trött

Ja, trött är jag efter kvällens jobb.. Kvällsturen mellan 13.00-21.00 tar knäcken på mig :( Och imorgon har jag delad dag.. 8.00-13.00 16.00-20.00.. Men imorgon börjar jag 7.00 för jag ska gå bredvid på den avd. där jag har fått min tjänst.. så jag vet vad jag ska göra när jag börjar 7.00 på måndag..

Jag är som sagt va ganska trött nu men jag känner att jag vill ändå vara vaken en stund till så att jag får lite fritid innan man ska upp och jobba IGEN..

Jag är jätte glad att jag fått ett jobb! Jag låter lite negativ idag men jag tänker ALDRIG jobba 100% inom vården! Det räcker med 75% Pengar är inte allt!

Nu ska jag nog titta lite på tv..

Kram!

ingen träning

Idag blir det ingen träning.. Jag tränar imorgon istället.. Jag har delad dag imorgon och mamma och pappa är inte hemma så då cyklar jag iväg och tränar istället.. Dessutom har jag lite träningsvärk i benen från igår..

Idag till frukost blev det fil, mussli, lite äppelmos och ett kokt ägg, kaffe och vatten..

Till lunch blir det nog bara havregryns gröt för sen ska jag ju äta på jobbet runt 17.00..

Nähä.. nu ska jag iväg en sväng med pappa..

Kram!

Jag ska fotas!

En kompis till mig som är väldigt duktig på att fotografera ska ta lite bilder på mig :) Jag ska vänta någon månad till och se om jag hinner gå ner några kilo till.. Jag ska ha 50-tals tema och eventuellt ha en raggarbil med :) Jannikah heter min kära vän :) Hennes blogg http://nogg.se/jannikah Hon har en del kort på bloggen..

Nästa vecka på tis förmiddag ska jag till body shop och få en sminkning, jag fick ett sådant present kort när jag blev medlem där.. Och då ska jag säga till henne att jag vill att hon sminkar mig som man gjorde på 50-60-talet :) Najs!

Jag vill ju jätte gärna sy om min bröllops klänning till en 50-tals klänning men det är inte säkert att jag hinner det.. Men annars kanske man hittar något prickigt och snyggt man kan ha på sig :)

Jag ser verkligen fram emot detta :)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!

fina fötter

Jag har hunnit med att ta ett fot bad och det va sååååå skönt! Självklart filade jag dem också.. Jag har ont i ena stortån.. Jag tror jag ska kolla upp det.. Det är ömt precis vid nagelbandet.. Inte skönt :( Jag har även fått jätte ont i ena axlen och det stramar upp mot halsen och nacken.. INTE bra :( Jag avvaktar ett par dar med både tån och axlen men blir det värre så får jag väl ta tag i det..

Jag ska träna imorgon också men jag ska låta axlarna och ryggmusklerna vila så jag ska endast träna biceps och triceps + 45 min på crosstrainern.. Imorgon öppnar de tidigare på gymmet också :) Najs..

Idag har jag ätit = Frukost (se tidigare inlägg). Efter träningen åt jag en banan. Till lunch blev det rester = Stekt kassler, potatis och sås. Kvälls mål = en tallrik fil med lite äppelmos och 1dl mussli.. Och om en stund ska vi hem till farmor på en fika..

Tvätten hänger i tork skåpet.. Det får hänga där meddans vi är hos farmor, det som inte hinner torka får vi hänga i ett rum nere i källaren där det finns tvättlinor och så får jag hämta tvätten imorgon bitti vid 7.00..

Kram!

ledig idag

Hej hej!

Idag är min lediga dag sen jobbar jag fre, lör, sön och måndag..

Idag är det fullt upp som det alltid är på mina lediga dagar.. Jag och pappa ska cykla och träna klockan 10.00.. Jag ska träna ben + mage + 45 min på crosstrainern.. Efter det blir det hem igen och äta lite mat.. Vad det blir vet jag inte än.. Jag vet att vi har rester från i går och i förgår så det ska väl ätas upp..

