249 kr

Hej!!

Fattig är jag... men jag avbokade en körlektion denna veckan.. så bokar jag om den längre fram sen för den är redan betald.. Jag handlade lite acesoarer till julfesten på ons.. Mamma va skyldig mig 70 kr.. så det blev inte så farligt dyrt.. Jag köpte ett svart halsband, svarta örhängen och ett rött diadem med en blomma på :) Jätte snyggt!! Sammanlagt gjorde jag av med 249 kr.. Ledsen Stefan.. men mer blir det INTE!! Jag vet vi är fattiga denna månaden!! Men jag ville ju ha något snyggt till jul festen.. Och jag ska ju inte dricka något.. Det hade kanske kostat några hundralappar annars..

Det va mysigt att gå och titta inne på giraffen :) Jag älskar att gå i affärer :)

När vi kom hem åt jag en smörgås med skivad stek på och senap! + ett glas mjölk.. MUMS!! Jag äter kanske lite fil ikväll.. Jag äter aldrig 2 middagar längre.. Jag åt middag på jobbet idag och det räcker gott och väl!!

PUSS!!

giraffen

Idag ska jag och mamma gå på giraffen i Kalmar och bara strosa :) Det ska bli mysigt! Det gör inget att jag inte har pengar.. Det kan vara kul att bara gå och titta på allt fint julpynt som finns i affärerna nu :) Mys-Pys!!! hihi..

PUSS!!

kontrakt

Hej!!

Idag ska jag skriva kontraktet på hyreslägenheten! Najs! :)

PUSS!!

Zzzzzzzzzzzz....

Godkväll och Godnatt!!!!

Nu är jag riktigt trött... Det är riktigt jobbigt att ha delade turer :( men men.. Det blir ju pengar.. Imorgon ska jag jobba 7.30-13.30.. Efter jobbet ska jag cykla till CA:s fastighetskontor och skriva på hyreskontraktet på lägenheten i oxhagen i Kalmar! Najs :) Sen är den vår!!!! Om 2 månader!! Och jag lääääääääääääääängtar ;) Sedan ska jag cykla till giraffen och möta mamma där.. Vi ska handla lite mjölk, bröd, fil och sådant.. Och så va det en affär mamma ville titta i.. Jag känner att jag vill gärna hitta på något på min lediga tid så vi ska bara gå och strosa lite ;) mysigt!!

nä, nu ska jag soooooooooooooooova!!!

puss!!!

julmarknad

Hej hej!!

Nu har jag lite paus.. men jag börjar snart jobba igen.. Jag, mamma och pappa har gått på julmarknaden inne i stan :) Och jag har köpt min sista julklapp :) Till Mia J!! hihi.. Något annat har jag inte köpt för jag har inga pengar :( surt.. men det får gå.. Mamma och pappa har handlat julklapp till mig :) och jag vet vad det är.. hihi.. Det är en tallrik till min servise.. men det är vad jag vill ha!! Nu har jag 7st tallrikar och jag vill ju ha 12st.. sedan vill jag ha 12st ljupa tallrikar också och jag har 0st.. hehe.. Mysigt med en liten stads runda idag! Jag börjar jobba 16.00 och nu ska vi ha kaffe och mina hembakta lussebullar! Mmmm.. Imorgon jobbar jag 7.30-13.30.. sedan är jag ledig i 2 dagar!! Najs!! :)

Nä, nu fika!!

PUSS!!

Im In love..

Hej hej!!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen.. Imorgon ringer klockan 5.00.. Jag börjar 7.00 och jag vill gärna hinna med att sminka mig och göra vid håret en aning innan jag börjar jobba.. Jag känner mig mycket piggare och fräschare då :) Jag ska även duscha imon bitti och då vill jag ha lite tid på mig.. hihi.. Imorgon har jag en delad tur.. 7.00-12.00 16.00-21.00 men det ska nog gå bra.. skönt att komma hem och vila en stund :) Sedan är min helg gjord!!!! :) På fredag åker jag till Osby :) Jag lääääääängtar ;) Jag fick ett sånt himla gulligt sms av min man ikväll så jag nästan fick tårar i ögonen.. Guuuuud vad jag älskar och saknar min man.. Det känns verkligen att det kommer vara han och jag hela livet och det känns underbart!!! Jag tror verkligen det finns den "rätta" för alla :) Jag tror på kärleken :)

Nu ska jag drömma om min man och om vårat liv i Kalmar ;)


min arbetskamrat..

Hej hej!

Jobbar och tänker på min stackars arbetskamrat som har fått ryggskott :( Hoppas hon blir bättre snart.. Om du läser detta Marie så tänker jag på DIG.. :)

Nu på jobbet lagar jag köttfärslimpa, potatis och brunsås.. Jag tror det kan bli uppskatatat :)

Mina lussebullar där hemma blev perfekta!! Ser ut som konditori lussar! Stora och fina och alla är nästan lika stora ;) Jag har inte smakat dem än och jag ska nog inte göra det förräns imorgon bitti då jag blir den första som tänder det första advents ljuset där hemma :) Jag börjar ju jobba 7.00 så jag ställer klockan på 05.15.. Tråkigt att äta frukost själv 1:a advent :( men men.. Det får gå..

