Fint kort

Fint kort på min syster och hennes pojkvän :)



så sööööööööööööööööötaaa.. hihi.. :)

Kram på dig syster!

Glömd..

Heej..
Sandra glömde bort mig i eftermiddag.. hehe :) inte första gången.. Jag ska kanske träffa henne ikväll när jag slutar.. men jag slutar ju inte förrän 23.00.. Och jag fick rycka in och jobba imorgon bitti.. bläää.. va inte alls sugen på det :( men jag måste ha pengarna.. Så jag börjar redan halv åtta och jobbar till 15.00..

men jag har i alla fall bestämt med Sandra att vi ska cs i morgon kväll. Annars tror jag att jag blir GALEN!!! Vi kaske ska festa kanske inte.. vi får se...??
 
Jag kanske cyklar bort till Sandra en stund ikväll.. jag vet inte..?? Ska ringa henne i alla fall..

Pyntningen har gått bra idag i alla fall.. Jag är helt färdig med tv:rummet och köket.. men jag har en hel del kvar att göra.. men jag får ta det på sön.. hinner kanske lite imorgon när jag slutat jobbet mä..

Nähä.. Ni få ha det gått!!
Många helg kramar!!

Komentar av: Maria Jensen

Jenny: du är den roligaste människan jag känner! Du o jag har alltid kul när vi träffas! Du är en utav min allra bästa vänner! I januari kommer jag o hälsar på dig =) då får vi festa! Kram


Mia du är en utav mina bästa vänner mä!!! Är mycket glad att jag har dig som vän! Många kramar din skånevän :)


Pyntning idag

Idag åker julen fram :) myyyysigt.. Jag sitter här och är ganska trött.. vet inte riktigt var jag ska börja för jag måste städa och tvätta.. men men.. Jag kommer väl igång så småning om.. :) Jag har druckit mitt kaffe i alla fall och ätit frukost så jag blir väl piggare snart :)

Känns lite bättre idag.. inlägget igår blev väldigt negativt.. men det va ju så jag kände.. men nu är det bra och jag ska strax sätta på en jul skiva så piggnar jag till :)

men först ska jag ta en dusch..

Och ikväll blir det som sagt va jobb, men imorgon är jag ledig :)
Och i efter middag kommer ju Sandra :) Jippiiiiiiii...!! :)

Ha det!
Kram kram!

deppig..

Usch fy och blääää!!!

Känner mig nere idag... Känns som om jag inte känner en enda människa... har en vän i Osby och vi träffas då och då annars ingen..? Usch tycker det är jätte tråkigt!

Det är så drygt när Stefan inte är hemma.. Hade ja haft fler vänner att umgås med hade det ju inte kännts så tomt..
men men.. så är det..

Imorgon ska jag i alla fall pynta här hemma och sen ska jag jobba imorgon halv sex till 23.00.. Idag har jag jobbat 16.00-21.00..

Är en person som älskar att ha folk runt omkring mig.. har alltid gjort det! Och nu är man så ensam.. BLÄÄÄ!

Hoppas det går över tills imorgon.. Sandra kommer en stund imorgon eftermiddag.. ska bli skönt att ha någon att prata med..

jaja.. nu ska ja gå och lägga mig strax..

ha det!
kram kram!


Mormor

Heej hopp :)

Idag är jag glad för imorgon kommer mormor på besök! Hon ska sova över hos mig en natt och det ska bli jätte mysigt :) Tycker om min mormor.. Många minnen.. :)

Jaha.. Idag har jag jobbat.. skönt att ha något att göra nu när Stefan inte är hemma.. Ikväll blir det träning.. Imorse gick jag 30 min med Nea.. bättre än inget!

Mat idag

Till FRUKOST blev det 2 smörgåsar med ost, ett kokt ägg, kaffe och vatten, Till MELLAN MÅL blev det en clementing och vatten, Till LUNCH blev det makrillsfilé i tomatsås, sallad, gurka, tomat, en smörgås, Till MELLAN MÅL blev det ett äpple, kaffe och vatten och nu när jag kom hem tog jag även ett knäckebröd med ost och vatten, Till MIDDAG ikväll blir det kycklingfilé och pasta sallad.  :)

Annars i helgen ska jag pynta och göra fint hät.. kanske blir det lite fest.. vi får se hur det går med det..

tors kväll ska jag ev. jobba.. inget säkert ännu men det hade varit bra :)

Nähä.. nu måste jag elda FY! vad kallt här är!
Ha det!
Kram på er!


Jobb..

Heej!
Jobbat hela dan och det känns skönt :) Jag fick jobb imorgon med så jag är glad! 8.30-16.00 fick jag.. så jag hinner ju gå med Nea på morgonen..

