Hej!

Hallå..

Jag är bättre nu igen.. och jag jobbar.. Idag jobbar jag en delad tur :( 7.30-13.00 16.00-20.30.. Jag hatar delade turer men det får gå.. Igår kom Maria hit en sväng vi tittade på sällskapsresan 1 :) Den är ju bara såååååå bra!! Jag steg upp vid 5.00 idag eftersom Stefan stiger upp då.. Jag kan inte somna om.. Så jag tror att jag ska hoppa in i duschen nu..

PUSS!!

sämre!

Hej..

Nu är jag hemma från jobbet igen :( Jag mår illa och jag är jätte yr i huvudet.. När jag reser mig upp så får jag hålla i mig för att det snurrar så mycket.. Usch.. Detta är jätte obehagligt! Jag ska bara slöa och slappa idag.. och försöka sova lite.. Jag ska läsa lite kalle-anka med.. Jag skulle behöva handla mjölk.. men jag tror inte att jag fixar det :( Jag ska gå en mini promenad med Nea nu.. Det är vad jag orkar..

Hoppas ni där ute mår bra.. Jag mår skit!

PUSS!!

Piss snö!

Hej..

Det blev ingen bio :(
Stefans tåg blev inställt så han fick ta ett annat... och sedan har det varit förseningar HELA vägen!! Jävla snö!! Jag är sååå satans trött på den nu...... Jag tycker om snö i vanliga fall men nu får det FAN vara nog!!! Den ställer ju bara till med problem.. Jag kan inte cykla till jobbet imorgon.. Jag får ta bussen.. *suck* Nu är jag arg!! Stefan och jag skulle ju ha en riktig mys kväll.. Jag hade till och med klätt upp mig lite och lagt på lite mascara.. Usch.. Ingen bra fredag för oss..

Annars så känner jag mig bättre kroppsligt.. Näsan börjar ge sig mer och mer och jag är inte riktigt lika trött längre.. Jag har faktiskt orkat damsuga ikväll och det BEHÖVDES! Jag har även klippt Neas klor och hon har fått sista kisse-rundan.. Nu bara längtar jag efter min man!

Hoppas ni har en bättre fredag!
PUSS!!

Piss snö!

Hej..

Det blev ingen bio :(
Stefans tåg blev inställt så han fick ta ett annat... och sedan har det varit förseningar HELA vägen!! Jävla snö!! Jag är sååå satans trött på den nu...... Jag tycker om snö i vanliga fall men nu får det FAN vara nog!!! Den ställer ju bara till med problem.. Jag kan inte cykla till jobbet imorgon.. Jag får ta bussen.. *suck* Nu är jag arg!! Stefan och jag skulle ju ha en riktig mys kväll.. Jag hade till och med klätt upp mig lite och lagt på lite mascara.. Usch.. Ingen bra fredag för oss..

Annars så känner jag mig bättre kroppsligt.. Näsan börjar ge sig mer och mer och jag är inte riktigt lika trött längre.. Jag har faktiskt orkat damsuga ikväll och det BEHÖVDES! Jag har även klippt Neas klor och hon har fått sista kisse-rundan.. Nu bara längtar jag efter min man!

Hoppas ni har en bättre fredag!
PUSS!!

bio :)

Hej!

Jag och min älskling ska gå på bio ikväll :) såååå mysigt!! Jag kommer faktiskt inte ihåg vad den heter så jag får berätta det när jag har sett den.. haha :) Mia J har varit här och vi tittade på Dirty Dancing.. Den är ju bara sååååå bra :) Vi åt även glass, märänger, vispad grädde och kolasås! MUMMA! Näsan är ganska okey nu men gud va jag är trött!!! Jag tror att jag ska ta en dusch strax för jag ser för jävlig ut.. haha ;) Ikväll blir det alltså bara myyyyys.. och jag ska nog ha lite popcorn ikväll :) Just nu har jag druckigt ett glas med annanas juce.. jag hoppas det piggar upp.. Nä, dax för en dusch.. Jag luktar illa.. haha!! Lite senare blir det kålpudding, potatis och brunsås! GOTT!

