot.. Imorgon tänkte jag skura av kylen också plus alla luckor och kaklet i köket.. som ni märker så är det köks städning pågång :) Och det BEHÖVS! Jag får försöka ta den mer vanliga städningen i veckan.. damma har jag ju inte hunnit denna veckan.. inte heller toaletterna men jag kanske hinner dom ikväll eller imorgon..

Så va det med denna spännande STÄD helgen..
Usch ja!

Längtar verkligen tills jag ska till Kalmar och komma hemifrån lite.. Och då blir det ju fest fest fest! :)

Nästa vecka jobbar jag MÅN, TIS, TORS, FRE, LÖR, SÖN.. Så det är därför jag skurar lite extra denna helgen.. för sen nästa helg igen så är jag ju i Kalmar.. Och sen är det ju inte långt kvar till jul och i Dec månad räknar jag med att jag ska ha storstädat hela huset.. Förrutom putsa fönster för det kan jag INTE!

Näee usch vilken tråkigt inlägg detta blev..
men men.. man måste ju göra tråkiga saker också..

Ha det gott alla och hoppas att NI har en städ fri helg :)
Kram kram!


Svinto.. haha!!

Vet ni vad jag har pysslat med en fredags kväll? Jo jag jar skurat mitt köks golv med svinto.. haha! Vilken fredag va.. Jag har en vit plastmatta till köksgolv och den blir inte ren av att bara svabba så att jag är tvungen att skura det med svinto och sen torka av.. så jag har legat på alla fyra under 2 timmar nu.. *pust* men det va värt det! Jag ska visa före och efter bilder :)

De kommer här..


Före.. Kolla vad skitigt det är runt omkring hunden! Bedrövligt att jag låtit det gå såå långt!


Efter! Skinande rent :) Jag ska torka av det igen imorgon med svabben..

Nähä nu ska jag titta på idol och äta LITE lösgodis..
Ha det!
Kram kram!


Veckan som gått..


Fredags hej! :)

näe inte mycket att säga om denna veckan.. Jag har tränat tis och tors.. Jag ska spela innebandy på söndag igen.. Jag har slarvat med mina promenader med Nea :( SKÄRPNING! och ingen simning denna vecka :( 

Det är skönt att det är fredag.. jag är ledig denna helgen :) Jag och Stefan ska väl som vanligt ha mys frukost imorgon :) Funderar på att steka pankakor till frukost denna helgen med..? Det va inte så dumt.. Ikväll blir det att titta på idol.. Och till kvällsmat blir det fläskfilé och potatisgraräng MUMS! :) Annars inget nytt.. Jag jobbade i Onsdags, städade nästan allt igår.. ska göra lite nytta idag med. Det va allt intressant jag hade att skriva.. Vi får väl se om det händer något spännande till helgen..

Ha en trevlig helg!
Kram kram!

Fest bilder + bingo i Sjöaskog..

Fest bilder från lördags och bilder från söndags när vi va i Sjöaskog och spelade bingolotto..


Mattias, Annika och Paul + Martins arm :)


Maria och Magnus. Skål skål :)


Mattias, skål på dig med!


Martins arm igen :)


Oscar Blixt :)


Lisa och hennes arm :) Alla vill visa sina armar idag :)


Snart dags för mat :)


Annika Blixt :)


soffläge..


Jag diskar.. inget ovanligt.. :)


Maria inne i spelet :)





Min man och Martin Malm.


Lisa, gott med popcorn :)





Mattias


Oscar gillar bowling :)


Stefan bowlar med :)


Annika


Ge mig en öl.. :)


Annika tycker inte om pressforografer hehe! :)


snyggve :) Jepp detta är min man :) Älskar honom gör jag!


MMmmmm.. groggiiii :)


Mmmm.. tycker Stefan me..


SMILE!!


Nea va också med på fest, men ingen groggiii för henne :)


Mattias


Annika


Magnus och sin fina grimasch :)


Stefan Cooooooool....


Ja med min fina grimasch :)


Det va alla bilder från festen i lördags..
Nu kommer några kort från bingo-kväll i Sjöaskog från söndagen..


Monnika Stefans moster :)


Anita :)


Stefan och Mattias myser.. :)


Pelle Stefans farbror.


Ute katt i Sjöaskog, de är sååå söta :)


Denna katten är sötast!!! Jättefina!!!

Det va alla bilder från denna helgen :)
Nu ska jag snart träna.

Ha det!
Kram kram!