I eftermiddag ska vi tvätta och ikväll ska vi åka hem till farmor på en fika.. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig mammas och pappas kamera så jag kan lägga upp lite bilder här..

Imorgon är det jobb igen.. 13.00-21.00 I hate den turen!!! :( :(

Jag funderar på att gå brevid lite på den avdelningen jag har fått min tjänst för det har kommit nya boende och jag börjar klockan 7.00 min första dag.. Jag börjar där på måndag.. Så jag känner att jag måste veta vad jag ska göra... Jag har delad dag på lördag och då börjar jag inte förrän 8.00 men jag tänkte börja 7.00 och gå bredvid på den avdelningen jag ska vara sen.. För jag fick veta igår att jag ska jobba med en vikarie också så det känns som om jag måste veta lite.. Jag oroar mig alltid för sådant här i onödan.. och ligger och grubblar inna man ska sova.. men det löser ju sig alltid!

Idag till frukost har jag ätit ett kokt ägg, havregrynsgröt med äppelmos och mjölk.. En kopp kaffe och 2 glas vatten.. Jag ska ställa mig på vågen idag på gymmet och se om det har hänt något..

Nä, nu ska jag dega lite..

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!

monopol

Hej hej!

Några dagar som gått..

LÖRDAG
Jag åkte till Växjö till mormor.. Jag va framme vid 12.00.. Vi åkte iväg nästan med en gång och plockade blåbär, mysigt! Jag och mamma plockade tillsammans 6 liter!! Det fanns hur mycket som helst! När vi kom hem till mormor så åt vi kycklingfilé med grädde och bacon, till det hade vi potatis och sallad.. Under kvällen tog vi det lite lugnt bara..

SÖNDAG
Vi va uppe ganska tidigt och åt frukost.. Under förmiddagen bakade jag en blåbärspaj och till den hade vi vaniljsås.. Sedan va vi och gick en liten runda och efter det tog vi det lugnt.. Till middag blev det omelett, stekt bacon och sallad. Jag och mamma åkte tillbaka till Kalmar runt 16.00.. Väl framme packade vi upp och jag hängde in alla mina kläder i en ny garderob som mamma och pappa köpt :) Jag får ha den så länge.. Det är sååååååå skönt att hänga kläder tycker jag :) Det är mycket lättare att välja kläder när man ser dem framför sig!

MÅNDAG
Jag och pappa tränade.. Jag körde bara 30 min på crosstrainern för jag hann inte längre.. Jag jobbade 13.00-21.00.. sedan va det dags för sängen..

TISDAG
Jobbade 7.00-16.00.. När jag kom hem åt vi lite mat.. Kassler, sås och potatis.. Mmmmm.. Efter det cyklade jag bort till schiraffen och provade ut  en ny bh i butiken change.. De har ju halva priset där på alla bh:ar.. Jag köpte även en trosa till bh:n.. 300 kr kostade det.. Sedan cyklade jag bort till Maria där vi spelade monopol tillsammans med Magda, Hannaa och Daniel. Det va riktigt kul :) Men vi va inte färdiga förrän 23.30.. Eller rättare sagt jag va ute ur spelet då så jag cyklade hem eftersom jag började jobba idag kl 7.00.. Så jag sov gott! :)

IDAG
Jag jobbade 7.00-16.00.. Sedan åt jag middag, det blev stekt isterband, potatis, brunsås och kokta morötter.. Mmmm.. Efter det va vi ute på en promenad.. Och ikväll har jag och mamma tvättat lite eftersom tvättstugan va ledig.. Vi har tvättstuga imorgon men vi hade så mycket tvätt.. så vi ska tvätta imorgon med..

