nytt år och nya drömmar :)

Godmorgon!!

Idag känns som en helt vanlig dag bara för att man jobbar.. Idag jobbar jag 7.30-13.30.. och jag jobbar imorgon 7.30-13.30.. Idag när jag kommit hem från jobbet så ska jag nog vila en stund.. Jag har tänkt vara uppe till tolvslaget inatt.. Jag firar med mamma och pappa.. Stefan skulle fira hos sin bror.. Jag är mycket nöjd med min klädbeställning som jag gjorde igår och nu bara längtar jag efter sommaren :) men allra mest längtar jag efter att få bo i lägenhet i Kalmar med den jag älskar! En månad kvar sedan har jag ett hem igen :) Najs!! Jag ser fram emot det nya året för jag tror att det blir ett bra år :)

Dags för jobb..

PUSS!!


sommar kläder från h&m :)


erbjudande just nu på h&m 49 kr!! ordinarie pris 149 kr endast 1 topp per kund.. Jag hoppas den passar mig :)


149 kr.. Denna toppen har jag räknat med att det ska bli som en klänning till mig eftersom jag bara är 150 cm lång.. Jag hoppas verkligen det blir som en klänning!! ett par svarta pumps till detta och ett svart skärp.. najs!!! :)


tee-shirt 79 kr.. billigt och bra :)


beställde även den i denna färgen..


ett linne 99 kr.. detta har jag tänkt ha till svarta leggins :)


vit kofta 149 kr.. stl 36.. Jag har en likadan i stl 40 men jag tycker den är för stor..

eftersom jag beställde mycket kläder på en och samma gång så fick jag köpa denna koftan för 59 kr så jag gjorde det :) stl 36..


vita shorts 99 kr stl 36.. hoppas de passar.. jag har så olika storlekar..


svarta shorts 99 kr.. stl 36


svart trikå kjol 49 kr.. stl S..


vit trikå kjol 49 kr.. stl S.. bra strand plagg :)


jeans kjol i stretch 99 kr.. stl S..


skärp 49 kr..


skärp 49 kr..


armband 49,50 kr


nattlinne 99 kr.. stl S.. Jag behöver verkligen ett nytt sov plagg och jag tyckte detta nattlinne va jätte sött :)


morgonrock 249 kr.. stl S.. Min morgonrock som jag har är gammal och sliten så den åker på tippen :) Jag tyckte denna va jätte fin :)




flytten är nära nu..

Hej allihopa :)

Ursäkta min frånvaro.. Jag har haft mycket att göra... och under julen har jag tillbringat min tid med nära och kära :) Jag har fått fina julklappar och god mat :) Det är inte mycket som har hänt.. Jag har åkt fram och tillbaks mellan Kalmar och Osby för att packa så mycket som möjligt och även rensa ut gammalt skit.. fan vad man samlar på sig onödiga saker.. Usch.. Jag tycker vi har kommit ganska långt :) 2 av 3 vindar är sorterade och det är nerpackat också :) Det mesta av köket är nerpackat och vi har rensat ut en massa i hallen också gamla mössor och vantar man aldrig använder.. Idag ska jag städa ut julen och även ta ner gardiner överallt förrutom i köket och sovrummet.. De är väl de två ställerna jag vill ha gardiner så länge som möjligt.. Jag ska också packa det sista av köket, även handukar och påslakansett ska jag packa ner.. Det är faktiskt inte jätte mycket kvar nu :) skönt att man började i tid! Idag åker jag till Kalmar 18.52.. jag jobbar torsdag och fredag sedan åker jag till Osby på fredag eftermiddag.. På lördag ska vi slänga allt skit vi har sorterat ut.. skööööööööööööööööönt!! Så i helgen blir det bara till att slänga skit och även rensa ut den 3:e vinden.. Nä, nu ska jag göra lite nytta här hemma :)

snart ska vi flytta och det känns underbart!!!!!!

PUSS!!

4:e advent

Hej!!!

