hemma

Hej hej!

Nu är jag hemma.. Eller rättare sagt hemma hos mamma och pappa.. Jag ska nog titta varje dag på blocket efter en 1:a i Kalmar.. men det är ju inte så säkert att man få tag i en..

Just nu håller jag på att laga kycklingfile, ris och brunsås.. Jag får se om jag ska träna idag.. Jag ska i vilket fall som helst bara ha mellanmål nu och sedan äta vid 18.00 tiden..

Annars har jag inget annat planerat idag.. Kanske tränar jag, kanske inte..

Kram

1:a

Hej!

Nu ska jag berätta vad som hände i helgen.. Jag åkte ju till Stefan i torsdags och sov där till lördagen.. Lördagen körde vi till Kalmar och vi hade Nea med oss för vi hade hyrt låne lägenheten i mammas och pappas lähenhets område.. Det första som händer när vi lämnat Nea och kommit hem till mamma och pappa är att någon jävel klagar på att en hund gnyr.. Och jag lovar er jag vet att Nea kan gnälla en 5-10 min när man lämnat henne men sen slutar hon.. I alla fall.. Så vi kunde inte ha henne där eftersom vi ville inte ha fler klagomål.. Vi gick hem till mamma och pappa och Nea fick vai Emelies rum eftersom mamma och pappa har katt.. En liten stund turades vi om så ossi (katten)fick va i mammas och pappas sovrum och Nea med oss.. Detta betyder alltså att vi inte kunde följa med på crusingen i Kalmar.. Mamma och Pappa blir ju klart besvikna för att vi inte kunde följa med och vi blev arga för att det va någon dum jävel som klagade.. Han eller hon förstörde hela vår helg!!! Jag svär på att det är någon som har retat sig på att vi hade med hunden till lånelägenheten och därför ringt och klagat när Nea bara gnytt lite.. För Nea ylar inte! Hon piper lite.. Usch vad förbannad jag blir på sådant!

Söndagen va okey i alla fall.. Vi lämnade Nea hos mamma och pappa i Emelies rum sedan körde vi en liten runda.. Vi va ute och åt på stek huset i Kalmar, skitgott!!! Det blev min födelsedags present av Stefan :) Vi åt oxfile med klyftpotatis, rödvins sås, barbeque sås och bearnese sås.. + brocoli och paprika.. Mmmmm.. Efter det va vi inne på Mio möbelaffär och tittade lite.. Vi ska ju köpa en ny soffa när vi har flyttat och vi har aldrig köpt en soffa ihop så det är bäst att välja noga.. Efter det hämtade Stefan Nea och körde hem.. Så nu syns vi inte förrän om 2 veckor.. *pust*

Jag och Stefan har nu bestämt att vi ska försöka få fatt i en 1:a.. Så att jag kan bo där så länge och när vi sålt huset så får Stefan flytta in i 1:an och sedan får vi leta efter en större lägenhet.. I så fall hade jag tänkt att jag kunde ha Nea eftersom jag är hemma mest och jag går mest med henne.. Om vi hade haft en 1:a så kunde ju Stefan kommit till mig den helgen jag jobbar också.. Vi hade ju i alla fall träffats lite.. 2 veckor är drygt att vänta!

Vi får se hur det blir..

Nu har jag precis ätit havregrynsgröt med äppelmos och mjölk.. MUMMA! Idag lagar jag maten hemma och det blir kycklingfilé som jag steker i ugnen, till det har vi ris och curry sås.. Jag ska laga det när jag kommer hem vid 14.00.. men jag äter senare för jag äter ju lunch på jobbet.. Jag ska nog ha ett mellan mål vid 15.00 och sedan cyklar jag nog och tränar runt 17.00.. och så äter jag när jag kommit hem..

Nä, nu ska jag snart sticka.. Jag börjar 7.00 idag..

Kram!

*suck*

Hej hej..

Ingen rolig helg.. Ingenting blev som vi planerade och nu dröjer det 2 veckor innan vi kan ses.. Jag skriver mer imorgon.. Orkar inte just nu..

Idag har varit en okej dag i alla fall..

Kram..


askungen

Hej!

Promenaden med Nea får vänta lite.. Jag har börjat att tvätta och städa här hemma.. Egentligen skulle jag inte göra det.. mem JAG STÅR INTE UT!! Här är hund hår ÖVERALLT.. Och saker ligger det ÖVERALLT.. Jätte mycket tvätt va det väl inte men jag tänkte att det är lika bra att jag tar den med.. Just nu har jag sorterat in tvätt och gjort igjordning Stefans garderob för den såg ut som fan.. Och även satt på en maskin tvätt..

Det jag ska göra idag är =

- plocka undan
- ut med sopor
- damsuga överallt
- torka golven på nedervåningen
- ta båda toaletterna
- städa spisen lite och ta bänk ytor i köket

Jag måste även =

- åka och handla
- ut och gå med Nea (45 min)
- laga mat

Det är inte säkert jag hinner allt.. men mitt mål är att hinna allt innan Stefan kommer hem.. Jag känner mig lite som askungen idag.. haha.. :)

men ikväll ska vi mysa och ta det lungt.. Vi ska titta på Ice age 3 ikväll.. kul :) Vi får se om det blir snacks..

Nä, nu ska jag ha ett väl förtjänt mellanmål.. Det blir ett kokt ägg och vatten. Till lunch idag blir det kycklingben och sallad.. Middagen har jag inte riktigt bestämt mig ännu.. Jag ska åka och handla efter lunchen..

Kram!

fredag !

God morgon!

Härligt med fredag!!

Stefan har nyss åkt till jobbet.. Jag kunde inte somna om så jag steg upp istället :) Jag har precis ätit frukost.. Havregrynsgröt med mjölk och äppelmos.. Jag ska strax dricka vatten och sätta på en kopp kaffe.. Mmmm.. Lite senare blir det en promenad med Nea (hunden).. En timme tänkte jag gå, det är lagom :) Jag ska även cykla och handla sen.. Jag ska laga mat ikväll och det blir någon husmandkost för Stefan va sugen på det.. Antingen blir det kalops, kotletter eller en stek.. Jag har inte bestämt mig än.. Eller kanske kålpudding? Vi får se.. :) Till lunch idag vet jag inte riktigt vad jag ska ha.. men det blir något nyttigt i alla fall :)

Igår va vi inte jätte nyttiga.. Vi beställde faktiskt pizza igår.. Vi beställde från vingården i Osby.. De pizzorna är faktiskt lite minde och det dryper inte fett av dem och degen är mycket tunnare.. Så jag tror faktiskt att de pizzorna är lite nyttigare..

men idag blir det nyttigt och SMÅ portioner ;)

Nä, nu är jag kaffe sugen!

Tjing!!


mot Osby :)

Hej hej!!

Idag är jag pigg och glad för idag får jag träffa Stefan igen!!!! ;) Jag har inte kunnat sova så mycket inatt.. Dels för att jag längtat till att det skulle bli dag och dels för att det har varit för varmt.. Så jag steg upp redan vid 5.30!! men det behövdes.. För jag har nu packat färdigt, sminkat mig och ätit frukost.. :) Det tar lite tid för mig på morgonen.. hehe.. Jag börjar 8.00 och jobbar till 13.15.. Gud va jag längtar tills jag sitter på tåget!!

Nä, nu ska jag snart dra..

Hej Svej !!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Ikea + mina nya shorts

Hej hej!

Nu är jag trött.. Jag har varit på Ikea med mamma.. Vi tittade oss omkring lite grann.. Tog det vi skulle ha.. Sedan gick vi tillbaka till mat serveringen och tog en fika.. Jag tog mer kvällsmat fika :) En köttbulle macka och kaffe.. MUMMA! Jag handlade galjar och en låda som jag kan ha strumpbyxor, leggins, stay ups, over-knee och tunna strumpor i.. Jag har nu under kvällen hängt upp mina höstkläder och lagt i det jag skulle i lådan.. sköööööööööönt!! Jag tycker om att ha ordning ibland mina kläder!

Nu ska jag snart sova för jag börjar 8.00 imorgon.. Jag slutar 13.15 och pappa hämtar mig vid jobbet strax innan 13.30 och skjutsar in mig till stationen.. Tåget mot Osby går 13.45.. Fast jag hoppar av i Älmhult eftersom Stefan jobbar på Ikea där.. Så jag går till hans jobb.. Sedan kör vi mot Osby.. Kanske att vi får handla också :)

Här kommer en bild på mina nya shorts.. 