Just nu är jag sååå trött.. men det är mörkret som gör det.. Jag har tusen grejer att göra också..! för mormor kommer på Ons så jag måste städa undan lite.. vet inte hur jag ska hinna det..? jag ska börja ikväll fastän ja är trött.. men jag tänkte att jag ska ha lite mat i magen innan jag börjar så jag tar det lite lungt nu.. skulle behöva gå med Nea ikväll med för jag gick inte med henne imorse.. och jag skulle behöva handla lite.. vi får se vad jag hinner med..

ialla fall.. maten har gott bra idag mä :)

Till FRUKOST blev det en smörgås och ett knäckebröd med ost, ett kokt ägg, kaffe och vatten, till LUNCH blev det sallad, gurka, tomat, makrillsfilé i tomatsås och grovt bröd, till MELLAN MÅL blev det 1 banan, kaffe och vatten, till MIDDAG blir det 1 portion råg gröt med mjölk, vatten.

Duktig man är :)

Ha det gott!!
Kram kram!

Glad :)

Heej..
Hinner bara precis skriva min viktrapport nu.. för jag fick jobb idag me..! :)

Viktstart: 72,8 kg

Vikt förra vägning: 67,6 kg

Vikt idag: 66,8

Viktminsskning: - 0,8 kg!

Viktminskning totalt: - 6kg!!!!


Är mycket nöjd med mitt resultat!

Nu ska ja ha frukost sedan cykla och arbeta :)
Ha det!

Kram kram!

Idag..

Heej! ingen direkt händelse rik dag idag..

Idag har jag jobbat.. sen blev det simning 30 min.. :) Hemkommen nu och jag sitter i vardags rummet med fullt av tända ljus... såå myyyyyysigt.. :)

skött maten bra idag med :)

Till FRUKOST blev det 2 smörgåsar med lite smör och ett kokt ägg, kaffe och vatten, till LUNCH blev det tomatsoppa med dinkel pasta och vatten, till MELLAN MÅL blev det 2 st knäckebröd med lite smör och ett kokt ägg, kaffe och vatten, till MIDDAG blir det råg gröt. med mjölk och ett glas vatten  :)

Känns bra!!! :)

Nu ska jag slappa lite framför tv:n.. Imorgon är jag ledig och då blir det STÄD hela dagen *pust*.. 
Ha det!

Kram kram!

Heej! :)

Precis hemkommen från jobbet nu och glad ikväll :) 

Idag tog jag tag i disken hemma och damsög innan jag började jobba och jag gick med nea!!!! :) jag gick i 45 min och de va jätte härligt för de va ju såå fint väder :)  Jag har även lyckats hålla igen mycket med maten idag :) jag har ätit mina mål som jag ska men de har varit kaloti snåla :) så jag har varit dubbelt duktig idag!

Till FRUKOST blev de 2 knäckebröd och ett kokt ägg, vatten och kaffe, MELLAN MÅL 1 äpple och vatten, LUNCH potatisoppa på endast: potatis, morot, gul lök och en halv buljong, till MIDDAG/KVÄLLSMÅL blev det 2 fullkorns mackor med lite smör och en burk makrill i tomatsås och nu ska jag ha lite vatten innan jag lägger mig. :)

Jag ska försöka äta lite så här nu när inte stefan är hemma, det är lättare då! Så imorgon ska jag handla lite för jag har inte så mycket hemma... men jag ska äta lite mer de dagar jag har träning annars får jag ju inga muskler :)

jag ska försöka att stiga upp imorgon bitti och gå med Nea men jag kan inte lova... :) Jag börjar 7.00!!

så nu måste jag sova!!

godnatt!

ZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........

Lat..



Jag simmade inte alls igår :( usch känner mig så onyttig idag.. gick inte med Nea heller! Blää vad jag slarvar! Fy jenny!
Jag gjorde ingenting igår.. satt vid datorn och tittade på tv.. fixade lite mat när jag va hungrig bara.. en riktig lat dag..

Ingen fest blev det heller igår :( De som skulle höra av sig hörde aldrig av sig sen.. FY va taskit! :(
men nästa helg vet jag att det blir fest och då ska jag gå! jag kan inte sitta här hemma och uggla! Det blir så drygt då..

men idag är det andra bullar! Jag ska damsuga, diska, tvätta det jag hinner, bära in ved och stickor, SKA gå 45 min med Nea, kanske baka bröd om jag hinner.. men det är väl vad jag ska pyssla med..

sen börjar jag ju 15.00.. hade sov morgon idag så det blev jätte sen frukost :( så jag tänkte äta lunchen lite senare idag men jag vet inte alls vad jag ska äta ? kanske bara en omelett.. det går ju snabbt.. bakar jag bröd så tar jag med mig 2 skivor till kvällsmat..