Idag jobbar jag till 13.30.. klockan 15.00 går mitt tåg till Osby.. Jag ringde till Stefan i morse och påminde honom om att vi skulle förbereda något att äta när jag kommer hem och han hade varit så duktig och tagit upp köttfärsås från frysen som han hade lagat för några dagar sen :) Så det är bara till att värma och koka pasta :) Det ska bli såååååååå skönt att vara ledig i helgen :) Det är ju alleredan 4:e advent i helgen!!! Då ska vi ha lite mys-pys och tända sista ljuset :) Det blir väl som vanligt fralls till helgen :) Imorgon jobbar Stefan men han ska ta ut lite komptimmar så att han kan sluta runt 12.00.. perfekt!!!

Nä, nu ska jag jobba vidare.. Jag har rast nu..

Förresten den tjänsten jag har sökt den va på 72% men det är ju bättre än 55% i alla fall.. och det blir nog jag som får den :)

PUSS!!


snö!!!

God förmiddag!!!!

Det snöar ute!!!! och jul stämningen är på topp nu!! :) I love snow!! :) Sååååååå mysigt.. hihi.. Idag ska jag, mamma och pappa handla julmat :) Vi skulle egentligen gjort det igår men det va inget som orkade.. haha.. men idag efter lunchen ska vi handla :) Jag funderar även på att baka ett grov rågbröd som vi kan ha.. för mitt rågsiktsbröd är snart slut! och jag bakade ändå 4st limpor!! Här går bröd åt!! haha :) men jag bakar nog bröden ikväll.. Jag brukar bli så rastlös på kvällarna så då är det ju bra att ha något planerat som man kan göra.. hihi.. :) Imorgon åker jag till Osby igen.. Så jag ska packa ikväll också.. Guuuuuuud va jag har saknat Stefan denna gången! Usch ja!! men snart bor vi tillsammans igen och det kommer bli underbart!!

Just nu håller jag på att tvätta.. jag ska ner i tvättstugan om en stund och se om kläderna är torra :) Fy, fan vad mycket tvätt vi hade denna gången!! men vi är ju 4:a personer också..

Nu ska jag slöa en stund innan jag går ner i tvättstugan..

PUSS!!!

mandel musslor

Hej!

Igår bakade jag och mamma mandel musslor innan jag började jobba vid 16.00 :) Det va såååå mysigt! :) Det är absolut en tradition jag kommer föra vidare! Det är ju så gott!! Det tar tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid.. men det är värt varenda minut ;) Jag får nästan rysningar i hela kroppen när jag trycker ut degen i formarna.. Det är sååå mysigt och jag får sådan jul stämning :) :) me like!!

PUSS!!

100%

JIPPI!!!!!!!

Det är mycket möjligt att jag får ett vikariat på 100%!! fy fan vad glad jag blir!!! Vi behöver verkligen de pengarna till att köpa möbler och att spara undan en hel del så vi kan skaffa barn sedan :) Jag ska vikariera för ett mamma vik :) och när jag har gått färdigt det så är det nog dags för en unge ;) Det har vi ju råd med då!!! Jag vill verkligen inte känna att man måste snåla en massa när man har barn.. Ekonomisk kan man ju vara men att behöva vrida och vända på varenda krona är inget kul.. och sedan efter vikariatet går jag ju naturligtvis tillbaka till min tjänst igen :)

-Stefan, detta kunde inte bli bättre!!! :)

PUSS!!

motorväg

Hej!!

Idag på morgonen jobbade jag lite extra.. 7.00-8.30.. efter det cyklade jag till trafikskolan och övningskörde.. Det gick ganska bra idag tycker jag.. Vi övningskörde motorväg.. Det va andra gången.. men det gick okey tyckte jag.. men jag är fortfarande livrädd!!! jaja.. Annars jobbar jag 16.00-20.00 idag.. Så nu blir det lite slöa och slappa för jag är trött.. Imorgon jobbar jag 7.30-13.30.. och jag har inte mycket mer planerat imorgon.. Kanske ska vi ha lite glögg kväll imorgon :) MUMMA!! Nä, nu ska jag äta lite..

hej!

PUSS!!

moster

Hej!!