Bröllops bilder!!!!

Jepp ska lägga upp lite bilder från helgen.. Jag tänkte lägga in fler bilder från bröllopet också.. så jag börgar nog med dem..


Här kommer vi :)








Lisa Blixt sjöng Everything I do I do it for you. JÄTTE fint :)


Stefan Svensson jag vill älska dig, dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen tills döden skiljer oss åt...





Puss puss..


Mattias Andersson sjöng: för kärlekens skull.. tror jag den hette..? Jätte fint det med! 


*pust* Vi klarade det :)








Utanför kyrkan.. Alla är såå fina! :)





Utanför lokalen vi hyrde. Från Vänster: Min mamma, min pappa, Stefan, Jag, Stefans pappa, Stefans mamma.


Här är Stefans mormor Ulla också med.


Stefan sjunger.. öronproppar tack! hehe :)





Vår trubadur Stefan Bertilsson. Mycket duktig!


Alla gäster fick tända varsitt litet ljus och sedan gå fram och ge det till oss och vi ställde det i en trä hjärtformad ljustake.. jätte vackert! :)





Martin Malm och Stefan :)


Denna dagen va jag glad :)


Martin och Annelie


Mattias Andersson sjöng och spelade även lite på festen :)


fest fest :)


Min mormors fina frisyr :)


Maria Jensen min underbara vän! Synd att vi inte bor närme..


Mia igen :)


Tårtdags :)


Gapa stort :)


Mmmmm..








Lite till älskling :)





Måste vi äta mer..? hehe! :)





okej då en gång till :)








Annika Blixt och min mormor.





Fest fest :)








Vals :)


Det går ju som en dans :)

2 bilder kvar men det funkar inte att ladda upp det nu.. JÄVLA skit!!
jaja det räcker väl med dessa..


Viktrapport..


Jepp idag kom jag ihåg att väga mig :)

Viktstart = 72,8 kg

Vikt förra vägning = 68,2 kg

Vikt idag = 68,2 kg

Viktminskning = 0 kg

Viktminskning totalt = 4,6 kg


Alltså har jag stått helt stilla denna veckan men jag tycker ändå det är bra.. lite besviken är jag.. för jag har ändå styrketränad 2 gånger, spelat innebandy en gång och gått med Nea.. men sen unnade jag mig kanske lite för mycket i helgen.. Idag ska jag gå med Nea men det blir efter lunchen. Mitt nuvarande mål är att komma ner till 60 kg, hälst innan sommaren.


Helgen


Hej hej!

Jag ska berätta lite om helgen tänkte jag och lägga upp lite bilder :)

Fredag: jobbade mellan 9.00-14.00.. Sedan städade jag hela eftermiddagen och kvällen.. Sedan tittade jag på idol och jag somnade nog vid 10.00-tiden, jag va super trött..

Lärdag: jobbade mellan 7.00-11.00.. Sedan städade jag det sista och dukade och gjorde mysigt.. Vid 17.30 kom alla gäster och de fick ölkorv och rökat lamlår som lite välkomst tugg :) för maten va inte rktigt färdig.. Vi bjöd på fläskfile i gräddsås med paprika och lök, kokt potatis och kokta brysselkål.. MUMS! Sedan fortsatte kvällen med kaffe och daimtårta (den som jag hade bakat som bröllopstårta, jag hade 4 st över efter bröllopet) Efter kaffet och när allt va uppdiskat så tog jag min första grogg :) Då kunde man slappna av lite :) Sedan spelade vi bowling på nintendo Wii SKITKUL :) Magnus Stefans kusin vann! GRATTIS! Vi hade liksom en liten tunering :) Kul kul! När festen sedan började dö ut och alla skulle hem så fick jag Stefan, Magnus och Mattias skjuts ner till den "STORA" osby puben haha! :) Annika Stefans syster körde ner oss, hon drack inget på festen då.. När vi kom ner till puben så va där nästan inte en enda människa! haha! men men.. Vi kom på att det va ju granada (disco) i Lönsboda så alla va ju där istället.. Puben stängde 2.00 och vi hade beställt taxi till 2.10.. men den va försenad.. Den kom inte förrän strax innan 3.00!!!! fatta va drygt det va! Och jag blev självklart kissenödig som vanligt.. hehe! men jag fick gå in och kissa fastän de hade stängt så det va ju snällt :) Väl hemma så somnade jag som en stock :) Allt som allt tyckte jag att det va en lyckad kväll och det verkade som om alla hade kul :)