 Ha det!
Kram kram!



Ensam hemma..


Nu är man helt själv i det lilla huset.. Och jag är ledig idag.. Vet inte riktigt vad jag ska göra :( Jag ska väl fixa och dona lite nu på förmiddagen och sen gå en sväng med Nea.. Det är ju strålande sol ute idag :) I eftermiddag ska jag Simma och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på... hade varit kul med lite fest :)

Imorgon ska jag nog bara ha en slappe dag tror jag.. plocka och dona lite och lyssna på MIN musik hehe....!  Sen börjar jag jobba klockan 15.00.. och sön börjar jag 7.00 och slutar 14.30 och efter det är det innebandy :)

Det är väl vad som händer denna helgen.. Jag tittade faktiskt på sista minuten resor till Kalmar idag.. tänkte jag kunde sovit en natt hos mamma och pappa och sedan åkt tillbaka på lör eftermiddag men det fanns inga.. :(

Jaja..

Ha det!
Kram kram!


Tränat :)

Hej!


Jag har tränat ikväll och känner mig såååååååååååå... nyttig :)
Gööööööööööööööööööött...!!!!


God natt.. hehe..!
Kram kram!

Oskars kalas


Hej hej hallå!

igår firade vi ju Oskar.. Och jag åt ingen pizza och ingen tårta! :) Känner mig duktig!

Här kommer några bilder:


Häftig tårta :)


Oskar :)


Min man som ska flyga till shanghai imorgon :(


Här njuter de av kaffe och tårta :)


Oskars farfar och farmor


hehe :) Vi hade köpt jultidningar av Lisa och Stefan hade beställt gunisse record bok där fick man dessa glasögonen till..
Jag hade beställt en almenacka..


haha!! Man skulle titta på vissa bilder med dessa glasögon så ser det på bilden verkligt ut.. jätte läskit!!!


Jag.. Hade uppsatt hår :) Äntligen kan jag ha det :)


Magnus :)

Det va alla kort..

Ikväll ska jag träna :) Ska bli skönt! Stefan ska packa ikväll för han åker tidigt imorgon bitti.. Och jag är ledig imorgon så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på..? Simma tänkte jag.. men på kvällen vet jag inte? Det blir kanske idol..

Nu ska jag ha lite lunch vila... hehe.. Har ätit kokt torsk, potatis, kokta morötter med vitsås.. MUMS! :)

Förresten det har blivit lite konstiga dagar jag har vägt mig på nu men jag ska börja väga mig varje måndag igen.. Och försöka komma ihåg att skriva det här också :)

Ha det!

Kram kram!


Ledig dag :)


Hej hej

Idag är jag ledig och denna dagen ägnar jag åt att tvätta upp stefans tvätt eftersom han ska packa imorgon och då måste han ha rena kläder :) Fredag morgon åker han till Kina så jag är själv i två hela veckor! Men det går fint :) Då kan man ju bestämma vad själv vad man vill äta och titta på tv..

Under tiden Stefan är iväg tänkte jag rensa lite i vindarna.. *pust* men det måste göras innan jul annars kommer jag inte åt våra jul saker. Tyvärr så får jag fira första advent utan Stefan men jag tänkte att jag kanske kunde äta frukost tillsammans med Anita om jag inte får jobb den dagen.. Så jag får alltså pynta första advent själv också men det brukar ändå vara jag som gör det :)

Ikväll ska vi hem till Annika för att Oskar fyller 9 år :) De ska beställa pizza så jag äter middag innan så jag ska inte ha någon pizza.. Jag vill inte förstöra för mif själv! Och jag ska bara ha kaffe inga godsaker! Jag brukar klara det galant, bara man bestämmer sig innan :) Vi köper kaffe koppar till Oskar som han samlar på.. han ska få det varje år han fyller år tills han har 12 st och grädd kanna och sockerskål.. Det är roligt att ha sen när man blir vuxen.. Min mormor samlade till mig och jag tyckte det va jätte tråkigt att få när jag va barn men nu tycker jag det är kul att ha och jag använder den flitigt! :)

Igår tränade jag förrästen men jag  har slarvat med mina promenader :( Jag SKA gå idag men jag hinner bara gå 45 min.. men bättre det än att jag inte går alls :)


Nähä.. nu ska jag fortsätta min lediga dag med lite städning och diskning.. usch tycker jag har disk alltid! Det är väl så när man lagar mat varje dag ibland 2 gånger när jag är hemma över lunchen..