Idag kommer min moster på besök hon ska sova över här i helgen :) Så det blir fullt i lägenheten :) Emelies pojkvän kommer också :) Jag älskar liv och rörelse så mig gör det ingenting :) Idag har jag planer på att baka lussebullar.. Jag måste cykla och handla först bara.. Jag måste ha kesella och mjölk.. Jag är inte alls sugen på att cykla och handla.. haha.. men jag ska göra det efter mitt mellanmål som jag ska ha vid 10.00.. Annars har jag inga mer planer idag. Jag ska jobba 16.00-20.00.. Jag ska plugga i min körkortsbok och göra lite uppgifter i den.. Just nu är barnkanalen igång och det är mys-pys :) Imorgon jobbar jag 7.30-14.00 och på söndag 13.00-20.00.. På söndag ska jag stiga upp 6.30.. varför då undrar ni säkert.. Jo, för att det är luciatåg på kanal 1 kl.7.00 och till det ska jag äta en lussebulle och dricka kaffe :) Det är det enda Luciståg jag kommer att få se på söndag.. *suck* Jag skulle så gärna vilja gå på Lucia tåg i domkyrkan men jag jobbar ju..

Förresten jag har sökt ett graviditets vikariat på mitt jobb på avd. 1.. 100% Det hade varit najs om jag hade fått det.. men vi får se.. Min anställning på 55% är ju kvar så jag går ju tillbaka till den tjänsten sen.. Det känns som om vi hade behövt ett år med lite mer pengar så vi hade kunnat spara en del och även köpt lite möbler och inredningsgrejor.. Jag vill inte ta möbler på avbetalning.. men soffan får vi nog göra det på  men inget annat!!

så håll tummarna för mig!!! :)

Ikväll när jag har slutat jobbet så blir det nog till att titta på idol finalen!! Jag hejjar på Erik och jag tror faktiskt att han vinner.. men vi får se.. :)

PUSS!!


Rågsiktsbröd och Vörtbröd

Hej!!

Nu ska ni få två brödrecept.. Rågsiktsbrödet blev okey men de ser inte så fina ut.. Jag la för många bröd på samma plåt men nu vet jag det till nästa gång! Men gott bröd va det!! Vörtbröden blev JÄTTE fina! Jag önskar jag hade min kamera.. MEN jag tycker inte att de smakar så mycket.. Vörtbröd brukar ju ha en speciell smak och dessa bröden har inte riktigt så mycket smak i sig.. men goda va dem!!

RÅGSIKTSBRÖD (4 brödlimpor)

100g smör
10 dl vatten el. mjölk (jag hade vatten)
2 paket jäst
0,5 dl sirap
4 tsk salt
rågsikt ca 2,6 Liter

1. smält matfettet och häll i vätskan. Värm till fingervarmt.

2. Lös upp jästen med vätskan i en bunke. Tillsätt sirap och salt. Rör ner råksikt (spara lite till utbakningen)

3. Arbeta degen tills den släpper bunken. Strö över lite mjöl och lägg över en bakduk, låt ljäsa ca 30 min.

4. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och arbeta tills den släpper arbetsbänken. Dela degen i 4 lika stora delar och baka ut till limpor. Lägg 2 limpor på en plåt och 2 på en annan. Lägg över bakdukar och låt jäsa i ca 30 min. Sätt ugnen på 250 grader. Varmluftsugn = 225 grader

5. Sätt in en plåt i taget om du inte har varmlufts ugn. Sänk värmen till 200 grader. Varmluftugn = 175 grader. Grädda ca 40-50 min. Mot slutet kan man sänka till 175 grader. Varmluftsugn = 150 grader.

6. Låt svalna på galler med bakduk.

MUMMS!! :)

VÖRTBRÖD (4 st brödlimpor)

1 L Julmust
50 g jäst för söta degar
1 dl brödsirap
100 g flytande magarin (el. smält smör)
2 tsk salt
2 dl malda pomeransskal
2 dl russin (kan uteslutas!)
ca 3 L rågsikt

Pensling = Uppvispat ägg

1. Värm musten fingervarm. Smula ner jästen i en degbunke tillsätt vätskan och rör om tills jästen har löst sig. Tillsätt sirap, salt, malda pomeransskal och flytande magarin el. smält smör. Tillsätt rågsikt och arbeta tills degen släpper bunken. Låt jäsa ca 30 min.