Jag är sååå glad över mitt fynd :) hihi.. Tänk att de bara kostade 29 kr !!! Billigt är bra ;)

Nä, nu väntar sängen på mig..

Kram!
 

Mmmmmmmmm mat..

Hej hej!

Jag har varit och tränat idag.. Jag tränade ben, mage + 45 min på crosstrainern.. GÖTT!! Det är ju såååå skönt efteråt :) Efter träningen åt jag en banan och drack ett glas mjölk.. Till Lunch har jag ätit stekt potatis, hemmagjord hamburgare, sallad, lite ketschup + vatten.. Mmmm.. gottit ;) Vid 15.00 ska jag ha mellanmål men jag vet inte vad..? Sedan till kvällsmat blir det gröt.. Just nu håller jag på att tvätta för fullt :) Jag kunde till och med börja en halvtimme tidigare för det va ledigt i tvättstugan :) Pappa jobbar ikväll.. men jag och mamma ska nog cykla till Ikea och handla galjar till mig..  så jag kan få lite ordning på mina kläder ;)

Idag har jag ringt till Evas Trafikskola i Kalmar och bokat tid för inskrivning.. Nu jävlar ska jag ta mitt körkort!! Bättre sent än aldrig ;) Så jag ska dit nästa vecka på tisdag kl. 12.00.. Jag ska bara ta för automatare.. Så jag slipper de där jävla växlarna.. hehe.. :)

Det kommer kort på de vita shortsen som jag fyndade igår..

Puss..



natilus

God morgon!

Jag har nu varit uppe över en timme.. Jag har ätit en tallrik med fil, flingor, linfrö, solroskärnor och 1/2 banan.. + vatten.. Alldeles strax ska vi åka och träna.. Idag ska det bli skönt att träna igen :) Ibland behöver man ett litet uppehåll.. Jag ska träna ben + mage + 45 min crosstrainern.. Gött!!

Sedan ska jag sortera tvätt för vi har tvätt tid kl. 12.00..

Puss !!

gina tricot

Hej hej..

Det blev inget Ikea idag.. men när vi åkte in till hamnen med pappas bil så va jag och mamma inne på baronen.. Jag hade fått 100 kr av body shop i present kort eftersom att jag har fyllt år så jag köpte en ansikts tvätt för 149 kr.. Så jag betalde bara 49 kr :) Sedan va vi inne en sväng på gina tricot och jag kan ju inte gå in i den affären utan att fynda ;) Jag handlade ett par vita höga shorts för 29 kr! Billigt ! Det kommer kort på detta imorgon..

Nä, nu ska jag glo på tv.. Imorgon blir det gymmet, tvätta och gå på Ikea..

Puss !

Nyttig lunch det behövs när man bara slöar...

Hej hej..

Ingen träning idag heller.. känner inte för det idag.. men imorgon MÅSTE jag.. hehe..

Min lunch idag blev hälsosam i alla fall..

hemmagjord hamburgare, fullkornsmakaroner, sallad och ketshup.. + vatten.. Mmm.. Gott va det ;)

Just nu håller jag på att laga stek till mamma och pappa.. Jag åt runt 12.00 så jag ska inte äta med dem.. Jag ska ha något mellanmål vid 15.00.. sedan ska jag nog äta gröt till kvällsmat..

Annars har jag bara tagit det lugnt idag.. skööööööööönt.. Jag har duschat och sminkat mig.. Till och med gjort vid håret idag.. bara för att det är kul :)

Så här ser jag ut idag..

Jag älskar mitt pärl halsband jag fick av Stefan innan vi gifte oss ;)

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.. haha.. Barnkanalen har varit på HELA dagen.. NAJS.. hehe.. I eftermiddag ska vi till Ikea.. :)

Puss!!


ledig dag

God morgon!

Jag har precis ätit frukost = 2st knäckebröd med ost, en liten skål med fil + 1/2 banan, 1 msk linfrö, 1 msk solrosfrön.. och ett glas vatten.. Nu har jag satt på en kopp kaffe med :) Jag ska cykla och träna sen men det blir senare.. Nu vill jag ha mys morgon och titta på barnkanalen ;) När mamma och pappa kommit hem ska vi äta stek idag som jag ska tillaga.. Til det har vi potatis och brunsås.. Mmmmmm.. Gott!! När vi ätit ska vi förhoppningsvis hinna med en sväng till Ikea.. Jag måste ha kläd galjar och någon liten korg av något slag där jag kan ha strumpbyxor och leggins.. Ikväll ska vi åka in till hamnen med pappas bil.. Det är sista tisdags träffen idag.. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran..

Så här ser min lediga dag ut.. Nu är mitt kaffe färdigt ;)

Kram!

sova

God kväll!!

Jag slutade jobbet kl. 20.00.. sköööööönt.. Nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig för jag är trött... Imorgon blir det träning, det lovar jag! men nu väntar skönhets sömnen.. Imorgon blir det barnkanalen ;)

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

fläskpannkaka

Hej hej!

Eftersom jag jobbar ikväll så lagar jag maten ikväll :) Och ikväll blir det fläskpannkaka fast den blir gjord på bacon..

Här kommer ett recept på det =
8 port.

600 g fläsk kött (bacon)
8 st ägg
2 tsk salt
6 dl vetemjöl
16 dl mjölk

Tillagning =
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa sönder äggen i en skål. Tillsätt hälften av mjölken och vispa ner allt mjöl till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken och vispa runt. Häll i saltet.

Bryn fläsket (baconet) i en stekpanna. Häll över i en smord långpanna. häll smeten över fläsktärningarna (baconet). Grädda i mitten av ugnen i ca. 50 min. Servera med lingon sylt.

En mycket enkel rätt men sååååå gott!! :)

Eftersom jag visste att det va ont om mjölk på jobbet så va jag och handlade 2st 1,5 L standard mjölk innan :) Annars hade jag inte kunnat göra fläskpannkaka idag..

Nu ska jag dega lite till innan jobbet.. Strax blir det lite kaffe :)

Kram!

bh + hatt

Här kommer bilder på det jag inhandlat :)


Svart push-up bh i spets.. Jag handlade den på change på giraffen i Kalmar.. Den kostar 500 kr men jag har halva priset där eftersom jag är clubb medlem :) Jag handlade även string trosorna som va till denna bh:n.. Jag måste säga att denna bh:n ger mycket bra push upp effekt.. och det behövs till mina små körsbär.. haha..


En tee-shirts bh i lila.. Denna handlade jag också på change.. 430 kr kostar den men som sagt va jag har halva priset :) Jag köpte även string trosor till denna bh:n..


Denna hatt fyndade jag för 15 kr på loppis utanför Kalmar :) Jag har själv satt dit rosetten, det är en hår klämma som jag har köpt på h&m..

Jag ska inte träna nu.. Jag kanske ska träna i eftermiddag.. Annars så tränar jag imorgon och på ons.. Jag vet inte vad det är med mig men jag är as trött idag och jag hatar att vara trött :( Jag drack lite kaffe för en stund sen så jag hoppas att det ska pigga upp ;)

Nu ska jag fortsätta att titta på barnkanalen ;)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss! 

barnkanalen

God morgon!

Nu har jag precis ätit frukost det blev 2 st knäckebröd med smör, ost och gurka, ett kokt ägg och vatten.. :) Just nu sitter jag och myser framför barnkanalen i nattlinne.. Mmmm.. Härligt! Vi får se om det blir träning idag.. Just nu är jag trött :( men jag skulle behöva det..

Annars har jag inte så mycket planerat idag.. skööööööööööööööööööönt.. :) Jag återkommer senare idag med kort på bh:arna jag har köpt och hatten jag fyndade på loppis..

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!


Helgen

Hej hej!

Jag är hemskt ledsen för min dåliga upp datering men jag har haft fullt upp.. I fredags jobbade jag 13.00-20.00.. När jag kom hem så va Stefan här :) Vi va uppe ett tag och tittade på tv.. Jag åt lite salt godis.. Mums!!