Imorgon jobbar jag mellan 7.00-12.00..

Ha det!
Kram kram!



*pust*

IDAG =

Först jobb 7.30-13.00

Sen hem diska/ röja i hallen/ Laga mat

Träning 18.30-19.30

Sen hem och äta

20.00-21.00 hjälpte Stefan Montera hallmöbel

NU = SOVA!!

Alltså det har varit en lång dag och jag är super trött..
Imorgon är jag ledig! :)

Godnatt och sov gott!!

ZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............


Mårten gås

Här kommer bilderna från Mårten gås..


Anita och Mia lekte diskmaskin :) Tack så mycket!!!


Adrian och Stina


Lisa och Oskar lirar gitarr hero :)


fest fest!! :)


snyggingen :)


Jag som ser gravid ut!! haha!! jag lovar det är bara tjock magen :)


Challe, Adrian och Stina


Oskar, honom ska vi fira på ons då han fyller år!


kaffe dags med äpplakaga och hemmagjord vaniljsås :)


sista bilden.. Det va Stefan som va fotograf denna dagen..
Annars hade det blivit dubbelt så många kort.. hehe! :)

Nu ska jag glo på tv och sen sova...

ZZzzzzzzzzzzzzzzzz...



Ikea :)


Hej hopp!!

Har varit på Ikea idag och handlat ny hall möbel :) Vi ska sätta upp den imorgon kväll för vi orkar inte nu.. Jag måste tömma byrån som står i hallen först så vi kan bära upp den på ovan våningen.

så här ser den nya möblen ut i alla fall.. fast våran är vit och den har inte riktigt samma kombition..
Älskar den!! Vi köpte även en hall spegel. sedan köpte vi lite galjar, och värmeljus...

Annars idag har jag varit ledig/arbetslös idag så jag har bara städat och donat.. och imorgon jobbar jag 7.30-16.00..

Något mer spännande har inte hänt idag men det har varit en bra dag!! :) Har precis ätit goda pannkakor :) MUMS!

Ha det!
Kram kram!


Söndag


Hej hej!

Söndag morgon och jag är pigg! :) Igår va jätte lyckat!!!! Gåsen blev jätte bra! Vi hade den i ugnen i 175 grader i 3 timmar och öste varje kvart. Den sista kvarten hällde vi några matskedar kallt vatten på och lät ungsluckan stå på glänt. MMmmmmmmmmmm Det va såå gott! Vi har lite resten idag med som vi ska ha till lunch. Vi drack ju lite igår och tjabade men huset va tomt vid 00.00 jag tyckte det va lite tidigt :( tiden går ju så fort.. men men.. Till förätt hade jag gjort sparris soppa på färsk sparris och till den hade vi luft torkad skinka och roste bröd med lite vitlök på, fast jag åt inget roste bröd :) Till efterätt hade vi äpplakaga som Stefans syster Mia hade gjort och jag hade gjort hemmagjord vaniljsås på riktig vaniljstång, den blev supergod!!! Jag kommer nog aldrig köpa på påse igen! Vilken skillnad! :) Vi planerade vår matlagning ganska bra.. Vi hade sagt kl 18.00 och soppan serverade vi 18.10.. och då va allt till gåsen också färdigt så det va bara att hugga in sen :) Men från kl 9.00 i lördags stog jag i köket och tills gästerna kom :) Men stefan skötte mest gåsen jag bara  hjälpte honom att ösa.. så det va ett j*vla ös i köket igår.. hehe! :) Sen blev det ju lite snacks på kvällen men jag åt INGET! :) Istället när alla gästerna gått så åt jag lite gås till för jag blev hungrig, stefan också.

Idag är jag pigg som sagt va.. Jag vaknade vid 7.30 och steg väl upp efter en halvtimme.. och det va så varmt och gott i huset för vi har fått vår luftvärmepum nu.. Den värmer upp hallen, ovanvåningen och köket bra, men sen är det lite kallare i vardagsrummet och finrummet men det va nog en 20 grader där.. och nu eldar stefan i kaminen så denna vintern kommer vi inte att frysa! och blir det kallt ute så är det bara att skruva upp pumpen.. just nu har vi den på 22 grader det är ganska lagom.. och vi har inga element på!! Det är det bästa! För det är så dyrt med elen.. Så mamma och pappa ni behöver inte frysa när ni kommer hit :)

Idag ska jag diska.. jag diskade aldrig efter kaffet igår.. och så är det en massa grogg och vinglas :( men Anita och Mia diskade efter maten igår så det slapp jag :) Sen ska jag spela innebandy idag :) Det ska bli kul, förra gången det va så va jag i Kalmar och förra gången igen så va det inget eftersom det va helg dag. Efter innebandyn så ska jag bara hem och duscha sen ska vi åka till ikea och titta på hallmöbler. Vi måste ha nya för att vår hatt hylla hängde där värme pumpen hängder nu... så vi ska köpa en ny.. och jag ska få en hallspegel!!!! Som jag har längtat efter det!!! :) man vill ju se hur man ser ut innan man ska gå ut.. Så det är väl vad jag ska hitta på idag.. jag ska se om jag hinner gå med Nea också.. isånna fall blir det efter diskningen innan lunchen..