2. Stjälp upp degen på arbetsbänken och knåda degen och tillsätt mjöl tills degen släpper arbetsytan. Knåda in russinen. Dela degen i 4 delar, baka ut till limpor. Lägg 2st limpor på ena plåten och två på den andra. Låt jäsa ca 30 min under bakduk. Sätt ugnen på 250 grader.

3. Pensla bröden med det uppvispade ägget. Sätt in en plåt i taget  och sänk till 200 grader. Gräda i ca 40-50 min. sänk värmen mot slutet till 175 grader. Låt svalna på galler under bakduk.

Som sagt va dessa va jätte goda men de smakade inte riktigt så mycket som jag trodde.. Så vill man ha mer smak på bröden så ska man nog testa något annat recept!

LYCKA TILL!!
PUSS!!

Mardröm!

Godmorgon!!

Frukosten är nere i magen och jag har tittat på julkalendern :) Nu har jag precis sörplat i mig lite kaffe och strax ska jag sätta på mig mitt ansikte (sminka mig lite...) Klockan 10.00 ska jag vara på jobbet för det är möte där.. Efter det ska jag hem och baka vört bröd :) Recept kommer!! När det är färdigt ska jag vila lite och dricka kaffe.. Jag och Emelie ska nog titta på en film = Grinchen :) Klockan 17.00 ska jag och pappa vara på körskolan för att få handledar utbildning så att pappa får övningsköra med mig :) Jag vill träna ganska mycket innan jag gör min uppkörning.. Jag vill ju klara det på första uppkörningen.. Efter utbildningen så blir det hem och glo på tv.. sedan sova :) På fredag börjar jag 16.00 och innan jag börjar jobba så blir det lusse-bak :) Våra lussebullar från 1:a advent är slut så det är dags att baka nya :) Detta är väl mina planer så långt.. Jag måste hålla mig sysselsatt så att tiden går fort till 1/2 då vi flyttar in i lägenheten i Kalmar :) Läääääääääääängtar..

MARDRÖM = förresten jag hade en mardröm inatt!! Stefan gjorde slut med mig!!! Och efter några veckor hade han träffat en ny tjej och hon va med BARN.. Jävla Stefan... haha.. Usch jag hatar att drömma sådant :( Särskillt nu när vi inte träffas så ofta.. Ja, det va riktigt otäckt för allting va så verkligt.. När jag vaknade trodde jag fortfarande att det va sant.. Det tog ett tag innan jag kom på att det va en dröm..

Jag ville ju gå på luciafirande i domkyrkan på söndag.. men självklart så är det kl. 16.00 och jag jobbar 13.00-20.00.. Därför hatar jag att jobba helger.. Man är så begränsad.. Helgerna är ju det roliga vi har i livet och då ska man jobba!!! Nej, det blir nog en utbildning för mig senare.. Jag ska nog läsa på distans så jag kan jobba samtidigt..

Nä, nu ska jag klä mig :)

PUSS!!

brödbak!

Godkväll!!

Min dag startade med frukost och julkalandern ;) Sedan duschade jag och gjorde i gjordning mig.. vid 10.00 övningskörde jag och det gick väl sådär.. Usch jag hatar motorvägar!!! Fyyyyyyy vad opbehagligt.. :( Men jag måste ju vänja mig så jag vågar ut och köra själv sedan.. När jag sedan kom hem va det dags att börja tvätta.. Till lunch åt jag 2st stekta lövbiffar, lite klyftpotatis och sallad.. Medans första maskinerna va igång så började jag baka rågsiktsbröd :) Det var väl sådär lyckat.. Bröden smakar bra men de blev inte så fina :( När jag bakar eller lagar mat så vill jag gärna att det ska se bra ut för det är halva nöjet!! Så det blir till att baka nya sen ;) När baket var färdigt så va det dags att cykla till jobbet.. Imon är jag ledig men ska in på ett möte mellan 10-12.. *suck* Min enda lediga dag denna veckan.. Imorgo har jag tänkt att baka vört bröd i alla fall :) Så något kul händer ;) Jag lägger upp recept på båda bröden imorgon! Så titta in då ;) Nu ska jag strax sova.. eller njaee.. lägga mig i sängen och glo på tv i alla fall :)

Imorgon 7.15 är det frukost och julkalendern ;)

Jag funderar på om det finns något Lucia evenemang på söndag förmiddag i Kalmar som man kan gå och titta på.. hmm.. Det är fint med Lucia tåg tycker jag!!