PUSS!!

På bättringsväg :)

Hej!

Idag känner jag faktiskt att förkylningen är på väg att försvinna :) :) Ingen är gladare än jag :) Jag är inte lika täppt i näsan längre men jag är fortfarande trött så det va tur jag sjukanmälde mig idag med för då kanske jag är helt frisk imorgon när jag ska jobba :) Mia J kommer på besök sen då vi ska titta på film och bädda ner oss i soffan :) Vi ska även äta glass, maränger (hemmagjorda) och hemmagjord kolasås! :) Sååååå mumsigt! Det är sååå drygt att gå hemma själv så jag är glad att Maria kommer en sväng :) Det är guld värt!!! Jag har precis ätit frukost och det blev äggknäcke, en skål med fil, socker och kanel, en halv banan, ett glas blåbärssoppa och KAFFE.. hehe..

Nu ska jag göra lite juce av apelsiner och en annanas.. Jag behöver lite extra vitaminer! Sedan ska jag vispa ihop kolasåsen.. den tar bara ca. 10 min att göra! Najs!!

PUSS!!

jävla, satans helvete!

Hej..

Jag blir bara sämre och sämre.. Jag trodde faktiskt att jag va på bättringsväg innan.. men nej! Jag ringde och sjukanmälde mig imorgon också.. men lördag och söndag måste jag jobba.. jag förlorar för mycket pengar annars.. och jag vet att de har svårt att få tag i vikarie.. Nu ska jag ligga på soffan hela kvällen.. Typ det jag har gjort hela dagen.. hehe.. Maria J kom en sväng innan idag och hälsade på.. och hon kommer en liten sväng imorgon också.. Det är så drygt att gå hemma själv :( Vi ska titta på en film imorgon tillsammans och äta glass.. Just nu tycker jag mycket synd om mig själv.. Jag hatar att vara sjuk.. Min älskling får ta hand om mig när han kommer hem ;)

Nä, nu ska jag lägga mig på soffan.. IGEN..

PUSS!!

kålpudding!

Hej!

Nu står kålpuddingen i ugnen och det doftar underbart!! Det är verkligen en utav mina favvo rätter!!! Den är färdig om ca. 20 min så jag har även satt på potatisen och morötter så det blir färdigt ugnefär samtidigt ;) Hoppas nu bara man känner vad det smakar.. Usch.. Jag känner mig sämre idag :( Jag får snyta mig HELA tiden.. blä...

Nu ska jag lägga mig på soffan..

PUSS!!

kass.....

Hej..

Känner mig som en säck som säckat ihop fullstädigt.. mår mycket värre idag.. ögonen känns svullna och näsan rinner konstant.. nyser gör jag också hela tiden.. Jag va inte alls sugen på att äta men jag vet att jag mår ännu sämre om jag inte får i mig frukost.. så jag har ätit = ett knäckebröd, lite fil, ett glas blåbärssoppa och KAFFE.. Jag ska ta mig en kopp kaffe till strax.. Jag har smörjt mina ömma näsborrar med vaselin och det hjälper jätte bra! Mia J ska hälsa på mig en liten stund efter att hon har gjort sin tenta.. Det är såååå drygt att bara gå hemma.. Det går ju bara skit på tv:n också.. Jag ska försöka lägga mig och sova på soffan en stund sen.. Jag skulle egentligen lagat kålpudding idag.. men jag vet inte om jag orkar det..?

Nu ska jag vila..

PUSS!! atjooooooooooooooo!!


vaniljsås recept!

Hej!

I helgen så gjorde jag äppelkaka och vaniljsås och jag äter ju inte vaniljsås på pulver eftersom det är inte riktig vaniljsås.. Jag skulle aldrig få för mig att köpa vaniljsås på påse.. blä!