Igår hann jag aldrig gå med henne och Jag hann inte sitta på cykeln heller :( men i fredags så simmade jag och jag var ju ute en långpromenad med nea.. men innebandy blir det i en timme idag..

Nähä.. nu ska jag diska.. det kommer ta sin lilla tid :)

korten lägger jag nog upp imorgon för jag är ledig då.. sen jobbar jag tis, tors, fre, lör, sön.. så det är bra! :) Stefan han åker till Kina på fre.. så då är jag själv i 2 veckor.. men det går ganska bra.. jag är van :) Sen har jag ju nea i alla fall :)

Nähä.. ha det!
Kram kram!

FREDAG!!! :) :)


Hallå hallå!! :)

Idag är det fredag! SKÖNT! :) Denna dagen startade mycket bra, jag steg upp i vettig tid ca 7.30.. Åt frukost och drack kaffe.. sedan klädde jag bestämt på mig promenad kläder och gick med hunden min fastän att det regnade! Jag gick i 80 min.. Känner mig jätte duktig nu :) Sedan i eftermiddag ska jag simma det har jag bestämt mig för! Tänk va härligt man mår när man mortionerar! :)

Ikväll händer inte så mycket.. Vi ska äta hemmagjord pizza ikväll, jag gjorde aldrig pizza igår utan det blev rest mat istället :) Jag va förresten och tränade igår mä *gött* Sedan ikväll ska vi handla lite smått och gott till mårten gås imorgon. Vi ska ha lite popcorn, nötter och sånt.. sen ska vi handla vaniljstång för jag ska göra hemma gjord vaniljsås och Stefans syster ska göra äpplakaga! MUMS! sen ska vi väl ha blomkål och bryssel kål till gåsen. Det blir smaskit! Men jag ska som vanligt inte äta något snacks!  eventuellt att jag tar lite popcorn men inget annat. Jag vill väga 67,0 till nästa vecka! Efter att vi hamdlat idag blir det en lungn kväll med idol och en film.. myyyyyyyyyyyyysigt :)

Imorgon ska jag försöka upp i vettig tid för jag vill gå en långrunda imorgon mä! Jag ska till och med försöka cykla på våran motionscykel på eftermiddagen.. ca en halvtimme. Det hade varit skönt när jag vet att det blir lite fetare mat och så kommer jag nog dricka några groggar :)

näe.. något annat har vi inte planerat..

Nu ska jag lägga upp lite bilder här..


Hemma hos mormor på landet :) Här diskar hon..


Vilken snygging va..? hehe :)


Dessa fick jag av mormor det är en tant på 80 år som stickat dessa. Jätte varma och sköna!


slut resultatet..


Mitt nya halsband LOVE IT! 130kr på VILA


Bolero 200 kr också VILA


Denna top fyndade jag på rea 49 kr på VILA


fyndade även denna jeans klänning på rea endast 149 kr också på VILA.. Jag äslkar denna klänning!


Mormor


momor blir fin i håret :)


Här är jag hos mamma och pappa och det är fredag kväll och vi dricker drinkar :) förutom pappa som dricker wiskey.


Syster yster..


Chips.. som alla åt.. UTOM JAG! duktig duktig!!! :)


Emelie innan vi åkte in till stan :)


Skål syrran :)


Detta är alltså bilder från Mias inflyttningsfest.. kul va det! :)


Mia MIN Mia!!!! :) kram på dej!


Mats hand och Mia.. hehe!


Skål skål!!!! :)


Maria, alltid lika rolig!! :)


Söta Ida!


SMILE :)


fest folk..


Kim.. Marias kille,  jätte rolig!!!


Du ser allvarlig ut syster.


Det va bättre :)


Silla.. Jätte go tjej!! Min nya kompis :)


Vi spelade ett spel som fungerade lite som sanning eller konka och här skulle Kim hitta på en egen dans.. haha! :)


Ännu mera dans :) hehe!


Annelie och Andreas, Jätte härliga!