PUSS!!


God Jul

Hej!!

Nu är julkorten färdiga och jag och Stefan kommer önska nära och kära en God Jul fastän vi firar jul på olika håll :) Jag beslöt mig för att ta på mig att skriva korten för jag tycker det är lite mysigt och man får lite julstämning i kroppen :) Jag tycker julkort är en fin tradition.. Även om man inte cs under julen så har man i alla fall skickat en hälsning :) Egentligen borde man skriva mer kort och posta lite brev då och då.. Det blir mer personligt än att skriva ett sms.. Hmm.. Ja, vanliga kort ska jag nog börja skicka lite oftare.. bara med en liten hälsning :)

Nu, ska jag byta om till en natta-tröjja :) God Natt!!

PUSS!! (Jag vet det blev ett inlägg till idag.. haha.. De dagar jag hinner kan jag ju skriva mer om jag känner för det.. hehe..)

tisdag = skriva julkort

Hej!!

Meningen va att jag skulle tränat idag.. *suck* Det blir aldrig som man har tänkt sig.. Idag skulle jag vara med på ett möte i eftermiddag.. Så jag slutade 16.00 idag.. Man får ju se det possitivt jag fick ju gå 2h extra idag så det blir ju mer pengar ;) NAJS!! Jag skulle även bakat bröd ikväll men det orkar jag inte.. men jag ska skriva handel lista till brödbaket ikväll och så ska jag handla det imorgon :) Imorgon ska jag övningsköra kl.10.00 och innan det SKA jag träna.. efter körningen ska jag plugga teori och efter det ska jag cykla och handla och sedan hem och tvätta.. Bröden ska jag baka på torsdag då jag har min lediga dag.. MEN jag ska gå på ett möte på tors också.. Det varar i ca 2h det med så jag får även mertid då med :) Lite surt att gå in på sin lediga dag.. men men.. Ikväll ska jag bara ta det lugnt.. Om en stund ska jag skriva mina julkort :) Det är inte så lång tid kvar tills de ska postas.. Så jag ska nog köpa jul-frimärken imorgon när jag handlar.. Till middag ikväll åt jag klyftpotatis och stekt lövbiff.. MUMMA!!  Ikväll blir det lite kaffe :) Och imorgon blir det mys frukost framför julkalendern :) MYS-PYS!! :) Annars har det inte hänt något särskillt spännande idag.. Jag ska se julkalendern ikväll eftersom jag missade den i morse när jag jobbade.. hihi..

Vi hörs imorgon!

PUSS!!


julpynt

Här kommer bilder på mitt julpynt :)


Jag hängde en stjärna i köket och bytte gardiner och så la jag på en röd virkad duk på fönsterbrädan :) myyyysigt :)


När bild på mina panel gardiner.. Jag tycker mycket om dessa!


Våran fina trä-ljusstake som Stefans pappa har gjort :) Jag får verkligen julstämning i hela kroppen när jag gör igjordning denna varje år :)


En julgran i trä som vi har köpt en gång på kalmarslotts julmarknad.. Den är jättefin och mysig att ha tänd när man äter frukost eller middag :) Me like!!


En vägg dekoration som jag ochh Stefan har köpt på kalmarslotts julmarknad.. Lite mörk bild.. men det är en tomte som åker i sin släde och skälvklart är det renar som drar tomte släden :) och så står det mary chismas! Jag älskar denna!!! Såååå mysig!!


En mycket gamal julduk som vi har fått av Stefans mormor.. Sådanna här dukar görs inte längre.. Vilket jag tycker är synd!!


I tv rummet satte jag en gammeldags ljusstake, hängde en röd julgranskula i fönstret och satte dit mina och Stefans favorit tomtar som vi har fått av Stefans mamma.. De håller i varsin skylt och tillsammans blir det GOD JUL.. Åhhhh.. så söta de är ;)


En röd ljulduk med tomtenissar och lite annat som jag har på soffbordet :) Även denna tror jag vi har fått av Stefans mormor :)


köks handuk och grytvante klassiskt röd-vit rutigt :) Hemtrevligt på något sett :)


Ek-bordet står nu i köket :) och det blev ju jätte bra :) Det andra köks bordet ska vi inte ha med oss så det har vi slängt ut :)

Nu ska jag packa lite till :)

PUSS!!


helgen

Hej!