Nä, nu ska jag fortsätta jobba!

Ha en bra 1:a advent!!!

PUSS!!

jäsning!

Hej hej!!

Nu är lussedegen på jäsning :) Jag har lite tips för er som tycker att lussebullarna blir torra.. Använd äkta smör i degen, ha kesella i degen och använd standardmjölk.. Arbeta alltid in lite vetemjöl i taget OCH det viktiigaste av allt använd så lite vetemjöl du kan!! Jag låter alltid min deg vara lite kladdig första gången den jäser.. Jag tillsätter hellre lite extra mjöl sedan när man ska knåda degen och baka ut lussebullar.. Jag använder ALDRIG mer mjöl än vad det står i receptet.. Oftast mindre! Detta är bara små tips! En annan sak.. När de utbakade lussebullarna jäser låt de jäsa i 40 min!! Det finns inget äckligare än lussebullar eller kanelbullar som smakar degigt.. BLÄ!!

Visste ni att jag höll på att få IG i hemkunskap när jag hade det i 8:an-9:an... haha.. Hon skulle sett mig nu!! Jag lagar alltid hemmalagad mat.. Jag tänker inte ens på att jag ska köpa färdig mat.. Det är så naturligt för mig att man ska laga det man ska äta.. Okej ibland har man inte mycket tid.. men stek lite bacon då och koka makaroner.. Det tar ungefär lika lång tid som att värma en fryst färdig rätt! Tänk på det! ;) Mycket bättre!! Eller vispa ihop en pannkaks smet och stek lite pannkakor.. Det tar heller inte så lång tid.. Nä, färdig mat kommer alldrig in i min frys eller min kyl.. så onaturligt och äckligt! Visste ni att daphgårds kåldolmar innehåller sammanlagt 62 ingredienser!!! I vanliga kåldolmar man gör är det väl 4-5 ingredienser.. Usch! Äckligt!! Nä, husmanskost är det bästa! :)

PUSS!!

lusse-bak

Hej!

Nu ska jag cykla och handla saffran, vetemjöl, socker och kesella för jag ska baka :) Jag vill ha lussebullar till 1:a advent :) Jag tänker ha en lussebulle till frukost på söndag och en liten tallrik med fil :) Idag till frukost blev det en grov smörgås med ost och gurka och ett kokt ägg och 1/2 banan + vatten och kaffe.. Det räcker gott och väl till lilla mig.. Jag är proppmätt ;) Nä, nu ska jag handla och slänga ihop en lusse deg ;)

PUSS!!

känns bra!

Hej!

Det har gått bra att jobba ikväll :) NAJS!! :) Imorgon tar jag sovmorgon sedan blir det slö frukost och efter det blir det lussebak ;) GOTT!! Jag har även planerat att göra en äppelkaka på jobbet (om det hinns med!) och till kvällsmat ska jag göra köttfärslimpa, kokt potatis och brunsås! Jag tror det kommer bli uppskattat :) Husmanskost går alltid hem ;) Idag bakade jag en mjuk pepparkaka till de boende till kaffet och de tyckte JÄTTE mycket om den! Det är därför jag älskar att baka och laga mat på mitt jobb, för det är ALLTID uppskattat! Jag har tvättat av mig sminket så jag ska strax krypa ner i sängen men först ska jag glo på tv :) Jag har även pratat med min älskling i telefon ikväll.. Om två månader så träffas vi HEMMA i vår lägenhet :) Det ska bli underbart!!!

God natt!!

PUSS!!

kanelkaka!

Hej hej!

Jag beslöt mig för att baka en kanelkaka idag på jobbet :) Det doftar juligt :) Hoppas de gamla uppskattar den.. :) Jag ska smaka en liiiiiiiiiiiiiiten bit ;)

PUSS!!

fattiglapp!

Hej hej!!

Vi hade riktigt många räkningar denna månaden.. BLÄ!! Det va längesen vi hade så lite pengar över.. men det SKA gå :) Så denna månaden kan jag inte handla mer an vad jag har gjort.. så är livet ibland.. Jag ska fylla på min mobil tel med 100 kr och jag tänker inte ringa eller messa i onödan för de måste räcka hela månaden.. Jag får ringa upp från mammas och pappas tel.. om det är någon som sökt mig på mobilen..