Jag har ändrat mina mat-mål lite grann.. När jag jobbar så äter jag frukost innan jag börjar.. sedan fikar jag med gröt och en smörgås runt 10.30 och då blir jag ju jätte mätt! Så jag äter ingen lunch vid 12.. Det blir för tätt med målen! Så istället äter jag middag direkt när jag kommit hem vid 16.00 och sedan äter jag ett litet kvällsmål runt 20-21.00.. När jag äter vid 10.30 så blir det ju som en lunch för mig för jag har ju ätit frukost redan vid 6.00 när jag börjar kl.7.00.. Jag tycker detta fungerar utmärkt!! :)

Imorgon är jag ledig och då blir det TRÄNING!!! Gött som satan ska det bli!

Förrästen jag har inte minskat så mycket på vågen nu men jag ligger på stl 38 i byxor nu och S eller 36-38 i tröjor! Det va längesen!! Jag är sååå glad att jag lyckats! Några kilo till sen är jag nöjd och jag ska ALDRIG sluta träna!

Nä, nu ska vi strax hämta tvätten..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

inga planer

God förmiddag!

Idag har vi inga planer alls.. Det hade vi ju inte igår heller direkt och jag känner att idag vill jag göra något annars blir jag nog knäpp.. Jag tycker bara det är drygt att ligga inne och glo på tv:n.. Eventuellt ska vi ut till en kompis till Stefan och grilla ikväll men det är bara om vädret tillåter.. Där ska vi grilla och dricka lite i så fall :)

En sak som jag vet att vi ska göra är att åka till banken och fixa så att jag också står som konto ägare på Stefans konto.. Just nu har jag bara uttags rätt och min lön kommer ju in på det kontot så det är viktigt att vi står på det bägge två..

Vi ska också hämta ut tack korten från bröllopet idag :) Det har tagit lite tid men vi har inte riktigt haft pengar att beställa dem innan..

Idag blev det sen frukost.. 9.30.. Jag åt 2st knäckebröd, en med ost och en med skinka.. och ett kokt ägg, kaffe och vatten.. Mumma!!

Om vi inte kommer på något annat att göra idag så ska jag nog rensa i min höst garderob, det mesta är för stort nu ;) Och alla de förstora kläderna ska bort för jag ska ALDRIG mer bli stor igen!

Till middag idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. men det blir något nyttigt idag :)

Nu ska jag fundera på vad vi kan hitta på.. Stefan är just nu hos sin pappa och hjälper honom med något men han kommer nog snart igen..

Hej svej!


Danmarks resan

Hej hej!!

Det va en lyckad dag igår :) Det bästa är att visa med lite bilder.. Självklart gjorde jag ett fynd också ;) Först kommer bilder från Tisdags träffen vid Tydingesjön...

Här kommer kort..


Denna tjolen va det jag fyndade i Kalmar på h&m för 69 kr! Den lila tee-shirten köpte jag också på h&m 100 kr för 2st..


Anita och Monica va också på Tisdags träffen :) Vi åt stekt sill på grovt bröd! Mumma!


Tias.. (Matias)


Stefan med hatt :)


Magnus och Charlie :)


Tågresenärer :)


Här äter vi lite lunch på båten.. Jag åt en grovbröds smörgås med rost biff.. Mmm.. Självklart drack jag vatten till :) Gott och NYTTIGT!


ute på däck.. Det båste ganska mycket..


Här åt vi middag.. Jätte mysigt ställe :) Jag beställde en nöt biff med bakad potatis, tomat, sallad och någon tomatsås. Smöret som va i den bakade potatisen tog jag bort! Det va supergott!! Men dyrt! 89 danska kr.


Ett mat gäng :)


På väg hemmåt igen.. Mätta och trötta..


Denna blåa klänning fyndade jag på h&m i Danmark för 20 danska kr.. BILLIGT!


Mina nya skor.. I LOVE THEM !!! De hade kostat 699 kr men det va halva  priset! Och det är stl 35!