Ida och Annelie :)


Miaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)


Linaaaaaaaaaaaa :)


Skål igen!


ehhhhhhhh..


som sagt va sanning eller konka... jag slapp!!! :)


Emelie fick slicka på en snus.. MUMSFILLIBABA.. eller..?


Mats och Mia fick hångla.. Puss puss!!!! :)


Magda skulle blunda och måla läppstift på Kim.. hehe!


slutresultatet :) SNYGGVE!!! haha hehe!!!


Jen (Jenny) Fick suga upp öl från Mats navel :)


så kan det gå..


Magda fick ge Mats ett sugmärke :)





Slutresultatet och sista bilden från festen :)


Lugn kväll med fia spel :) mysigt!


sista bilden från denna resan :)

nähä.. nu ska jag käka lunch!

Ha det!
Kram kram!




Viktrapport


Hej hej!

Jepp jag vägde mig idag och blev possitivt överaskad!

Viktstart: 72,3 kg

Vikt förra vägning: 68,5 kg

Vikt idag: 67,9 kg :)

Vikt minskning: 0,6 kg

Vikt minskning totalt: 4,9 kg

Jag är mycket nöjd :) Nu ska jag bara hålla detta och försöka gå ner ännu mer. Jag vill komma under 60 kg till sommaren.

Så mat och motion har satt sig lite i huvet nu.. innan när jag reste bort så struntade jag i vad jag åt och om jag motionerade men jag har faktiskt tänkt lite på vad jag stoppar i mig och hur mycket. Sedan har det blivit många promenader och även en simtur i kalmar simhall.

Idag ska jag ut med nea innan lunchen och sen ikväll är det träning. Annars idag är det tvättning, diskning och städning på schemat.. Nea fäller JÄTTE mycket nu! Jag funderar på att sätta en grind i hallen så att hon bara får vara i hallen om dagarna sen kan hon ju få va hos oss i tv rummet på kvällen men hon behöver ju inte vara där annars.

Till lunch idag blir det hårt stekt bacon, dinkel pasta, tomat, gurka och vatten.

Till mellanmål blir det nybakat bröd med leverpastej och gurka och en morot vid sidan om, kaffe och vatten

Till middag idag blir det hemmagjord pizza med skinka ost och tomater, lite skivad tomat och gurka vid sidan om och vatten. MUMS!

Så jag ska iväg och handla lite till pizzan och lite till brödet jag ska baka och det gör jag när jag går med Nea...

Jag va jätte seg i morse.. jag sov ända till 9.00... fy jenny! men jag vaknade ju när Stefans klocka ringde miljoner gånger... han snozar jätte många gånger innan han stiger upp och det är ganska jobbigt när man själv är ledig..

Jaha.. nähä.. Nu måste jag sätta igång.. Nu har jag druckit mitt kaffe så nu börjar man piggna till :)
Jag lovar jag ska lägga upp bilderna idag när jag får tid över.. Jag vill få undan så mycket som möjligt idag så att jag kan ta det lite lungt imorgon..

Tänkte att jag imorgon skulle rensa upp lite där ute på tomten.. ta upp Neas bajs och räfsa lite löv.. plocka undan plast möblerna och krukor.. men det är bara om jag hinner.. vi får se.. Det är så tråkigt att göra sånt själv.. men jaja..

Förrästen mamma och pappa ska eventuellt komma till oss den 5/12 det ska bli jätte kul!!!!!! Tänkte beställa lite bröllopskort då.. Jag ser verkligen fram emot den helgen :)

Nu i helgen ska vu ju ha mårtengås som jag har skrivit om innan men jag ska INTE äta mycket då heller.. Nu är jag verkligen peppad! Det är ju bara 8kg kvar så är jag under 60! Jag ska klara det! :)

Imorgon tänkte jag äben hinna med och simma.. Jag ska försöka göra det lite oftare.

Nähä.. måste jag gå..
Ibland när man börjar skriva så går det inte att sluta hehe! :)

Ha det!
Kram kram!

Hemresa..


Hej hallå!!!!! :)

Jepp idag bär det hemmåt igen.. Jag åker vid 15.00.. Ska bli skönt att komma hem men jag har verkligen haft jätte kul!! Mias inflyttningsfest/Mats 25 års fest blev mycket lyckad! :) Det kommer bilder jag lovar! :) men jag lägger upp dem imorgon kväll för jag jobbar imorgon mellan 7.00 - 16.00.. och ikväll hinner jag inte för jag är hemma vid 17.00 och sen ska jag träna vid 18.30.. Det ska bli skönt!