Saknat mig?

Jag är hemskt ledsen för min dåliga uppdatering här.. men jag har helt enkelt inte haft tid.. men nu ska jag gå igenom helgen för er :)

Fredag =

15.01 gick tåget mot Osby.. men jag hoppade av i älmhult eftersom Stefan jobbar där.. Vi körde och handlade på konsum.. och till middag blev det smörgåstårta mums!! Vi köpte en liten bit var :) Under fredags kvällen så JUL pyntade jag i köket och vardagsrummet.. Jag kunde inte låta bli!! och det blev så myyyyyysigt i köket :) Vi la oss ganska tidigt denna kvällen.. Vi var trötta bägge två..

Lördag =

Vi köpte självklart fralle bullar... Jag åt en mörk fralla och ett kokt ägg, kaffe och vatten.. MUMMA!! Efter frukosten va det dags att börja packa.. Vi spelade jul musik :) hihi.. Vi tömde bokhyllorna i finrummet.. Vi bar även ut köksbordet och stolarna och satte vårat ek-bord + stolar i köket.. Så finrummet har vi nu kartonger i och saker som ska lämnas i väg.. Till lunch åt vi pannkakor som naturligtvis jag stekte ;) hihi.. Sedan va det time för dusch och sminkning för på kvällen kom anneli och Matias och vi åkte till kristiansdag och åt middag och gick på bio.. Jag åt en parma pizza = parma skinka, mozzarellaost, tomatsås och roccula.. Den va skitgod!! och pizza botten va krispig inte degig som vissa pizzor är.. Jag hatar degiga pizzor det lägger ju sig som en klump i magen.. blä! Pizzorna på denna resturangen va ju lite dyrare men man får vad man betalar för!! Pizzorna kostade 90 kr st. Jag åt 3/4 av pizzan.. Det finns inte en chans att jag orkar en hel pizza idag..I alla fall vi gick på bio sedan och tittade på 2012, den va jätte bra!!! :) Verkligen se värd!! När vi sedan kom hem så va det dags för sängen :)

Söndag =

Mysfrukost idag igen med fralls ;) Sedan tog vi det sista i ek-bokhyllorna.. Runt 13.00 tiden tog jag en fika paus.. drack ett glas julmust och åt 3 pepparkakor.. sedan vid 14.00 körde vi bort till Stefans syster eftersom vi skulle åka in till Lund och hälsa på Stefans pappa.. Han har opererat bort en bit av levern eftersom att de hade hittat cancer i den.. Det va bara en liten bit men de tog bort en ganska stor bit av levern.. Operationen hade gått bra och Stefans pappa mådde bra.. Han sa själv att den sista timmen innan han får ta verktabbletter så gör det ont men när medicinen verkar så känner han ingenting och det är ju bra :) Man ska ju ha ett visst antal timmar emellan verktabletterna och det är dom ganska hårda med eftersom att det är levern det handlar om.. Vi stannade ca 2 h och sedan åkte vi till hässleholm och åt middag.. Där beställde jag diet sallad = stekt kycklingfilé, sallad, soltorkade tomater, gurka, tomat, fetaost och pesto.. Mmmmm.. Den va skit god!! Jag åt inte upp allt för det va hur mycket som helst!! hehe.. Sedan åkte vi tillbaka till Osby.. Jag och Stefan la oss klockan 20.00 i sängen och tittade på tv och bara mös :) MYS-PYS :)

Måndag =

Idag åt jag och Stefan frukost tillsammans så jag steg upp 6.30.. Mysigt att äta frukost tillsammans :) Sedan slöade jag lite och tittade på julkalendern :) Sedan satte jag gång en maskin tvätt.. Jag gick en liten runda med Nea.. Efter det så började jag packa ner saker från köket.. Stefan behöver ju inte ha 12 tallrikar och 12 ansietter i skåpet när han är själv :) Så det mesta från köket är nerpackat nu :) sköööönt :) Jag ska göra liiiiite till sedan måste jag packa min väska och göra i gjordning mig för hemfärd.. Usch!! Jag vill flytta nu!!! jaja..

