syster

Hej!

Det blir ingen blåbärssylt ikväll.. istället sitter jag på systers rum och lyssnar på musik :) och snart är det ju IDOL!!! Det får man ju inte missa ;)

imorgon jobbar jag 7.30-13.00.. efter det blir det simning och sedan övningsköra kl. 15.00..

Vi hörs imon!!!

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!


sparken?

Hej!

Nu har jag varit på möte på jobbet och det va inget kul :( Våran chef är tvungen att låta 3 personer gå.. och jag kan vara en utav dom.. *suck* Det är ingen som sitter säkert så just nu är det bara till att hålla tummarna!!!

Kram

bloggläsare!

Hej mina bloggläsare!

Jag upptäckte att igår hade jag 23 st. läsare!! Annars brukar det ligga på 10-12 st. Tack för att ni tittar in och jag hoppas ni fortsätter med det ;)

Jag ska verkligen försöka lägga ner lite mer tid och energi på bloggen det har varit lite si och sådär den senaste månaden.. men nu ska jag ta tag i det!! :)

Puss till er!!


outfit

Så här ser jag ut idag :)


Älskar mina nya strumpor! Skärpet är gammalt som min mamma har haft en gång i tiden :)

Jag har tränat idag = rygg, mage + 45 min på crosstrainern. Nu ska jag äta lunch = kassler, ris och svampsås från igår.. Mmmm.. :) Sen blir det en kopp kaffe :)

Kram

klänningar

Jag skulle gärna vilja ha lite fler klänningar i min garderob.. Jag kollade på www.ellos.se och dessa tyckte jag va snygga..







De kostade mellan 500-600 kr tror jag.. Jag tycker nog bäst om den i mitten :)

Kram!

Onsdag

Idag är jag ledig och detta händer =

- 9.30 träna
- 12.30 lunch = kassler, ris, svampsås.
- 14.00 möte på jobbet
- efter mötet ska jag koka blåbärssylt!
- gå en kvällspromenad med mamma
- äta något?
- IDOL!!
- sova


Igår kväll var vi ute på en promenad.. Vilket härligt väder!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

gröt

Hej!

Gröten va skit äcklig!! Blä.. Nu har man ju provat i alla fall :) Det blev en en brödskiva av ett lingonbröd istället som mamma och pappa köpt av en bagare.. Jag hade smör, ost och gurka på och drack kaffe och vatten till..

Lova mig att ni aldrig gör denna gröten! haha..

Puss!

god morgon!

Jag håller på att koka gröten nu :) Hoppas den smakar bra..

Kram


Ny frukost

Hej, jag är lite trött på min frukost.. Det är offtast havregryns gröt men imorgon ska jag testa en annan nyttig gröt :) Jag har aldrig gjort den tidigare så det ska bli spännande!

Molinogröt 2 pers.

-0,5 dl linfrö
-0,5 dl russin
-3-4 fikon
-5 dl vatten
-1 dl grahamsmjöl

Hacka fikonen och lägg dem i vattnet. Häll i linfrönen och russinen i vattnet. Låt stå under natten. Koka upp och rör i mjölet. Låt koka i ca 10 min tills det har tjocknat.

Linfrö ska ju vara jätte bra för magen! Vi får väl se hur den smakar :) hehe..


Linfrö, russin, fikon :)

Jag skriver betyg på gröten imorgon!
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!


På stan med darling

Hej!

Jag köpte detta =


Ett par svarta knä strumpor med mönster och rosett 79,50 kr på Lindex. Snygga!


Ett par vita strumpor med svart rosett 39,50 kr på Lindex. I love them!!!! :)

Jag och Mia hade en najs förmiddag :) Vi åt på kinaresturangen som ligger vid tokiga ture i Kalmar och guuuuuuuuuuuuuuuuuuud vilken god mat!! Jag valde bort det friterade och tog mer utav de wokade grönsakerna.. Mmmmm.. :)

Körningen gick bra idag med :) Vi övade på att köra på landsväg och jag fick öva på att panik bromsa.. Det va läskigt! Nästa gång blir det ännu mera landsvägskörning och sedan ska vi börja på stadskörning..

Bye!
Kisses!!

Middagstips

Hej!


Detta är mina ingredienser = kassler, annanas, grädde, championjoner, smör till stekning, matris och ost.

Jag skalade och skivade annanasen och jag  skivade även kasslern. Sedan la jag kasslerskivorna i en smord ungsfast form och la över en skiva annanas på varje kassler skiva och sedan la jag ost ovan på. In i ugnen i 200 grader ca 30 min.


Champinjonerna stekte jag i smör och kryddade med salt och vitpeppar.


När svampen brynt färdigt så tillsatte jag mjölk och grädde även salt vitpeppar och soja. När det kokat ihop så gjorde jag en redning på vatten och mjöl och tillsatte det samtidigt som jag rörde i såsen.
 

Så här fina blev mina kassler skivor :)

Under tiden som kasslern va i ugnen kokte jag riset. Mamma åt sedan och va nöjd ;) 

Kram!

flytt i December?


Vi har ju haft en tjej som är intresserad av vårt hus och i helgen fick vi besked om att hon har fått klartecken av banken att låna pengar.. Det som är problemet är att vi inte har skrivit några papper ännu.. Hon skulle höra av sig igen.. men vi vill ju skriva papperna så fort som möjligt så att vi kan börja leta efter lägenhet och ett nytt hem :)

Jag har sett en lägenhet på hemnet som jag och Stefan gärna vill ha!!! Här är länken till den lägenheten = http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=484526&view=Images KOLLA IN DEN!! Värsta dröm lägenheten jue!! Tycker vi i alla fall :)

Nu är det idol dags!!! Mitt favvo program just nu :) Imorgon blir det lite sovmorgon och mys frukost.. Riktigt najs!!! :)

Stefan jag älskar dig och jag längtar till vi ska bilda ett nytt hem tillsammans!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

Mat mor

Jag har beslutat att börja laga maten hos mamma och pappa varje dag.. Även de dagar jag jobbar kvällen så att det alltid finns någon mat att äta varje dag.. Vi äter på så olika tider så det är sällan vi äter tillsammans men man kan ju i alla fall se till att det finns mat till 4 personer varje dag.. Så vi ska storhandla någon dag denna veckan så att det finns lite olika rätter att laga..

Måndags maten idag blev = Stekt isterband, kokt potatis, kokta morötter och brunsås.. Jag ska äta ikväll efter att jag varit på körskoleteori och då ska jag ha isterband och stuvad blomkål.. Mmmm.. :) Jag äter ju fortfarande inga kolhydrater på kvällarna och det fungerar perfekt! :)

Imorgon vet jag inte vad jag ska laga men det blir nog något gott och nyttigt ;) Jag är ju ledig nu tisdag och onsdag.. fast kl. 14.00 på onsdag ska jag på möte.. Alla som jobbar på boendet ska dit!

