Mycket att stå i..

Hej!

Dålig uppdatering.. Jag vet.. Jag har varken haft lust eller tid.. Jag mår jätte bra.. Jag har gått upp 8 kg sammanlagt. mitt sockervärde är bra, mitt järnvärde är bra..

Jag har på börjat storstädning här hemma eftersom jag vet att det inte kommer hinnas med sen.. alla lister och kontakter ska dammas av.. köket ska skuras.. allt ska vara tipp topp innan bebis kommer.. 2 fönster har jag putsat invändigt, utvändigt och emellan..

Nästa vecka ska jag även börja laga storkok så som =

-Ärtsoppa
-Kålpudding
-Pannbiffar
-Piroger
-Lasagne
-Köttfärsås
-köttsoppa
-Gulash gryta
-Kycklinggryta
-korv stroganoff

En massa bra hemlagade maträtter att ha färdigt i frysen både till mig och Stefan.. Jag vill äta hemlagat och jag vet att tiden inte kommer räcka till den första tiden.. Därför förbereder jag detta så att vi har mat hemma och slipper köpa skräp mat.. Plus att det är ju skit kul att laga mat :) Tycker jag :)

Detta ska jag börja med på fre och då tänkte jag göra en del utav färs rätterna.. Jag kan stå en hel dag i köket det gör ingenting :) Det är bara kul!

PUSS!!


Tisdag

Hej!

Idag har jag övningskört :) Det går frammåt.. Jag hoppas verkligen på att ha körkort innan lillen kommer! Jag ska övningsköra på fredag och tisdag nästa vecka..

Idag till lunch har jag ätit kycklingben, ris och currysås..

Jag har varit en snabbrunda på jobbet idag för att lämna ett papper till min chef.. Det va kul att träffa några arbetskamrater :)

När jag kom hem så lagade jag mat = Biff stroganoff.. Mmmm.. Lunch låda tills imorgon.

Nu i eftermiddag har jag vilat lite men jag ska snart köra igång damsugaren och jag ska även ut med lite sopor och sen måste Nea ut på en liten promenad också..

Ikväll ska vi till Ikea och hämta ett sängbord till.. Det ena sängbordet vi köpte på Ikea va sönder skavt när vi öppnade paketet så vi ska dit och hämta ett nytt.. När vi skulle göra det i helgen så va de sängborden slut.. Typiskt!

Annars har vi inget planerat ikväll :)

PUSS!!!

Gårdagens bröllops firande!

Vi åt på Italia som ligger inne i stan i Kalmar :) Vi beställde båda black and white (tror det stavas så..) Jag beställde dock klyftpotatis till.. Detta är Stefans tallrik :)

Mmmmmmmmmmm...



Innan maten kom.. Jag va HUNGRIG ;)

Efter maten gick vi en liten runda :)



Jag och bebis :)

Vi va även på Bio på kvällen sen :) Jag och Stefan hade en jätte härlig kväll tillsammans!


Matsedel vecka 37



Måndag = Kotlett, potatis, morötter och brunsås

Tisdag = Kycklingben, ris, currysås och sallad

Onsdag = Biffstroganoff, ris och sallad

Torsdag = Hemmagjord ärtsoppa och knäckebröd med ost

Fredag = Äta ute (Vi ska på föräldrarträff och Stefan jobbar hemma).

Lördag och söndag planeras senare i veckan :)




Jag lagar nu morgondagens matlåda.. Jag älskar att vara hemma fru ;) haha...

PUSS!!


Bröllops kväll!

Hej!

Ikväll ska jag och min man äta ute och gå på bio :) Vi ska äta på Italia inne i Kalmar och vi ska se en äventyrs film (kommer inte ihåg vad den hette..)

Vi har fått present kort på att äta ute och gå på bio av min farmor som en inflyttningspresent och vi har inte använt det ännu men idag är det ju ett perfekt tillfälle att använda det! Så tack farmor!! :)

Stefan slutar tidigare från jobbet och är hemma 17.15 ca :)

Detta kommer bli en toppen bröllopsdag!!!