Söndag: Jag vaknade 7.00 och kunde inte somna om.. hade faktiskt lite ont i huvudet med.. Så jag drack 2 stora glas vatten sen försvann det :) Jag började diska upp alla glas och skålar.. det tog väl en timme eller 2 :) Jag diskade inte bara jag plockade ju undan alla burkar och flaskor också.. Efter det så gjorde jag helg frukost på sängen! Sååå mysigt :) Frukosten bestod av: pannkakor, prinskorvar, kokt ägg, frallor men jag åt en rågruta :), kaffe och mjölk.. Det va verkligen jätte mysigt.. Under frukosten så tittade vi på: Tillbaka till framtiden 3.. När vi ätit färdigt så ställde vi bara ner brickan och jag tror vi låg i sängen och mös ända till klockan va 12.00.. Jätte härligt! Det är inte ofta vi vilar ut så länge :) Sedan till lunch blev det lasagne som jag hade över i frysen.. Vid 15.00 så cyklade jag iväg och spelade innebandy en timme *skönt* Sedan kom Anita och hämtade oss för vi åkte till sjöaskog och hade med oss rester från lördagen som vi åt tillsammans och sedan spelade vi bingolotto på kvällen. Det är så mysigt och härligt i Sjöaskog :) Det ligger lite ute på landet.. de har ute katter som kommer och går.. De har får och höns.. De är så mysigt att se hönorna gå och picka utanför fönstret :) Så söndagen va också en härlig dag :)

Jag kan ju skriva att jag gick faktiskt aldrig med vovven igår :( men idag SKA jag fastän att det regnar..

Ja det va helgen de..
Kram kram!


hinner inte..

Hej hej!

Jag hinner inte skriva idag heller :( Jag ska jobba i eftermiddag och är inte hemma förran 19.00 ikväll och då tänkte jag gå en runda med vovven.. Och sen ska jag bara slappa.. men imorgon ska jag skriva lite och även lägga upp en hel del bilder.. några fler bröllopskort och bilder från i lördags och söndags.. Just nu så lagar jag lunch till mig: spaghetti och köttfärsås.. Gör självklart extra så att stefan bara kan värma i micron :) Och så ska jag ha med mig middag till ikväll på jobbet.. Nähä mina vänner nu måste jag kila..

Viktrapporten lämnar jag imorgon.. Glömde det idag..

Ha det!
Kram kram!

Trött..

Hej hej.

Idag är jag mycket trött.. Jag har jobbat idag men det är inte därför jag är trött utan jag är trött för att jag har fixat och donat i vardagsrummet och köket så att det ska bli lite mer mysigare. Och det blev värkligen jätte bra! men jag tror att jag flyttade blomkrukorna 100 ggr innan jag bestämde mig.. haha! :) Jag har även köpt lite nya ljus och gjort en ljusbricka i vardags rummet, det blev såååååå mysigt! Det behövs ljus nu när det är så mörkt om kvällarna. Jag har inget emot hösten alls egentligen, det är ju trårkigt att det är kallt ute men det är ju varmt, skönt och mysigt inne :) Jo de ringde från jobbet i förmiddags och undrade om jag kunde jobba och jag sa: ja visst! :) Så jag jobbade mellan 14.00-17.30. Jag har nog glömt skriva att jag ska jobba imorgon också och lördag. Imorgon mellan 9.00-14.00 (funderar på att simma efteråt..hmm..?) På lördag jobbar jag mellan 8-00-11.00. Så att den sista städningen måste göras imorgon kväll! För jag vill inte städa samma dag som gästerna kommer för då är man ju jätte trött sen på kvällen! Näe jag tänkte att när jag kommer hem efter elva på lördagen så ska jag slappa tills vi ska börja med maten och jag ska damsuga en timme innan gästerna kommer så att det är hår-fritt :) Så det är ju rätt bra så sätt att Stefan inte är hemma imorgonkväll för då jag jag ju städa och dona hela kvällen :)

Något annat spännande har inte hänt idag..?

Jag har tränat ikväll direkt efter jobbet faktiskt! men jag har inte gått med Nea idag heller :( men imorgon ska jag gå med henne på morgonen innan jobbet, jag börjar ju inte förrän 9.00..

Nähä.. Nu ska jag krypa ner i sängen. Känns konstigt att sova själv.. Kommer knappt ihåg hur det va att sova själv innan jag träffade Stefan..? Säkert jätte tråkigt.. :)

Godnatt!
Ha det!
Kram kram!