Alltså ikväll ska jag på körskole teori och sedan blir det väl till att titta på idol ikväll och bara slappa.. Imorgon blir det lite sovmorgon.. Jag ska övningsköra kl.9.00.. Sedan ska jag möta darling inne i stan vid 10.00 och så ska vi gå lite på stan och sedan äta kina mat.. Mmmm.. Lagom är bäst ;) Jag ska inte handla något eftersom jag inte har råd med det men det kan ju vara kul att på lite inspiration.. :) Och så är det ju kul att träffa Mia J!!!! :)

Nu ska jag dega lite innan teorin..

Ps. det känns lite bättre nu men jag saknar Stefan..
Kram!


en kass dag..

Hej! Detta inlägget blir inget glatt inlägg.. Jag känner mig sååå ledsen just nu.. Jag vill ha Stefan hos mig och jag vill ha ett hem.. Nu dröjer det 2 veckor innan jag kan träffa Stefsn igen.. Det känns som om allting står stilla.. Jag börjar nästan ångra flytten nu!!! Jag trivs bra här men vad är ett liv utan den man älskar.. Det låter hemskt men det är så här jag känner mig just nu.. Det är så tomt utan Stefan och jag saknar vår vardag tillsammans.. Jag börjar nästan undra om det va värt detta..

Imorgon ska jag träffa Maria Jensen och med henne kan jag prata om allting så det kanske känns lite bättre imorgon.. Alla måste ju få ha dåliga dagar..

Nä, nu ska jag dra till jobbet.. Jag börjar ju 7.00 dessutom idag :( Jag har knappt sovit inatt heller.. Jag saknar och älskar dig min Stefan..

Hej så länge... *suck*

no fralls

Hej!

Idag hade vi lite längre sovmorgon så det blev inga fralls :) Jag stekte pannkakor till Stefan och jag åt 1/2 portion gröt med mjölk och äppelmos, ett kokt ägg och jag drack kaffe, vatten och färsk pressad juice (som jag gjorde själv i vår juice maskin) Ännu så länge har vi slö morgon.. Till Lunch idag blir det rester.. Biffar och så ska jag koka potatis och morötter och göra brunsås.. Mmm.. :) I eftermiddag kommer Stefans syster Annika med familj och fikar :) Jag vet inte vad jag ska bjuda på ännu.. Kanske blir det en kladdkaka med hemmagjord vaniljsås..? Vi får se.. Idag ska jag alltså åka till Kalmar igen.. Alltid lika tråkigt!! Tåget går 18.52.. *suck* Vill INTE!! Jag trivs jätte bra i Kalmar och hos mina päron men jag saknar att ha Stefan där.. Jaja.. Imorgon jobbar jag 7.00-13.30 sedan ledig tis och ons :) På tisdag ska jag på stan med Darling och vi ska äta kina mat!! Det är roligt att ha något att se fram emot i alla fall :) Några andra planer har vi inte idag.. Bara ta det lungt.. Skööööööööööööööönt!!

Nu ska jag läsa kvällsposten sedan ska jag komma på vad jag ska baka till fika och efter det blir det väl till att röja lite innan de kommer.. I alla fall damsuga det värsta :)

Puss på er!

glass i stora lass ;)

Hej!

Det va riktigt trevligt igår hos Stefans syster :) Vi åt och bara tog det lungt.. Pratade och hade det trevligt :) I morse steg vi upp vid 7.30.. Vi körde iväg och köpte fralls och handlade även lite.. Alltså mys frulle idag ;) Något speciellt har vi inte gjort idag, bara tagit det lungt.. skööööönt!! :) Till lunch gjorde jag hemmagjorda biffar, potatismos, stekt lök, kokta morötter och lingon till det, MUMMA! Istället för kvällsmat idag ska vi ha glass till fika ikväll med fruktsallad.. Jag orkar inte äta både kvällsmat och sedan fika på glass så därför byter vi ut kvällsmålet mot glass idag :) Jag har gjort egen glass med vaniljstång i... Det går nästan inte att köpa glass i affärer utan tillsatser så därför gör jag egen! Jag la den i frysen vid 14.00 så den är färdig frusen vid 18.00.. Precis lagom! hihi..

RECEPT PÅ GLASSEN
2 pers.

-1 äggula (spara vitan!)
-1msk florsocker

Vispa äggula och socker porröst

-1 dl visp grädde
-2 äggvitor
-1/2-1 vaniljstång

Vispa grädden och blanda ner i äggsmeten. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och blanda ner dem i äggsmeten.

Vispa äggvitorna till jätte hårt skum. Vänd försiktigt ner i äggsmeten. Lägg smeten i en burk och frys in. Ta ut burken då och då och rör runt.

Det tar ca 4 timmar för glassen att stelna helt. Jag vet inte ännu om glassen blir god men smeten smakade gott i alla fall!! hihi ;)

och ikväll blir det ännu mera mys ;)
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!


räk-kväll & färsk pressad juice

Tjohoo!

Igår jobbade jag 8.00-13.30.. Sedan va det bara till att cykla hem och fixa det sista inför resan.. Mamma skjutsade mig till stationen.. Jag va framme 17.02 i Osby och Stefan hämtade mig :) Stefan hade gjort köttfärssås till oss till kvällsmat och jag kokte pastan.. Mmmm.. Det va supergott! Sedan blev det mys hela kvällen och vi la oss ganska tidigt eftersom Stefan skulle upp tidigt idag och jobba..

Jag steg upp vid 7.30 idag Jag ställde mig på vågen och upptäckte att jag hade gått ner 0,3 kg till :) Jag har nu sammanlagt gått ner 14,8 kg!! Till frukost åt jag 1/2 portion havregrynsgröt, ett kokt ägg, jag drack kaffe och vatten.. GOTT! Om en stund ska jag ut och gå med Nea (våran hund). I eftermiddag ska jag cykla iväg och simma :) Det behövs om man ska äta gott ikväll ;)

Kan man va annat än glad när det är helg, man är ledig och man ska vara med den man älskar! Dessutom ikväll ska vi hem till Stefans syster Mia och mumsa på räkor och annat gott.. Men som jag alltid säger det är bäst att äta LAGOM ;) Stefans syster Annika och hennes familj kommer också ikväll och Stefans moster och hans kusiner.. Och det ska bli sååå kul att träffa alla :)

Nu ska jag ge mig på och se om jag kan lära mig våran juice maskin.. för jag skulle vilja göra färskpressad juice till idag och imorgon :) Vi får väl se hur det går... haha!

Kisses!




happy birthday!

Ett stort grattis till min mamma som fyller 43 år idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av = pappa, Emelie, farmor, Stefan och mig fick mamma ett spa paket med olika behandlingar som varar i 4 timmar!