Dessa solglasögon kunde jag inte låta bli att köpa :) 50 Danska kr.. De passar mig bra :)

Det va alla bilder..
Idag har vi inte gjort så mycket.. Jag har varit och klippt mig, fast bara topparna och jämnat till det lite.. Jag köpte då även hårschampo och spray balsam.. Jag måste ha bra schampo och balsam till mitt tunna hår.. Idag har jag lagat mat och det blev biffar, kokt potatis och gräddsås.. Mmmm.. Vi bjöd även Anita på mat..

Vi har inget planerar idag.. Det är ju tråkigt väder.. Det har regnat i massor innan idag.. Just nu är det uppehåll men det skulle regna ikväll igen.. Typiskt när man är ledig :(

Nu ska jag dega lite.. Kanske ta en kopp kaffe.. hmm..?

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!


Tripp till Danmark

Hej hopp!!

Idag blir det till att åka till Danmark och fira Magnus födelsedag :)

Igår va vi på ett köpcenter som heter Cebter Syd.. Jag fyndade ett par högklackade pumps i stl 35!!! Äntligen hittade jag ett par skor :) De hade kostat 699 kr men det va 50% Jag ÄLSKAR rea!! Det kommer bilder imorgon på skorna och bilder från utflykten..

Nu ska vi åka..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

Lite sommar bilder

Ja här kommer lite blandat med sommar bilder..


Här var vi vid  en badplats utanför Osby.. Nea älskar att bada :)


Vi hade korv och korv bröd med oss :)


Stefan.. Läser Kalle-Anka som vanligt :)


En härlig sommarbild på mig och Nea :)


Midsommarafton i Sjöaskog!


Jag..


Här va jag och Stefan på en utflykt.. Vi stannade här och åt sallad och färdig grillade revben :)


Detta är när vi va och tittade på Svensson, Svensson i Kalmar nu i helgen.. Det regnade på oss :)


Mamma och pappa :)


Detta va i söndags.. Här fikade vi vid ett slott utanför Kalmar :)


Stefan och pappa..


slottet..


Det va de bästa sommar korten jag hade.. Jag har ju inte haft kameran själv så däeför har det inte blivit så många kort..

Stefan ligger nu i soffan och snarkar så vi ska nog snart krypa till sängs.. Förresten jag ska klippa mig på torsdag 11.15, det ska bli såååå skönt!!!! Mitt hår är såå slitet nu.. :(

Vi hörs imorgon!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

bilder från power meat i hässleholm

Jag har varit dålig på att lägga upp bilder.. men nu kommer kort från när vi va på crusing i Hässleholm :)


Raggar mor och raggar far :)


Min raggar man :)


Denna hatten köpte jag i Hässleholm och jag ÄLSKAR den :)


Tuffa gänget :)


Lars :)


Dags för grillning! Jag värmde hemmagjorda piroger med nötfärs på grillen :)


Jag och mor :)


Min cowboy rätt i solen ;)

Det va de bästa bilderna från crusingen..

Hej Svej!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

ljuva 50-tal

Hej!

Jag har fått dille på 50-tals kläder, smnkning och frisyrer.. Jag vet inte riktigt varför men jag tycker det är en härlig stil :) Jag håller på att söka på internet efter 50-tals mode.. Jag funderar på att köpa ett illrött läppstift, en svart kajal och hår rullar så jag kan göra mig till en 50-tals babe nästa gång man ska ut :)

Jag har även planer på att sy om min bröllops klänning till en 50-tals klänning

som t.ex. =


Visst är den härlig!

Även denna är läcker=

Najs..

Hej så länge!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

inget speciellt

Jag gör inget speciellt just nu.. Vi har haft fralle frukost och jag har städat och tvättat lite.. Det behövdes! Vi funderar på att köra en sväng och gå en liten promenad med Nea :)

En possitiv överaskning = Jag hade gått ner -0,6 kg till!! Sammanlagt = -11,6 kg!! Jag väger 61,2 kg. Bara 6 kg kvar nu :)

Det kommer kort, jag lovar men inte just nu..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!

söndag

Söndag idag..