Lördag = Denna dagen började med frallor och kaffe :) NAJS.. Sedan gjorde vi i gjordning oss och packade lite.. Vi körde först till en loppis utanför Kalmar.. Där fyndade jag en hatt :) Den kommer på bild imorgon!! Sedan åkte vi och handlade korv och bröd och så körde vi till Svinö och solade lite och grillade korv :) Vid 14.30 så körde vi därifrån eftersom jag började jobba kl. 15.00.. När jag kom hem vid 21.00.. så va vi bara uppe en timme eftersom alla andra va trötta..

Söndag = Stefan vaknade vid 7.00 och han körde med en gång.. Han skulle på någon samlar marknad med sin pappa idag.. Den marknaden är bara en gång om året.. Han hade lovat att han skulle följa med.. Jag, pappa och mamma åt resterna av frallorna.. Sedan packade vi lite och begav oss till Svinö för att sola.. men idag låg vid vid bad bryggan.. Vi körde hem runt 13.00 då molnen kom.. Jag packade upp mina höst kläder som Stefan hade med sig i fredags när han kom.. Sedan va det dags att jobba igen kl. 15.00-21.00..

Nu är jag ganska trött.. Imorgon blir det träning.. Jag jobbar 16.00-20.00 imorgon.. Så jag ska hinna lägga upp bilder här imorgon på mina köp.. så titta in!!

Godnatt!!


Stefan kommer idag, hurra, hurra, hurraaaaa!!!

Hej hej!

Ledsen för min dåliga uppdatering..

Jag hittade 2st bh:ar igår.. Det kommer bilder jag lovar! Jag köpte en lila tee.shirts bh + stringtrosa.. Och jag köpte en svart push up spets bh + string trosa.. JÄTTE FINT och skönt att ha på sig :) Allt kostade 664 kr.. Och då hade jag 50% rabatt!

Igår eftermiddag efter shopingen slängde jag i mig lite gröt sedan träffade jag Maria J och Miria N vid skällby en stund.. Efter det handlade jag på netto.. Mamma hade skrivit ett lista till mig :) Jag handlade även marabo choklad med hasselnöt.. Så jag och mamma tog lite kaffe och jag åt 4 bitar choklad.. Jag åt även en banan.. Sedan va det fixa i gjordning sig dags.. Jag va ju ute med jobbet igår.. Det va trevligt men det va inte alla som kom.. Tråkigt :( Vi var på byttan i Kalmar och åt.. Maten va god men servicen va kass! När man sitter på en uteservering ska man inte behöva gå in och beställa.. Jag drack 2 st cider ute.. mer än så har jag inte råd med.. Det är för dyrt att dricka ute.. Jag va väl hemma runt 22.30..

Imorse steg jag upp runt 7.30.. fixade frukost.. åt frukost... Sedan packade jag träningsväskan :) Strax innan 9.00 cyklade jag och pappa till gymmet.. Idag har jag tränat = armar, axlar, bröst, mage + 30 min på crosstrainern.. GÖTT!!

Stefan ringde till mig innan jag cyklade till träningen.. Han frågade om han fick komma och sova här i helgen och det va okey så han kommer ikväll :) hihi.. Jag blev såååå glad!!! Jag slutar ju klockan 20.00 idag så vi kan ju vara uppe en stund tillsammans.. Imorgon börjar jag inte förrän 15.00.. Så någonting kan vi ju hitta på imorgon :) Det ska bli sååå mysigt att ha honom här ;)

Nu ska jag äta lite gröt.. Ikväll på jobbet ska jag laga skinkpaj..

Puss!

ha ha

God förmiddag!

Det blir ingen träning idag.. Så länge va den motivationen uppe.. haha.. Nej men jag behöver en vilo dag också.. Jag ska träna imorgon och så har jag bestämt mig för att simma i helgen.. Ikväll ska jag ju ut med jobbet så jag vill hinna förbereda lite ;) Jag ska in till stan en runda vid 10.00.. Jag ska köpa en bh + stringtrosor.. sedan ska jag lämna in både jeansen och 2 st andra byxor som ska sys upp.. Eftersom vi ska ut och äta idag så har jag gröt till lunch idag :) Så jag ska bara göra sådant jag tycker är kul idag :) Najs!! Barnkanalen åker nog på i eftermiddag ;)

Ikväll ska jag ha på mig den prickiga skjortan jag fyndade och den röda jeans tjolen.. Jag har tunna leggins under tjolen :)

Nu ska jag slöa lite innan jag cyklar in till stan..

Puss!

5 000 kr

Hej hej!

För ett tag sen skickade jag ett brev till arbetsförmedlingen om att jag inte hade fått någon ersättning för maj månad.. Och jag fyllde i en sådan där aktivitetsstöd blankett.. Jag trodde inte att jag skulle få några pengar.. men idag hade Stefan fått in 5 000 kr på hans konto från a-kassan :) Fy fan vad glad man blir!!!!! Vi hade faktiskt inga löne pengar kvar utan har fått ta lite utav våra spar pengar men nu behöver vi ju inte göra det.. Och vi kan lägga undan ganska mycket denna månaden till sparkontot.. I alla fall 8 000 kr.. Jag får ut ca 12 000 kr denna månaden... Najs!! Fan vad glad man blir av att få lite extra pengar!

Imorgon ska jag därför köpa en bh till.. För tillfället har jag bara 1 bh som passar och så har jag en sloggi bh på jobbet.. men jag måste ju ha 1 bh till så jag kan byta lite :) Jag ska även köpa ett par string trosor till.. Ett tag va jag helt emot string trosan och tyckte varken det va snyggt eller skönt.. men nu tycker jag att det är ganska snyggt och inte är det obehagligt om man köper med lite kvalitét.. Jag ska handla mina underkläder på Change som ligger i giraffen i Kalmar.. Personalen är super där!! Jag har även 50% rabatt där det är ju inte helt fel ;)

Jag lägger upp bilder här imorgon på min nya bh och string trosor :)

Puss på er!!!!


träna, träna, träna!!!

Hej hej!

Personal mötet gick bra.. Vilka toppen arbetskollegor man har fått!!! Varje gång jag jobbar kväll så blir det jag som ansvarar för kvällsmaten.. Riktigt kul!!! Jag älskar att laga mat :) Det kanske ni har märkt ;) Ikväll  lagade jag stuvade makaroner på fullkorns makaroner och jag stekte biffar till mig och mamma.. Mumma! Darling och jag har bestämt att vi ska cs på fredag förmiddag istället och det är bättre för både min och hennes del :) Nu ikväll ska jag inte göra allt för mycket ;) Kanske blir det en liten promenad med mamma men just nu är jag mätt och trött..

Imorgon ska jag ut med personalen.. Vi ska ut och äta i Kalmar på byttan.. Kul och gott ;) Så jag ska väl försöka komma på något kul att ha på mig ;) Så imorgon ska jag sminka mig också.. Annars nu mera så anväder jag bara mascara för att min hy ska bli bättre.. Jag har fått en massa små finnar som jag vill bli av med :(

Innan idag kom jehovas vittne och ringde på dörren.. Jag hatar de människorna.. att de inte ger upp! BLÄ!!

Imorgon blir det träning igen.. och även på fre.. De öppnar 6.30 på fre så jag tänkte vara där vid 8.00.. så träffar jag Darling efter det ;) Jag är verkligen inne på att bygga upp mina muskler nu och bli av men fettet runt magen.. Så därför gör jag magövningar varje gång jag tränar nu mera vilket min tränare har sagt är bara bra! Och jag trampar alltid 45 min på crosstrainern efter styrketräningen.. Jag skulle vilja hinna med att simma i helgen men vi får se.. Motivationen är uppe nu!! Jag äter just nu även gröt till lunch.. eller i alla fall de dagar jag jobbar kväll för då äter jag ju mat på kvällen sen.. Jobbar jag dag äter jag middag mitt på dagen och sedan äter jag bara kvällsmat på kvällen.. typ smörgås, fil, gröt eller knäckebröd.. Eller en sallad.. Det beror på hurhungrig jag är.. Jag lyssnar på min kropp! Jag har också börjat att lägga linfrö och solrosfrö på min gröt och fil för att jag ska få i mig tillräckligt med fett och proteiner nu när jag tränar mycket.. Jag är väldigt medveten om vad jag äter!

Usch vad mycket mat-prat det blev i detta inlägget.. Jag vill ju bara nå min målvikt.. 55 kg!

Nu ska jag och mamma gå en liten sväng med katten.. men det blir ingen rask promenad precis.. hehe..

Hej svejs!
Kram!

Darling

Hej hej..

