Gossen heter Per!

Hej! Dopet gick jätte bra och Per va jätte glad! Min syster höll honom :) och när prästen hällde vatten över huvudet så undrade han nog bara vad det va som hände :) haha.. Under festen sen så sov han.. haha.. Det har varit så kul med hela lägenheten av folk.

Stefan kusin kom på fre och sov till lör.. Stefans syster med familj kom på fre och sov till sön, fast de hyrde en lokal i mammas och pappas lägenhets område.. Martin och Maria sov från lör till sön och Anita, Stefans mamma sov från lör till sön.. Alltså fullt med folk! KUL :)

Nästa sak att se fram emot är våren!!! Jag längtar såååååååå efter mina vår/sommar kläder!! Jag beställde ju nya förra året och så kunde jag inte ha dem eftersom jag blev gravid.. men i år kan jag!!!

Jag är hel nöjd med min vikt nu! Jag väger 54-55 kg.. men jag vill så gärna träna upp kroppen.. bli lite fastare och så..

idag har tjejerna från mamma gruppen varit här och vi har mumsat på smörgåstårta och swartswalds tårta spm blev över från dopet.. det är så kul att umgås med dessa mammor och träffa alla bebisar !

imorgon kommer pappa på frukost och sen ska jag på öppna förskolan, kul!! jag och mamma ska ev träffas under kvällen.. jag skulle även behöva handla..

här kommer en ny tagen bild på mig.. tyvärr tog vi inga dop kort med våran kamera men jag hoppas på att få bilder från andra snart..

är ganska nöjd med sminkningen idag!

 

här kommer en go morgon bild!



För några dagar sen började Per skratta så man hörde det! Härligt!!!


Hej och hå!

Hej! :) Idag är jag pigg och glad, som de flesta mornar ;) Idag händer det mycket = Strax laga chilli corn carne, 10.00 bli visad lokalen till dopet, gå till baronen (glitter) och köpa hår klämmor, 12.00 mamma fika (värmer min lunch där!) under efter middagen blir det city gross.. Resten av kvällen blir slappa!! Och jag ska ju ut och gå med hunden.. Jag kommer nog va ganska trött ikväll ;) men det är härligt att ha och göra! Nä, dags att börja med maten och medan det puttrar sen så ska jag måla mig och klä på mig :) killen sover igen så man får passa på!!!! PUSS!

Dop!

Hej, har inte riktigt hunnit med att skriva :) Det är ju dop på lör! Så kul det ska bli!!! Jag blev så glad idag för jag provade mina kläder till dopet och de sitter mycket lösare! Jag måste gått ner 2-3cm! För de kläderna satt taight innan :) Det är en prickig blus, svart kjol och en svart blus :) Jag ska ha hud färgade strumpbyxor, rött nagel lack, rött läppstift och en röd blomma i håret! Jag är så nöjd med mina kläder :) Det ska bli så kul att träffa nära och kära! Idag har vi varit på barnkliniken, syresättningen ligger bra och per fick vaccin mot RS.. Per väger nu 5040 g!! Han går upp jätte bra :) Kul! Nu har jag börjat med att ge honom baby semp 2 till natten för då sover han hela natten :) Typ 22 till 6.00!!!!!!! Så skönt :) När jag gav 1:an så vaknade han en gång på natten.. Imorgon är det dags för mamma fika, innan det ska jag bli visad lokalen som vi ska ha efter dopet.. Efter mamma fikan blir det till att handla det sista inför dopet på city gross :) Nu längtar man !! Nu ska jag fixa nått att äta! PUSS!

pelle


familjen...


pelle och jag


en vecka efter pelle föddes..


en vecka efter pelle föddes..


några dagar innan pelle kom


Fynd 2!!

Min Jeans jacka, second hand = 79 kr, stl 150 C.. Så snygg!! Jag längtar till våren ;)

Fynd!

Stefan hittade en skinn jacka på second hand för 300 kr!!! Skit fin!!

