2 veckor..( 27/6-2011)

Så länge till jobbar jag :) sen har jag mamma ledigt och Stefan semester, skönt! Idag är jag ledig och det är underbart väder! Hoppas det finns lite sol kvar till våra veckor tillsammans :) nu bor vi ute i husvagnen på riktigt ;) härligt ! Denna veckan jobbar jag tis - fre dagtid, så hela eftermiddagarna har jag fritt :) och ikväll kommer Stefans syster och hennes barn på besök.. Det ska bli riktigt kul!! Per har tyvärr fått sin första förkylning :/ men jag är glad att han klarat sig så länge! Nä! Nu handla sen ut till husvagnen :) PUSS

Imorgon (17/6-2011)

Åker jag Per och mamma till södra åreda där min mormor bor :) vi ska på kalas och fira min mosters man :) Vi ska äta på resturang, så mysigt!! Vi åker hem på söndag igen. PUSS!

Shopping-dag med mamma ! (15/6 2011)

Träsko sandaler, hittade stl 35 på Arnolds i Kamlar! Jag blev så glad! 499 kr. Ljus jeans kjol, Aima, 69 kr på rea. Blå bred-randig tunika (klänning till mig ), VILA, 99 kr på rea. Ett blått längre halsband, Glitter, 199 kr. Pösig röd- blomig tunn blus, Aima, 199 kr på rea. 3 pack strumpor (till Per), 59 kr. En mörkbå kofta med röda och gråa ränder, Aima, 129 kr. Längtar redan till nästa shopping tur ;) PUSS!

Till stan (10/6-2011)

Imorgon ska jag shoppa :) hoppas jag hittar något kul :) jag ska sikta in mig på sko köp ;) PUSS

Suck (8/6-2011)

Idag va det en sån där dag... Pers 4:e tand har spruckit upp.. Och jag lovar INGENTING hjälper.. Men nu sover han och imorgon börjar jag jobba 7.00.. Kul... Not!!!! Suck.. Idag känner jag mig som 100 år och allt är piss.. Men en god Matts sömn kan ändra på det, så.... Godnatt! By the way.. Imorgon blir Per 8 månader! Och Stefan har blivit inbjuden till 25 och 30 års fest av sin kusin ( men inte jag..) vi kommer inte!! PUSS!!

RSS 2.0