PUSS!!

Måndag

Mina punkter idag =

-Ut och gå med Nea
-Planera middagar
-Handla
-Hänga upp gardiner
-Organisera i 3:e rummet (allt är nu sorterat!!!! och det mesta är i förådet!)
-Laga mat
-15.00 till körskolan
-16.30 teori på körskolan
-KVÄLLEN = slappa!

Helgen

Fredag = Vi va på föräldrar träff.. Vi åt sedan bufé på Zorbas inne i stan.. sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde mer..?? men jag tror att jag fortsatte med rensning.. och kvällen bestod av myyyyyyyyyyys ;)

Lördag = Vi åt fralle frukost.. Vi körde runt och tittade efter sängstomme och sängbord... Vi va inne på baby profsen en snabbrunda och bara kikade :) Vi åkte till Ikea och fastnade för en sängstomme och sängbord där.. Birkeland heter serien.. Det va för mycket folk så vi struntade i att köpa något.. Vi lagde lövbiff och klyftpotatis till lunch.. MUMMA!!

Söndag = Vi åkte till Ikea och käkade frukost 9.30.. 30 kr för 2 personer.. riktigt billigt ;) haha.. Vi köpte sängstomme och sängbord, gardin stänger, plastblommor.. Ja, det va nog allt.. HELA söndagen gick åt till att sätta ihop sängstommen, det va INTE lätt.. Det tog nog 4 timmar... *suck* Vi åt kotletter, potatis och brunsås till lunch.. sedan på kvällen så vek jag ihop alla kartonger efter sängstommen och sängborden och va ute och slängde dem.. Sedan damsög jag hela lägenheten.. Stefan satte upp gardinstänger i sovrummet och i 3:e rummet.. Vi satte oss i soffan 19.00!!!! Sedan tog vi en dusch och vi la oss i vår fina säng och tittade på en film :)

Nu är alltså sovrummet fullt möblerat, det är bara en spjälsäng som ska hem och det ska Stefan ta hem ifrån Ikea..

En kul men krävande helg ;) haha.. Jag är toppen nöjd med resultatet!

PUSS!!

Bröllopsdag!

Hej!

Ja, idag firar jag och min man bröllopsdag :) Vi har nu varit gifta i 2 år.. Vart tar tiden vägen..?? Jag älskar min man otroligt mycket och jag är så tacksam över att det är han och jag :) Vi har varit tillsammans i 6,5 år, förlovade i 5 år och ja, då gifta i 2 år :) Jag är lycklig och det tror jag Stefan också är ;)

Och jag tror verkligen att det finns en kärlek för ALLA!



Osby kyrka 2008 13/9..

Jag längtar tills vi blir en familj..

PUSS!!


Hösten är här :)

Hej!

Idag jobbar Stefan hemma :) För vi ska på föräldrar träff kl. 10.30.. Det är kul med dessa träffar och man får bra info tycker jag :) Idag går jag in i vecka 34!

Nu äter jag frukost = En smörgås med ost och tomat, ett kokt ägg, kaffe och vatten.. Mmmm.. Stefan ligger fortfarande och snarkar och det får han göra ;)

Idag är det regn och rusk och jag tycker det är underbart!!! Då kan man krypa ner i soffan med en filt och bara mysa ;) Innan föräldrar träffen så ska jag ut och gå med Nea :)

men nu ska jag myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysa och njuta av morgonen!

PUSS!!!

Gott och blandat :)

Stefan och Nea busar i snön :) Detta är taget i februari någon gång.. :)

Jag och den LILLA skott högen ;) haha...

Härlig vinterbild tagen från Kalmar slott :)



Mys i soffan :) Jag vet inte om jag har lagt ut någon bild på våran soffa...?? Denna köpte vi på Mio när vi flyttade in i lägenheten i februari och jag ÄLSKAR den! Den är sååå skön... Jag sover bättre i den än i sängen ;) haha..