Farmor kommer idag på fika och jag ska baka morotskaka med philadelfia ost.. Mmmm.. :)

Idag Steg vi alla upp vid 7.00 och jag bakade scones så hela familjen åt frukost tillsammans! Mysigt :) Efter frukosten så har jag varit och simmat och handlat.. Det va underbart att få röra på sig! Jag ska laga mat tills mamma kommer hem och det blir så enkelt som bruna bönor och stekt bacon men det är ju sååå gott! Efter att vi ätit ska jag och mamma ut och gå.. Jag behöver röra på mig! Sedan ska jag cykla till trafikskolan för jag ska övningsköra :) Farmor kommer väl ikväll runt 18.00 snåret och då ska vi mumsa på morotskakan :) hihi..

Nu ska jag nog sätta fart och baka kakan..

Puss!

så här kommer min lediga dag se ut :)

Hej!

Idag har jag jobbat 8.00-13.00.. Det va ju en extra tur på en annan avd.. Så det blir lite extra pengar sen :) Gött! När jag kom hem gjorde jag mat till mamma, pappa och min syster de fick snitzel, kantarellsås, kokt potatis och kokta morötter.. Jag åt vit fisk, kokt potatis, kokta morötter och kallsås gjord på gräddfil, purjolök, salt och peppar.. Mmmm.. Nyttigt och gott ;) I eftermiddag har vi varit ute och gått 1h.. skööööönt!! Jag vågar inte styrketräna nu när jag är förkyld.. men jag har ingen feber så jag ska simma imorgon på morgonen och sedan ska jag ut och gå 1h på eftermiddagen :) Jag vill verkligen inte gå upp i vikt igen! Helst vill jag ju ner några kilo till.. Ikväll ska jag fixa i gjordning min garderob lite det är lite stökigt i den och jag har ganska mycket kläder vid min säng som ska hängas in och en del ska i tvätten.. men nu är jag trött och ska strax ha kaffe.. Mmmm..

så här ser min dag ut imorgon =

-sjunga för mamma för hon fyller 43 år!!

-mys frukost :) :) :)

-simma

-plugga på körkortet

-laga mat

-ut och gå med mamma

-fika på kvällen och fira mamma

-packa inför Osby resa :) :) :)

Det blir säkert en härlig dag ;) hihi.. Nu ska jag slöa lite till innan jag börjar röjja ibland mina kläder.. *suck*

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!


arbetat

Hej!

Nu har jag börjat bli lite förkyld.. Inte så farligt ännu så länge och jag hoppas på att det går över till helgen när jag ska hem till Stefan! Jag har jobbat 7.30-13.00 idag och imorgon har jag tagit en extra tur så jag jobbar på en annan avd... 8.00-13.30.. sedan är jag ledig på onsdag!!! sköööööööööönt!! :) och på torsdag efter att jag har jobbat färdigt åker jag heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi ;) Just nu lagar jag mat till mamma och pappa.. Jag ska äta senare, jag har ju precis ätit lunch på jobbet.. Det blir omelett och kantarell stuvning idag.. Mmmm.. :) Kl. 16.30 ska jag vara på körskolan, vi har teori ikväll! så jag ska snart sätta mig ner och göra en del frågor.. *suck* men jag måste!!

Nu ska jag slappa lite!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

seg

Hej hej!

Idag är jag ganska trött.. *suck* Jag skulle egentligen hjälpt mamma med tvätten idag men jag orkar fan inte.. Hon ska bara tvätta några maskiner så ska jag tvätta någon dag nästa vecka istället.. Jag är jätte sugen på att åka och träna om en stund men vi får se.. Jag kan ju ändra mig.. haha! men jag skulle behöva det.. Jag tycker magen är lite svullen nu igen.. :( Idag blir det lite minskning på kolhydrater.. Till frukost har jag ätit 1 fralla + ett kokt ägg, kaffe och vatten :) Mmm.. Till lunch idag ska vi äta vit fisk, potatis och senaps sås.. men jag ska inte äta potatis.. Jag ska nog ha kokt broccoli till fisken istället.. Äsch, jag tränar nog imorgon istället och sköter maten slaviskt idag istället :) På jobbet vet jag inte vad jag ska laga för mat...? Jag kommer väl på något.. Annars idag har jag inget planerat.. Jag jobbar 15.00-21.00.. sedan har man gjort helgen!! skööööööööööööööööööööönt! Jag jobbar dock måndag och tisdag också.. men det är dag turer 8.00-13.30 båda dagarna, härligt :) Jag ska snart sätta mig och plugga på min körkorts teori.. *suck* men jag måste!

Vi hörs imon!

kisses!!

dansat

hej hej!

Det va en riktigt lyckad kväll igår!!! Jag och darling hade skit kul!! som vanligt när vi är tillsammans ;) Jag cyklade hem till Mia direkt efter att jag hade jobbat färdigt.. Vi va ett gäng som förfestade vi tog bussen in vid 23... Vi gick in på harrys och vi dansade, dansade och DANSADE.. hihi ;) Sååååå kul :) Jag längtar redan till nästa gång ;)

som vanligt mådde jag toppen dagen efter.. Jag steg upp vid 7.00... Pappa köpte fralls.. Jag orkade bara 1 + ett kokt ägg.. Till lunch idag hade vi stekt bacon och bruna bönor, jag åt även lite coleslaw :)

Nu är det snart jobbedax men det kommer gå fint! Jag hade kunnat gå ut och dansa ikväll igen :) Det är ju såå kul!! men jag har inte råd och jag tror inte min darling vill ut.. :)

En toppen kväll va det igår i alla fall!

Jag avslutar med ett citat från sällskaps resan 1 = 

" Ja, man va ju nykter i morse men nu börja det ordna upp sig"

HA HA!! :)

Hej svej!!!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!


haha...

Hej!

Måste erkänna att det inte blev någon träning idag.. hehe.. det hade blivit för stressigt.. men jag tror att jag ska träna på söndag :) Jag har varit och hämtat mina arbetskläder och min jeans klänning och jag är supernöjd!! hihi.. :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe.. sedan ska jag bada och göra mig snygg ;) Det ska bli sååå kul med party idag :)

KÖSS!!


fredag, träning, jobb och party!!!

Hej!!

Jag va uppe med tuppen idag :) Exakt kl. 7.00 steg jag upp.. hihi.. Jag åt gröt med mjölk och äppelmos :) Om en halvtimme ska jag cykla och träna! Idag ska jag träna rygg + mage + 45 min på crosstrainern.. gött! efter träningen ska jag till skräddaren och hämta ut det andra paret jobbar kläder + min jeans klänning! Najs!! Efter det ska jag hem och sminka mig och göra vid håret och ta på mig fest kläderna.. sedan jobbar jag 13.00-20.00 och direkt efter det cyklar jag till Mia!! Det ska bli sååååå kul med party!! Innan vi ska ut så fixar jag till sminket lite ;) hihi.. Jag har kommit på vad jag ska ha på mig och det blir en tjol med svarta rosetter på och jag ska ha ett hallonrött linne instoppat och svarta strumpbyxor!! Najs.. Jag ska ha min jeans jacka på mig också ;) Jag längtar!!

Nä, dags att packa träningsväskan ;)

kisses!!!!!!

så jävla gött!