Söndags stek

Godmorgon :) Då va frukosten nere i magen.. Dinkel gröt med rivet äpple, kanel och mjölk, ett kokt ägg, kaffe och vatten.. Gott och mäktigt.. Idag ska jag nog gå ut och gå min långrunda på eftermiddagen istället. Per vaknade vid 03 inatt och ville ha mat.. Jag är ju inte van vid det ;) Han somnade ju innan 20.00 igår så det är ju inte konstigt att han vaknar hungrig :) Han vaknade sen vid 7.00.. Då tyckte jag inte det va lönt att lägga mig igen :) idag blir det stek till middag, det ska bli gott!! Jag kommer lägga upp mitt och Stefans fynd idag ;) nu skriker Pelle.. PUSS!!

Kläder och skor

Hej! Jag vet inga bilder idag heller! Haha.. Men jag har suttit vid datorn över två timmar och sorterat bilder!! Nu har jag inte så mycket kvar :) det blir lättare för mig att lägga upp bilder här när jag har sorterad de som är något att ha! Och det är kort som är tagna sen 3 år tillbaka och framåt! En hel del bilder.. Annars idag har jag gått en långrunda. Stefan, jag mamma, pappa och Pelle har varit k begagnat affärer! Och jag gjorde ett fynd idag :) En jätte snygg jeans jacka! Imorgon kommer bild och pris på den ;) Stefan gjorde också fynd! Det kommer bild på det med och pris ;) imorgon ska jag fortsätta med bildrensning och det ska städas här hemma! Det är ju en vecka sen nu.. Tråk! Per va lite grinig ikväll men det är han ofta innan han somnar för natten.. Men sen sover han ju hela nätter så han får hellre va lite grinig under dag och kväll! :) bara jag får sova! Hehe.. Nästa helg är det dags för dop! Jag har lite kvar att planera i veckan men jag hoppas det ska gå smidigt! Dop kläder till mig är ju redan inför skaffat (fin kläder)! Jag får väl slänga upp en bild på dem med ;) Jag hittade till och med ett par fin skor på barn avd på euroskor, stl 35 :) Jag blev sååå glad för jag har så svårt för att hitta skor.. Någon där ute som har små fötter som har tips på var man kan hitta snygga skor??! Nä, nu babblar jag för mycket ;) Dags att sova! Godnatt! PUSS!!

Scones

Godmorgon :) idag har jag ätit fullkorns scones till frukost som jag bakade :) Gott! Jag bakade dem på dinkel mjöl och grahamsmjöl. De blev jätte goda! Nu strax ska jag ut och gå.. Per sov till 5.30 idag så jag är utvilad :) nä, nu dags att göra mig redo! PUSS!

Barran!

Hej! Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt :) så skönt! Ledsen att jag inte lagt in några bilder men jag kom ju på att Stefan har modemet på tåget så jag kunde ju inte gå in på internet via datorn! Attans! Jag ska se om jag hinner med det imorgon :) Ikväll har mamma varit här och pappa och Stefan har varit i simhallen och bastat som de gör varje fredag.. Medan mamma va här så gick jag en halvtimme med hunden då hon bara fått kissa under dagen.. Jag orkade inte gå ut med hund och barnvagn idag.. Annars brukar vi göra det, antingen för eller eftermiddag och då går vi över en timme för killen sover så gott i vagnen :) Ja och hunden behöver ju sin långrunda.. Stefan och pappa kom sen runt åtta och då drack vi kaffe och tittade på = på spåret :) Per hade lite svårt att somna ikväll men han är ofta svår att lägga.. Han är ofta lite över trött och grinig men när han väl somnar så sover han ju oftast hela natten.. Ibland får jag gå upp en gång mitt i natten men det är helt OK!! :) jag kan ju tala om för er att vi va med i barometern idag :) Kolla in oss = Stefan Svensson, Jenny Svensson och Per Yrne Svensson. Imorgon ska vi umgås lite med mina föräldrar, åka runt på lite begangnat affärer, kul! Annars blir det mest att ta det lugnt och njuta av att vi är lediga tillsammans. Kan knappt fatta att nästa helg är det dags för dop!!! Det ska bli sååå kul :) Hoppas Per sköter sig :) Nä, nu ska jag försöka sova.. Hoppas Per sover till imorgon bitti.. PUSS!

Min dag!