Så här bodde Stefan i huset innan vi flyttade :) Och jag bodde hos mamma och pappa i Kalmar.. I en trea med 3 vuxna människor.. (I vardagsrummet på en ihop fällbar säng ! ) haha.. men det gick bra.. Jag tror mamma saknar min matlagning ;) haha..

PUSS!!


Hemma dag..

Hej!

Idag tog jag lite sovmorgon ;) Ända till 7.30 ;) haha.. Frukosten är nere = en smörgås med ost och tomat, en skål med fil och 1/2 banan, vatten + kaffe.. Om en stund är det dags att klä på sig och gå ut med Nea.. Jag funderar på att gå lite längre idag..

Idag ska jag tvätta 11.30-16.00.. och jag har MYCKET tvätt denna gången.. *suck* Jag ska ner och kolla om morgon tiden är ledig för i så fall börjar jag att tvätta tidigare..

Jag har bestämt mig för att plugga hemma idag.. Jag har fått lite uppgifter i själva körkortsboken som jag ska göra till nästa körning och sedan måste jag plugga på de olika ljusen, vilka kombinationer man får använda och jag måste även plugga på besiktningstid och sådant.. Det är ofta de frågorna jag har fel på..

RENSNING = Ja och så hade det varit skönt att bli färdig med rensningen i 3:e rummet så att jag kan börja på de andra skåpen i lägenheten.. För ALLT ska gås igenom innann bebis kommer.. Jag vill ha ordning och reda och veta vad vi har i våra skåp och skrymslen :)

MEN först = En kopp kaffe till!!!
Jag är sååååååååååååååå sugen på att baka en eftermiddags kaka idag.. men det är bara om jag hinner.. Idag blir det jogging byxor på.. GÖTT!

PUSS!!!!

Fullt upp!!!

Hej!!

Detta har jag hunnit med idag =

-Lagat mat
-Ute och gått med hunden
-Pluggat teori
-Handlat
-Damsugit
-Torkat golv
-Städat toan
-Burit ner husvagns saker i förådet

Idag blev det alltså en paus i själva rensandet men jag va verkligen tvungen att städa idag.. Det va såååå smutsigt på golven.. BLÄ!

Nu har jag tagit mig lite mellanmål = 1/2 banan och lite yoggi.. Jag ska slänga mig på soffan tills Stefan kommer hem och sen ska vi ut till husvagnen och packa ner lite saker..

Det ska bli sååååå sköööööönt att slänga sig på soffan en stund ;)

PUSS!!!

Så där ja!

Hej!

Jag har nu klarat av fas A, B och C på torin på körskolan :) Jag är riktigt stolt över mig själv!! Jag ska dit imorgon med :) Jag sitter hellre där 2-2,5 timme och varje dag för annars bara snurrar det i huvudet..

Jag har nu precis ätit kålpudding, potatis, brunsås och kokta morötter.. Så satans GOTT!! ;) Jag har redan lagat morgondagens lunch = Korvgryta med rotfrukter :) Nea har fått en promenad på 20-30 min..

och jag har varit och handlat!

-mjölk
-saft
-bröd
-srumpor till mig :)

Nu ska jag ta ett städ ryck.. Det blev aldrig städat igår.. man tror man hinner mer på en dag.. och i eftermiddag ska jag VILA.. Vi ska ut till husvagnen idag när Stefan kommit hem och packa ihop lite så jag vill orka med det också ;)

PUSS!!!

INFO Gravid vecka 33

Är detta ditt första barn, så kanske barnet nu lägger sig tillrätta med huvudet nedåt inför förlossningen. För omföderskor kan det ibland dröja ytterligare några veckor. När barnet väl lagt sig tillrätta så brukar det bli lättare att andas och har du haft magbesvär bör även det lätta nu. Däremot ökar trycket nedåt och symtom som stickande känslor i bäckenet kan uppträda.