Hej :)

Övningskörningen gick bra.. lite nervös är man fortfarande.. hehe.. Jag har varit iväg och tränat också och det finns inget skönare på denna jord.. Jo kanske en sak.. hehe.. ;) Jag har precis ätit kvällsmat = grillad kyckling, coleslaw och ett knäckebröd med smör.. NAJS! :) Nu är jag mätt och belåten och ska ta mig en kopp kaffe... Mmmmm.. :) Ikväll blir det till att titta på idol och jag får se om jag hinner bli hungrig innan jag lägger mig.. I så fall blir det lite fil ;)

Nä, nu ska jag ha kaffe och tänka på hur duktig jag har varit :)

Kram!!!

puh!

Hej hej!

Nu är jag slöööööö.. :) Jag har gjort kålpudding, en köttfärslimpa, coleslaw, skalat potatis till mamma och pappa och gjort en brunsås.. Jisses vad jag har hunnit med mycket :) Till lunch idag hade jag kålpudding, lingon, en skiva dinkelbröd + ett glas mjölk.. Mmmmm.. :) Om en halvtimme ska jag cykla toll körskolan eftersom att jag ska övningsköra.. Det går frammåt sakta med säkert.. Efter att jag har övningskört så ska jag träna! Jag ska träna = ben + mage + 45 min på crosstrainern.. Snacka om att det kommer va skönt att cykla hem och slöa sen ;) Till kvällsmat ska jag äta grillad kyckling, coleslaw och en skiva dinkelbröd.. Idag måste jag ju ha lite kolhydrater även på kvällen eftersom jag tränar i eftermiddag ;)

Imorgon jobbar jag 13.00-20.00 och sen ska jag ut med darling!!! hihi.. kul :) Jag ska träna imorgon förmiddag också ;)

Min lediga dag har varit helt okey än så länge :)

hihi..

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam..


matlagning

Hej!

Nu ska jag strax cykla och handla! Jag ska laga mat idag :) Jag ska göra en kålpudding och en Coleslaw (en vitkålssallad med morötter och majonäs) Jag ska äta Coleslaw och kyckling från igår till lunch..Mmmmmm.. :) Mamma och pappa får kålpudding, potatis och brunsås idag..

Jag ska träna idag men det blir direkt efter att jag har övningskört vid 15.00 så jag slipper cykla fram och tillbaka 2ggr.. Jag har verkligen bestämt mig för att sköta träningen nu! 3 kg till ska bort!! och när de kilorna är borta och om jag då fortfarande har kvar lite putmage då så vill jag nog ner ytterliggare några kg.. Platt mage vill jag ha!! ;) Jag tycker det är snyggt och jag har aldrig haft det.. :(

Just nu handlar jag inte så mycket kläder.. Utan försöker använda det jag har och en del kläder har jag ju sytt upp och sytt in.. + att jag har köpt olika strumpbyxor så jag kan använda tunikor, klänningar och kjolar.. 3 byxor har jag som passar.. De andra är förstora.. men det är gött!! Så jag väntar med att köpa kläder ifall att jag gå ner lite till.. När jag har fått lön så ska jag lämna in min vinterjacka till skräddaren.. Armarna måste kortas och den måste sys vid i ryggen.. Likaväl som att köpa en ny.. :)

Jag ångrar att jag har slängt så många kläder.. Jag vägde ju 48 kg ett tag när jag va 16 år.. Tänk om jag hade sparat de kläderna.. En del kanske jag hade kunnat ha nu... :( Jaja..

Nähä.. nu ska jag handla så jag kan börja laga mat!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!


möte

Hej svej!

Nu har jag varit på möte och det gick fint! Jag tycker om att vi har möte 1 gång på 4 veckor för då hinner man gå igenom allt som man inte hinner ta upp annars.. och så är det ju kul att träffa alla sina jobbar kamrater :)

Idag har jag tränat :) Jag tränade armar, axlar, bröst, mage och 30 min på crosstrainern.. Anledningen till att jag bara körde 30 min på crosstrainern va för att jag hade inte hunnit äta innan personal mötet annars.. Efter träningen åt jag ett päron och drack vatten.. Till lunch åt jag = älgkött, kokt potatis, kokta morötter och brunsås.. Självklart hade jag lingon till ;) Nu vid 16.00 när jag kom hem åt jag ett äpple och drack vatten :) Till kvällsmat idag ska jag göra blomkålssoppa fast jag ska ha i lite strimlat kyckling kött.. Mamma och pappa har ätit färdig grillad kyckling idag så jag ska anväda lie utav det kötet :) men inga kolhydrater nu ikväll ;)

Jag tror faktiskt att anledningen till att jag har lyckats gå ner lite till i vikt är för att jag utesluter kolhydrater på kvällarna.. Man gör ju inte av med så mycket energi på kvällarna.. Inte jag i alla fall eftersom när jag tränar så tränar jag på förmiddagarna.. Jag äter ju alltid kolhydrater till frukost och lunch.. mellan målen försöker jag att de ska innehålla bara lite kolhydrater.. Detta fungerar för mig i alla fall :) och jag känner mig pigg och alert heeeeeeeeeela dagen!! Härligt!! Det är sällan jag är trött.. Det är på morgonen jag kan vara lite segstartad men jag tycker ju inte om att sova länge.. Däremot tycker jag om att ha en långdragen frukost så jag hinner piggna till :)

Annars idag har jag inget planerat.. Kanske blir det en promenad sen.. Ikväll ska vi titta på idol!! Jag älskar idol :) 

Imorgon har jag min lediga dag! NAJS :) Nu ska jag dega lite ;)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!!!

träning på g

Hej :)

Jag måste bli lite bättre på att träna igen.. Förra veckan tränade jag bara 1 gång.. Jag ska bege mig till gymmet kl. 9.30 för då har frukosten sjunkit lite :) Idag ska jag träna armar, axlar, bröst, mage och 45 min på crosstrainern.. GÖTT! Jag ska även träna imorgon och på fredag.. 3ggr i veckan måste jag hinna med att träna om jag ska lyckas gå ner till 55 kg.. Jag ska packa med ett päron idag som jag äter efter träningen :) Sedan äter jag lunch när jag kommit hem.. Idag blir det lite konstig mat.. Det blir älgkött, makaroner och skivad gurka.. Jag har över älgkött sen i helgen och det måste ätas upp idag :)

13.00 ska jag på personal möte :) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra..? kanske gå en promenad med mamma om vädret håller i sig :) Jag ska laga mat ikväll också.. Mamma ska köpa färdig grillad kyckling och till det ska hon ha klyftpotatis men jag ska ha broccoli och kallsås till.. som sagt va på kvällarna struntar jag i kolhydrater..

Nähä.. Nu ska jag packa träningsväskan och klä på mig :) En kopp kaffe ska jag nog ha också ;)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

godkväll

Hej!

Mina ögon är trötta så snart ska jag lägga mig i sängen och glo på tv.. Imorgon ska jag stiga upp i vettig tid för att jag ska gymma på morgonen :) Klockan 13.00 ska jag på personalmöte och efter det är jag sedan ledig fram till 13.00 på fredag :) Najs!!