Nu ska jag strax cykla bort till jobbet, personal möte dags.. Kul :) Efter mötet ska jag hem och laga mat till mamma och mig.. Jag vet inte riktigt vad ännu men det blir något med blandfärs.. Sedan ska jag hem till Darling (Miria J) och bara prata skit och glo på tv..

Nähä.. nu ska jag dra!

tjo!

7.00

Godmorgon!

Idag va jag uppe med tuppen :) Exakt kl. 7.00 steg jag upp... Sköööööönt :) För jag va ju pigg också.. Jag åt en skiva av mitt grova filmjölksbröd med skinka, keso och gurka, en liten tallrik fil med äppelmos + vatten.. GOTT! Jag packade sedan min träningsväska.. borstat tänderna, tvättan mitt ansikte och smörjt in det.. Bäddat min säng... Alltså mina morgon sysslor ;) Och nu bara degar jag framför datorn och tv:n.. Om en timme ska jag cykla och träna.. Jag ska nog dricka ett glas mjölk innan.. Och direkt efter träningen ska jag äta en banan.. Sedan ska jag hem en snabbrunda och äta gröt.. Klockan 13.00 ska jag vara på möte på jobbet.. KUL!!!

Igår förresten så fick jag mina nya arbetskläder!!! Jag hade stl. S innan men dem är JÄTTE stora.. Så nu har jag XXS i skjortorna och XS i byxorna.. Jag har 2st arbets kläder.. Byxorna är vita.. Skjortorna har jag en vinröd och en grön.. Najs :) Det ser mycket bättre ut nu när det passar! Jag hatar förstora kläder... Jag tycker bara att jag ser större ut.. men nu kan jag se bra ut även på jobbet ;)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam


personal möte

God kväll!

Imorgon ska jag på mitt första personal möte.. Pirrigt... men det ska bli kul :) Mötet är mellan 13.00-16.00.. Då ska vi även äta tårta och sjunga för att en arbetskamrat till oss har fyllt 30 år..

Innan mötet ska jag träna.. Det blir rygg och mage + 45 min på crosstrainern.. Efter mötet ska jag nog ta det lite lungt.. kanske göra hårinpackning och kanske laga mat.. vi får se..

Nu ska jag bara ta det lungt innan det är dags för sängen..

Kram!

B-vitamin

Hej!

Till frukost åt jag en skiva av mitt grova filmjölks bröd med skinka, keso och gurkskivor.. En liten tallrik fil med äppelmos + vatten.. Efter frukosten slöade jag.. 9.45 va det dags att cykla till arbetsförmedlingen.. Min handläggare ville prata lite med mig och träffa mig.. Det gick bra :) Efter det cyklade jag till giraffen och gick till apoteket, jag va tvungen att hämta ut fler mini piller.. Jag köpte även B-vitaminer.. Jag har sagt länge att jag skulle behöva köpa det eftersom jag har så tort hår och det växer sakta + att jag har väldigt dåliga naglar.. Så vi får se om det hjälper :) Jag skulle ta en tablett om dagen i samband med måltid.. När jag kom hem åt jag en portion gröt = 1/2 dl fiberhavregryn + 1/2 dl rågflingor + 2 dl vatten och till gröten hade jag mellanmjölk och äppelmos.. Idag jobbar jag mellan 13.00-20.00.. Jag ska laga maten ikväll på jobbet också :) KUL!! Jag ska laga hemmagjorda potatisbullar och stekt bacon.. gott!

Imorgon jobbar jag bara mellan 13.00-16-00.. Då ska jag på mitt första personal möte :) Kul! Imorgon på förmidagen blir det även träning.. På torsdag är jag ledig och då ska jag in till stan och lämna in mina favvo jeans.. De ska sys upp, laga dragkedjan och sy dit en knapp.. sen är dom som nya igen ;) De jeansen hade jag på mig den kvällen jag träffade Stefan ;) så dom ska sparas!

Just nu sitter jag och tittar på barnkanalen som vanligt.. hehe..

Puss!

hurra hurra hurra!!

Hej hej!

Nu va denna födelsedag över.. Hoppas det dröjer läääääääääääääääääääänge till nästa ;) Räkmackorna blev super goda.. På mina mackor har jag =

smör
min röra (kommer recept nedan)
Sallads blad
ägg
röra igen
MYCKET räkor
liten dill kvist
1 citron skiva

Min röra = 1 burk crame fraiché 34%, 3 msk majonäs, hackad dill, lite rivet citron skal, 1/2 hackad rödlök och lite salt.. Denna röra kan man även ha till fisk! MUMS.. :)

PRESENTER =
Av mamma och pappa får jag pengar till att lägga upp ett par byxor och laga dragkedjan + att en knapp ska sys dit.. Jag ska lämna in dem till en sömerska.. Av Maria fick jag en tyg väska :), av farmor fick jag en silver sked (jag samlar på bestick) Av Stefan får jag present när han kommer hit.. Av mormor och morfar får jag senare.. Även av farfar får jag senare.. Och av min syster får jag nog inget,, för hon är pank.. haha.. :)

Dagen har varit bra!

Idag på jobbet lagade jag köttfärslimpa, kokt potatis och brunsås till de boende och de älskade det!! Kul :)

Nu ska jag sova!

Godnatt! Puss och kram..


räk mackor

Hej!

Jag har varit och tränat under förmiddagen, jag körde ben + mage + 45 min på crosstrainern.. Jag känner mig faktiskt både piggare och gladare.. Söndagarna när jag lämnar Stefan i Osby känns alltid lika hemskt.. Efter träningen så handlade jag till mina räk mackor jag ska göra.. Jag ska strax börja med det.. räkorna har inte tinat riktigt än..

Till frukost idag åt jag en skiva av mitt grova filmjölks bröd med smör, skinka, keso och gurka + en liten skål med fil + lite äppelmos och vatten.. Till mellanmål efter träningen åt jag 1 banan + blåbärssoppa... Och om en stund ska jag äta en skiva av det grova brödet + skinka och keso.. Jag ska äta på jobbet sen vid 17.00 så jag orkar inte äta någon middag innan det..

Dagen hittills har varit okey!

Dagens bästa = Jag fick ett födelsedags kort av min mormor och morfar där det stod : Till Jenny Nilsson.. haha!! Jag heter ju Svensson.. Det borde de veta.. hehe.. :) jaja.. Ett gott skratt fick jag!

Dags att kolla räkorna.. :)

Kram!



grattis till mig

Idag fyller jag 24 år.. Det firas faktiskt inget speciellt.. Jag ska iväg och träna om en timme.. och i eftermiddag ska jag jobba 16.00-20.00.. När jag slutat jobbet kommer Maria J hit + min farmor.. Mamma är hemma.. Pappa jobbar och Emelie ska till växjö.. så vi blir inte så många.. hehe.. men det gör inte så mycket :) Jag ska handla efter att jag tränat för jag ska bjuda på räk mackor :) MUMS!

Annars har jag inte så mycket mer planerat idag.. Just nu tar jag det bara lungt och dagdrömmer om min älskling och tänker på hur kul vi har haft det i helgen.. Jag tror jag stannar i denna dagdröm ett tag till ;)

Puss!

bilder från helgen

Jepp.. Här kommer bilder från helgen i Osby..


Jag glad över att vara hos min man :)


Mina kanel bullar smakade MUMMA ;)


Me and my LOVE..


Jag älskar kräftor!!


Stefan också.. hehe..


Denna paj va den godaste jag någonsin ätit.. Det syns kanske.. haha.. :)


Min tallrik.. Jag åt många fler kräftor än dessa :)

Det va alla kort.. Nu är jag i Kalmar igen.. och nu blir det till att äta lite fil och flingor.. Imorgon blir det träning!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

söndag............................................

Hej..

Söndag idag och jag vill inte åka ifrån Stefan.. men samtidigt vill jag tillbaks till Kalmar.. Vi ska nu njuta av den lilla tid vi har kvar tillsammans.. mitt tåg går 16.52.. *suck*

Jag lägger upp bilderna från helgen ikväll när jag är i Kalmar igen..

Idag hade vi frukost på sängen.. mysigt.. önskar jag kunde vrida tillbaks tiden.. Jag gjorde pannkakor till Stefan men jag åt 1/2 portion havregrynsgröt, ett knäcke med ost och ett kokt ägg.. Självklart hade jag kaffe och vatten till.. Vi har precis haft lite lunch och det blev rester från igår.. Innan jag sätter mig på tåget ska vi fika med kanel bullar och kaffe..