Ditt barn är ungefär 30 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,2 kg. Huden börjar ändra färg från röd till rosa och kroppen fortsätter att lagra underhudsfett. Nu ökar inte mängden fostervatten längre utan ligger kvar på den här nivån fram till födseln. Den här veckan växer hjärnan mycket snabbt och barnets huvud ökar ca 9,5mm. Rörelserna i magen känns nu mer som rullningar än sparkar då det inte finns så mycket svängrum längre. Äntligen slipper du de där hårda träffarna mot revbenen.

Har du märkt att dina aktiviteter påverkar barnets beteende! Barnets aktivitetsnivå påverkas av hur mycket eller på vilka tider du äter, din kroppsställning och ljud från yttervärlden. Försök att ha en avslappnande stund varje dag, där du känner efter hur barnet rör sig. Din barnmorska kan tala om hur ofta du bör känna barnets rörelser. Ungefär sex rörelser per timme kan du förvänta dig, men inte under hela dygnets alla timmar.


 

Det är underbart att vara gravid!!! Jag upplever inte att det är tungt.. Jag har inte mycket svettningar.. Ingen halsbränna.. Jag är lite varm om händer och fötter men det gör inget för jag bruka frysa annars :) Jag har inte samlat på mig någon vätska (än).. Jag sover hyfsat gott.. Jag är inte tröttare än vanligt.. Jag har ingen foglossning (än).. Jag har inte haft problem med bajseriet under hela tiden! (trevligt) haha..

Jag går runt med ett leende på läpparna hela tiden ;)

Jag har lite ont i ryggen ibland och ibland trycker bebisen på mina revben och ibland trycker det på lungorna så jag blir lite andfådd.. Annars finns det INGET att klaga på :)

Jag längtar MYCKET efter bebis nu! :)
Jag gick in i vecka 33 i fredags..

PUSS!!!

GOD morgon!

Hej!

Jag verkligen ÄLSKAR morgonen :) Det är den bästa stunden på hela dygnet! Jag sitter här mätt och belåten av = En smörgås med ost och tomat, ett kokt ägg med sill och ett glas mjölk.. Och nu njuter jag av en kopp kaffe :) Självklart är radion på ;) Jag ska snart laga mat = Korvgryta med rotfrukter.. som vi ska ha till lunch imorgon :) Klockan 9.00 ska jag vara på körskolan och innan det ska jag ut med Nea :)

Hoppas ni får en bra morgon!

PUSS!!!

Matsedel för denna veckan..



Måndag = pannbiff, makaroner och sallad.

Tisdag = pannbiff, Stefan = makaroner, Jenny = rotfruktsgratäng (jag hade det i frysen).

Onsdag = Kålpudding, potatis, brunsås och kokta morötter.

Torsdag = korvgryta med rotfrukter.

Fredag = grönsaks wook med strimlat biffkött (nötkött) och nudlar.

Lördag = Jag vill laga något med fisk....?? kanske lax..

Söndag = Jag vill laga något med kyckling..?? som blir över till måndagens lunch..





Idag ska jag alltså laga kålpudding så att vi båda har lunch låda tills imorgon ;) Det är så skönt att ha det färdigt vid lunch tid! Eftersom jag pluggar teori på körskolan varje förmiddag så är det skönt att ha maten färdig :)

Jag ska till Maxi och handla senare idag.. På min lista =

-Mjölk
-Fil
-Nudlar
-Spansk chilli (röd)
-Kinesisk soja



PUSS!!!


Gravid vecka 33



Jag och bebismagen :)

Denna bilden är tagen i lördags och i fredags gick jag in i vecka 33 :) Läääääääääääääängtar ;)

PUSS!!


YES!

Jag hade inte glömt bort allt sen jag körde sist!!! Jag måste säga att körningen gick hyfsat idag :) Jag är stolt och nöjd över mig själv :) Nu ska jag banne mig fixa detta innan bebis är här!!!