Efter jobbet på fredag så ska jag och darling ut!! hihi.. Det ska bli kul :) Vi ska till harrys och dansa! I love to dance ;) Jag ska inte dricka så mycket.. Jag har 4st. cider och sedan köper jag kanske en cider ute :) Det är lagom för lilla mig.. Jag går ut för att dansa inte för att supa.. hehe.. :) Jag ser fram emot detta! hihi.. Jag ska hämta ut min jeans klänning på fredag förmidag också så jag tror jag ska ha den på mig på fredag :) NAJS!!

Här kommer några fler kort på mig ;)











Dessa bilderna är de jag tycker allra mest om :) Jag ska ha ett album sen med dessa fotorna i.. Ett svart album och svartvita bilder.. SNYGGT! Någon gång ska jag väl rama in några och sätta på väggen i vårt nya hem i Kalmar.. Alltså när vi lyckats sälja huset och fått en lägenhet i Kalmar :)

Nähä.. Nu ska jag sova!

NATTI!
Puss!!!


övningskört

Hej hej!

Jag har övningskört idag och det gick väl ganska bra.. Jag är så nervös bara.. Livrädd för att krocka.. men det går framåt i alla fall :) Jag ska övningköra på tors kl. 14.00 igen.. Och då ska jag även plugga lite på teorin på datorerna innan jag kör..

Efter lektionen idag så va jag hos skräddaren och hämtade mina arbetskläder som blivit uppsydda.. De blev sååå bra! :) Jag provade även jeans klänningen som han har sytt in och sytt upp och den blev supernajs!!!!!! hihi.. Jag ska hämta jeans klänningen och de andra paret arbetskläder på fre förmiddag :) Så idag på jobbet ska jag ha mina ny-uppsydda kläder :) NAJS!! Jag ska stryka dem innan jobbet också ;)

Jag ska äta lite lunch kl.12.00 och det blir älgkött, tomater, paprika och lite smaksatt creme fraiche.. Mmmm.. :)

Idag jobbar jag alltså 13.00-20.00 och ikväll till middag ska jag laga skink och ost sås och till det ska vi ha pasta.. Mmmm.. :)

Just nu degar jag och tittar på barnkanalen.. Alltså ingen träning idag.. Det hade blivit för stressigt! Imorgon ska jag på personal möte mellan 13.00-16.00 så innan 13.00 imorgon ska jag träna :) Även torsdag och fredag blir det träning :) Så jag hinner det jag ska ;)

Nu ska jag fortsätta att dega..

Puss!!
 


måndag

Hej hej!!

Idag slutade jag 13.15 :) Jag har nu lagt upp fler bilder från fotograferingen på facebook.. Strax ska jag plugga lite på körkortsteorin för jag ska dit idag kl.16.30-18.30 och efter det ska jag hem till Darling :)

Jag tänkte egentligen tränat idag men det blir för stressigt.. Imorgon ska jag övningsköra kl.9.00 och det hade varit skönt att träna innan det.. Annars gör jag det efter körningen :)

Annars händer det inget mer spännande idag.. Jag ska lägga upp några fler bilder här men inte idag.. Denna veckan jobbar jag ganska mycket faktiskt så jag kommer inte hinna med att blogga så mycket :)

Nä, plugga va det!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

back in Kalmar

Hej!

Nu är jag i storstan igen.. Saknar Stefan alleredan..  men men.. Idag ska jag träffa Darling (Mia J) i alla fall :)

Nu ska jag dra till jobbet.. Jobbar 8.00-13.13...

Vi hörs sen!
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss..

bröllopsdag!!!!!!!!!!!!



Hej!

Idag firar jag och Stefan att vi varit gifta i ett år!!! Tiden den går.. Vi har ätit frallor till frukost.. Mmmm.. Jag åt en fralla, ett kokt ägg, drack kaffe och vatten.. Lagom till lilla mig ;) Idag bjuder vi Anita (Stefans mamma) på middag och det blir älgstek och potatisgratäng + sallad.. Mmmmmmm..

Alla som va på vårt bröllop fick en liten lapp där de skulle skriva några rader och sedan skulle vi spara dem och läsa dem när vi firar ett år som gifta så idag ska vi läsa dem :) hihi.. Vi ska nog göra det snart för jag är nyfiken :) Lapparna va anonyma också så vi vet inte vilka som har skrivit vad.. Tror jag.. hehe..

Idag ska jag få fler bilder från fotograferingen men det är inte säkert att jag lägger upp bilderna här idag..

Mitt tåg går klockan 19.00 till Kalmar och jag vill inte.. *suck* Jag trivs i Kalmar men jag hatar att vara ifrån den jag älskar!

Usch ja!

Nä, nu ska vi läsa våra lappar ;)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!


Lunch och fika

Hej hej!

Till lunch idag hade jag sallad och en bit oxfilé som blev över igår.. Jag hade även gröna bönor och 3 skivor bacon.. Mmmm.. Jag kände att jag ville äta lite nyttigare idag ;) Stefan fick stekt bacon och pasta.. hehe.. Vi har även fikat för en stund sen och det va resterna från blåbärs pajen och vaniljsåsen... Mmmm.. :) men jag tog bara en LITEN bit.. Jag vill verkligen hålla min vikt nu! Till kvällsmat blir det rökt fisk och sallad.. Stefan får pannkakor :) Jag hade tänkt att vi ska äta runt 18.30 så att det inte blir för sent.. Resten av kvällen blir det meneral vatten ;)

Jag tror inte att jag har skrivit här hur mycket jag väger och hur mycket jag har gått ner.. Jag har ju nämt det på facebook.. I alla fall..

START VIKT = 72,8 kg

VIKT FÖRRA VÄGNING = 60,5 kg (har jag för mig..?)

VIKT IGÅR = 58,3 kg!!!!!!!!!!!!!

VIKT MINSKNING = -2,2 kg på 2-3 veckor..

VIKT MINSKNING TOTALT = 14, 5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Jag är så otroligt glad och stolt över mig själv :) Mitt mål är 55 kg och jag är ju snart där! När jag väger 55 kg så är jag normal viktig enligt BMI och det är det som jag är ute efter.. Jag är faktiskt ganska nöjd med min kropp nu och det känns härligt ;) Jag ska fortsätta med träning, motion och hälsosam mat för det är numera min livsstil :) men när jag väger 55 kg så strävar jag inte längre efter viktminkning utan efter välbefinnande och må bra och jag mår bra av hälsosam mat och träning :) Det är mitt liv! JAG ÄLSKAR ATT MÅ BRA! ;)

Aldrig mer ska jag gå upp i vikt.. förutom när man blir gravid ;) Fast när jag väl blir gravid ska jag röra på mig och äta hälsosamt.. Det är inte bra för fostret om man går upp för mycket i vikt och vräker i sig mat bara för att man är gravid.. Jag vill ju bli en hälsosam mamma och en förebild för mitt framtida barn ;) men det dröjer ett tag till innan jag kan bli mamma..