Om-möblering! inga dammråttor :)

Hej hej!

Idag har jag möblerat om :) Jag har ändrat vårt köks bord i köket och jag har flyttat på soffan i vardagsrummet och även tvn lite grann.. Mina tidigare möbliringar jag har testat har alltid blivit värre än vad det va från början men denna om-möbleringen är jag JÄTTE nöjd med! :) Även min man :) Han blev jätte glad när han kom hem och såg min lilla överaskning :) Han sa till och med att han tyckte det blev mysigare :)

Jag lyckades stiga upp i morse så jag har simmat 30 min men jag har inte gått med Nea idag :( Jag hann inte eftersom om-möbleringen tog sådan tid.. Det va en jätte röra i bland sladdarna bakom tv:n, det va mycket som va intrasslat som jag fick trassla upp :( Jag har ju då även damsugit bakom tv:n och bakom soffan.. Det behövdes! hehe :) Nu ikväll så har jag lagat kålpudding MUMS! Den blev verkligen jättegod! Så det ska jag äta imorgon till lunch.. och det blir även en middag över till både mig och Stefan en dag som jag ska frysa in.

Imorgon kväll är jag själv hemma och jag ska även sova själv :( för att Stefan ska iväg med jobbet och dom ska övernatta. Sedan kommer han hem på fre men sen på kvällen så ska han och en del av hans jobbarkompisar ut och äta och bowla så han är inte hemma då heller.. :( Jag funderar på att ringa en vän och se om vi kanske ska hitta på något.. eller så har jag en spa-kväll och gör i gjordning mina fötter och händer.. Vi får se vad jag hittar på.. Ibland önskar jag att jag bodde i Kalmar så att Mia J och jag kunde hitta på något bara sådär.. Det är alltid så inplanerat när vi ska cs eftersom man måste boka tågresa och så.. Tänk om jag bara kunnat slå en pling och frågat: -Mia ska vi hänga och titta lite på tv ikväll..? Det hade vatt kul.. men jaja så är livet. På lördag får vi ju i alla fall lite gäster :)

Jag skriver ingen mat och motion idag för jag har ju nästan skrivit allt.. Jag kan ju berätta att jag hade sallad med ris och kycklingfilé idag till lunch och min frukost idag är samma som igår förruton att jag hade en rågruta i stället för ett kokt ägg.. och jag har druckit mycket vatten som vanligt :)

Så allt är bara bra med mig, jag skriver imorgon igen..
Ha det!
Kram kram!


Love it! + rågrutor :)


Godkväll mina damer och herrar :)

Jepp är på ganska gott humör idag :) :) Vet inte riktigt varför men det känns skönt :)

Jag vill bara säga att jag älskar programmet Matakuten som går på Måndagar kl. 21.00 på kanal 4 Det handlar om vad skolmaten innehåller och vad man ska göra för att förbättra maten och så gör de en del tester på maten.. Det är 3 kockar som har fått ta över 3 olika skolmatsalar i Sverige för att förändra maten och laga mer näringsrik och hälsosam mat. LOVE IT!!! I förra programmet så testade de om kattmat innehåller mer näring än skolmaten och kattmaten va mycket bättre!!!! Än skolmaten då.. Hur får det bara vara så?? Det visade även sig att det är alldeles för mycket tilsattser och halvfabrikat i skolmaten.. Jag fattar det inte! Barn som behöver mycket näring och energi för att orka med hela dagen.. Jag säger bara en sak se programmet!!! Du kommer inte tro dina ögon eller öron.. Igår så pratade de om vad som finns i livsmedels butiker och vad halvfabrikats mat egentligen innehåller.. Visste ni att i de där färdiga pankakorna (Hur jävla svårt är det att göra pannkakor!!!!!!!) som finns att köpa tillsätter de färgämnen för att de ska se ut som pannkakor om de inte hade tillsatt färgämne hade de sett alldeles grådaskiga ut! BLÄ!!! Näe inget halfabrikat hos mig inte! Jag känner mycket starkt för detta och jag fattar inte vart världen är på väg......?