PUSS!!!

Tisdag..

Hej!

Jag hittade en hel del i bebis kartongerna som mamma hade som jag kan använda :) Men jag måste nog köpa lite mera smått men inte mycket.. Några tröjor, bodeys och lite byxor och strumpor.. De växer ju ur det sååååå fort i början! Sedan hade ju mamma JÄTTE mycket i rosa.. Och jag får ju vänta och se.. Blir det en flicka så har jag mycket kläder ;)

Jaja.. Jag har tänkt handla liiiite till kläder alltså men det gör jag nästa månad.. Skulle jag få nu så har jag ändå ett litet start packet så man klarar sig ;)

Igår kväll körde vi ut till husvagnen och plockade ner förtältet.. Gud så skönt att ha det gjort!!! Nu till helgen så ska vi packa ihop det mesta..

Senare igår kväll tyckte jag bara det gick skit på tv:n (som vanligt..) så jag fortsatte lite med 3:e rummet och nu har jag organiserat vilket som ska ner i förådet och inte.. Och jag har nu bara en garderob kvar att rensa!! Sedan nästa månad ska vi köpa trådbackar och sätta i garderoberna.. Så jag kan ha bebis kläder, spjälsäng lakan, påslakan, örngott, täcke, kuddar, filtar och lite annat till bebisen där :) Spjälsängen ska ju stå inne hos oss men kläder och sådant får jag ha i 3:e rummet för det får inte plats i vårat sovrum..

jaja..

Idag ska jag köra på körskolan kl. 10.00.. sedan ska jag handla.. och efter det STÄDA.. Ikväll ska jag fortsätta med 3:e rummet.. Jag måste verkligen städa först för det är jätte smutsigt på golven här.. Och nu när jag har organiserat kartongerna lite bättre så kan man komma åt bättre med damsugaren ;) haha..

Jag ska även laga kålpudding till matlåda imorgon och jag ska göra upp en matsedel för denna veckan så jag slipper tänka dag för dag vad vi ska äta..

Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe sedan klä på mig!

PUSS!!!

Bebis kläder!

Hej!

Jag och syster har varit och pluggat på körkorts teorin idag.. Jag har nu klarat första fasen och börjat på den andra ;) Imorgon har jag körning klockan 10.00 sedan ska jag sitta och plugga några timmar..

Nu är jag hemma hos mamma.. Hon kommer snart hem från jobbet och vi ska titta igenom bebis kläder som jag har haft.. Finns det mycket smått där så ska jag inte köpa så mycket smått.. Bebisen växer ur det sååååå snabbt! Men visst liiiite vill man ju ha.. ;) men det kan man ju köpa när bebisen kommit och man kan köpa så att det är lite för stort så han/hon kan ha det liiite längre..

Gud, vad man längtar efter den lille skatten nu! ;)

PUSS!!!

Borta bra men hemma bäst!

Hej!

Vi kom hem igår efter en underbar helg :) Många goa skratt har vi fått :) I fredags körde vi inom Stefans mormor innan vi körde till Osby och grattade henne på hennes 85 års dag. Hon blev väldigt glad av att se oss :) Vi stannade inte så länge för sedan skulle vi till Osby och titta på en BARNVAGN :) Vi kollade annonser på blocket på vägen mot Osby och hittade en jätte fin Emmaljunga vagn från 2008 :) Den va som NY.. Vi tog den :) 3700kr fick vi betala för den.. Hon hade bara använt den till sin ena son för sedan när den andra kom så köpte hon en syskonvagn.. Eftersom han nu va 2 år och den yngsta va 5 månader.. Vi är JÄTTE nöjda!!!