En härlig helg har det varit :) Stefan kom torsdag eftermiddag.. Vi åt sill, potatis och gräddfil.. Sedan åkte vi till färjestaden dar det va raggar träff..

Fradagen jobbade mamma till 13.00.. Jag, pappa och Stefan åkte ut till lotsen i Kalmar ett fik som ligger vid havet :) Där åt vi frukost (frulle).. Sedan körde vi runt lite.. Vi handlade också.. Efter det dags för mig att laga mat, spaghetti och köttfärsås.. Självklart blev det supergott :) Efter maten körde vi till bergavik och badade och solade lite.. Vi fikade även på sockerkaka som jag hade bakat :) Självklart hade vi kaffe med! När solen började försvinna så åkte vi tillbaks till lägenheten och satte oss utanför på en parkbänk och drack lite :) Mumma! Lite senare gick vi in till mammas och pappas lägehet och ut till balkongen och fortsatte dricka lite där.. mys pys :)

Lördagen började med fralle frukost och sedan tillbringade vi förmiddagen inne i stan.. Och jag fyndade en vit snäv tjol med lilla mönster som jag har högt upp i midjan :) Det va rea på den och den kostade 79 kr! Till detta köpte jag en lila tee-shirt.. Det va 2 tee-shirtar för 100 kr så det blev en lila och en vit.. Jag älskar att fynda ;) Efter fyndandet va det dags att äta.. vi kokte pasta och värmde köttfärsåsen från igår.. Sminkning stod sedan på schemat.. Därefter va det dags att åka på det som vi alla väntat på = Svensson, Svensson! Och jag måste säga att det va riktigt roligt!!! Enda nackdelen va att det regnade :( Men vi höll humöret uppe ändå!

Söndagen (idag) I morse blev det lite frukost och sedan packning.. Vi körde sedan ut till pappas jobb.. Stefan har inte varit där innan.. Pappa jobbar på ett naturbruks gymnasie som fritidsledare.. Efter den titten körde vi till raffs hagens camping och tittade.. Mamma och pappa har satt upp sig där på kö till säsongsplatts nästa sommar.. Sedan körde vi och tittade på ett slott som låg i närheten.. Där stannade vi även och fikade.. sockerkaka, kaffe och saft :) Efter denna utflykt tackade vi mamma och pappa för en trevlig helg och körde hemmåt.. Vi stannade på vägen och åt.. Jag åt en kebab i bröd och Stefan åt en pizza..

Nu är vi hemma.. och jag fixar lite med korten på datorn, jag HATAR när korten ligger huller om buller, det ska vara i RÄTT ordning och sättas in i album! :)

Imorgon kommer lite kort..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!!



en ledig lägenhet

Hej hej :)

Jag har sett en lägenhet ute på www.hemnet.se .. Det är en 3:a på 71,5 m2.. 2 900 kr/mån.. 595 000 kr kostar den.. Det ligger i skälby som ligger i Kalmar.. Den va jätte fräsch!! Och billig ;) men vi måste ju sälja huset först :(

Det har gått bra att jobba ikväll.. Men jag längtar sååå mycket tills imorgon så det känns som om tiden står stilla..

Jag och mamma har druckit lite the ikväll och ätit knäckebröd.. nyttigt och gott :) Denna veckan har jag inte gått ner något.. men sammanlagt har jag gått ner -11kg och -12 cm runt magen :) -5 kg till och jag är nöjd.. JAG GER ALDRIG UPP!!! :)

Imorgon blir det till att stiga upp tidigt.. jobbar 7.00-16.00.. Sedan får jag se min älskling ;)

Nä.. sängen nästa!

sov gott!!


Onsdag

Hejsan hoppsan :)

Jag hade lite sovmorgon idag :) men vaknade lite till och från.. Vid halv åtta beslöt jag mig för att stiga upp.. Jag och pappa tittade då på fåret shawn, jag älskar det barn programmet!