Jaha till lite kuligare saker. Idag har jag bakat rågrutor dom blev super goda och dom är nyttiga :) Jag ska ha det till frukost tillsammans med min fil men jag skippar ägget är lite trött på att äta samma frukost nu.. så imorgon blir det fil och en rågruta :) Jag simmade aldrig igår jag hann inte det. Om jag lyckas stiga upp tidigt imorgon så ska jag simma på morgonen. Jag skriver förresten upp receptet på rågrutorna imorgon, de va jätte enkla! Annars har det inte hänt mycket idag.. Jag har fixat och donat lite.. Gäller ju att städa nu för det kommer ju gäster på lördag :) så imorgon ska jag torka golven så att det luktar gott i hela huset, även damma, det behövs! hehe :)
Det va nog denna dagen..

Här kommer..

Mat och Motion Tisdag

Mat

Frukost 8.30: Fil med solroskärnor och linfrö, ett kokt ägg, kaffe och vatten.

Lunch 13.00: stekt lax, potatismos, sallad och ett glas mjölk.

Mellanmål 16.00: en rågruta med ost och gurka, kaffe och vatten.

Middag 20.00: pasta, tunna revben, sallad och ett glas mjölk.

Motion
45 min promenad med Nea.
60 min Muskelpass

Det va allt.
Ha det!
Kram kram!


Viktrapport


Jepp, vägde mig i morse :) blev något glad..

Viktstart = 72,8 kg

Vikt förra vägning = 68,6 kg

Vikt idag = 68,2 kg

Vikt minskning = 0,4 kg

Total vikt minskning = 4,6 kg

Jag är ganska nöjd med detta resultat.. Jag har ändå unnat mig lite extra i helgen.. och jag äter ju nu husmanskost och inte GI.. fast jag äter fortfarande fullkorns pasta när vi äter köttfärsås.. men jag äter mycket potatis nu.. Anledningen mest till att jag gått ner lite är för att jag rör på mig ganska mycket igen.. Jag går med Nea nästan varje dag och styrketränar 2 gånger i veckan och spelar innebandy på söndagar.. Jag tänker även börja simma måndag kvällar så det ska jag göra idag :)

Annars inget nytt här hemma.. jag fixar och donar lite när jag går hemma.. Jag har även skrivit Matsedel för hela veckan så att jag slipper fundera på det.. Stefan veckohandlar idag innan han kommer hem..

Jag kan ju berätta att jag tagit på mig att jobba nyårsafton och nyårsdagen.. Jag och Stefan har inget planerat ändå och det är bra betalt.. Något annat nytt är att Stefans aktioner på tradera är nu slut och det blev 1300 kr till oss :) Vi behöver verkligen det :)

Jag funderar även på att klippa mig.. hmm.. kan inte bestämma mig.. Jag ska inte klippa av allt utan jag ska i så fall ha page-frisyr och uppklipt i nacken så att mitt hår ser lite tjockare ut. Jag vill ju även bli blond igen men jag vet inte hur länge jag måste vänta innan jag kan färga det igen..??

Annars rullar allt på som vanligt... all tvätt är nu tvättad.. och jag tror att jag ska ha helgerna till att tvätta för att ofta har man tid till det då.. På vardagarna gör jag så mycket annat. Och har jag tvättat under helgen så vet jag ju att Stefan har rena kläder under hela veckan..

Jag kan ju även tala om att nu på fre är jag hemma själv för att Stefan ska iväg på jobb-fest.. Jag funderar på att hitta på något men jag vet inte vad? På lördag sen ska vi ha gäster :) Annika och Paul (Stefans syster och hennes man), Martin och Maria (Kompisar till oss), Marie och Peter (Stefans syster och hennes sambo) och Mattias (Stefans kusin)
Vi ska spela Wii och äta gott :) Det blir nog fläskfile :) Vi ska även dricka lite :) Så jag kommer väl ta några kort och lägga upp här på bloggen.. kul kul ska det bli :)

Nähä.. nu ska jag diska färdigt och gå en sväng med Nea.. Sedan ska jag nog förbereda packningen till simningen :) Det ska verkligen bli skönt :)


Mat och Motion Måndag:

Mat

Frukost 8.30: Fil med solroskärnor och linfrö, ett kokt ägg, kaffe och vatten.

Lunch 12.30: 2 kokta potatisar, brunsås, en skiva stek, kokta morötter och ett glas mjölk.

Mellanmål 15.00: äpple och vatten

Kaffe paus 16.00: endast kaffe :)

Middag 18.00 : Spaghetti och köttfärsås + sallad och ett glas mjölk.


Motion

1h promenad med Nea
30 min simning



Ha det!
Kram kram!


Pust och stön!