När vi hämtat barnvagnen så körde vi till Stefans syster Mia och åt lite räkor och annat gott ;) Sedan va det nästan dags för sängen.. Jag va JÄTTE trött.. Ja, de andra också ;)

Lördag.. Morgonen började med mysig frukost och sedan va det dags för dusch, sminkning och påklädning.. Vi åkte in till kristianstad där vi skulle äta på thai/kina resturang och fira Stefans mormor.. Vi va MÅNGA :) Allt gick jätte bra och Stefans mormor uppskattade det :) Tänk 85 år och pigg i knoppen! Jag pratade jätte mycket med henne då jag satt bredvid :) Hon är såååååå mysig! När vi ätit och pratat klart så åkte vi hem till Stefans syster Mia och drack kaffe.. Jag, Stefan och Magnus körde först inom sjukhuset där Stefans pappa låg för han hade gjort en operation.. Han va jätte pigg och allt hade gått jätte bra.. SKÖNT!

Hos Mia va det tårta och kaffe..

Efter att alla hade åkt så va det att slappa och slöa som gällde.. och trötta va vi ;)

Söndag.. Jag och Stefan köpte frallor och sedan hade vi en mys frukost! Under förmiddagen körde vi ut till sjöaskog och hälsade på.. Efter det så körde vi och lämnade bilen till en kompis till Stefan som skulle serva bilen.. Byta olja och filter och sådant.. Sedan hem till Stefans syster Mia igen för lite mat.. Vi grillade hamburgare.. Sedan va det dags för oss att bege oss.. och vi va hemma i Kalmar vid 18.00 tiden igår..

Min syster har passat Nea hela helgen och jag frågade henne om hon ville sova över inatt igen för vi ska ju ändå till körskolan tillsammans idag.. och det ville hon :)

Stefan hade jätte mycket halsbränna inatt så han klarade inte av att jobba idag.. Han fick sjukanmäla sig :(

Det som står på schemat idag är KÖRSKOLAN, sedan i eftermiddag ska jag träffa mamma och gå igenom barnkläder som jag har haft när jag va bebis :) Jag skulle även behöva hinna med att rensa lite i 3:e rummet men vi får se vad jag hinner med! Lunch låda gjorde jag igår kväll.. Så det blir hemmagjorda biffar!! Antingen potatismos eller pasta till.. Vi får se..

Nu ska jag VAKNA.. ;)

PUSS!!!

Rycket!

Hej!

Nu är en garderob till rensad och klar!!! Jag fick ett ryck i alla fall ikväll ;) Gud så skönt!!! men jag vilade 2 h på soffan innan ;) Och nu väntar snart sängen! GOTT :)

PUSS!!!!

Typiskt..........

Jag kan ju glömma städning idag.. Fy fan va trött jag blev nu i eftermiddag.. Det går ju knappt att hålla upp ögonen.. Det känns som om det är mitt i natten.. Jag äter en ost macka och dricker en kopp kaffe nu.. Jag hoppas jag piggnar till.. Jag HATAR att vara trött.. Särskillt när jag egentligen vill fixa och dona..

Zzzzzzzzzzzzz......

PUSS!!!

Älskar magen!

Jag gillar min bebis mage ;)

Går in i vecka 33 imorgon!

 

Det enda "jobbiga" med magen är att bebis ibland trycker på mina revben men annars har jag inget emot att vara gravid ;) Jag tycker det är snyggt på något vis.. haha.. :)

PUSS!!


Plugg!

Hej!

Nu har jag och syster suttit i 3h på körskolan och pluggat.. Det känns segt men vi ska fixa det! Jag har även bokat och betalt en körning idag.. 520 kr för 45 min.. *suck* jaja.. Jag ska köra på tisdag kl. 10.00.. Jag och syrran ska träffas på måndag för att plugga och även tisdagen efter att jag har kört.. Jag ska även gå om teori kvällarna som de har 5 måndagar i rad med start den 13 sept kl.16.30.. Jag tänkte fräscha upp minnet! Och de kvällarna får jag gå om för jag har redan betalt dem en gång innan ;)

Jag går på Ewas trafikskola i Kalmar.. Jag kör för automatare.. Vi har automatare och Stefan kommer aldrig köpa något annat och jag fixar inte att växla.. Jag har gett upp det för längesen!