Jag och pappa stack sedan till gymmet, idag har jag tränat armar, axlar, bröst + 45 min på crosstrainern.. gutt! :) Jag tycker verkligen att det är skönt att träna nu :) Imorgon kommer Stefan och då blir det ju inte tränig på ett tag.. men jag funderar på att köra styrketräning fredag eller söndag och sedan gå in på äventyrsbadet tillsammans med Stefan :) men vi får se..

Jag jobbar 13.00-21.00 idag.. Jag tycker inte om att jobba kvällar... :( men men..

Strax ska jag göra mig lite lunch.. Det blir makaroni pudding med lite riven ost.. och skivad tomat.. Mmmm :) (fullkorns makaroner)

EN GLAD NYHET!
går så va det en tjej som tittade på vårt hus i Osby :) Hon har barn och så.. Jag tror hon bor i lägenhet nu och betalar ganska mycket i månaden... Hoppas att hon vill ha det! Då kan vi ju börja packa och städa! Om det blir så, så får jag nog åka hem till Osby varje helg som jag är ledig och hjälpa Stefan :)

Nä, nu ska jag dega lite innan jobbedax..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

två dagar

Imorgon jobb = 13.00-21.00.. Torsdag = 7.00-16.00 Efter de två dagarna är jag ledig i hela 10 DAGAR!! Jag tog ledigt 2st dagar nästa vecka så får jag en lite längre semester.. Ifs. obetald semester men det kan kvitta! Jag vill ha lite ledigt innan jag börjar på min tjänst för sen blir jag inte ledig förrän nästa år..

Idag jobb 7.00-16.30..

Nu vet jag inte riktikt vad jag ska göra.. slappa lite.. Det blev ingen träning idag men imorgon bitti ska jag dit :)

Nu har ja inge mer och säga..

eller jo.. den 24/7 blir jag 15 200 kr rikare :) men nästan allting ska in på sparkontot.. 1 000 kr i hyra till mamma och pappa och så ska jag beställa en klipp tid till mig.. men resten får in på kontot :)

(Tack för komentaren älskling! PUSS)

Hej svej!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

måndag

jobbat 7.00-15.30.. Cyklade därefter till gymmet direkt... Jag har tränat rygg + mage + 45 min på crosstrainern.. Jag va hemma strax efter 18.00.. Till middag blev det biff, potatis och brunsås + skivad gurka och skivad tomat.. Mmm.. Mamma va kocken idag :) Nu är det bara dega som gäller.. Imorgon är det jobb 7.00-16.00..

På tors eftermiddag får jag träffa min man igen :) Han stannar till söndag eftermiddag sedan följer jag med honom till Osby och stannar där ett par dagar :)

Vi kommer ha sååååå kul denna helgen! Vi ska ju titta på svensson, svensson med mamma och pappa, Emelie och hennes pojkvän Henke på lördag.. Najs! Jag längtar verkligen tills på torsdag då jag få pussa på min älskling igen!!!!!! :)

Nu ska jag glo på tv..

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

tvättar

Idag tvättar vi.. Lagom kul.. men det måste ju göras det med :)

Igår va kul :) Vi var hemma runt tolv på natten, jag älskar crusingar!! Många fina bilar såg vi.. Och lite avundsjuk blir man.. Ett bråk inträffade också inne i stan.. En massa polis bilar dök upp.. Förmodligen va det väl slagsmål men jag vet inte för jag såg inte vad som hände jag såg bara att poliserna kom.. 4 bilar kom..

Annars idag händer nog inte så mycket.. Jag ska laga mat sedan och det blir köttfärspaj med ägg och ost fyllning.. Mmmmm.. Och till det ska vi ha sallad. Jag ska strax göra själva paj degen, smöret ska bara bli lite ljumet först..

Imorgon är det jobb 7.00-16.00 som gäller.. Och denna veckan är det en ny avdelning IGEN.. men det ska nog gå bra.. Efter jobbet blir det träning igen, jag ger ALDRIG upp! Magen ska väck! :)

Idag kanske vi hinner med en promenad i eftermiddag.. vi får se..