Stefan ligger i soffan bredvid mig och snarkar nu ;) Så härligt att ha honom nära fastän att han sover ;)

Nu ska jag bara luta mig tillbaks i fotöljen och känna mig STOLT ;)

Puss!


fotografering

Hej hej!

Jag älskar min nya frissa!!! Jag klippte det kort i nacken och så har jag page längd fram.. Ni kommer se på korten sen.. Fotograferingen va riktigt kul :) Och vilka fina bilder!! Här kommer lite smakprov på några bilder, jag kommer lägga ut fler sen :)

Jannikah är såå duktig! :)


Najs :)



Frisyren är underbar!!! Jag ska alltid vara blond ;)



:)



Me like :)



smile :)



Detta kortet älskar jag!!!! hihi..

Igår var Martin och Maria här och guuuuuuuud vilken god mat vi åt ;) Vi hade Oxfilé, klyftpotatis, bearnese sås, rödvinsås, gröna bönor inlindade i bacon, kokt broccoli.. Mmmm.. och till förrätt hade vi hemmagjord sparris soppa och luft torkad skinka.. Till efterätt blev det blåbärspaj med vaniljsås.. Mmmm.. gott!!

Nu ska jag fixa lite mat..

Hej svaj!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!


super helg

Godmorgon!

Nu är det helg och vilken rolig helg detta kommer att bli!! Först ska jag hem och förbereda mat inför kvällen.. En dusch och sminkning blir det innan jag ska iväg.. Sedan iväg och klippa mig och blondera håret efter det ska jag träffa Jannikah på fiket och därefter blir det fotografering :) När det fotats färdigt så ska jag handla lite och sedan hem och laga mat.. 19.00 kommer Martin och Maria och då blir det god mat och bara ta det lungt och prata skit ;)

Lördag så ska vi mest ta det lungt och fira vår bröllops dag! Vi har egentligen bröllopsdag på söndagen men vi ska fira det på lördagen istället :) och då ska vi gå på bio!! hihi.. mys-pys!

Söndagen har vi inga planer än.. Jag åker inte tillbaka till Kalmar förrän 19.00 på kvällen..

Vi får se hur mycket jag hinner med att blogga i helgen, jag vill ju gärna spendera tid med min älskling när jag är hemma hos honom ;)

Hoppas att ni får en trevlig helg för det ska jag ha! ;)

Kram!!


mätt i magen

Hej!

Jag slutade 13.30 idag :) Eftersom att jag åt lunch kl. 13.00 så insåg jag att det inte va någon bra idé att cykla och träna med en gång.. Så kl. 15.00 cyklar jag till natilus och tränar :) Idag ska jag träna armar, axlar, bröst, mage och 45 min på crosstrainern.. Det är ju sååå skönt efteråt och så vet jag ju att jag har gjort något bra! hihi.. Jag vill ju ner lite till i vikt.. Ännu är jag inte nöjd ;) Det jag vill är att ha en fast och spänstig mage och det har jag inte nu även om jag kanske inte är så stor..

Imorgon går tåget runt 9.00.. Så jag ska även hämta ut biljetterna idag innan jag cyklar hem efter träningen..

Till kvällsmat blir det blomkålssoppa.. Mmmm.. :)

Det ska bli sååå kul med klippning och blondering imorgon! och självklart ska fotograferingen bli spännande ;)

Kram!


snart reser jag ;)

Hej!

Mormor och hennes vän har varit på besök och jag måste erkänna jag åt en bulle och en liten bit paj... jaja.. Jag har ju faktiskt tränat idag och det va en LITEN bit :) Jag fick födelsedags presenter också eftersom jag har fyllt år och jag har inte träffat dem efter att jag fyllt år ;) Jag fick strumpor, ett halsband, en kopp + fat till min kaffe servise, ännu mer strumpor.. Jag hade önskat mig strumpor ;)

När de åkte hem så tog jag det lungt en stund sedan lagade jag omelett till mamma och jag stekte lite nötfärs till mig det hade jag till rå broccoli och sweat-chilli creme fraiche.. Mmmm :) Nyttigt och gott ;) Jag äter inte kolhydrater på kvällen för jag gör inte av med dem.. men på morgonen och lunchen äter jag kolhydrater och tränar jag på eftermiddagen så äter jag kylhydrater på kvällen :)

Efter middagen så packade jag inför Osby resan på fredag :) Jag tycker om att vara i god tid.. Så slipper jag ju packa imorgon när jag jobbat :) Jag har packat träningsväskan också.. så direkt efter jobbet blir det träning och efter träningen ska jag hämta biljetterna..

Imorgon jobbar jag 8.00-13.30..

Fredag åker jag till min man!!! hihi..

Puss!!


Mmm.. blåbärspaj

Hej!

Nu har jag varit och tränat.. Rygg, mage + 45 min på crosstrainern.. gött!! :) Jag har precis ätit lunch och det blev hemmagjord lasagne som jag hade i frysen.. Mmmmmm... :) Strax ska jag damsuga och efter det ska jag förbereda blåbärspaj - bak för mormor och hennes vän kommer kl. 14.00 :) Annars har jag inget mer planerat idag..

Jag bara längtar till helgen.. *suck*

Imorgon jobbar jag 8.00-14.30

Nä, nu ska här städas!

Kram!

till frissan

Hej hej!!

Stefan ringde innan och sa att vi hade råd till att beställa klippning och färgning till mig :) Jag ska klippa håret i page och klippa upp det lite i nacken och jag ska blondera det :) NAJS; NAJS!!! Det bästa av allt är att jag gör det på fredag innan fotograferingen!!!! Så då kan hon ju frisera det lite åt mig också och spraya det på platts!! Jag är så glad!! Stefan sa att jag kunde få detta eftersom jag äntligen har tagit tag i mitt körkort :)

hihi.. Jag ska bli blond igen! Äntligen ;) Trivs nog mest i det måste jag erkänna.. och jag passar nog bäst i uppklippt page..

Denna helgen kan bara bli bra!! Jag hoppas nu bara på fint väder på fredag så Jannikah kan fotografera mig.. hoppas!!

Är sååå glad nu :)

hihi..

Jag mamma och pappa har precis varit ute på en promenad..ca 1h.. skööööööööönt! Jag har pricis ätit mellanmål = lite fil med jordgubbs sylt.. Ikväll blir det äggröra och 1/2 skivad tomat. Jag ska lyckas gå ner mina sista kilo ;)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!

Lunch

Just nu steker jag kycklingfilé.. Mmmm.. Till den ska jag ha lite creme fraiche röra och grönsaker! MUMMA!