Jag åt frukost för en timme sen.. Det blev en grov smörgås (köpt med utan tillsatser!) med ost och skivad tomat.. Ett stekt ägg, kaffe och vatten.. NAJS!! Jag funderar på att bara äta lite fil och råg puffar till lunch eftersom frukosen blev så sen.. Jag kan inte äta frukost vid 9.00 och sedan lunch vid 12.00.. Då kräks jag.. haha.. så jag tar hellre bara lite fil då :) På helgerna brukar vi äta lunch/middag vid 14.00 och sedan äter jag bara ett lätt kvällsmål vid 18.00-19.00.. Det räcker gottoch väl och man går ner i vikt ;) Jag fixar inte längre att äta 2 rejäla middagar på en dag.. Vet jag att vi är bortbjudna en kväll och ska äta middag så äter jag sällan lunch på dagen.. Då blir det fil, gröt, sallad eller någon smörgås mitt på dagen.. Det känns skönt att man känner sig mätt nu mera :) Jag kände mig aldrig mätt innan.. Jag kunde äta hur mycket som helst.. haha.. Det är inte konstigt att jag va så stor.. man blir vad man äter ;) Jag är sååå stolt över mig själv att jag har själv lyckats gå ner 16,2 kg!!! Jag har INTE bantat eller gått någon kur!! Och jag använder äkta smör och äkta grädde i min matlagning.. Jag köper inga light produkter för som sagt va jag tycker inte om dem.. Fett är inte farligt!! Det kan man göra sig av med.. Det är sockret som är farligt för det är egentligen inte nödvändigt för kroppen att få i sig.. Nu mera äter jag nästan ALDRIG godis.. Jag köper hellre nötter, popcorn som jag poppar själv, chips utan tillsatser eller grönsaker och gör grönsaks dipp.. Ska jag äta något sött så vill jag äta en hembakad kaka.. så är det!! hihi.. ;)

Det blev lite mycket mat-skriveri men det är det jag är mest intresserad av och det är det jag vill dela med mig av :) Nu ska jag snart ta mig ett bad :)

PUSS!!

extra knäcka!

God kväll!!

Idag fick jag jobba lite extra :) Till kl.16 istället för 14.. Bara bra!! Mer pengar!! haha.. Jag jobbar även imorgon kväll 13.00-21.00.. Annars skulle jag varit ledig imorgon.. men det gör inget :) Tycker synd om min arbetskamrat som har fått ryggskott :( Usch.. Hoppas hon blir bra snart!! Nästa vecka ska vi på julbord och nu ikväll har jag bestämt vad jag ska ha på mig ;) Det blir inte klänningen.. Det blir en svart kjol och lite roliga leggins.. ni ska få se sen ;) Just nu steker jag isterband och gör stuvade makaroner :) Nu håller jag inte på med GI längre.. haha.. Jag äter husmanskost men i måttliga mängder! Det fungerar bäst för mig :) Och jag är väl ganska nöjd med vikten nu.. men jag skulle ändå vilja träna upp magen.. men denna och förra veckan har jag tränat extremt lite :( Jag ska försöka ta tag i det igen.. Jag tycker ju om att träna när jag väl är där!  Jag får helt enkelt rycka upp mig.. Jag skulle egentligen följt med på julmarknad på kalmar slott imorgon men jag kan ju inte det eftersom att jag jobbar.. :( Det som hade varit så kul att träffa Maria och tjejerna.. *suck* men men.. En annan gång.. Det blir lättare att träffa dem när vi både jag och Stefan bot i Kalmar.. och jag kan bjuda hem tjejerna :) Läääääääääääängtar ;) Nä, nu ska jag kolla till mina stuvade makaroner..

Imorgon blir det sovmorgon och mys frukost ;)

PUSS!!

jultomte ;)

Hej!!

Nu har jag shoppat loss ;) hehe.. men inte till mig.. Nä.. Jag har köpt alla julklappar :) Sammanlagt 727 kr.. Ganska okey.. Skönt att ha det färdigt!! Jag har köpt till dem som jag ska fira med och så får Stefan köpa till dem han ska fira med.. Jag har även lämnat in min jacka + ett par jeans leggins.. Det kostade 500kr.. Jag har även betalt hyran till mamma och pappa = 1000kr.. Nu ikväll har jag även beställt alla resor mellan Osby och Kalmar som jag kommer göra denna månaden och de kostade 1500kr!! Jag la även 300 kr till min kusins present.. Han fyller snart 18 år!! :)

Pengarna har rullat idag.. Sammanlagt = 3527 kr!! och då har jag ändå inte betalt skrädaren än!! JISSES!! Vissa månader går det mer pengar.. men jag ska inte boka så många körlektioner denna månaden.. Jag har en hel del bokade alleredan som är betalda.. sköööönt..

När vi kom hem från stan så va vi helt slut!! Jag och mamma fikade under lunch tid på varsin räkmacka, kaffe och vi delade på en kaka = kärleksmums.. På 4:a kök på kvasten inne i stan :) GOTT!! Vi va hemma 17.30 och då kockade jag ;) Jag gjorde pannbiff, potatismos och kokta morötter.. Det va verkligen gott med riktig hhusmanskost!! Självklart hade jag äkta smör i moset och även en skvätt grädde i.. MUMMA!! Nu tittar jag på bonde söker fru.. roligt program det där.. hehe.. :) Jag ska snart sova för imorgon ringer klockan 5.30.. *suck*

PUSS!!

på stan!