Idag innan jag åker hem ska jag träffa Mia och vi ska äta lunch ihop :) Pappa hämtar mig vid 14.30 och skjutsar mig till stationen.. Ska bli kul att snacka lite skit innan jag åker hem :)

Jag lärde känna lite nytt folk på Mias och Mats fest och det är ju alltid kul!! Mia ska nog komma till mig någon gång efter jul sen.. När vi båda har lite pengar :) Känns som om man aldrig har det..

Jag vet inte om jag har skrivit att jag har sökt ett jobb..? I alla fall så har jag sökt en dagtjänst i Älmhult på en skola för barn som har konsitrations svårighter.. Det kan nog vara kul.. Hoppas jag får en chans att få komma på intervju! Håll tummarna för mig!

Annars denna veckan har jag inget mer jobb :( men jag får väl städa resten av veckan nu när Stefan varit hemma själv.. :) Vi ska ju ha gäster hemma på lördag då vi ska tillaga gås och självklart äta gås :) Det ser jag fram emot! Det blir väl även lite wii spel :) Kanske blir det en pub runda också.. vem vet?

Nähä.. nu kommer nog snart pappa hem så han kan skjutsa mig till Mia.. Han är och tränar på gym som han gör varje dag nu när han är arbetslös.

Ha det gptt!
Och jag lovar bilderna kommer snart :)

Kram kram!


STORM!

Hej hopp!

Det är ju värsta stormen ute idag i Kalmar så jag beslöt mig för att åka hem imorgon istället.. hoppas det lugnar ner sig till imorgon. å idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på.. men något kul händer det alltid..

Senare idag ska jag lägga upp lite bilder, men jag orkar inte just nu.. Stackars Nea och Stefan får sova utan mig en natt till :) men jag ringde och pratade med Stefan och han tyckte det va ett vettigt beslut.

Jaja. så nu vet ni det..

Jag skriver senare..

Ha det!
Kram kram!

Kääääääääääälmaaaaaaaaaaaaa....

Hej hallå!!!

i det blå....

Nu sitter man i käälmaa.. dricker en god drink hos mamma och pappa och emelie så klart.. Har sovit hos mormor 2 nätter.. Det har varit jätte mysigt.
I Onsdags när jag kom så åkte vi till hennes vännina Monica och fikade med kaffe och en landgång MUMS! Sen åkte vi till mormor och lagade spaghetti och kötfärsås till middag MUMS MUMS! Jag vill på peka att jag och mormor delade en landgång :) Sedan gick kvällen fort.. Vi va ute och gick med hennes granne Mona en timme.. sååå skönt och mysigt på landet :) Sedan gick vi hem till Mona och fikade på kaffe och nyttiga scones.. j*vla ätande :) men jag åt inte så mycket men det va gått med kaffe efter rundan.. Torsdagen började med en mysig frukost sedan gick jag ut och gick en runda på en timme.. sedan så duschade jag och gjorde igjordning mig och mormor hon rullade håret på mig :) Det blev inte så lockit men det fick lite mer volym.. det kommer bilder sen.. jag kanske lägger in några imorgon om jag hinner.. Under eftermiddagen så åkte vi in till stan och jag fyndade faktiskt jätte mycket! Jag hittade en jeans klänning för 149 kr, en jätte söt top 49 kr, strumpbyxor 50 kr, ett jätte snyggt svart halsband 130kr (skitsnyggt!) ett par örhängen 40 kr, en kort kofta 200 kr.. ja det va nog allt.. Jag brukar aldrig hitta så mycket snyggt.. Jag är jätte glad för jeans klänning de reade ut den för halva priset :) Fredagen gick ännu fortare eftersom jag skulle åka med tåget redan vid 13.46. Vi hann bara precis äta frukost och göra i gjordning oss och sen va det snabb lunch och köra in till stan.. Mormor skulle handla och in på banken en runda.. sen va det dags att sätta sig på tåget igen :) Väl framme så gick vi en runda på stan.. mamma va snäll och köpte en snygg polo klänning till mig för 49kr SKITSNYGG! :) Sedan handlade vi lite käk.. Jag och mamma gjorde varma mackor som blev brända mackor :) men dom gick att äta sen.. Nu så sitter vi och dricker en god drink och tittar på dobido :) Imorgon får vi se vad som händer.. På kvällen ska jag ju på fest i alla fall :) Mia ska ha inflyttningsfest och hennes kille Mats har fyllt 25 så vi ska fira honom också :)

Nähä.. mina vänner nu ska jag njuta av min drink och titta på tv :)

Ha det gott!!!
Kram kram!


Kalas :)

Hej hej!