Hej hej!

Nu har jag nästan tvättat upp all smuts tvätt *pust* men det finns defenitift mer att städa :( men just nu tar jag det lite lungt, jag är supet trött!!! Idag ska jag bara fortsätta med den sista tvätten och diska. Jag ska ju spela innebandy sen :) Det är såå kul!

Mattias (Stefans kusin) Va här en sväng igår, så han fick också lite tacco-paj, den blev supergod! Idag ska vi äta lite rester.. Jag ska ha bacon soppa och Stefan ska ha tacco-paj, sen ikväll äter vi nog lite olika kvällsmål också.. Jag funderar på att koka lite mannagrynsgröt och Stefan skulle nog ha flingor.. Så idag behöver jag inte laga någon mat :)

Det blir nog ingen promenad med Nea idag, jag är alldeles för slö.. vi får se.. jag kanske går en liten runda ikväll..

Imorgon blir det ännu mera städning.. Det är skönt när det blir färdigt men det är jobbigt när man är mitt i det.. Jag tror även att jag måste damsuga idag för jag gjorde aldrig det igår men jag sparar det till senare.. Just nu ska jag slänga mig i soffan och sen ska jag sätta på en till tvätt vid 12.00.. Jag har även hunnit rensa i min garderob *skönt* Jag har packat ner lite sommar-kläder och tagit upp lite höstkläder..

Prövade förresten ett par jeans igår som jag inte ha kunnat ha på ett år och dom passar nu, fast dom sitter fortfarande lite tajt men om några veckor så sitter dom nog bra :) Jag väger mig inte så mycket nu eller håller stenkoll på vad jag äter, försöker bara ta mindre portioner och röra på mig mycket och även få i mig mycket grönt.. Det verkar ju funka :) självklart så äter jag ju bara fika och godis på helgerna och sen söndagarna är som en mån då unnar jag mig ingenting... men jag ska nog väga mig imorgon så det skriver jag i bloggen..

Annars idag händer nog ingenting..
så nu ska jag titta lite på tv..
Ha det!

Kram kram!


Helg frukost :)

Hej hopp :)

I morse så körde Stefan och jag till fiket och åt frukost där med Anita :) JÄTTE mysigt! Vi satt nog där nästan en timme :) Jag tog en råg baguette med köttbullar och röbetsallad. MUMS! Jag fick tillbaka 2 st byxor av Anita som hon har sytt upp till mig så nu har jag några fler byxor att välja emellan. Jag har just nu mycket dåligt med kläder och inga pengar :(.. När vi sedan kom hem så beslöt jag mig för att gå en sväng med hunden för att bli av med baguetten.. haha :) Fick lite dåligt samvete.. Jag vill verkligen gå ner lite till.. men det går segt..
Till lunch idag blev det: Isterband, potatis, brunsås och broccoli.. så tänker ni säkert åhhhhhh isterband som är sååååååå mycket fett i!!! men jag åt bara en halv korv och plus att det är nog den mest naturliga korv som finns att köpa inget slafs, utan riktigt NATURLIGT kött .. Jag åt även bara 2 potatisar och 2 buketter broccoli. Nu i eftermiddag ska jag nog ha en smörgås och en kopp kaffe och ikväll blir det tacco-paj och sallad MUMS! Även ikväll ska jag äta en liten portion, jag tror till och med att jag äter på en anschette.. Jo min promenad blev 45 min lång.. Jag hade gått längre idag om inte Nea dragit så mycket.. Usch, det är riktigt jobbigt när hon drar hela tiden! Annars idag har jag avkalkat kaffe bryggaren.. läste att det ska man göra efter man har kokat kaffe 40 gånger och jag räknade ut att då skulle vi behöva göra det 1 gång i månaden! Så jag ska börja göra det ibörjan på varje månad så jag inte glömmer bort det.. Det är ju ganska ofräscht med en smutsig kaffe bryggare.. blä! Jag har även skurat av micron inuti och utanpå.. diskat och lagat mat.. Nu i efter middag ska jag :


hänga upp tvätt

städa bägge toaletterna

Damsuga där nere

om jag får lite tid över så ska jag kanke rensa och göra om lite i min garderob..



Nähä.. Nu ska jag duscha och sen ska jag nog ha lite kaffe och efter det så är det jobb igen.. :)

Ha det!
Kram kram

Rensa Rensa + Blomma :)


Hej hej!