Nä, vi hörs senare.. dags att ägna tid åt den jag älskar!

Puss!

kräftskiva

Hej!

Nu har jag och Stefan haft kräftskiva för oss själva :) sååååå mysigt och sååå gott!!! Vi gjorde en kantarell paj efter ett recept vi hittade i en tidning och satan va god den blev :) Detta recept hamnar i recept pärmen och kommer för alltid finnas när vi har kräftskiva :) Vi har även tuggat i oss =  kex, tunnt knäcke, ost, räkor, kräftor, vindruvor, sallad, Stefan hade coca cola till och jag hade mineral vatten = loka päron.. Mmmmmmmmmmmm.. :)

Vi har även tittat på 2 st filmer vi hyrde.. De va ok.. En äventyrsfilm och en action/komedi..

Nu går det mest skit på  tv:n... Så vi kanske tittar på en film vi har hemma.. Och så blir det mys ;)

Bilder kommer imorgon!

Kram!

bullbak

God förmiddag!

Jag och Stefan har ätit frallor idag.. Mmmmm.. Jag valde självklart en grövre bulle ;) Jag åt en fralla, ena delen med skinka och den andra med ost, jag hade även tomat skivor på.. jag åt även ett kokt ägg drack kaffe och vatten till.. Alldeles lagom ;) Vi har nyss varit och handlat inför kvällens kräftskiva som bara jag och Stefan ska ha ;) Sååååååå mysigt!!! Nu har jag ätit en liten skål med fil och jordgubbssylt..

OCH NU = dags att baka kanel bullar! Mmmmm.. så gott!! Vi ska ha det till fika.. Jag ska nog ha kaffe till också.. Najs ;)

Just nu är Stefan iväg med Matias, de skulle åka iväg och titta på något som Matias ev. skulle köpa.. Jag kommer inte ihåg vad det var för något.. dåligt minne.. hehe.. :)

Vilken underbar dag idag!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

bio

Hej!

Harry Potter filmen va mycket bra! Jag och min älskling har haft en underbar kväll!!! Nu dags för sängen.. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

God natt!!


2008 07 27

Hej igen.. hehe..

Jag har ju helt glömt bort att min blogg har fyllt 1 år!! 2008 07 27 skrev jag mitt första inlägg och jag har varit fast ända sen dess ;)

Tack till er mina bloggläsare!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!


för stort

Hej!

Jag har nu under förmiddagen gått igenom alla mina höst kläder och nästa hälften va för stort! Och en del kläder jag inte kunnat ha innan kunde jag ha nu :) Såååååååååååååååå jävla glad man blir!! hihi..

Provade även min bröllops klänning.. vilka minnen.. :) Den va också alldeles för stor.. hehe.. Jag har ju planer på att lämna in den och sy om den.. men när ska man ha råd till det.. Jag ska vänta ett tag till i alla fall.. I fall jag går ner ännu mer i vikt, vilket jag vill.. Några kilo till i alla fall.. :)

Jag har varit ganska lat idag men det är sköööönt..

Till bio snacks idag har jag bestämt mig för att köpa en sådan där mini chips påse.. bara vanliga saltade potatis chips.. Och till det ska jag faktiskt ha en LITEN coca cola.. För jag dricker nästan aldrig det.. Mmm.. gott det ska bli.. :)

Just nu har jag ätit en liten skål med fil och lite jordgubbs sylt i och en banan till.. Det räcker som lunch när man har ätit frukost vid 9.30.. Och vi ska äta middag redan vid 16.00.. Eftersom vi ska köra in till kristiansstad redan vid 17.00..

Jag har kommit fram till att jag behöver inte handla så mycket nya höst kläder.. Det jag behöver är strumpbyxor och leggings i olika färger och former.. För jag har tunikor och klänningar som fortfarande passar och dem kan jag förnya med lite olika strumbyxor och leggings.. Jag handlar på rean sen istället ;) Jag skulle behöva ha ett par snygga jogging byxor också.. Mina är så fula! Det är så skönt att gå med jogging på lördag och söndag mornar :)

Nähä.. nu ska jag hämta en maskin tvätt som Stefan har tvättat, jag lovade att hänga upp det :)

Puss!

min frukost

Glömde ju skriva min frukost :)

Jag kokte 1/2 portion mannagryns gröt, (jag vill minska min magsäck ännu mer) ,den åt jag  med mjölk och lite äppelmos, Jag åt även ett knäckebröd med ost med lite jordgubbs sylt, ett kokt ägg, kaffe och vatten.. Det va riktigt gott :) Imorgon blir det frallor eller jag orkar ju bara en fralla till frukost nu mera och ett kokt ägg sedan är jag propp mätt! :) Jag äter hellre oftare och mindre portioner..

Nä, nu ska jag prova kläder!

Puss!


vägning

Hej!

Klockan ringde 5.30 och jag sparkade upp Stefan så han skulle komma iväg till jobbet.. hehe.. Han ville själv börja tidigt idag så han kunde komma hem tidigt.. Han ska vara hemma 16.00 för då står maten på bordet :) Det blir kycklingben, ris och kallsåsen jag gjorde igår + sallad.. Sedan får vi nästan köra med en gång för vi ska in till Kristiansstad och titta på bio.. najs! Vi ska se Harry Potters nyaste film.. Jag ska köpa något att äta under bion.. Antingen blir det LITE godis eller en LITEN popcorn.. och till det blir det mineral vatten.. loka päron tror jag..

VÄGNING

Vikt start = 72,8 kg

Vikt förra vägning = 60,8 kg

Vikt idag = 60,3 kg

Vikt minskning = -0,5 kg

Total viktminskning = -12,5 kg!!!

Jag blev riktigt glad idag.. 1kg till och jag ligger under 60 kg!!! Nu ska jag fan kämpa de sista kilona! 55 kg är min målvikt.. När jag nått den kommer jag fortsätta äta nyttigt och träna och går jag ner något kilo till så är det bara ett plus i kanten :) Idag ska jag ut och gå med Nea en sväng :) Jag va sugen på att baka kanel bullar idag men jag tror jag gör det imorgon istället.. Snart ska jag kolla igenom mina höst kläder och se vad jag kan ha och inte.. Kul :) Just nu tittar jag på z tv och lyssnar på musik..

sååå najs att vara ledig!

Kram!

åter i Osby

Hej!

Just nu ligger jag i sängen hos min man ;) Så mysigt! Jag hoppade av i Älmhult istället för Osby.. Eftersom Stefan jobbar där.. Han hämtade upp mig och vi körde och handlade.. Stefan hade nästan ingenting hemma.. haha.. :) Så vi har handlat lite pålägg, mat, sallad och kvällens middag = lövbiff.. Mmmmm..  :) Till det hade vi ungsbakade potatisar med morötter och rödlök.. Vi hade även en fetaost sallad till det = körsbärstomater, fetaost, lite vinäger, rapsolja och sallads krydda.. MUMMA! Jag hade kallsås till = gräddfil + fin hackad rödlök + salt + mycket chillikrydda + lite cyenepeppar.. Den blev skit god! Vi handlade även hem lite kräftor, räkor och kex för det ska vi mumsa på någon kväll.. Förmodligen på lördag :) Imorgon är det bio tajm! Vi ska se Harry Potters senaste film.. najs! Stefan kunde ej  ta sem imorgon så jag är hemma själv under dagen men det gör inte så mycket.. Jag ska nog gå en långrunda med Nea och sedan måste jag kolla igenom mina höst kläder.. Vad jag kan ha och inte.. Mycket är ju faktiskt för stort nu :) kul!

Nähä mina blogg läsare.. dags att kela med min man ;)

Puss!!!!

second hand

Hej hej

Idag =

- 7.30 steg upp..
- åt fil, flingor med äppelmos + ett kokt ägg + vatten
- tittade på barnkanalen och packade inför Osby resan imorgon :)
- 9.30 åt en halv banan + ett glas mjölk
- tränade ryggen, magen + 45 min på crosstrainern
- 11.30 åt en halv banan + några hasselnötter och drack vatten
- 12.30 åt lunch, fullkornsmakaroner och köttfärsås + vatten
- bakade grovt filmjölks bröd
- cyklade in till stan.. mötte upp mor :)
- 17.00 åt 1,5 smörgås med ost och skinka (hemma) + kaffe och vatten
- diskade..