I alla fall.. Jag har testat ganska många olika resept på vaniljsås men detta receptet är helt klart bäst! Och jag tänker alltid ha detta receptet i min pärm ;)

1 dl visp grädde + 2 dl standard mjölk
1/2 vaniljstång (det räcker!)
2 msk socker
4 st äggulor

Innan serviring =
2 dl vispad grädde rörs ner försiktigt i vaniljsåsen.

Dela vaniljstången och dela sedan den halva vaniljstången på längden så att fröna kommer fram. Koka upp mjölk, grädde, vaniljstången och socker. lyft av kastrullen från värmen. Tillsätt en äggula i sänder och vispa kraftigt. Ställ grytan åter på plattan där den får sjuda tills den tjocknat något. Lyft från plattan och vispa såsen förhand så att den svalnar. Ställ in vaniljsåsen i kylen tills den kallnat. Vispa 2 dl grädde och rör ner detta försiktigt i vaniljsåsen.

Njuuuuuuuuuuuuut...!!

Jag lovar er denna vaniljsåsen är BÄST!

Anledningen till att jag gjorde detta inlägget var för att jag kom på att jag hade sparat äggvitorna för att göra maränger.. Eftersom att jag inte kan gå hemma en hel dag utan att laga mat eller att baka så vispade jag ihop en maräng smet nu och satte in en plåt i ugnen med märänger :) Det är ju inte så jobbigt att göra.. De sköter ju sig själv i ugnen.. Så ikväll till kvällsmat blir det nog glass, maränger och kolasås.. Inte så nyttigt men jag är sjuk! haha :) Jag har snytigt mig så mycket nu så hela näsan ömmar.. och papperskorgen är snart full av snor papper.. jaja.. Nu dröjjer det inte så lång tid tills Stefan kommer hem :)

Nu ska jag vila.. atjooooooooo!! ;)

PUSS!!

sovrum

Hej!

Usch, jag mår inte bra idag :( ev. får jag va hemma imorgon också :( Blää..

I alla fall.. Jag har tittat lite på ikeas möbler och jag tror vi ska ha detta i sovrummet sen..


sängbord ULSBERG 269 kr.. Tycker det är lite ovanligt och snyggt!


Byrå HEMNES 2295 kr.. Många lådor, vilket vi behöver ;) Stefan har inte fått alla sina kläder upp packade än.. haha ;)

eller så blir det denna byrån..


ASPERLUND 1495 kr.. Den är lite större.. hmm.. vi får se :)


Toalettbord HEMNES.. 1995kr  Stefan vill säkert inte att jag beslagtar toaletten de gånger jag ska sminka mig så då kan det ju vara bra med ett sminkbord ;)

Jag tror att detta kommer bli jätte snyggt! Våran tapet är ljusgrön så jag ska nog ha ljusgröna gardiner och gröna "luddiga" mattor.. Jag vet att jag har fastnat för vita möbler men jag tycker det är snyggt! Det passar ju till allt!

PUSS!!

sjuk :(

Hej!

Trodde jag skulle kunna jobba idag.. men nä det går inte.. Jag är förkyld och huvudet hänger.. Jag har ingen feber men jag mår inte bra.. Så idag är första gången sedan jag började som jag sjukanmäler mig.. Usch.. Idag blir det soffan, barnkanalen och facebook... ska bara vila! Vi måste handla idag.. men vi kör och gör det när Stefan kommit hem..

PUSS!!

surt sa räven...

Hej!

Jag va så glad för att jag skulle få mycket i lön denna månaden.. men nu så har det kommit en bunte med extra räkningar som vi inte brukar ha.. Så nu kan vi inte handla  alla möbler vi har pratat om.. SURT!! Aldrig får man vara glad :( Usch så trött jag blir.... Jag såg ju verkligen fram emot att börja inreda och fixa och dona.. jaja..