Imorgon blir det kinamat med Darling på stan men bara en liten portion! Hoppas vi går på bufé med så man kan välja de nyttigaste allternativet ;) Visst är jag hälsosam ;) Jag älskar min livsstil!! Jag har inte alls svårt för att välja bort saker längre :) Snarare tvärt om jag tycker det är kul eftersom jag vet att det ger resultat och jag trivs mycket mer med mig själv just nu!! hihi.. så härligt att trivas med sin kropp! Inte för att jag tycker att jag är den snyggaste personen på denna planet, LÅNGT IFRÅN.. men jag mår bra och trivs :) Det va väääääääldigt längesen jag kände så!! :) Jag känner mig så glad :)

hihi..

Nähe.. nu får jag kolla min kycklingfilé :)

godmorgon!

Hej!

Nu tvättar jag för fullt ;) Sköönt att göra det på morgonen så man är fri sen :) Idag ska jag prova lite kläder efter som jag ska fotograferas på fredag :) Det ska bli sååå kul!! Det känns som om att jag gör detta lite för att jag har lyckats att gå ner 12 kg och det känns härligt!! Jag tror att jag ska ha min prickiga skjorta.. men jag vet inte riktigt vad jag ska ha till.. Hmm.. men jag kommer ta med mig olika kläder så får Jannikah hjälpa mig :) Det är hon som ska fotografera, en toppen tjej! och hon är så duktigt!!!!

Imorgon är jag också ledig.. NAJS! Och då ska jag träna på morgonen och sedan kl. 10.00 ska jag och Darling en runda på stan.. Jag ska inte handla något för det har jag inte råd med men det kan ju vara kul ändå och kolla lite höstkläder :) Äta ska vi göra i alla fall :) hihi.. Det är alltid roligt att träffa Maria :)

Mormor och mormors vännina Monica kommer imorgon vid 14.00 på besök :) Jag ska baka blåbärspaj.. Jag ska ta en pytteliten bit!! Jag vill inte vara svullen om magen på fre ;)

Ja, på fredag åker jag hem.. Jag ska beställa biljett idag.. För då kan jag ju hämta ut den imorgon :) På fredag ska jag först hem och förbereda lite mat inför kvällen för på kvällen kommer Martin och Maria på besök och vi ska äta gott och bara ta det lungt.. härligt! Efter det ska jag träffa Jannikah på nya konditoriet i Osby och fika lite.. Jag tar nog bara kaffe :) Sedan hem igen och förbereda ännu mera.. På lördag har vi inget bestämt.. och det är ganska skönt så vi bara kan vara :)

söndag vill jag inte tala om... då åker man ifrån den man älskar igen.. *suck*

På torin igår gick det bra men gud vad mycket man ska kunna!!! Hmm.. Vi har fått läxa till nästa gång.. så den får jag väl göra ikväll.. Imorgon hinner jag nog inte..

Nu, ska jag strax ner i tvättstugan igen..

Kram

fullt upp..

Hej!

Idag har jag jobbat 8.00-13.15.. jisses vad mycket det är att göra på jobbet nu... Jag trivs på mitt jobb.. men vi hinner inte ta någon rast längre och vi hinner knappt sitta under frukosten.. men det är tur att man har bra arbets kamrater :)

Just nu tar jag det lite lugnt och tittar som vanligt på barnkanalen :) Klockan 15.00 ska jag vara på Ewas trafikskolan och övningsköra.. mellan 17.00-19.00 är jag på teori kurs.. Jag kommer nog sova gott inatt ;)

Imorgon är jag ledig men jag ska tvätta 7.00-12.00.. Jag är även ledig på ons och då kommer mormor och hennes vännina på besök.. De kommer vid 14.00 - tiden.. Annars har jag inget mer planerat dessa dagar.. Alla andra jobbat ju.. :(

På fredag ska jag åka till Osby.. Innan jag åker ska jag till skräddaren och prova min jeans klänning som jag lämnade in och så ska jag hämta mina arbetskläder som blivit uppsydda :) Äntligen :)

Imorgon ska jag prova lite kläder för jag ska nämligen bli fotograferad på fredag av en kompis :) sååå kul!! Jag ska ha 50-tals tema på fotograferingen och även några "vanliga" kort :) Spännande.. hihi.. Vi ska träffas och fika först.. så ska jag ha med mig lite olika kläder så får vi se vad det blir..

Nu, ska jag cykla till körskolan!

Hej!

I love to shake that as ;)

Hej!

Jag hade riktigt kul igår :) Jag va väl hos Mia vid 22.00 sedan tog vi taxi vid 23.00, så 2 cider han jag dricka.. hehe.. När vi åkte i taxin så blev vi stoppade av polisen och taxi schafören sa att han inte kunde stoppa taxametern.. så vi fick betala typ 50 kr extra! Oschysst!!! Han blev stoppad för att dimljuserna va på men grejen va att det gick inte att stänga av helt på dessa bilarna.. Och han förklarade det för polisen att det inte va hans fel utan i så fall taxibolagets fel som beställer bilarna för de tllverkas så.. Ibland blir jag så frustrerad på polisen, det kan väl ha lite förståelse! men de blev bara arga..

Förrutom det så va kvällen bra :) Jag dansade den mesta tiden som jag älskar mest av allt!!!

Idag har vi lagat lax, potatis och kallsås på creme fraiche, majonäs, dill, citronsaft, flingsalt och svartpeppar..

Vi har även gått tippsrundan på stensö i förmiddags :) Jag steg upp redan vid 8.00 idag.. Jag kan inte sova längre..

Igår till middag hade vi lasagne som jag gjorde :) Jag bjöd även farmor på middag.. Innan dess så var vi inne i stan och jag köpte strumbyxor, en fotfil och hårschampo och balsam.. Man fick ta 5 strumbyxor och betala för fyra så jag tog 5 och mamma köpte ett par och så fick jag ju ett gratis :) Jag har ju en massa tunikor och kjolar så nu när det börjar bli lite kallare så behöver man ju lite tjockare strumbyxor.. Jag köpte ett par ribbade gråa, ett par svarta ganska tjocka, ett par svarta lite tunnare och ett par bruna lite tunnare.. bra att ha lite olika färger!

Just nu tittar jag på barnkanalen.. Det är den tecknade mr bean! Fan, va de programmet är bra!! hihi..

nä, nu ska jag dega vidare.. Imorgon jobbar jag 8.00-13.15.. så vi hörs efter det!

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!
 

övningskört

Hej!

Nu har jag varit och övningskört :) Det gick ganska bra faktiskt! Jag fick krypköra ute vid stensö i Kalmar och sedan fick jag parkera framför en bil och ta mig därifrån.. Jag fick även vända bilen på en gata och backa lite.. Sedan körde jag från stensö till Eeas trafikskola :) Lite ovant men kul faktiskt och MYCKET enklare när man slipper växla.. Jag hatar kopplingen annars..!