Jag köpte sminkbort tagnings medel på kicks.. Jag köpte även ett present kort till min syster på body shop.. Hon fick 150 kr make up rådgivning + 400 kr i present kort.. Snäll man är ;) Hon fyller ju bara 20 år en gång.. Jag och mamma va även inne i en second hand butik som heter erikshjälpen och där fyndade jag ju själv klart ;)

Här kommer en bild på det jag fyndade..

En prickig skjorta 39 kr, en röd kort jeans tjol 39 kr :) Såååå billigt! Och snyggt :) Me LOVE second hand.. hehe...

Detta blir min nästa out fit när jag och Darling (Maria J) ska ut nästa gång ;) Nu ska jag titta lite på tv.. sedan ska jag nog äta lite fil eller något.. kanske knäckebröd.. hmm..? Vi får se.. :) Imorgon jobbar jag 8.00-13.15.. sedan är det tågfärd mot Osby till min älskade man!! Jag får skjuts av pappa till stationen.. najs!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!!


Imorgon blir det tågfärd

Hej hej

Just nu står barnkanalen på :) Det gillar jag! Vid 9.00 ska vi till gymmet och idag ska jag träna ryggen + 45 min på crosstrainern.. såååå skönt! När jag kommit hem ska jag baka ett fiberikt filmjölks bröd.. Mmmm.. Sen i eftermiddag ska jag in till stan med mamma.. Jag ska köpa smink bort tagnings medel på kicks och mamma skulle köpa en kajal där och sedan skulle vi nog in på en second hand butik :) Till lunch idag blir det köttfärsåsen jag gjorde igår och till det har jag fullkornsmakaroner... gott! Sedan ska jag och Darling träffas ikväll! Najs najs.. :)

Ikväll ska jag även packa lite för imorgon ska jag ju åka till Osby till min man :) ÄNTLIGEN!! Det ska bli såååå härligt.. Bara han och jag och massa mys ;) En sak har vi bestämt att vi ska göra och det är att gå på bio! Tåget går 13.45 imorgon så jag får cykla in till stationen direkt efter jobbet :)

Tänk att jag är ledig fre, lör, sön.. så jävla najs!

hihi..

Kram!



köttfärsås

Hej

Just nu kockar jag ihop en köttfärsås som vi ska ha till middag imorgon.. I min köttfärssås har jag = 2st hackade brynta lökar kryddade med salt och socker, en hackad brynt paprika kryddad med salt och socker, några skalade fin hackade morötter, 4 st hackade tomater, stekt blandfärs, lite vatten, vitlök, salt och svart peppar.. Just nu kokar detta lite smått.. Och mot slutet tillsätter jag en creme fraiché och kryddar mer om det behövs.. Detta är mitt favorit sätt att göra köttfärsås på... :) Man kan även ha lite oregano eller basilika i.. Mmmmmmmm.. :)

Imorgon ska jag också kocka men då ska jag baka ett bröd :) Det blir ett grovt filmjölks bröd som jag bakat tidigare.. Det är såååå saftigt, nyttigt och gott!!!

Tillbaks till köket igen!

Puss!

-11 kg

Hej hallå!

Vågen på gymmet med tränings kläderna visade 61,9 kg så -11 kg har jag sammanlagt gått ner, enligt den vågen.. Jag ska väga mig i Osby också!

Jag har tränat och jag tränade = armar, axlar, bröst + 40 min på crosstrainern.. gött! Just nu håller jag på att tvätta.. inte så kul men det måste ju göras :) Och denna gången va det inte så mycket tvätt.. sköööönt.. Jag vill ju ha lite snygga kläder med mig till Osby eftersom vi ska gå på bio och kanske hitta på något annat kul :) Sminket åker förstås också med :) I LOVE MY MAKE-UP....!!

Efter jag hade tränat åt jag rester utav kyckling grytan igår och fullkornsris och en tomat + 1 glas mjölk. Vid 15.00 tiden ska jag nog ta en kopp kaffe och 2st knäckebröd.. Och ikväll vet jag inte riktigt.. Jag och mamma får väl handla lite sen för det saknas en del grejer..

Kram!
 

träna

God morgon!

Idag hade jag faktiskt lite sov morgon.. Jag sov ända till 8.30.. haha.. Om en timme ska jag vara på gymmet och styrketräna = armar, axlar och bröst sedan blir det 45 min på crosstrainern.. Någon morgon promenad blev det ju inte i morse då.. men kanske att man går en runda ikväll om det inte regnar.. Imorse åt jag råg gröt med lite sylt och mjölk + ett glas vatten..

Nu ska jag packa träningsväskan!


saknat matlagningen!

Hej!

Det blev ingen träning ikväll.. Jag mamma och pappa gick en promenad istället och imorgon förmiddag ska jag träna istället! Just nu håller jag på att laga mat och guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag har saknat det!! Jag har ju inte lagat så mycket mat när jag jobbat heltid och vi får ju mat på jobbet så då behöver man ju inte laga mat varje dag..

Idag blir det en kyckling gryta med grädde, mjölk, vitlök, salt, peppar och rosmarin.. Först brynte jag kycklingfilé bitarna, kryddade dem och sedan slängde ner dem i en gryta och på med mjölk och grädde och krydade lite till.. Jag redde det lite också med mjöl och vatten och hade lite soja i.. Till detta har vi ris och jag har fullkornsris :)

Så najs det är att kocka i köket!!! LOVE it :)

Puss! 

va fan tog solen vägen

Hej hej!

Skönt att sluta tidigt idag :) Det blir nog inget badande idag... Träna ska jag nog göra men det blir senare.. Just nu är jag trött.. men jag vill verkligen få bort magen nu! Imorgon så blir det nog en promenad innan frukost! Jag ska även försöka minska portionerna ytterliggare lite mer..

Jag vet ju inte riktigt vad jag väger heller.. man ska ju väga sig på samma våg hela tiden så jag ska väga mig fredag morgon när jag är i Osby.. 5-6 kg till ska bort! Man blir så arg när man tittar på gamla kort... Ett tag vägde jag 47 kg! Jag är ju bara 150 cm lång så jag ska ju ligga runt 50-55 och jag tror jag väger 61 kg nu.. men jag vet inte?

Jaja.. Vad vi mer ska hitta på idag det vet jag inte..?

Kram!


måndag

Hej och god morgon!

Idag är jag inte pigg.. men det är skönt att jag slutar 13.15 :) Om vädret håller i sig idag så blir det sol och bad i eftermiddag! Och lite senare blir det en promenad med Darling (Maria) och ikväll ska jag bara SLAPPA! Skööööööönt... :)

Nä, dags att borsta tänderna :)

Puss!

söndagen avklarad, jobb imon med

Hej!

Jag hade riktigt kul igår :) Mycket trevligt! Hoppas på flera sådanna fester.. Vi va först hos Peter en kompis till Maria och Mats.. Sedan gick vi 4 bort till Peters flickvän Ida... Och sedan tog de andra bussen in men jag och Maria cyklade :)

Jag va hemma 4.00.. steg upp halv åtta :) Så typiskt mig! Jag mamma och pappa har varit på eriksöre på Öland och badat idag :) Vi va hemma till 14.15 och då cyklade jag direkt till jobbet.. Började 14.30 och slutade 21.00.. Jag jobbar imon med men bara till 13.15 och jag börjar 8.00 :) Sedan är jag ledig tis och ons.. sköööööönt!

Vi ska nog åka och bada imon med men det blir nog i Kalmar.. Maria och jag ska träffas under eftermiddagen/kvällen :)

Maria har tagit jätte många bilder :) Jag ska försöka lägga upp en del här sen..

Nu är det nedräkning tills på tors då jag ska åka till min man :) Sååååå najs ska det bli :)

men nu mina vänner måste jag sova!
God natt!!!

fest

Det blir party ikväll :) men jag har inte mycket att dricka.. men det gör inget! Det är inte säkert att jag följer med in till stan sen.. Vi får se.. Är lite trött faktiskt..

Hoppas ni har en rolig lördag!

Puss!