PUSS!!

inhandla

Möbler som vi ska handla (helst denna månaden) =

vitrin
tv bänk
soffbord
byrå
2st sängbord
skoförvaring
dvd förvaring

inredning som vi ska handla nästa månad =

siden blommor
gardinstänger
gardiner
matta (i tv delen)
matta ( under vårat matmöblemang)
kuddar
filtar
lampor
ljusfat och dekorationer :)

nästa månad igen =

köksbord
billy hylla och vitrin dörrar
nya bestick
lite skålar
ev. nya kaffe koppar..

Ja, vi har lite vi ska köpa.. men kul ska det bli!!! :)

PUSS!!

nej, tack!

Jag vill inte äta semla.. varken idag eller någon annan dag.. blä!! så äckligt mättande och mandelmassa är beskt och äckligt.. men det är ju bara vad jag tycker.. Nu ska jag snart cykla till körskolan, jag ska övningsköra.. sedan ska jag hem och tvätta.. och någon gång där emellan ska jag cykla och handla.. 16.00-20.00 jobbar jag ikväll.. *suck*

PUSS!!

trött, trött och trött!

Hej..

Idag är jag sååååååå trött :( Jag fattar inte varför den lediga helgen ska gå så fort och den helgen man jobbar går såååååå sakta.. varför är det så! Usch :( Det är inte roligt att jobba helger.. Jag är jätte glad över att ha ett jobb men att jobba varannan helg är för mycket! I alla fall enligt mig..

PUSS!!

Money!

Hej!!

Jag fick veta av min chef häromdagen att jag har fått fel lön! När jag har jobbat extra så kallas det för mertid och jag har bara fått 72 kr /h när jag skulle fått 146 kr/h!! Så denna månaden får jag ut 22000 kronor!!!!! Fy, fan va gött!!! Så den 25 denna månaden ska vi shoppa möbler, mattor, gardinstänger och gardiner :) Såååååååååå najs! Jag är glad över att det blivit fel för annars kanske man hade "nallat" av de pengarna tidigare :) Jag måste säga att jag är mycket nöjd med våran nya svarta skinnsoffa, den är jätte bekväm och SNYGG! Det ska bli så kul att snart börja inreda! Så vi kan packa upp alla våra kartonger.. just nu ligger alla kartongerna i 3:e rummet, vi kan ju inte packa upp dem så länge vi inte har möbler.. hehe..

Dagen idag har varit bra! Till lunch/middag hade vi färsk lax.. och guuuuuuuuuuuuuuud så gott!! Sedan va på bio (vi tog den tidiga tiden 14.00 för då hade vi ju hela kvällen kvar hemma..) och tittade på Avatar, den va asbra!! Verkligen sevärd! Till kvällsmat blev det aldrig våfflor vi va fortfarande mätta efter maten.. så jag hade lite gurkstavar, morotstavar och HEMMAGJORD dipp till tv:n.. Självklart har vi tittat på melodifestivalen och jag tycker MANBOY är bäst hittills!! Just nu ligger Stefan i soffan och snarkar.. Jag har precis varit ute med Nea för en kisse runda och jag tog mig lite kvällsmat nu när jag kom in.. Det blev lite fil med socker och kanel.. GOTT :)

Oj, nu vaknade min man :) Nu ska vi titta på dum, dummare som går på tv:n.. Den filmen är kul!! :)

PUSS!!

Presenten :)

Hej!

Anledningen till att jag inte lagt upp bild på min present ön är för att jag hittar inte kamera sladden så jag kan inte ladda upp bilder på datorn :( men så är det.. Jag kan ju berätta vad jag har fått :) Jag har fått ett  make-up set från lancomme med olika ögonskuggor, läppstift, en mascara, en svart kajal och puder.. Den ba JÄTTE fin!!! och det va lite vår-sommar färger :) Så den ska jag börja använda sen när snö-helvetet är borta och solen tittar fram ;)