Ikväll fick jag jobb så jag jobbar 13.00-21.00 men det behövs lite extra arbete! Jag får ju inte så mycket lön annars :(

Jag hämtade ut mina byxor nu när jag ändå va inne i stan :) En jeans klänning som är förstor lämnade jag in som han ska sy in till mig :) Jag har bara använt den några gånger så det är ju synd att göra sig av med den.. Likaväl som att köpa nya kläder så kan jag ju lämna in dem :) Jag lämnade även in mina jobbar byxor och min jobbar skjorta.. Byxorna ska sys upp och skjortan ska kortas eftersom den är alldeles för lång.. Jag ser hemsk ut i mina kläder nu :( men om 1 vecka va dem färdiga.. eller det ena paret sen får jag ju lämna in det andra också.. Jag vill inte gå omkring på jobbet och se ut som en luffare.. Jag har börjat att tvätta mina kläder hemma för jag vill inte torktumla dem för de blir så slitna då.. och de blir så skrynkliga.. Jag stryker alltid byxorna innan jag ska ha dem.. Jag tycker det är viktigt att se bra ut även på jobbet inför boende och anhöriga :)

Imorse åt jag en smörgås med ost och en liten tallrik fil.. Till lunch nu åt jag lite råg puffar med mjölk.. Jag äter middag sen på jobbet..

Imorgon blir det utgång!!!! WIIIIEEEEEE !!! :) :)

Nu ska jag snart dra!

Puss!

najs med party ;)

Hej!

Det va mycket trevligt igår hos Mia N :) Vi spelade spel.. Tittade på Mia J:s kort från paris och bara umgicks och hade skoj :) På lördag ska vi hem till Mia J på fest, kul!!! Mia N kan inte komma eftersom de ska åka iväg på resa.. Tunisien tror jag.. Det ska bli riktigt kul med utgång :) Jag jobbar till 21.00 så jag duschar nog på jobbet och har fest kläderna med mig och så sminkar jag mig hos Mia J.. hihi.. såååå kul! Jag hoppas på att det blir ut och dansa sen :)

Jag har sovit riktigt kasst inatt :( Riktigt dåligt.. Jag tror att jag somnade vid 2.00 någon gång.. *suck* Jag vaknade när pappa kom hem från jobbet runt 00.00.. Och sen vaknar jag när mamma stiger upp vid 5.00.. Inte mycket sömn.. Jag somnade visseligen om när mamma hade åkt vid 5.30 så en timmes sömn till fick jag.. Hoppas jag sover bättre inatt!!!

Idag har jag jobbat 7.00.13.30.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Jag skulle vilja hämta ut mina byxor som blivit uppsydda men det regnar ju :( Jag vet inte alls vad jag ska hitta på idag..?

Imorgon är jag ledig och jag har min första körlektion på imorgon kl. 10.00.. Håll tummarna för mig!!!

Jag är ledsen för att jag inte lagt upp några bilder på ett tag men det har inte funnits så mycket att fotografera.. :)

Nu ska jag nog ha lite kaffe :)

Kram!

Im gonna drive a car ;)

Hej hej..

Tvätten är nu klar.. skööööööööööööönt!! Strax blir det en promenad med mor istället för träning.. Det är ju så fint väder ute!!! Ikväll ska jag och Darling (Mia J) hem till Maria N och spela spel :) Lina kommer också :) Kul att träffas och bara va och ha kul!! hihi..

Min första körlektion blir på fredag kl. 10.00.. Så ni i Kalmar håll er inomhus ;) Jag har bestämt att bara ta körkort för bilar med automat för det passar MIG BÄST.. Sen struntar jag i vad alla andra tycker.. Bättre det än att inte lyckas ta sitt körkort.. Min första teori lektion ska jag ha på måndag kl. 17.00 och innan det ska jag även ha en körlektion :) Jag ser verkligen fram emot att ta mitt körkort nu och jag ska lyckas ;)

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!!

Priser =

-Teori med böcker 1 600 Kr
-Körlektion 50 min 500 Kr

Jag har alltså redag beställt 2st körlektioner och jag ska betala det + teorin på fredag = 2 600 Kr.. Jag skriver detta för att jag vill gärna veta vad mitt körkort kostat när jag är färdig :)

Nä, nu ska jag äta lite..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

lunch

Idag till lunch blir det hemmagjorda hamburgare, fullkornsmakaroner och lite grönsaker.. Mmmm.. najs.. :) Självklart dricker jag vatten till :)

Sen bär det av till tvättstugan igen ;)

Kram!

tvätta

Hej!

Idag va jag uppe med tuppen :) Eller i alla fall strax innan halv åtta.. Jag har ätit frukost och gjort mina morgon bestyr :) Jag har precis sorterat tvätten eftersom jag ska tvätta kl.12.00.. Kl. 10.30 cyklar jag till körskolan för jag ska skriva in mig idag :) Sedan blir det till att cykla fort hem och börja tvätta.. Därför blir det ingen träning idag heller.. *suck* Kanske att jag cyklar iväg och tränar när mamma kommit hem så får hon fortsätta att tvätta.. Det är ju hela familjens tvätt så det är inte bara min.. Ja, jag tror jag vill träna idag.. Det va ju ett tag sen nu..

Annars har jag inga mer planer..

Jag har funderat lite fram och tillbaka vad jag ska göra med mitt hår.. Det är jätte slitet i topparna och bara trasslar in sig.. Jag tror att jag ska klippa håret i en kort page.. Just för att håret är så slitet.. Det ser bättre ut med kort och friskt hår än längre och slitet.. Så får det bli..!!! men jag gör det nästa månad för denna månaden har jag inte råd..

Nu ska jag strax ta en kopp kaffe..

Kram!

blä

Hej..

Är på dåligt humör idag.. Känner inte för någonting..

Jag ändrade tiden till körskolan tills imorgon.. Jag ska även träna imorgon istället.. Huvudsaken är att jag hinner med 2ggr/veckan.. Just nu vill jag bara flytta.. Så att jag kan träffa Stefan varje helg.. *suck*

Så nu ska jag bara duscha innan jag börjar jobba kl. 16.00.. Det ska jag nog hinna ;) Jag har fortfarande natt tröjan på mig.. härligt!

Kram


1,5 men för dyr :(

Hej!

Idag har jag slö morgon :) härligt!!

kl. halv 12 ska jag cykla i till stan för jag ska skriva in mig på Evas trafikskola i Kalmar.. Det är på tiden att jag tar mitt körkort! Efter det ska jag cykla direkt till träningen och efter det är det nog dags att cykla direkt till jobbet.. Jobbar 16.00-21.00.. Jag tänkte först tränat innan jag skulle till körskolan men jag ville hellre dega nu på förmiddagen :) Hinner jag så ska jag även hämta ut mina jeans och byxor idag som har blivit uppsydda av en skräddare.. Annars gör jag det imorgon då jag är ledig..

Det är en 1,5 lägenhet ledig nu.. men den är för dyr :( Den ligger i skällby.. på 43 m2.. Den kostar 4 000 kr/ mån.. För mycket tycker jag.. Någon som skulle vilja dela den med mig? Min hund kommer i så fall också bo där och min man kommer finnas där på helgerna..

Lämna komentar om du är intresserad för den lär försvinna snart!

Nu ska jag dega vidare..

Kram!


RSS 2.0