Jepp, det är total kaos i vardags rummet :) Har tagit ut allt ur mina skåp som jag inte vill ha.. en del saker ska jag lämna till röda korset och en del saker ska jag slänga.. Stefan har lagt ut lite saker på tradera och de är nu uppe i över 1000 kr!!! Så dom pengarna ska vi ha till en kontainer som vi ska slänga allt skit i.

Igår när jag varit på promenad med Nea så stod det en hink med blommor i, nyfiken som man är så slet jag upp papret och tittade vem det va ifrån, det va ifrån mamma, pappa och Emelie som grattade mig på namsdagen. Jag hade namsdag både i måndags och i tisdags. Jag heter: Jenny, Birgitta, Christina, Yrne, Svensson.  De namsdagarna som va var ju Jenny och Birgitta :)

Här kommer en bild på de fina rosorna jag fick


Jätte fina :) Tack Mamma, Pappa och Emelie!!! :)

Annars inget nytt idag.. Jag plockar och rensar.. ska koka baconsoppa i eftermiddag, även baka bröd. Jag ska träna ikväll också *skönt* Jag ska alldeles strax gå en runda med Nea, jag ska bara damsuga först. Jag steg upp för sent i morse för att gå innan frukosten. Idag till lunch hade jag lasagne (hemmagjord som jag hade i frysen) lite skivad tomat och gurka, ett knäckebröd och vatten. Till mellanmål idag blir det lite nötter och kaffe och till middag efter tränningen bacon soppa och nybakt bröd MUMS!

Det är nog allt som händer idag..
Ha det!

Kram kram!


Blondin..

Hej hej..

Jag vet det va längsen jag skrev nu.. men jag har inte riktigt haft tid..
Mat och Motion går ganska bra.. Äter husmanskost och jag har varken gått upp eller ner men så länge jag står stilla så är jag nöjd ännu så länge jag ska ta ett ryck sen igen. Huvudsaken är att jag inte går upp igen.

Jo anledningen till rubriken idag är att jag vill bli blondin igen.. men jag ska vänta tills vi har mer pebgar för jag vill göra det hos frisören, det blir inte bra när jag gör det själv.. Jag vill inte bli superblond utan mer mörk blond- guld blond.. Anledningen till att jag vill vara blond är för att jag har så tunt hår och nu när jag har det så mörkt så syns hårbotten så tydligt.. så att innan jul är jag nog blond igen :) Jag trivs nog bäst i det.

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv.. Jag och Stefan har börjat rensa ut saker i varenda vrå, vi ska i november månad beställa en kontainer och slänga allt vi inte vill ha, det ska bli skönt! Så jag har alleredan rensat ut i våra skåp där nere och Stefan har börjat rensa ut i en vind här uppe. Meningen är att vi ska ha vindarna till förvaring, saker som vi ska spara som inte får platts någon annanstans, men just nu är det bara saker på saker där inne blandat med skit som vi inte vill ha.. Och det ska bli såååååååååååååå skönt att bli av med allt! :)

Än så länge är jag arbetslös denna veckan men nästa helg jobbar jag :)

Denna helgen har vi ingenting planerat så det blir väl ännu mera utrensning.. Ibland är det rätt skönt att inte ha något planerat så att man kan ta dagen som den kommer..

Nu ska jag gå en sväng med Nea och sen ska jag äta och efter det ska jag cykla in till byn till arbetsförmedlingen.

Ha det!
Kram kram!


BÄTTRE :)


Hej hej!

Igår när jag vaknade så hade jag ingen feber, ingen huvudverk men LITE ont i halsen så jag beslöt att följa med Monika och Anita till mormor Ulla. Hon bjöd på kåldolmar, kokt potatis och brunsås MUMS! :) Alltså det va hemmalagade kåldolmar dessutum :) Hon bjöd även på efterätt äppelkakka och vinilj visp så jag tog en LITEN bit.. men inga kakor till tio kaffet eller till eftermiddags kaffet tog jag.. Vi va på marknade också i Lönsboda det enda jag köpte va 2 st blommor som jag ska ha i köket, de kostade 10kr st. dyrt va.. hehe :) Vi va även vid Anitas pappas grav Inghard och satte nya blommor. Det blev så fint!