Igår va det fredag myyyyyyyyyyyyyyyyyyys ;) Vi va trötta så vi tittade bara på tv och slöade.. Stefan har varit hemma 2 dagar från jobbet för han är förkyld.. Så igår skjutsade och hämtade han mig på jobbet :) Och vi åt kallops, potatis och röbetor till lunch.. Jag åt aldrig lunch på jobbet :) Jag slutade 13.30 och jag ville hellre äta en riktigt hemlagad mat, inte industri tillverkad mat.. Sedan körde vi lite ärenden.. Stefan lämnade in sin ena sko som skulle lagas.. Vi åkte till biblioteket för Stefan skulle fixa ett låne kort och Sedan körde vi till city gross och handlade inför helgen :) Igår kväll så stekte jag strömming och gjorde inladg sådan som vi ska ha till frukost idag.. Mmmm.. GOTT!!

Helgens middagar kommer se ut så här =

LÖRDAG = Lunch/Middag = färsk lax (som vi ska tillaga i ugnen), kokt potatis, kokt broccoli och romsås (gjord på creme fraiche 34%, dill, flingsalt, svartpeppar och pressad citron.)

= Kvällsmål = våfflor (självklart hemmagjorda!), vispad grädde och önos jordgubbs sylt.. Mmmm..

SÖNDAG = Lunch/Middag = Kålpudding, potatis, gräddsås, kokta morötter och lingon! MUMMA!!

= Fika = äppelkaka och hemmagjord vaniljsås på äkta vaniljstång! Mmmm...

= Kvällsmål = smörgåsar :) och kaffe till mig ;)

Idag ska vi gå på bio :) Vi ska se avatar, jag tror den är superbra!! Annars har vi inte jätte mycket planerat idag.. Det blir nog lite städning här hemma idag och imorgon..

PUSS!!


Mat, mat och mat :)

Hej! :)

Nu puttrar det kallops på spisen! Mmmm.. Det ska jag äta till lunch på fre och Stefan ska äta det till lunch på fre.. Jag älskar att ligga några dagar före i min matlagning, på så sätt blir det aldrig stressigt att laga mat :) Och på kvällarna har vi bara ett lättare kvällsmål och än så länge så har inte Stefan haft halsbränna under natten :) NAJS!! Idag kom vår SOFFA! ÄNTLIGEN :) Så Stefan och jag ska försöka sätta ihop den idag.. Nu ska jag äta köttgryta och ris som jag gjorde härom dagen :)

PUSS!!

Ekonomi

Hej!!

Idag kom tapetserarna och ringde på 7.00.. Det va bara att stiga upp och se glad ut.. hehe.. Telefonen ringde kl 8.11, de va från jobbet jag hade missat att jag skulle jobbat en extra tur! Jag HATAR när sådant händer.. *suck* men men.. Jag skyndade mig så fort jag kunde och va på jobbet 8.25 :) Och det gick bra! Vi hann allt vi skulle :) Allting har varit så rörigt i och med flytten.. Jag bara längtar tills vi har kommit i gjordning! Jag ringde om vår soffa igår.. Vi har ju beställt en på MIO.. Den hade kommit så de som kör ut soffan skulle ringa till mig men de ringde aldrig igår.. :/ Så jag ska ringa idag igen, jag vill ju helst ha soffan innan helgen!!! Under helgen har vi lite planer :) Jag och Stefan firar 6 år tillsammans på söndag :) men vi ska fira det under fredag och lördag :) På fredag kväll ska vi gå på bio :) Vi ska se Avatar.. Jag läääängtar!! sedan på lördag så ska vi åka och titta på en moppe som Stefan kanske ska köpa.. Vi ska laga en god middag uinder lördagen och först va vi sugna på oxkött men jag tror faktiskt vi ska köpa färsk fisk, det är ju så gott!! Det blir nog laxkotletter, potatis, kallsås och kokt broccoli :) Mmmmm.. Kanske bakar jag någon efterrätt som vi kan äta på eftermiddagen :) Under lördagen eller söndagen tror jag att vi ska en sväng till simhallen.. Stefan ska skaffa sig ett simkort så vi kan börja simma lite tillsammans :) KUL! Det är väl våra planer än så länge.. Jag skulle vilja köpa en byrå till sovrummet och 2 st sängbord.. För vi får inte plats med alla våra kläder och så vill jag kunna ha klockradio på sängborden.. men vi får se.. Under denna månaden kommer jag spara alla mina kvitton på ALLT vi handlar.. Jag vill kunna se i slutet på månaden hur mycket pengar vi lägger på mat, kläder, möbler och övrigt.. Jag och Stefan vill ordna så att vi har bra koll på vår ekonomi.. Att kunna se vart pengarna tar vägen.. Ibland tycker man att de bara försvinner och då är det bra att kunna gå igenom kvittorna och titta efter :) Jag gillar att ha koll ;)