Hej!

Idag ska jag gå på stan! Men inte för att handla till mig utan jag ska köpa julklappar så att jag har det färdigt! Skööönt att ha det gjort sen! Tyvärr så vill jag bara att julen ska vara över och att tiden ska gå fort.. men det är ju bara för att jag vill flytta!! Jag kan ju inte träffa Stefan under julen heller.. *suck* Vi har bestämt i år att vi inte ska köpa så dyra julklappar till varandra.. Det är faktiskt inte det julen handlar om.. Jag tycker det har blivit så överdrivet med julklappar.. och affärerna gör allt för att man ska handla en massa.. Usch! Julen handlar om att man ska vara med nära och kära och vara tacksam att man har varann.. och äta och dricka gott.. Det är julen för mig!!

I alla fall.. Jag ska strax duscha och sminka mig.. sedan ska jag cykla till körskolan och plugga lite.. sedan kommer mamma dit och så ska vi gå och fika någonstans.. Efter det blir det till att handla julklappar.. och jag ska lämna in min jacka och få den uppsydd och så måste jag ha en dagkräm.. Jag ska även lägga ihop till en present med min mamma till min kusin som fyller 18 snart.. Jag ska beställa en massa tågbiljetter innan jag cyklar iväg.. så jag kan hämta ut dem idag på stationen.. Det blir till att åka mycket fram och tillbaka mellan Kalmar och Osby.. De dagar jag är ledig 2 dar i rad ska jag åka till Osby och röja och packa.. Annars hinner vi aldrig! Jag vill bara att allt ska vara över och att vi har flyttat.. *suck* Jag ska försöka att inte tänka så mycket på det.. men det är svårt när man längtar efter något så mycket!! Jag sover dåligt om nätterna nu med.. jaja..

Nä, nu ska jag duscha!!

PUSS!!

broccoli

Hej!!

Jag gjorde en broccoli soppa innan! Den blev skitgod :) MUMS!! Jag ska försöka laga lite soppor oftare för det är så gott nu till vintern! Varmt och mysigt..

PUSS!!

Rum Interiör

På denna hemsidan = www.ruminteriör.se  hittade jag ett soff bord i mörk ek som hade passat både mig och Stefan :) Tyvärr så fungerar det inte att lägga upp den bilden här.. men soffbordet heter STEEL..

PUSS!!


soffbord

Detta soffbordet hade jag kunnat att ha..



Jag tycker detta är jätte snyggt! Soffbord och tv-möbel hade jag kunnat tänka mig ha i ljus ek.. och så en svart soffa och en svart ryjamatta.. och lite färg glada kuddar och filtar.. rött tycker jag är snyggt!! men jag vet att Stefan inte är så förtjust i denna ljusa ek.. men till en svart soffa är det snyggare med ljust bord.. väljer man en ljus soffa är det snyggare med ett mörkt soffbord.. Så om Stefan inte ger sig och vill ha ett mörkt ekbord då vill jag hellre ha en beige soffa!.. man måste kompromissa! hehe..

PUSS!!


Körkortet

Hej!

Nu har jag övningskört och jag har pluggat i 1h.. Det går väl sådär men jag vill hinna ta körkortet innan Stefan flyttar hit.. för sedan får vi lite mer utgifter.. Stefans pendling kommer kosta en hel del.. Hoppas han kan få jobb i Kalmar sen! Men jag har bestämt mig för att pappa och jag ska gå en handledar utbildning så kan jag köra 1 gång i veckan på körskolan och resten med pappa.. sen får jag ju självklart ägna mer tid åt pluggandet på körskolan.. JAG VILL HA MITT KÖRKORT! Som det ser ut nu så kör jag 2 gånger i veckan på körskolan oc det kostar mig 4000 kr i mån! Så kan man halvera den kostnaden så är det ju bra! Jag tänker verkligen ekonomiskt just nu.. Jag vill kunna spara ihop till alla möbler och jag vill helst inte ha något på avbetalning.. men ev så blir soffan på avbetalning eftersom att den är dyrast.. och resten köper vi kontant! men vi får se.. Just nu ligger min fokus på körkortet och att spara pengar.. hehe.. :)

Nu ska jag snart äta.. jag vet inte vad? Ps. Det blev ingen träning... *suck* men jag och syster ska på spinning ikväll 19.00 :) hihi..

PUSS!!

möbler, möbler, möbler!!

Godmorgon!