Nu har jag precis ätit min lunch = Rotfruktsgratäng och isterband! Super gott!! :)

Jag längtar tills mitt MVC besök imorgon! ;)

Nu ska jag börja med städningen!

PUSS!!!

Paus, MVC, Fynd, Osby...

Hej!

Idag blir det lite paus från själva rensandet.. Jag ska ställa in kartongerna i 3:e rummet igen.. Dock inte trycka in dem i garderoberna.. haha.. Jag måste nämligen städa idag.. Damsuga, torka golv, damma och skura toan.. Och innan städ-tajm så blir det plugg-tajm på körskolan under förmiddagen.. Innan jag ska till körskolan ska jag ta en dusch och gå en långrunda med Nea..

Idag ska jag inte laga någon mat för imorgon ska jag och Stefan äta ute efter att vi varit på föräldrar träffen :) Stefan jobbar hemma varje fredag så han kan vara med mig på dessa träffar :) Dessutom ska vi till MVC imorgon :) Jag ska vägas och hon ska ta lite prover :)

Om min våg stämmer har jag gått upp ca 6,5 kg.. men vår våg är lite lurig så jag vet inte exakt.. Jag kan tänka mig att jag har gått upp mer ;) Magen växer så det knakar i alla fall!!

FYND = Igår när jag va och handlade så va jag inom lindex och jag hittade en trikå kjol på rea för 99 kr! Den va svart med blom mönster på.. Jag tror jag ska ha den på lördag när vi ska fira Stefans mormor som har fyllt 85 år!!

Ja, imorgon åker vi till Osby och stannar där till söndag :) Vi ska sova hos Stefans syster Marie.. Vi ska inte ha med hunden utan min syster och hennes pojkvän är så snälla så de är hundvakt! De ska bo i vår lägenhet under helgen :)

Jag känner på mig att detta kommer bli en TOPPEN helg!!!!! :)

PUSS!!!

Syrran och jag!

Hej!

Jag har pluggat lite på körkortet ikväll.. Om dagarna får jag inte ro till det.. Det är så mycket annat jag vill göra.. men imorgon ska jag till körskolan för min syster ska nämligen skriva in sig på samma körskola som mig!!!!! Så nu kan vi plugga tillsammans :) Gud va skönt att ha någon att gå dit med!! I alla fall... På datorn här hemma har jag nu klarat 2 av 8 prov och jag har börjat på prov 3 :) Jag ska banne mig ha körkort innan ungen kommer!

Jag och syster ska träffas utanför lägenheten här vid 10.00 imorgon och sedan sitter vi väl ca 2 timmar på körskolan.. Jag kan inte sitta för länge för då tröttnar jag snabbt! Det är bättre jag går dit ofta.. Jag ska även boka en körning så jag kan komma igång med det igen.. Jag hoppas att jag inte glömt allt för mycket..

Jag VET ju att det underlättar med körkort när man har en liten!

Nu har jag suttit och pluggat ca en timme och det får räcka för idag..

Lunch lådan tills imorgon är fixad! Så efter att jag har pluggat är det bara till att köra in lådan i mikron ;) Nä, nu ska jag slänga mig i den ren bäddade sängen! GÖTT!!

PUSS!!

Dagens att göra lista!

Hej!

Idag på schemat =

-Sortera 3 st garderober i 3:e rummet
-Tvätta
-Handla
-Laga mat
-Plugga på körkortet
-Damsuga (hann aldrig det igår!)
-Ut och gå med vovven

Idag ska jag laga = Rotfrukts gratäng och stekt falukorv (tills imorgon) Och i min lunch låda idag finns det = Oxrulad, kokt potatis, brunsås och kokt blomkål! MUMMA ;)

Nu ska jag köra igång ;)

Hej och hå!

PUSS!!!

RSS 2.0