Jag jobbar till 13.30.. och sedan börjar jag igen 16.00-20.00.. (jag ångrar lite att jag har tagit extra turer nu.. *suck*)

PUSS!!

Rent och Fräscht :)

Hej!!

Just nu håller jag på att tvätta och jag tycker inte det är så jobbigt :) Jag tycker det är så härligt när allting är rent och luktar gott.. Mmmmm... Jag ska tvätta igenom alla våra jackor idag för de är så skitiga.. Jag har gått en kisse runda med Nea innan idag så hon och jag ska ut och gå en lång runda sen :) Skööööööönt! Jag måste till Hagbloms tapet och måleri idag och välja en tapet som vi ska ha i hallen :) Tapetseraren är här nu och förbereder inför tapetseringen :) Jag ska nog välja en tapet med mönster i.. stora mönster :) Vi får väl se.. Idag kommer jag lägga upp min present jag fick av Stefan :) Om jag hittar kameran.. hehe.. Just nu äter jag frukost.. ett knäckebröd med ost och marmelad, en liten skål med fil, kanel och socker, 1/2 banan, ett glas blåbärssoppa och självklart = KAFFE! Mmmm.. Om en stund ska jag börja på att laga mat.. Jag ska göra en kött gryta tills imorgon.. Jag ligger alltid en dag före i min matlagning då blir det inte så stressigt ;) Imorgon jobbar jag 16.00-20.00 och då kan det vara skönt att ha maten färdig :) Smarta jag ;) hihi..

Nu ska jag fortsätta dricka mitt underbara kaffe innan det blir kallt ;)

PUSS!!

ÄKTA VARA

Hej!
Idag har vi varit och handlat lite mat :) Vi har även handlat en trådlös överförare så att vi kan titta på tv i sovrummet eftersom att vi inte har möbler i vardagsrummet än :) Jag handlade också ett par allväders byxor och ett par flice byxor som man ska ha under.. Det va varmt och skönt :) Mina andra termo byxor va så fula så jag slängde dem.. Jag måste ju ha varma och sköna kläder när jag ska gå med Nea så tidigt om mornarna.. Självklart lagade vi mat idag och det blev kotletter, potatis, gräddsås (äkta vispgrädde!), kokta morötter och lingon till :) Efter maten åt vi lite glass (utan E- nummer) och jag hade kaffe till.. Mmmm.. Ikväll så ska vi ev. ha lite pannkakor bara.. Om en halvtimme ska vi gå en lite längre runda med Nea, jag har bara gått 2 st lite kortare rundor med henne än så länge.. Guuud va det är lyxigt att bo i lägenhet.. Det är varmt och skönt och jag behöver inte göra någonting för att hålla det varmt :) Najs!! hehe.. Ikväll ska vi sätta ihop två st. billy hyllor och packa upp lite foto album, pärmar och böcker.. Jag och Stefan köpte en jätte bra pocket-bok idag.. Den heter = ÄKTA VARA, Guiden till oförfalskad mat. Den handlar om att man ska välja bort mat med tillsatser och E-ämnen.. Den är skitbra!!!! Boken börjar med att berättar om en tjej som tror att hon äter nyttigt för att hon väljer mat med nyckelhålet och light produkter.. Så man läser igenom vad hon konsumerar under dagen och sedan i sluter står det hur många olika E-ämnen hon har fått i sig under dagen.. Hon fick ihop 84 st!!!!!!!!!!!! På EN DAG! Helt otroligt.. Jag rekomenderar er att läsa denna boken :) Kanske ni förstår lite mer om hur jag tänker på mat och varför jag inte handlar hem halvfabrikat och mat med E-nummer eller tillsatser.. Jag HATAR sådan mat.. och jag skulle ALDRIG ge mitt barn sådan mat!! (om jag hade barn)
Läs boken ;)
Imorgon kommer bild på min present ;)
PUSS!!