Vi hörs!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

crusing

Hej hej!

Otur med vädret har vi.. Vi har varit iväg på en utställning av raggarbilar en liten bit utanför Kalmar.. Surt att det regnat.. men men..

Nu är vi hemma en sväng och jag har slängt på mig mys kläder så jag ska dega lite :) Klockan 18.30 skulle alla från Kalmar klubben samlas igen så vid 17.00 ska jag nog duscha och göra i gjordning mig.. Sedan blir det CRUSING :) Najs.. såååååå najs..

Stefan och jag har lite otur som vanligt.. Lägenheten vi brukar låna  på mammas och pappas lägenhets område har stängt för renoverning.. Vi skulle ju lånat den från tors vecka 29 till onsdag vecka 30 eftersom jag är ledig då.. Så nu är vi på jakt efter en annan billig lägenhet man kan hyra.. Vi får se om vi lyckas..

Maten som jag gjorde igår blev finemang! Och kycklingbenen gjorde jag och mamma i morse :)

Nä, nu dega!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!


ljuva helg

Hej igen :)

Från sön kväll till tis eftermiddag va jag i husvagnen hos mamma och pappa.. Jag har jobbat tis, ons, tors och fre och denna helgen är jag ledig! skööööööööööööööööööönt :)

Jag har hunnit med att träna 3ggr denna veckan! najs :)

Ikväll händer inget speciellt.. Jag har gjort mat tills imorgon.. Vi ska ju på raggarträff i Kalmar och på kvällen blir det crusing :) Så jag har gjort en pasta sallad med ruccola sallad, isbergs sallad, körsbärs tomater, gurka, majs, feta ost, soltorkade tomater och en skvätt oliv olja och lite sallads krydda i.. Mmmmmmmmmmmmmm.. Jag har bakat bröd också ;) Det blev råg rutor.. Jag kan skriva receptet en annan dag..

Imorgon steker jag kycklingben i ugnen som vi ska ha till salladen, jag orkar verkligen INTE ikväll :)

Jag slutade 16.00 idag och så cyklade jag direkt till gymmet och tränade.. sedan hem och laga mat.. så nu är jag TRÖTT..

Jag ska sätta mig och titta på tv nu :)

Och imorgon är det sovmorgon :) mmmmmmmmmmm.. najs!

Hej svej!!


träning

Idag är det träning som gäller :) Jag åt frukost strax innan 7 och för att maten ska hinna sjunka lite så ska jag och darling träna kl. 9.00... Det ska bli sköööööööööööööööönt!!

Efter träningen ska jag se om jag hinner cykla inom spar banken.. Jag ska säga upp mitt konto där.. Jag har ingen användning av det längre..

Jag skulle även behöva handla lite..

Sedan blir det jobb 13.00-21.00 (I hate den turen!) Efter det blir det nästan bums i säng för jag börjar 7.00 på tors..

Tränings väskan är packad.. Det är bara till att klä på sig ;)

loppis

Jag har fyndat lite på loppis :) Jag, mamma och pappa åkte runt på öland och gick på olika loppisar igår, kul! Jag köpte en bok = pinocchio.. Alltså sagoberättelsen, jag tyckte den va i fint skick och det va så fina bilder i den! Jag tänkte att den kan man ju ha anvädning för i framtiden :) 30 kr kostade den!

Sedan köpte jag kryddburkar där det stod = kanel, kardemumma, socker, oregano, basilika.. Jätte söta! 50 kr..