Kl.10.00 ska jag befinna mig på körskolan för att övningsköra.. Efter det så blir det teoriplugg.. i alla fall i 1h.. Jag tränade aldrig igår.. *suck* Jag orkar aldrig efter jobbet längre.. men jag tror att det är det tråkiga vädret som gör det.. men efter att jag har pluggat så ska jag cykla iväg och träna.. och sedan hem och dega och titta på barnkanalen :) När jag har flyttat sen kommer den kanalen stå på dygnet runt.. haha.. Vuxen man är va.. hehe.. Det allra roligaste är inredningen tycker jag :) Jag och Stefan har lite delade åsikter om inredningen men vi ska nog komma överens.. haha.. Det är inte lätt att hitta en bra tv-möbel heller.. Vi vill att det ska få plats många saker i den.. Vi har ju playstation, wii, x-box, en förstärkare och boxen.. Jag vill att allt det ska få plats i fack i tv-möblen plus att jag vill ha stora lådor under så man kan gömma tv-spel, sladdar, speldosor och en del fjärkontroller.. Jag vill inte att sådant ska ligga framme.. Det blir genast så rörigt då.. och jag har haft det tillräckligt rörigt och svår städat i huset.. Jag har sagt till Stefan att nu när vi väl ska köpa nya möbler så måste de vara praktiska och fylla sina funktioner så vi kan ha dem i många, många, många! år.. hehe..

Det löser sig nog.. men på bloggen kommer det bli ganska mycket möbel-skriveri just nu.. :) Nu ska jag klä på mig för snart ska jag cykla iväg till körskolan :)

PuSs!!!

soffbord? jaha..?

Hej!!

Gud vad svårt det är att hitta snygga och praktiska soffbord.. Jag har tittat lite på olika hemsidor nu och försökt hitta något snyggt.. men icke!! Jag vill gärna ha ett i trä, helst ek och så vill jag inte det ska vara för lågt för jag vill kunna sitta och fika vid mitt soffbord.. och jag vill att soffbordet ska vara ganska stort (faktiskt) Så att man kan vara några stycken som fikar ihop :) Sedan vill jag att det ska finnas en "hylla" under bordet så man kan ha tidningar, fjärkontroller och annat "skit" där.. På soff bordet ska det bara finnas en snygg duk med någon snygg ljus dekoration :) me like! Jag tycker INTE om att ha prylar framme.. Det ska vara i skåp och lådor.. och alla mina möbler jag kommer att ha ska vara LÄTT städade för jag hatar att damma.. men älskar att ha rent :) Om några veckor ska Stefan komma till Kalmar den helgen jag är ledig och då ska vi åka runt och titta på möbler och ev. beställa möbler så de finns hemma samma dag som vi flyttar in :) Det ska bli sååååååå kul!! Jag har inte tålamod att vänta i 3 månader men det får jag ju göra ändå.. haha..

Nu ska jag snart sova och drömma om alla nya fina möbler och om ett mysigt hemtrevligt hem :)

PUSS!!

Längtar!

Hej!

Jag lääääääääängtar verkligen skitmycket tills vi ska flytta nu!! Det ska bli så najs! Det ska bli kul att köpa nya möbler :)

Det vi ska köpa först är =
-soffa
-soffbord
-matta
-tv bänk
-sängmöbler
-hall spegel
-garderob

Det vi ska köpa när vi sparat mer pengar =
-köks bord + stolar
-2st stolar till vårat matrumsmöblemang
-vitrin
-billy bokhylla + frostade dörrar
-data bord + stol
-nya gardiner, dukar, lampor

Så det kommer att gå lite pengar.. men vårat matrumsmöblemang ska vi ha i köket så länge tills vi har råd att köpa köksbord..

Denna månaden skulle jag ju köpa en väska.. men jag skiter i det.. Jag vill hellre spara pengar till möbler och inredning nu :) men jag ska lämna in min jacka och få den uppsydd i ärmarna för den är för lång.. och så måste jag ha en dagkräm.. men inget mer än det ska jag köpa :) Jag får äta det som mamma och pappa har hemma nu och jag får äta på jobbet när jag jobbar så sparar jag de pengarna.. haha.. Annars ibland har jag köpt hem mat som jag vill äta.. men det bryr jag mig inte om längre :) Denna månaden får jag ut 9300 kr och hälften av det vill jag kunna spara i alla fall.. Sedan kostar ju körkortet lite också.. Det ska bli såå kul att kunna köpa möbler och inredning.. Det har Stefan och jag nästan aldrig gjort :) Kul!!!

PUSS!!

julbord!

Hej!

Den 2/12 ska jag på julbord med jobbet :) Det är mitt första julbord som jag går på med jobbet :) Som vikarie så får man ju aldrig följa med på sådanna tillställningar.. Så det ska bli riktigt najs! Jag tror jag ska ha min klänning med de blåa stora blommorna på :) som jag köpte för 100kr.. Billigt! men den är skitsnygg! Tycker jag.. hahaaa..

PUSS!!


flyttar!!!!!!

VI FICK LÄGENHETEN!!!!!!! WIIIIIIIIIEEEEEE!!!!! :) :) :) :)

Satan va glad jag är!!! hihi..

PUSS!!


gammal och grå..

Hej!