Godmorgon :) Jag mår mycket bättre idag! Jag antar att det va något jag ätit.. Pappa åkte hem för en stund sen men han har alltså passat Per under hela natten så jag har fått sova :) Eftersom jag mår bättre idag så ska jag ha en dag då jag bara slappar och slöar! Känner att jag behöver det :) Ev att jag ska sortera lite kort på datorn men det är ju bara kul att titta på gamla bilder. Per har precis ätit och sover nu i stora sängen bredvid mig efter morgon matningen sover han alltid i stora sängen ;) annars sover han faktiskt bäst i sin spjälsäng i sitt rum :) självklart har vi alltid hans dörr och vår dörr öppen så jag hör om han så bara sträcker på sig :) Det ska bli skönt att ha en dag utan måsten.. Min dag :) Ja och Pelles förstås! Nu ska jag försöka sova lite till.. Normalt sett brukar jag stiga upp nu men inte idag :) PUSS

Spyr

Förmodligen har jag åkt på maginfluensa.. Och Stefan sover borta med jobbet idag.. Grattis! Räddaren i nöden blev pappa som kommer ta hand om Per inatt och fixa matning.. Förmodligen har jag blivit smittad på sjukhuset i Lund.. Och så lite mens på det! Tack !! :( Ska försöka sova nu.. Ligger med byxa, tre-shirt och en flice tröja och fryser! Jo jag har strumpor med.. Hoppas jag kan sova lite.. Godnatt!!!

Slö dag :)

Hej! Varit på mamma fika idag :) Det är alltid lika kul att träffa alla mammor och självklart alla bebisarna :) Jag fick ut och gå med Nea på eftermiddagen istället då killen somnade innan jag hann klä på honom i förmiddags. Mamma kom i eftermiddag och höll mig sällskap under promenaden, vi gick över en timme :) skönt! Imorgon har jag ingenting planerat och jag tänker låte det förbli så! Ev att jag kör en runda med damsugaren och städar toan.. Och så måste ju hunden ut och gå men det får bli på eftermiddagen.. Om killen sover lite under dagen imorgon tänkte jag gå in på datorn och lägga upp lite bilder här ! Just nu skriver jag från min iphone 4 ;) smidigt måste jag säga !! Det ska bli skönt med en slappe dag :) Det blir jogging byxor och osminkat ansikte.. Så kom inte och hälsa på! Haha.. ;) Just nu sitter jag med mamma och tittar på antik rundan :) Några speciella bilder ni vill se!? När jag ändå är inne på datorn imorgon så kan jag ju lägga in efter önskemål! :) Ha en bra kväll alla! PUSS!

Rumpan bar

Godmorgon! Då har Pers morfar varit på besök och ätit frukost :) Killen skötte sig utmärkt och lät sin mamma äta frukost i lugn och ro :) nu ligger han bredvid mig i sitt baby gym och sprattlar med rumpan bar :) han har kissat två ggr :) hehe.. Han börjar bli lite tjutig nu så jag ska strax klä på honom och gå en runda med han och hunden :) Det blir en lång runda på en timme ca :) annars idag ska vi ta det lugnt, mamma fika kl 13 och sen ska jag fråga mamma om hon vill komma hit ikväll för Stefan ska sova borta med jobbet. Nähä, nu skriker han :) PUSS!

Frukost besök!

Hej! Nu är vi hemkomna :) vi har väl varit hemma sen 19.30.. Pelle va hungrig så det va bara till att börja mata ;) efter det har jag förberett medeciner och packat upp allt.. Stefan har tandvärk, det Ba inflamation i käken så han har fått penicilin. Han ska till tandlälkaren igen på måndag. Imorgon kommer Pers morfar på frukost :) Jag ska försöka ta det lite lugnt imorgon.. Stressade lite ikväll för att jag ville bli färdig med allt.. I alla fall, imorgon är det mamma fika och det är hos Marlene denna gången och hon bor i samma lägenhets område som mig så det tar 5 min att gå bort! Skönt! Jag tror jag ska testa Laban overålen till Per som han fick i julklapp, den borde passa nu! En del 50 kläder är nu förstora. Självklart ska jag hinna med en långrunda med hunden imorgon men det får nog bli på eftermiddagen. Det är såååå skönt att va hemma igen!!! :) Dags att sova i min underbara säng :) PUSS

Borta bra men hemma bäst!