Jag skulle förrästen klippa mig igår men jag avbeställde tiden eftersom jag va i husvagnen och jag ska nog vänta tills nästa månad för jag har inte råd nu :(

Stefan och släktingar till Stefan målade huset i helgen förresten.. Dom blev ju inte helt färdiga men de har nog målat mer än hälflten :) De ska bestämma en helg till framöver som det ska målas.. Sen kan vi lägga ut det till salu! :)

Nä, nu ska jag nog bläddra i min bok ;)


återigen dålig uppdatering

Jag har jobbar fre, lör och söndag.. I söndags kväll åkte jag till mammas och pappas husvagn och har varit där tills idag.. Denna veckan jobbar jag tisdag = 16.00-21.00, onsdag = 13.00-21.00, torsdag = 7.00-16.00, fredag = 7.00-16.00.. Sen är jag ledig i helgen :)

Imorgon 7.45 ska jag till gymmet med Mia J, darling ;) Jag ska då träna rygg + mage + 45 min på crosstrainern. Torsdag ska jag träna direkt efter jobbet = armar, axlar, bröst + mage + 45 min på crosstrainern. Fredag ska jag också träna direkt efter jobbet = ben + mage + 45 min på crosstrainern..

Det har gått ca. 1 1/1 vecka sedan jag tränade.. Det blir så när man vill vara ledig lite.. Men det hade ju varit värre om jag slutat helt med träningen :) Och jag har faktiskt promenerat och rört på mig! Och som vanligt har jag skött maten ;) Det ända jag har unnat mig är 2dl popcorn och ett havreflan.. Inget godis och inget annat snask..

Därimot känner jag att magen blåst upp sig lite så jag mehöver stå på crosstrainern och svettas ut lite :)

Torsdag kväll ska jag även handla lite till mamma och pappa... De är i husvagnen.. Och på lördag ska vi på crusingen i Kalmar och då ska vi ha med oss lite matsäck.. Så jag ska handla till det och göra maten på fredag kväll.. Det blir kycklingsallad med pasta.. Och så ska jag baka ett bröd som vi kan ha till..

Det ska bli sköööööööööööööööönt att vara ledig lördag och söndag :) Jag ser verkligen fram emot helgen.. Mmmmmm..!

Hej svej!

ingen träning

Nej, det blev ingen träning idag :( Jag orkar faktiskt inte idag.. Jag tycker bäst om att träna på förmiddagarna eller när jag har slutat jobba inte precis innan jag ska jobba.. så denna veckan blir det tyvärr väldigt lite träning.. men imorgon ska nog jag och pappa ut och gå en långrunda i alla fall.. bättre det än inget..

Skulle bara bekänna detta :)

Jag har beställt klipptid på måndag :) Frisör salongen ligger på giraffen i Kalmar.. Jag måste ta topparna nu och så ska jag klippa upp det lite i nacken..

Hej hej..

onsdag

Hej hej!

Det va härligt med lite sovmorgon idag :) Fast jag va uppe innan halv åtta som vanligt :) Det blev frallor till frukost och kokt ägg, mysigt :) Vi har sedan varit och handlat lite och vi lämnade av mamma vid tandläkaren för hon hade en tid där.. Pappa och jag åt kul glass under tiden :) Jag tog 2st kulor i bägare, melon och ägglikör mmmmm..

Nu har jag nästan precis ätit lunch = jag gjorde spaghetti och köttfärsås.. gott! Självklart en nyttig variant med en massa grönsaker i och fullkornspasta till :)

Klockan 13.45 ska jag cykla iväg till natilus och träna.. idag blir det rygg + mage och 45 min crosstrainer, jag vill verkligen bli av med de sista kilona!

Jag cyklar sedan direkt till jobbet efter att jag har tränat.. Jag har med mig en smothie som jag ska äta efter träningen :) mild naturell yoghurt 0,5% + en banan + lite jordgubbar.. Jag ska även ha med mig några solros frön och linfrö som jag ska ha i smothien.. nyttigt och gott :)

Imorgon är jag ledig :) Och då ska jag, mamma och pappa åka till husvagnen på öland, jag ska sova där en natt, sedan tar jag bussen från mörbylånga in till Kalmar runt 15.00 tiden på fredag.. Jag går direkt till jobbet sen.. Jag börjar 16.00..

Något mer speciellt händer inte idag.. Nu ska jag vila lite innan träningen :)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

RSS 2.0