Nu har jag precis packat upp min väska.. Jag har även packat träningsväskan och packat ner körkorts boken.. Jag jobbar 7.30-13.30 imorgon och direkt efter det cyklar jag till körskolan och pluggar ca 1,5 timme.. sedan efter det cyklar jag och tränar! Jag måste komma igång med träningen igen.. förra veckan tränade jag ingenting! Usch, fy!!! men denna veckan blir det andra bullar! hehe.. Imorgon ställer jag klockan på 5.15 och hoppas på att komma upp då :) haha.. Så jag ska strax sova.. Längtar redan till nästa lediga helg.. Jag är verkligen sugen på att plugga till något.. Jag vill inte jobba helger och röda dagar.. Det är piss tycker jag.. Jag har hellre lite mindre lön och jobbar 7.00-16.00.. Måndag-Fredag.. så känner jag.. Vi får väl se om jag kommer på vad jag vill läsa innan jag blir gammal och grå.. haha..

Nä, nu skönhets sömn!!

PUSS!!

lägenheten..

Hej!

Vi har ju anmält intresse på en hyreslägenhet i oxhagen i Kalmar och imorgon får vi besked om vem som får den.. Håll tummarna för oss!! Hoppas! Hoppas!! Hoppas!!!! Jag och Stefan vill verkligen ha den! Jag lääääääängtar efter att få inreda vårt nya hem...

PUSS!!

jag lever!

Hej!

Jag vet det va ett tag sen jag skrev! Jag har inte hunnit med det :( och jag tänker inte skriva så mycket nu heller för vi MÅSTE packa.. Gåsen blev god och alla blev mätta och nöjda! Det bästa va sparris soppan den blev skitgod!!!! Jätte tjock, fyllig och len i smaken! MUMMA!! När jag har flyttat till Kalmar ska jag bjuda = Mia J + sambo, Mia N + sambo, Lina och Annelie på denna soppan och nybakt bröd... Det ska bli så kul att ha lite bjudningar i Kalmar sen!! Jag längtar!!!

Nä, nu packa så vi kan flytta!! lite kaffe kanske??

PUss!!

bra start på dagen!

Hej! Tog lite sovmorgon idag :) Jag steg upp 8.30.. Nu har jag precis ätit 2st stekta ägg och just nu tittar jag på barnkanalen ;) hihi.. Jag ska dricka en kopp kaffe och sedan ska jag ut och gå med Nea och försöka träna henne lite.. Jag ska nog gå i skogen och öva inkallning.. men först ska jag vakna.. haha.. Till lunch vet jag inte vad jag ska hitta på.. kanske blir det omelett och stekta kantareller.. Det finns inte så mycket att välja på här hemma.. :) Jag ska försöka ta lite kort i helgen! Det är jätte fint väder idag så det ska bli skönt med en promenad :)

Nä, nu ska jag sörpla kaffe ;)

PUSS!!

pizza

Ja, jag erkänner idag åt jag pizza.. dock inte en så flottig en.. Vi åt på casablanka i hässleholm, de har jätte goda pizzor! Jag och Stefan delade en vesuvio :) Det räcker gott och väl! men imorgon blir det skärpning.. Ägg till frukost och promenad med hunden ;) Till lunch vet jag inte vad jag ska ha.. kanske fryst torsk som jag har i frysen.. jaja.. något blir det i alla fall ;) Vi har handlat på maxi i hässleholm idag inför mårten gås på lördag så jag hoppas vi har fått hem allt.. Hmm.. Nu sitter jag och njuter av en kopp the.. underbart att vara ledig fre, lör och söndag nu :) Jag dricker liptons = english brekfast.. Mmm.. Najs :) Snart är det dags för mys i sängen ;)

PUSS!!

ledig helg!

Godmorgon! :)

Idag är jag glad :) Torsdag idag och jag ska åka hem till Stefan :) Jag är ledig fredag, lördag och söndag! NAJS, NAJS, NAJS!!! hihi ;) Jag steg upp 6.10.. och packade då.. Jag bestämde kläder och så igår men orkade inte packa.. Jag va helt slut under hela dagen igår! Kändes som om min hjärna inte riktigt fungerade.. haha.. Jag hoppas verkligen på att få hyreslägenheten i oxhagen.. men vi får se vad som händer och sker..

Nähä.. Dags för jobb..

PUSS!!


mot osby igen :)

Hej!

Jepp.. imorgon blir det till att åka till Osby igen :) men det ska bli härligt!!! Imorgon ska jag och Stefan äta på kina resturang i Älmhult.. Stefan jobbar i Älmhult så jag hoppar av en station tidigare :) och när vi ätit på Kina så kör vi till hässleholm för att handla inför lördagen då vi ska bjuda på mårten gås!! Vi ska bjuda på =

FÖRÄTT = Hemmagjord sparris soppa och ny bakat bröd

HUVUDRÄTT = gås, kokt potatis, kokta brysselkål, brunsås och gelé (gåsen tillagas hel i ugn ca 3-4 timmar)

EFTERÄTT = äppelkaka med hemmagjord vaniljsås med vaniljstång

GOTT ska det bli ;) 2 dagar i veckan får jag äta kolhydrater så det blir tors och lördag ;) Under fredagen ska jag röja i huset och Stefan ska jobba.. Sedan på kvällen ska vi hem till Annika (Stefans syster) för hennes son fyller år :) Det blir säkert god mat men jag ska försöka att inte äta kolhydrater den kvällen ;) Det beror ju på vad det bjuds på.. men någon tårta blir det INTE! Lördagen blir det till att röja tillsammans och på eftermiddagen får vi börja tillaga gåsen fast vi ska göra den ute hos Annika, de har mer plats och vi har ganska rörigt nu när vi packar.. Söndagen blir det till att röja och packa så mycket vi bara orkar!