Hej! Snart ska vi åka hemmåt :) taxin går kl 15.30 från hotellet till Lund C och tåget går mot Kalmar 16.00. Pappa Stefan fick ta tåget härifrån i morse mot Osby, då han hade tandvärk. Han har sin tandläkare i Lönsboda så han fick låna sin mammas bil och köra från Osby till Lönsboda. I alla fall, jag har biljett till Stefan också så han hoppar bara på i Osby och åker samma tåg som vi. Jag har fått prata med en läkare idag och det man kunde se på hjärtkateteseringen va att Pers lung artärer är välutvecklade och kraftiga :) Det innebär att det finns goda chanser för att nästa OP kommer gå bra :) Läkarna kommer kontakta mig om någon månad och förhoppningsvis får vi tid för OP då. Nästa vistelse här i Lund kommer bli mycket längre och det kommer va drygt! Nära och kära får gärna komma och hälsa på oss när vi vet att det gått bra för Per och när han är stabil igen. Nu ska jag mysa vidare med min son! PUSS!

Bäbis hunger!

Nu är Per sövd. Det värsta idag va när Per skrek i två timmar utav hunger och att jag inte fick ge honom något :( Det va hemskt! Jag hoppas detta inte tar mer än någon timme för jag vill Pussa på honom snart igen!! Det känns jätte konstigt att vara utan honom. Jaja, jag har bestämt mig för att bli lite bättre på att blogga igen och även lägga upp lite bilder när vi kommit hem från Lund :) Per har blivit så stor! Till lunch idag blev det korv stroganoff och broccoli. Jag har precis avnjutit en kopp kaffe också :) Denna veckan ser jag fram emot föräldrar fikan och en helg med min familj! PUSS!

Hjärtkatetesering

Hej! Inatt har det varit kämpigt.. Zzzzzzzzzz.. Per somnade för natten kl 17! Sedan va han hungrig vid 02 och efter det ville han inte riktigt somna om. Han åt igen vid 6.30 och nu är han vaken och pigg.. En annan är mindre pigg.. Nu ska killen fasta tills kl 11 då han ska sövas och de ska göra en hjärtkatetesering, vilket innebär att man går in med en slang genom ljumsken och följer ända upp till hjärtat där man sedan sprutar in kontrast vätska för att se exakt hur Pers hjärta jobbar och man kan även ta prover. Jag gillar inte att han ska sövas.. Det är dessutom en full narkos så de tar över andningen.. Detta ska förhoppningsvis inte ta mer än en timme men sen ska han ju vakna upp i oxå.. Jag och Stefan har sagt att vi ska försöka sova under den här tiden.. Imorgon förmiddag får vi förmodligen åka hem. Stefan ska dock på annat håll för han har fått tandvärk, han ska åka till sin tand läkare i Lönsboda. Jag längtar hem!! Igår åt vi köttfärsås till lunch och idag blir det korv stroganoff. Jag hade aldrig lagt 75 kr per man för lunchen här! Svin dyrt! Jag är inte snål men jag är ekonomisk ;) hihi.. Nä, nu ska jag klä på mig och måla mig ett ansikte.. Puss!!

Lund

Hej! Dags för Lund imorgon. Per ska undersökas och göra en hjärtkatetesering. Vi kommer vara där till på ons. Vi kommer få en ungefärlig tid för nästa OP. Per är nu 56 cm lång och han väger 4765 g. Han är 3 månader nu :) tiden går!! Jag har kört GI i två veckor helt utan kolhydrater och vågen visar -2,2 kg, jag väger 54,5 kg! Jag är nöjd med min vikt och nu ska jag börja äta kolhydrater igen fast endast fullkorn. Nästa månad är det dags att skaffa träningskort och jag ska träna 2-3 ggr i veckan. Jag vill bygga upp lite muskler, särskillt kring magen :) Nu är det dags för mig att sova. Vi åker 12.40 imorgon och jag har packat det mesta, det är bara maten. Jag har lagat mat som vi tar med oss, det blir för dyrt att köpa och dessutom blir det godare Godnatt! PUSS

RSS 2.0