Imorgon jobbar jag 7.00-14.00 och efter det cyklar jag till körskolan och pluggar och efter det cyklar jag och tränar 1h.. Jag måste komma igång med träningen igen!! 2ggr i veckan räcker ju.. och jag måste verkligen lägga ner mycket tid på körkortsteorin.. så jag kan klara mitt körkort innan vi flyttar!! Nu har ni fått lite uppdatering och ni vet att jag lever :) haha..

Vi hörs imon!! Jag kommer endast ha tid med ett inlägg om dagen numera och det blir på kvällen då jag berättar lite om min dag och saker som ska hända.. Jag hinner inte göra fler inlägg.. Viktigast för mig är körkortet och träningen..

PUSS!!

Till Maja

Hej Maja!

Nej, jag har ingen bild på outfiten än men jag kan ta en bild ikväll och lägga upp för i Osby har jag en kamera :) Så kolla in ikväll så ska det finnas en bild :) Ha en bra dag!

Kram Jenny Y Svensson

najs fjäril!

Hej!!

Nu har jag prövat kläder hela kvällen.. haha.. Jag fyndade självklart lite i second hand affären.. en röd väska med lång rem för 35 kr.. och ett rött skärp med ett guldigt knäppe som är en fjäril :) Svårt att förklala men det är jätte fint!! 20 kr.. Dyrt va?? hehe.. Så nu har jag provat ut en outfit där jag använder detta bälte.. Är man nojjig eller vad.. haha.. Så jag ska ha detta på mig imorgon när jag åker till Osby :) Sen på lördag så skulle jag och Stefan ut och äta så då ska jag ha detta på mig :) Annars kommer jag mest ha mys-kläder på mig i helgen eftersom vi ändå bara ska packa och rensa.. *suck* men det måste ju göras :) I alla fall nu har jag packat färdigt inför resan och det känns alltid som om man har glömt något men jag tror inte jag har det.. hmm..?? Nepp! Jag har fått med allt :) Imorgon jobbar jag 7.30-13.30.. Sedan ska jag hem en liten runda och jag hoppas att pappa skjutsar mig till stan imorgon för i så fall ska jag hämta ut min jacka som jag lämnade in till skräddaren för den ska vara färdig imorgon! Wiiieeeeee! Jag lämnade ju även in mina leggins, det ska bli najs att kunna använda dem på riktigt! De va ju alldeles för långa innan.. Det är jeans leggins.. Najs.. Najs!!

Det ska bli underbart att få se min älskade man igen ;)

God Natt!!!
PUSS!!!

En runda på stan.. eller nått..

Hej!

Jag och mamma ska snart cykla till söder center där det ska finnas en second hand affär :) Vi ska bara cykla iväg och titta lite.. Det är så drygt att bara sitta framför tv:n tycker jag.. Då blir jag rastlös! Jag vill göra saker på eftermiddagar då jag är ledig.. Annars blir jag galen! Så here I go! ;)

PUSS!!

alkohol..

Hej!!

Jag hade skit kul igår!!!!!!!!!!

Jag lovar jag hade precis lika roligt som nykter :) Märkte absolut ingen skillnad alls.. Så varför har man druckit tidigare..?? Så jag fortsätter att vara nykterist ;) hihi..

-Mari, det va kul att du kom igår!!!!!! Kul att se att du lever ;)

PUSS!!

snart mat!

Hej!

Nu steker pyttipannan i köket och det doftar mycket gott!!!

MUMMA!!

PUSS!!

pyttipanna

Hej!

Idag steg jag upp strax innan 7.00 och åt frukost till julkalendern :) Mys-Pys ;) Nu har jag degat en stund och snart ska jag ta ett bad och raka mina skäggiga ben... haha.. :) Just nu kokar jag potatis för idag ska jag göra hemmagjord pyttipanna till lunch :) Vi har stek rester över och det är ju synd att slänga det! Så därför kokar jag potatisen nu så de hinner svalna innan jag ska steka dem.. Jag ska även ha lök i pyttipannan och till det ska vi ha stekt ägg och rödbetor.. Det ska bli riktigt GOTT!!