Så ser min helg ut! Sköööööönt med en LEDIG helg nu!

PUSS!!

så najs!

Hej!

Lägenheten va jättefin!! Likadan som Mia J:s och Mia N:s :) Vi har anmält fortsatt intresse.. Håll tumarna för att vi får den!! Inflyttningsdatum va 1/2 och det passar bra!! :) Hoppas, hoppas, hoppas!!!

PUSS!!

visning!

Hej!

Nu är jag kommen till Kalmar igen.. och strax ska jag cykla på visning på en hyreslägenhet i oxhagen!! Spännande! Ser den vettig ut så ska vi anmäla intresse på den för jag och Stefan vill nog hyra till en början..

PUSS!!

tick tack..

Hej!

Väntar bara på att kolockan ska gå så jag kan sätta mig på tåget.. och jag kan sova hela vägen om jag vill :) för Kalmar är slustation :) Fast jag tror det är byte i växjö.. Nu ska jag äta 2st kyckling ben och några gurk skivor.. Najs! På tåget har jag med mig cashewnötter :)

PUSS!!

konstig frukost..

Hej!

Idag vaknade jag inte förrens 10.00!!!!!!! Jag kan inte komma ihåg sist jag sov så länge! men det har varit många jobb dagar nu.. och jag har sovit dåligt om nätterna så det va skööönt att få sova ut :) Idag till frukost hade jag = en burk makrill i tomatsås, lite skivad gurka, en bit permesan ost, ett knäckebröd med ost, en kopp the + vatten :) Lite lustig frukost men Stefan hade inga ägg hemma.. haha.. Det fungerar jätte bra att inte äta kolhydrater ;) men 2 dagar i veckan äter jag kolhydrater därför hinner man aldrig tröttna! Eftersom jag steg upp så sent så hinner jag inte börja rensa men jag hinner börja packa lite.. så det ska jag snart göra :) sedan i eftermiddag åker jag tillbaka till Kalmar och ikväll ska jag titta på en hyreslägenhet :) spännande! och efter det blir det vatten gympa!

PUSS!!

vägning


Vikt start = 72,8 kg
Vikt förra vägning = 57,3 kg
Vikt idag = 55,6 kg
Vikt nedgång 1,7 kg!!

Vikt nedgång samanlagt = 16,2 kg!!!!

Det går ju bra nu ;) Jag är sååå glad!! Ett kilo till och jag har en NORMAL vikt enligt BMI :) Såååå glad.. hihi.. :)

PUSS!!

i köket..

tjohooo..

Nu sitter jag och dricker kaffe i köket.. Jag ska strax gå iväg och ställa mig i busskuren som finns precis utanför mammas och pappas lägenhet :) Jag åker buss till stationen :) Mitt tåg går 15.01.. Jag ska försöka sova lite på tåget.. Jag hoppas Stefan och jag ska äta något gott ikväll för jag har bara ätit sallad och lite stekt kött till lunch.. Jag har med mig lite cashewnötter på tåget.. hinner jag så ska jag köpa en loka också :) Sååå härligt att vara ledig imon :) Jag ska ha sovmorgon :) NAJS!! men sedan blir det till att sortera och röjja i huset.. allting känns så spännande och pirrigt just nu och jag är sååå GLAD :) :) :) hihi.. Nä nu ska jag gå till bussen!

PUSS!!

Mot Osby!

Hej hej!!

Nu har jag jobbat färdigt för idag :) men jag ska upp imon bitti igen.. Jag jobbar 7.30-13.30.. efter det ska jag hem och ta mig en kopp kaffe och sedan ta bussen 14.20 mot stationen för imorgon ska jag åka tåg till Osby :) Vi ska skriva på papperna på huset imorgon och det ska bli underbart!!!!! :) och så får jag ju träffa Stefan igen :) Vi ska nog äta något gott!! Jag är sugen på lax.. Hmm..? Jag ska fixa till hår och smink imorgon så jag ska ställa klockan på 5.30 imon.. Jag tycker om att ha tid på mig och att njuta av morgon kaffet ;) Så om en timme ska jag nog Zzzzzzzzzzzzzz..

Vi hörs imon när jag är i skåne igen!!

PUSS!!!

problemhund..

Hej hej!

Tyvärr har våran hund Nea blivit en problem hund.. Det va nog en alltför krävande hund för mig och Stefan.. men nu är det som det är och jag vet att Nea älskar oss överallt annat så jag har inga planer på att göra mig av med henne! Däremot när vi har flyttat till Kalmar så ska jag ta tag i problemen med hjälp av proffetionella hundtränare eftersom jag inte vet hur jag ska ta mig till..