Kanske fest ikväll igen

Har blivit bjuden på en fest ikväll.. kanske ska jag dit.. kanske inte.. svårt att bestämma mig :) Jag har ju ingen dricka heller.. Och jag orkar inte cykla till systemmet nu.. Det är i så fall om man kan köpa något av någon på festen.. Darling har inte bestämt om hon ska med hade ju klart varit roligare om hon följt med :) men spm sagt va vi får se.. Jag kanske är trött efter jobbet också..

jaja.. jag åter kommer!

NU = KAFFE

Mmmmmmmmmmmmmmmm..

Puss!

ätit och det ska bli gott med kaffe

Jag har ätit lite lunch och det blev lättlagat :) En stekt kotlett som fanns i frysen, makaroner och en halv fralle bulle med smör + is vatten :) Gott! Om en stund ska jag ha lite kaffe.. Mmm.. Det ska bli riktigt mumsigt! Det är så gott med kaffe efter maten tycker jag :)

Just nu sitter jag och tittar på barnkanalen.. hehe.. Jag älskar tecknat! Mitt favvo program på barnkanalen är fåret shawn, han är bäst ;) Skönt att bara ta det lungt innan jobbet.. Mamma och pappa har åkt nu.. Jag och Maria har bestämt att vi ska titta på Lejonkungen 1 och 2 någon dag.. När vi va yngre så brukade vi spela kort och fia med knuff och då brukade vi lyssna på en Lejonkung cd skiva som jag hade :) Så det är glada minnen för oss! Hakuna Matata.. la la la di daaaa.. hehe.. :)

Längtar så mycket till torsdag nu.. Jag ska ju åka hem till Osby då.. Det är faktiskt lite jobbigt att bo ifrån varanndra när man är van vid att se varann varje dag :( Jag saknar inte Osby eller huset.. men jag saknar min man!

Puss! 

pigg och glad kexchoklad

Hej hej!

Idag är jag pigg och mår bra :) Sköööööönt!! Jag steg väl upp runt halv åtta.. Vi har ätit frallor till frukost, mumma! Kvällen igår va lyckad! Vi dansade och hande kul och innan det så va vi hos Maria och åt taccos och spelade bra låtar på youtube.. Vi spelade även yatzy, kul, kul! Jag blandade dooleys med mjölk och efter att ha druckit några st så fick jag jätte ont i magen... Så jag slutade dricka ett tag och då försvann det :) Det va inte för att jag hade druckit för mycket utan det vannog för att jag hade druckit för mycket mjölk.. Ute drack jag en cider.. Det bästa med kvällen va att vi slapp betala inträde :) NAJS! Gratis är gott ;) Vi träffade även på ett par kompisar till Maria så vi dansade lite tillsammans :)

Mamma och pappa hade inte blivit väckta när jag kom hem :) Just nu håller de på att göra igjordning sig lite för de ska på min systers 20-års kalas.. Jag kan ju inte följa med eftersom jag jobbar 14.30-21.00.. men de skulle nog vara hemma innan 21.00 så vi ska kanske cykla in till stan när jag slutat jobbet :)

Under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Någon lunch för jag väl slänga ihop sen.. Jag har funderingar på att cykla och träna.. Jag skulle behöva det! men först vila lite :)

Igår va en toppen kväll! Det får vi göra om Maria ;)

Puss!

lockar fick jag :)

Så här blev slut resultatet :)


Jag är nöjd :)

Puss!!

lockar vill jag ha



Nu sitter jag med rullar i håret :) I håret hade jag = sunsilk mouse för lockar innan jag rullade det och jag har även haft i lite hårspray och jag har blåst håret lite grann med en tratt på hårfönen.. Så nu ska jag sitta med detta i 1h ungefär.. Vi får väl se om det blir bra eller ej.. 

Kommer fler bilder senare ;)

rullning

Nu är jag hemkommen från jobbet och om en stund ska jag in i duschen och sedan ska jag försöka rulla håret :) Vi får väl se om det blir bra..

Hej så länge!

Oaaooo.. and I love to dance.. la la laaa..

Godmorgon! :)

Idag är det utgång med Darling och det ska bli såååå kul!! :)
Idag efter jobbet så blir det till att duscha och rulla håret :) Jag har inte hunnit testa det innnan än.. men blir det inte bra så är det ju bara till at ställa sig i duschen igen och göra en annan frisyr.. sminkning och påklädning gör jag hos Maria för jag vill inte spilla mat på mina kläder :) Vi ska ju äta taccos tillsammans! Mmmm.. najs! Klockan 17.00 ska jag vara hos Maria :) Läääääääääääääääängtar! Självklart kommer det kort på min outfit ;)

Idag till frulle blev det råggröt, lite sylt och mjölk + ett glas vatten..

Det kommer ett kort sen på mitt rullade hår ;)

Kram!

sol och bad gör en glad :)

Hej hej!

Idag slutade jag jobbet klockan 13.30.. Vi packade ihop lite handukar och bytte om till bikini.. mamma och pappa åt.. Jag hade ju ätit på jobbet.. Efter lite sol och bad så åkte vi över till Öland där det va torsdags träff med raggar bilar :) Najs!!

Här kommer lite kort..



Pappa.. kaffe är mumma!


Mamma gottar sig i solen :)


Jag efter ett dopp i det blå..


havet.... och ölandsbron :)


Så najs att bo nära havet igen!!!


Kaffe på straden är också najs :) hihi..


Mor :)


Far :)


Min outfit idag när vi var i färjestaden :)


Jag och mamma va inne på lindex i Färjestaden och jag köpte en sloggi bh utan bygel som jag ska ha när jag jobbar.. Jag vill inte svetta ner mina vanliga bh:ar..


Jag köpte även dessa vita stringtrosor på lindex på rea för 19.90 kr.. Dyrt va..? hehe..

Det va alla kort för idag.. Nu ska jag bara dega lite.. Jag börjar jobba kl. 8.00 imorgon, gött!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!


fullt ös

Hej hej!

Kvällen med Darling igår va helt underbar :) Vi hyrde en typisk tjej film.. Young, single and angry hette den.. hihi.. Den va riktigt rolig emellan åt :) Jag hade nacho chips och salsa dipp till snacks... Inte så onyttigt och mycket gott :)
 
Jag fick en present av Darling också eftersom jag snart fyller år :) Jag fick en flaska dooleys! MUMMA! Den ska jag ha på fredag ;) Jag tor jag ska blanda någon god drink..

Vi planerade lite inför fredagen :) Vi ska ut och dansa och vi ska träffas hemma hos Mia redan vid 17.00 och laga taccos tillsammans, sedan ska vi dricka och spela VÅR musik! hehe..

Dagen idag har bara flugit iväg..

-frukost kl. 7.00
-tränat
-handlat till mamma och pappa + till bakningen på Maxi vid giraffen
-åt mellanmål utanför giraffen = en bannan och 300 ml blåbärs soppa
-tvättat samtidigt som jag bakade fransbröd bullar
-ätit en halv kebab rulle
-varit på giraffen med Darling ;)
-varit och crusat med far och mor, tog en kaffe på Mac Donalds.. Vi gick lite vid hamnen också :)
-ätit en skål med mellan fil, 1dl mussli, en halv banan + vatten

Jag skulle prov rullat mitt hår ikväll men jag hann aldrig det.. så jag gör det imorgon kväll istället :) Jag köpte hår rullar idag på Maxi..

Imorgon börjar jag kl. 8.00!! Skööööööööööööööööööööööönt! Jag jobbar bara till 14.00! LYX ;) När jag kommit hem så ska vi åka till färjestaden och sola :) Och sedan ska vi gå på torsdags träffen i färjestaden, mysigt!

Vilken najs helg det har varit för mig ;)

Puss!


body shop

Jag fick en sminkning idag på body shop.. Jag blev väl sådär nöjd.. Jag målade på lite själv när jag kom hem.. haha :) Jag handlade för hela 1 550 kr idag! Jisses vad bra smink är dyrt! Jag handlade 2st rengörnings produkter, en dagkräm, ett mineral puder, ett mineral rouge, en vit ögonskugga, en lila kajal, 2st olika borstar = en till pudret och en till rougen.. Det va nog allt.. Jag måste ändå säga att jag fick mycket för pengarna och det varar länge OCH det är bra för min hy!

Alltså har jag inte handlat något annat idag och jag lämnade aldrig in byxorna för uppsyrning.. Nu kan jag inte handla mer denna månaden.. Men jag är mycket glad för mitt nya smink :) Så på fredag kan jag se najs ut när jag och Darling ska ut och röja ;)

Nu ska jag nog bara ta det lite lungt och om en stund är det kaffe dags!