Kläder har jag nu bestämt för ikväll och jag ska cykla och köpa batteri till kameran sedan så jag kan lägga upp en bild innan jag åker iväg :) Kul det ska bli med julbord!!!!! :)

Nä, nu ska jag bada!

PUSS!!


julfest outfit!

Hej!!

Nu står den mjuka pepparkakan i ugen.. MUMS!!

I alla fall.. Nu har jag bestämt vad jag ska ha på mig imorgon på julfesten :) Det blir en vit kortärmad blus, en svart utsvängd kjol (blusen ska jag ha instoppad) Hudfärgade strumpbyxor, svarta over-knee, svart halsband + örhängen och ett rött diadem med en blomma på :) Jag ska ha mina svarta pumps till detta.. Najs! Sminket blir enkelt = fundation, ruge, beige ögonskugga över hela ögonen, svart kajal på ögonlocket, maskara, ifyllda ögonbryn och ett rött läppstift.. Jag har testat denna sminkningen idag och det blev najs :) Jag tycker om att ha lite enklare sminkning när man har mycket detaljer i kläderna.. Annars blir det lite mycket av allt.. Tycker jag :) Jag tror att detta blir kanon och jag tror att det kommer bli en najs kväll!!! :) hihi.. Gott det ska bli med julbord!! Mmmmm..

Imorgon ska jag upp 7.00.. Julkalendern börjar ju 7.15.. hehe.. Jag tänkte äta frukost till den :) sedan ska jag bara mysa ett tag och ta det lugnt.. Jag tror jag ska äta havregrynsgröt till lunch.. eftersom vi ska äta julbord på kvällen.. sedan är det möte 14.00-16.00.. och vi ska träffas på harrys 18.00.. Jag ska ta bussen in.. Så slipper jag cykla när jag gjort mig fin ;) Det är väl vad jag har planerat in.. Jag skulle behöva köra ett träningspass imorgon förmiddag.. hmm.. Jag tror jag gör det! Så förbränner jag julmaten lite bättre!

puss!!!

glögg kväll :)

Hej!

Jag har varit och övningskört idag :) och innan det så hade jag mysfrukost! Jag steg upp 7.00 idag.. Julkalendern började ju idag 7.15!!! Så jag åt frukost till den.. Visst man kan tycka att julkalendrarna va bättre innan men jag följer dem ändå! Jag älskar barnpogram och sådant tramsigt och det tänker jag fortsätta med :) Så julkalendern för mig är ett måste! hihi.. Jag har provat kläder idag med.. Jag är fortfarande inte säker på vad jag ska ha på mig.. *suck* men det lutar åt den blomiga klänningen som jag köpte på h&m för 100kr.. Jag ska ha den till svarta tunna strumpbyxor, en långarmad svart bolero och svart kort halsband med stora pärlor i.. i både svart och silver.. De är i olika storlekar också, skitsnyggt!! Mamma och pappa har inga batterier till kameran och jag glömmer att köpa varje gång... Annars hade jag tagit kort och visat er.. I alla fall.. Jag tror jag ska ha klänningen.. eller..? hmmm..!? :(

Ikväll kommer farmor hir på glögg fika.. Vi ska bjuda på lussenullarna som jag bakade ;) och jag ska även göra en mjuk pepparkaka.. Just nu håller jag på att laga mat och det blir stekt torsk doppad i ägg och ströbröd, kokt potatis och vitsås.. Jag tar nog bara fil eller knäckebröd i eftermiddag och sedan blir det glögg fika.. Jag orkar inte äta mat en gång till.. Så efter middagen ska jag baka kanelkakan :) Det är såååå gott!!

Imon är det alltså dags för julfest.. Det ska bli skoj :) Innan dess ska vi på möte på jobbet mellan 14.00-16.00.. sen blir det till att hem och duscha och sminka sig.. Jag tar bussen in till stan.. Pappa har lovat att hämta mig efter 00.00.. han jobbar ändå tills dess!! Jag vill inte cykla själv på natten.. fyyy.. Snällt av pappa att hämta mig :)

Nä, nu ska jag steka firrén!!

PUSS!!

RSS 2.0