När vi drukit färdigt kaffet vid tre-tiden så körde vi tillbaks till Osby och vi handlade alla tre på netto :) När jag sedan kom hem slängde jag ihop en ungspankaka med bacon så Stefan kunde äta middag.. Jag cyklade och tränade i alla fall eftersom jag inte hade någon feber.. Sen åt jag middag efter träningen och sedan tittade vi på Idol :) Jag följer det sten hårt! :)

Idag så har jag inte gjort så mycket.. Jag va ute och gick en morgon promenad med Nea och så har jag gjort lasange som jag ska ha med mig imorgon till Lunch på jobbet. Och Stefan får äta det till Lunch hemma.. Det som blir över delar jag úpp i portioner och fryser in så kan jag ha det någon dag när jag är hemma.. Perfekt att ha lite nyttig färdig mat hemma :) Inget halvfabrikat här inte :)
Ja sen när min lasange var färdig så va det dags att cykla till jobbet.. Jag jobbar på ett gruppboende för funktionshindrade i Osby.. Trivs jättebra! Men idag är det nästan ingen hemma för de skulle iväg och ligga och sova på hotell inatt. Mysigt för dom! Så att ikväll tänkte jag baka kanel bullar till dom för det är ju kanel bullens dag imorgon :) Så har dom nya färska bullar :) Jag ska även baka kanelbullar hemma imorgon. Stefan vill ha dom färska och varma precis ifrån ungnen, han tycker inte om dom när dom varit frysta.. så jag ska ha några uppe som jag inte fryser in så han kan njuta av dom några dar :)

Annars har det inte hänt så mycket mer.. Jag har hämtat ut bröllopsfotona från fotografen och dom blev jätte bra, vi ska beställa en förstoring i svartvit.

Nähä, nu ska jag jobba.. Jag jobbar idag mellan 13.30-21.30 och imorgon: 7.00-16.00

Mat och Motion Fredag

Mat:

Frukost 9.00: fil med solroskärnor och linfrö, en smörgås med ost och gurka, kaffe och vatten

Lunch 12.30: ungspankaka med sylt, sallad och vatten

Mellanmål 16.00: lite mandlar, kaffe och vatten

Middag 19.00: stek, brunsås, potatis, broccoli och vatten


Motion:
45 min morgonpromenad med Nea innan frukosten


Ha det!
Kram kram!




SJUK :(

Jepp, vaknade i morse och hade ont i halsen och JÄTTE ont i huvudet! Så idag har jag bara legat på soffan.. Vid 13.00 fick jag ta huvudverks tablett för det kändes som om hela huvudet skulle explodera.. Annars är jag inte så förtjust i att ta tabletter, kroppen ska kämpa själv först, det är ju därför vi  har försvar i kroppen. Så att imorgon ska jag INTE träna.. om jag känner mig bättre imorgon så ska jag gå en liten runda..

Imorgon skulle jag följa med Anita till mormor Ulla men har jag inte blivit bättre så kan jag inte följa med :( Och jag som hade sett fram emot det.. Det är ju marknad också i Lönsboda..

Igår tränade jag och jag lovar jag hade ingen som helst symtom på att jag skulle bli sjuk, men antagligen så va det på väg då och så tränade jag muskelpass, Inte bra.. men jag kände absolut ingenting i kroppen igår.. konstigt..
Jag har ändå ganska tur för jag blir nästan aldrig sjuk.. och jag menar verkligen aldrig.. Ont i huvudet får jag kanske en gång om året.. magsjuk blev jag förra hösten, jag blev smittad å jobbet men annars kan jag inte komma ihåg sist jag va magsjuk.. så jag har tur, det finns ju dom som blir förkylda var och varannan månad, jag är glad att jag slipper det och jag tycker synd om er som har det så.. När jag väl blir sjuk så blir jag svag i hela kroppen och orkar inte göra någon ting.. Och idag har jag mått illa också så jag åt en smörgås till frukost.. och jag älskar ju frukost i vanliga fall.. Och nu vid kl två så kokte jag mannagrynsgröt till mig, det slinker ner lätt.. Och ikväll ska jag äta lite blåbärssoppa och en macka..

Jag bakade bröd igår för vi hade soppa till middag.. och det blev supergott! Så det är det brödet jag hade till frukost idag.. I soppan hade jag: potatis, kålrot, morötter, LITE palsternacka, en halv lök, skivad stekt purjolök, hårt stekt bacon.
Den blev verkligen jättegod! Jo jag hade även en grönsaksbuljon och kryddade endast med salt. MUMS! :)

Nähä, nu ska jag vila igen..
jag skriver imorgon om hur jag mår då..
Ha det!

Kram kram!

RSS 2.0