Present :)

Hej!!

Igår natt kom Stefan hem! Självklart väckte han mig.. Haha :) Klockan va väl 01.30.. Han menade bara väl för han hade saknat mig och jag fick en fin present av honom :) Ni får se den sen för jag ska ta en bild och lägga upp här på bloggen.. Nu har jag ju min kamera igen.. hihi ;) Ikväll ska vi bowla med mamma och pappa och efter det ska vi nog hem till dem och glo på tv och äta gott :) Det ska bli najs att vara lite extra ledig nu. Klockan ringde 5.15 i morse.. Guuuuuuuuuuuuuuuuud, va trött jag va!! men det va bara till att stiga upp och gå med vovven :) Vi va ute ca 30 min.. Det är ju faktiskt skönt att vara ute och gå nu.. bara man klär sig varmt :)

Nu är min rast snart slut.. men jag lägger upp en bild på min present antingen idag eller imorgon :)

PUSS!!!

bowla!

Hej!

Gud va jag är trött på att jobba kvällatr nu.......... *suck* Jag har jobbat 4-5 kvällar i sträck! Imorgon jobbar jag 7.30-13.00.. och jag har tagit ledigt kvälls turen och min söndag 7.00-16.00.. Såååååååååååååååå skönt att vara extra ledig :) Jag har så många extra timmar denna månaden så jag plockar nååååågra.. hehe.. Jag förlorar helg OB:et men strunt samma ibland är det värt det för att få vara ledig ;)

Jag slutar strax jobba och då blir det till att cykla hem och gå en kisse-runda med vovven :) Imorgon kväll är det bowling som gäller! KUL!!!!!!!!!! :) :) :)

PUSS!

Darling :)

Godkväll och Godnatt..!

Det blev något fel på bloggen tidigare.. som ni märker så har jag två likadana inlägg.. hahahaha..!!!

Imorgon kommer Darling (Mia J) och då ska jag bjuda henne på förmiddags fika ;) Jag avslöjar inte vad det är ännu! hihi..

PUSS!!

Kocken (jag) hihi.. ;)

Hej!!

Jag har varit och handlat.. så nu står kycklinggryta med kokosmjölk och grädde på spisen och puttrar.. Mmm.. Det ska bli gott :) Nu är kocken på G igen ;) Jag handlade färsk kyckling filé.. Det är så mycket godare! Jag älskar min spis och mitt kök!!!!! :) Det är så härligt med ett nytt kök :) Jag orkar inte hämta cykeln nu innan jag börjar jobba så jag tar bussen till jobbet.. och när jag har slutat jobbet så tar jag bussen in till stan och hämtar cykeln då istället.. Jag vet, jag är lat ;) Till min kyckling gryta ska jag ha fullkorns bulgur..

Guuuuuuuuuuuuuuud, va hungrig jag är!!!!!!!!!!!!!! hihi. ;)

PUSS

Plättar..

Hej!