Kram!

träna

Strax ska jag och pappa cykla och träna och tränings väskan är packad :) Efter det blir det in till stan :) Efter min sminkning tror jag att jag ska köpa en smothie på resturangen de har på ovanvåningen på baronen.. Mmm.. För jag tar inget mellanmål med mig till gymmet.. Sedan äter vi kroppkakor till middag när mamma och jag kommit hem efter titten i röda korset butiken..

Sedan blir det mys med min darling (Mia J) ;) hihi.. Då vi ska planera lite inför fredagen och titta på film.. Najs.. sååå najs.. Hakuna Matata Darling ;)

Jag hinner nog inte göra någon styrketräning idag :( eller.. nja.. Vi får se.. Antingen så står jag 45 min på crosstrainern.. Eller så kör jag 15 min styrketräning och sedan 30 min på crosstrainern.. men som sagt va vi får se..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

livet är härligt!

Nu ikväll har jag rakat mina otroligt håriga ben ;) Gött att bli av med det nu känner jag mig inte längre som en man.. hehe.. Imorgon blir det fotbad och hårinpackning, det är skönt att skämma bort sig själv när man är ledig :)

Jag ska även in till stan en runda imorgon men först träning.. Inne i stan ska jag få en sminkning på body shop för 150 kr och så ska jag köpa ett present kort till min syster som fyllt 20 år för 500 kr.. Jag får se om jag köper något smink eller inte.. Läppglans och svart kajal skulle jag behöva.. Vi får se.. Jag ska även lämna in 2st byxor för uppsyrning.. De är alldeles för långa och jag kan inte sy :) Sedan ska jag gå till h&m och se om jag hittar de tee-shirtarna jag köpte för ett tag sen 2 st för 100 kr.. Jag skulle behöva 2 st till, en svart och en vit.. Jag och mamma ska även en sväng till röda korset och se om vi kan fynda något :) Hon slutar vid 13.30.. Hon jobbar ju nästan inne i stan så vi möts..

Efter stan så ska vi hem och äta kroppkakor, MUMMA! Efter det lite dö tid och sedan vid 18.00 ska jag möta min Darling (Mia J) vid video butiken.. och sedan ska vi vidare till coop och köpa något gott att ha till filmen.. Jag har inte bestämt mig vad jag ska ha.. och jag kommer säkert vela inne i affären också ;)

Ser verkligen fram emot att träffa min darling imorgon och jag längtar ännu mer till fredag då vi ska ut och röja ;)

Mmmm.. Vad allting känns härligt just nu det är bara en sak i mitt liv som fattas och det är att få sova bredvid min man.. men den dagen kommer igen så småning om..

Puss på er!

dance all night loooooooooooong!

Är super glad nu :) Jag och Mia ska ut på fredag och dansa och det va LÄNGESEN.. Jag slutar 13.30 på fredag och sedan börjar jag inte jobba förrän 14.30 på lördag så vi ska släppa loss ;) Jisses vad kul vi ska ha!

hihi.. najs..

Kram!

slappa idag, hårdträning imorgon

Jepp.. Jag är mycket trött och därför låter jag kroppen vila + att jag har lite träningsvärk kvar på framsida lår.. men imorgon ska jag köra ett hårt styrkepass ;) + kondition..

Vi ska hämta kroppkakor imorgon istället för de hade stängt idag.. Så idag blev det lite grillad kyckling och en fransbrödskiva med ost och ett glas mjölk. Mmmmm.. :)

Ikväll tror jag jag ska ha 2st knäckebröd med ost och en kopp the.. mumma!

Mamma och pappa har åkt över till husvagnen de ska plocka ner förtältet och köra hem det + kylskåpet.. Så de sakerna som är i förtältet ska ju in i husvagnen.. Jag orkade inte följa med annars hade jag följt med och hjäpt dem..

Min syster är inte heller hemma.. Hon åkte till  hennes pojkvän Henke med tåget idag.. Annars va hon också ledig tis och ons så vi hade kunnat hitta på något kul :( Men hon ska förbereda inför kalaset som hon ska ha på lördag, jag jobbar ju.. men jag ska baka fransbröd bullar till henne på onsdag :)

Längtar tills imorgon tills jag och Maria ska umgås och titta på film :) Det ska bli sååå najs..

Sedan jobbar jag tors, fre, lör, sön + mån.. men de är lite kortare turer denna veckan och det är sköööööööönt tycker jag :)

Nu ska jag dega och njuta av min fredag :) Vem vet kanske en cider slinker ner idag ;)

Kram!

fredag

Idag är det fredag för mig och jag jobbar bara till 14.00 :) Kanske ska jag träna i eftermiddag/kväll.. Jag skulle behöva det! Idag ska vi hämta kroppkakor och äta.. MUMS!

Annars har jag inget mer planerat ikväll, bara ta det lungt :) Och imorgon blir det barnkanalen som står på under heeeeeeeeeela morgonen ;) hehe...

Kram!

Emelie grattis

Av mig och Stefan får du en sminkning och smink för 500 kr på Body shop!!!!!!!!

(jag ska köpa present kortet imorgon, har inte hunnit med det eftersom jag har jobbat så mycket..)

Återigen GRATTIS! Du är inte längre tonåring :)

Kram!


smörgåstårta

Vi har nu mumsat i oss smörgåstårta och det va riktigt gott :) Emelie ska ha kalas nästa helg och då kan inte jag komma.. :( För jag jobbar.. Hon har inte fått min present än men hon får den snart ;)

Imorgon jobbar jag 7.00-14.00 och sedan är jag fri tisdag och onsdag :) På tisdag ska jag träna på förmiddagen sedan ska jag på sminkning på bodyshop kl 11.30.. Och på kvällen ska jag och Darling (Maria J) träffas och hyra en film och tugga på något gott :) Jag kan ju till och med vara uppe länge! Najs.. sååå najs :)

Jag säger som Pumpa = Maria du är min bästaste bäste vän ;)

På onsdag ska jag baka fralle bullar till min syster som hon ska ha på kalaset.. Vid 12.00 ska vi även tvätta.. men under kvällen ska jag nog bara ta det lungt.. Inget planerat.. Ev. så tränar jag på kvällen..

Just nu gör jag inget särskillt och jag ska nog fortsätta med det ;)

Kram!

min syster fyller 20 år

Ja idag fyller min lilla syster 20 år!!

GRATTIS!!

Idag jobbar jag 7.00-16.00.. Och sen när jag kommit hem ska vi fira Emelie med smörgås tårta och farmor ska också komma.

Jag ska fråga farmor lite om de nybyggda HSB lägenheterna i norrliden för jag och Stefan är intresserade av att hyra där tills vi hittar en lägenhet som vi vill köpa.. Jag vet att det finns jätte många tomma lägenheter i detta området och som sagt va de är helt nybyggda! Najs.. en 3:a kostar 6 500kr i månaden, helt okey för nybyggt! Den ända nackdelen är att det ligger en bit ifrån stan men bussarna går ju nästan precis utanför dörren :)

Vi får se.. Först ska vi ju lyckas sälja huset..

Imorgon är det måndag och då jobbar jag 7.00-14.00.. men sen är jag ledig tisdag och onsdag och jag tänker INTE hoppa in extra under de dagarna! Jag har redan tagit extra på tors och fre.. så det räcker!

Till frukost idag har jag ätit en tallrik fil med 1 dl mussli och 2msk jordgubbssylt..

Nu ska jag strax jobba..

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

ännu mer träningsvärk

Hej hej!

Nu är jag ledig mellan 13.00-16.00.. sedan dags att jobba igen.. Det gick bra att gå bredvid idag så nu vet jag lite mer i alla fall..

Det blir defenitift ingen träning idag.. Jag har jätte mycket träningsvärk i mina ben.. :( Så jag får träna på måndag eller tisdag nästa gång.. Jag har inte längre ont i axlen, vilket är skööönt!

Känns bra ändå att jag slutar klockan 20.00 idag :) Då kan man ju vara uppe lite innan man ska sova.. Imorgon jobbar jag 7.00-16.00.. Måndag 7.00-14.00.. tis och onsdag är jag ledig.. Jag kan ställa upp extra på onsdagen om det behövs men tisdag måste jag vara ledig!

Nu ska jag slöa!


RSS 2.0