Igår va vi på kalas hos Stefans syster, hennes dotter fyllde 12 år! Så vi fick goda silla mackor och räk mackor! Jag orkar inte lägga upp dessa korten... Jag la ju upp så många härom dan.. det tar ju sån j*vla tid!!! Jag har ganska mycket att fixa med idag eftersom jag åker till växjö imorgon till min mormor och sen på fredag åker jag vidare till Kalmar. Så just nu håller jag på att tvätta upp all tvätt.. *pust* Jag har en jätte disk också som väntar på mig.. Jag ska ta den efter lunchen tänkte jag.. sen måste jag packa.. och då måste jag ju veta vad jag ska ha på mig på lördag! Mia ska ju ha inflyttnings fest och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Jag vet inte heller vad jag ska köpa.... men jag tänkte köpa något i Kalmar under lördagen så vi får se vad jag hittar på.. Vikten går Bläääää! Jag står fortfarande stilla men tränar fortfarande.. Jag har slarvat lite med nea nu igen.. men jag ska försöka hinna gå en liten runda i eftermiddag..

Jag får egentligen skylla mig själv att det är så mycket att göra idag för igår gjorde jag inte ett skit! Jag låg på soffan hela dagen och bara slöade.. damsög och hämtade ved gjorde jag den dagen.. men inget annat.

Nähä.. nu måste jag fortsätta gjöra lite nytta!

Jag kommer nu inte skriva förrän fredag kanske lördag.. För mormor har ingen data och jag orkar inte ta med den bär bara denna gången..

men vi hörs och roliga bilder från kalmar kommer...

Ha det!
Kram kram!


Fest kort :)

Hej hej!

Här kommer lite fest kort sen i fredags :)
Stefan va ute med sina jobbar kompisar först här hemma och sen i Kristianstad efter det så träffades vi på puben :) och jag va ute med Sandra på en fest i byn innan puben :) Kul kul!!!

Här kommer fotobevis hehe! :)


Stefan, Pierre, Lars.. Tuffa gänget :)


Mattias och Mattias :)


Skål Lars :)


Skål skål!!!!


De sjöng singstar :) Såå vackert.. hehe!


Stefan sjöng tyvärr också.. haha! :)


Mattias Andersson


Här njuter de av stämningsfull sång.. :)


Lars


tralalalala laaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :)


ladiiiiii ..dadidaaaa... daaaaaaaa.. :)


Skåååååååååååål..


diskutioner...


Jag..


glaaaaaaaaada Lars :)


Min man :)


Lars


Pierre.. Mattias Andersson är fotograf :)


Även här är fotografen Mattias Andersson.. hehe!


Stefan


Mattias Andersson fotar bra.. :)


Fotografen i närbild.. :)


Mattias då.. hehe :)


AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaahhhhh!!!!


Mattias och jag.


Mattias och Stefan :)


Ännu mer singstar..


Lars


Pierre


Detta är från den festen jag va på :) Jag va hos en tjej som heter Linn..


Linn till vänster och sandra.


Sandra, Linn och Sandra :)


Linn


Linn och Sandra :)


Sandra och Elin..


Kram kalas :)


:)


Danne och Sandra :)


Haha :)


Linn


Ehhhh ?


Sandra :)


skål!


Sofie :)


Sara på puben :)


Sandra :)


Johan :)


Jag, Dennis och Sandra


Dennis va lite trött :)


Dennis sov ganska hårt :)


ZZZZzzzzzzzzzzz...


Hemma hos Jonne på efter fest.. Detta är Per-Henrik och Stefan.


Jonne..


Madde.. Under halsduken :)


Jag.. ej nykter.. hehe.. :)


Mikaela och Morgan.


Johans arm :)


Jepp min man :)


Jonne och Per-Henrik


gäddan :)


:)


Madde


Sara


Johan och Stefan va dj:s.. Kass musik blev det! :)


Dj:s...


Sara


Nu kom det en bra låt :)


Per-H och Madde..


Morgan va trött..


Johan och Stefan..


Sista kortet.. Vilken snygging :)

Vi hade jätte kul i fredags!
Jag va inte hemma förrän 4.00 på morgonen och Stefan va väl hemma efter 6.00  någon gång.. Jag låg sedan till 12.00 dagen efter och sov för jag skulle ju börja jobba vid 14.00.. men det gick bra.. Jag va ännu tröttare dagen efter det för jag slutade 21.30 och sen började 7.00.. men Stefan va snäll och körde mig :)

Men det har varit skönt att jobba denna veckan.. idag ska jag diska och tvätta och imorgon städa sedan på ons åker jag till mormor.. och sedan på fredag åker jag till Kalmar! kul kul!!! :)

Nähä.. detta har tagit tid att ladda upp som ni förstår så nu ska jag vila lite innan jag börjar på att plocka här hemma..

Ha det!!
Kram kram!


RSS 2.0