Idag började morgonen med en morgon promenad på 30 min med Nea... Efter det åt jag frulle.. Ett knäcke med ost och marmelad, en liten skål med fil, kanel och socker, ett glas blåbärssoppa.. och en kopp kaffe.. Sedan tog jag bussen in till stan och cyklade hem min cykel.. Jag och Emelie gick sedan till Maxi och handlade.. Jag köpte galjar, tennisbollar ( jag ska tvätta dun kuddar och dun jackor snart..) , mjölk och önos jordgubbssylt.. Till lunch blev det pannkakor :) Mmmmm.. 2st åt jag.. Alldeles lagom ;) Nu ska jag snart cykla till jobbet.. Jag jobbar 14.00-21.00.. sedan blir det film och sooooooooooooooooooooooova.. hehe..

PUSS!!!

Kocken (jag) hihi.. ;)

Hej!!

Jag har varit och handlat.. så nu står kycklinggryta med kokosmjölk och grädde på spisen och puttrar.. Mmm.. Det ska bli gott :) Nu är kocken på G igen ;) Jag handlade färsk kyckling filé.. Det är så mycket godare! Jag älskar min spis och mitt kök!!!!! :) Det är så härligt med ett nytt kök :) Jag orkar inte hämta cykeln nu innan jag börjar jobba så jag tar bussen till jobbet.. och när jag har slutat jobbet så tar jag bussen in till stan och hämtar cykeln då istället.. Jag vet, jag är lat ;) Till min kyckling gryta ska jag ha fullkorns bulgur..

Guuuuuuuuuuuuuuud, va hungrig jag är!!!!!!!!!!!!!! hihi. ;)

PUSS!!!!

Ledighet :)

Hej!

Nu har vi kommit i gjordning lite i lägenheten :) De viktigaste sakerna är upppackade= Toa saker, kläder och köks grejer :) resten kan man ju ta i lugn och ro :) Min syster har hjälpt mig jätte mycket!!!! Tack kära syster! Idag jobbar jag 16.00-20.00.. En lagom tur :) Jag har faktiskt tagit ledigt lördag kväll och söndag dag denna veckan.. Jag har så många extra timmar denna månaden så jag plockar utav dem :) Det ska bli skööööööööööööööööööööööönt.. Sedan på mitt schema så är jag ledig måndagen.. Najs, najs.. Stefan åkte till tyskland idag med jobbet och han kommer hem fredag natt.. Han lånade min cykel i morse och cyklade till stationen så jag måste åka dit med bussen idag och hämta den.. Jag försöker leta upp busstider till Stefan så han kan ta bussen om mornarna.. men det är bara en buss som går så tidigt och den går inte här utanför :( men han får väl gå dit bussen går..

Idag har jag gått en timme med Nea och nu ligger hon mätt och belåten i sin korg och sover :) Jag ska gå en kisse runda med henne vid 13.30.. Nu ska jag plocka lite till här hemma.. sedan ska jag gå och handla.. tror jag.. haha.. :)

PUSS!!

ETT HEM!!!!!!!!!!!!

God förmiddag!!

Nu mera har jag ett eget place.. Så naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs...!!! Jag bor ibland kartonger och sopsäckar men det är väl så det ska va när man har flyttat ;) Flytten gick mycket bra.. mamma och pappa hade kört allt från förådet till lägenheten.. Så vi behövde bara tömma släpet som vi fyllde i lördags.. NAJS!! Det blev Mac Donalds mat och godis i helgen.. Nu är jag bara sugen på sallad och nyttigheter! Jag förstår inte folk som kan leva på sådan skitmat.. Visst jag äter det ibland när inte tiden räcker till men jag tycker inte det är speciellt gott.. det smakar ju ingenting.. Under denna veckan blir det alltså hälsosam mat för det är det jag är sugen på!

Nu ska jag jobba vidare.. Jag jobbar till 13.00 och sedan börjar jag klockan 16.00 igen och jobbar till 21.00.. Kvällstimmarna är extra så jag använder dem till att ta fritt lördag kväll då jag egentligen har en delad dag.. så får jag och Stefan mer tid tillsammans ;)

PUSS!!

RSS 2.0