Neas problem =

-drar MYCKET i koppel..
-kommer inte alltid när man kallar på henne..
-blir FÖR mycket uppjagad när det kommer folk på besök..
-hon är stressad i många situationer
-när hon möter andra hundrar drar hon dubbelt så mycket och vill hoppa fram till den andra hunden..
-går det personer framför oss så drar hon ännu mer..
-biter ofta sönder sin filt eller kudde som hon har i sin korg..

Jag vill verkligen att Nea ska bli en lugn och harmonisk hund och detta måste ske INNAN vi skaffar barn.. Mamma läste om en hemsida där man kan få hjälp med problem hundar = www.freingshund.se Jag tänker kontakta dem när vi flyttat och när jag tagit mitt körkort innan dess har vi inte råd.. Detta anser jag är MYCKET viktigt.. Jag vill att min hund ska må bra och inte vara stressad och i obalans..

PUSS!!

visning onsdag 25/11

Hej hej!!

Jag ska på visning snart igen ;) Denna lägenheten är på 84,5 kvadratmeter och ligger på röda gatan, Berga i Kalmar.. Lite längre från stan men den kostar lite mindre än förra jag va och tittade på.. 295000kr och hyran va 4200 kr i månaden.. Jag tycker den ser okej ut och den är mycket stor för att vara en 3:a.. Det gillar vi.. så att vi kan bjuda hem hela tjocka släkten ;)

Kolla in =
http://objekt.fastighetsbyran.se/Templates/Pages/ObjectImages.aspx?ObjektGID=OBJ6180_961917139&IsSurroundings=false

PUSS!!


trodde du ja!!

Hej hej!!

Jag hade tänkt mig en sovmorgon idag... FEL, FEL, FEL !! Jag tittade i almenackan igår och jag har körning idag 10.00.. och jag vill inte bara stiga upp och cykla iväg.. Jag vill ha lite tid på mig.. Idag ska vi nog öva på olika parkeringar.. Jag hade tänkt träna efter körningen men jag måste börja plugga på teorin annars kommer jag aldrig ta körkort.. Jag får tyvärr prioritera teorin framför träning.. Tråkigt!! men ett måste! Jag ska ta en promenad senare idag och sedan göra mag och ryggävningar hemma på så sätt sparar jag in lite tid ;) och jag måste ju röra mig annars blir jag knäpp!!! hehe.. Denna veckan kommer jag INTE hinna med mycket träning.. :( Jag åker hem till Osby imorgon efter att jag jobbat färdigt för vi ska skriva på paprerna om huset.. sedan åker jag tillbaka ons eftermiddag och där på kvällen ska jag på visning på en hyres lägenhet.. och efter det MÅSTE jag träna den kvällen för sedan åker jag till Osby på torsdag igen efter jobbet.. och på fredagen MÅSTE jag simma i Osbys simhall.. 45 min.. + att hela helgen måste jag ut och gå med Nea (hunden) och någon utav dagarna får det bli lite magövningar och ryggövningar.. Jag vill ju inte tappa konditionen som jag byggt upp.. och man får lösa det så gott man kan när tiden inte räcker till..

Om jag inte få röra på mig så blir jag = 
-trött,
-okoncentrarad,
-nedstämd (faktiskt!)
-rastlös!

Så träningen är numera ett måste för mig men inte ett tråkigt måste utan ett måste jag gör för att må bra och jag mår otroligt bra utav träningen.. Om det sedan är en rask promenad eller ett spinning pass.. det spelar ingen roll.. så länge jag rör mig och rensar tankarna..

Så börja träna och må bra! hehe..

PUSS!!

måltider..

Hej! Nu har jag jobbat färdigt för idag och helgen är gjord!! Jiiiiiiiiihuuuuuuuu...!! :) Imorgon blir det sovmorgon :) NAJS!! hehe..

Idag har jag ätit detta =

-frukost = 2 st kokta ägg, lite keso, kallrökt skinka, kaffe och vatten
-lunch = 2,5 dl mellanfil, cashewnötter och vatten
-mellanmål = lite ost och 2st körsbärstomater
-middag = 2 skivor kassler med ost och annanas, råris, sallad och vatten
-kvällsmål = 2 skivor kallrökt skinka, några gruk skivor, några sötmandlar och vatten 

Jag känner mig nöjd med dagens intag :) Anledningen till att jag åt fil till lunch va för att frukosten åt jag vid 9.00 så därför va jag inte så hungrig vid 12.30.. och då är det ju onödigt att äta en stadig lunch ;) Jag är skit trött efter jobbet så snart ska jag Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

PUSS!!


vitrinskåp

Detta vitrinskåp vill jag också ha ;) hehe.. Det är samma trä och färg som vårat matbord :) Vi har ganska många möbler som inte passar med varanda och så vill jag INTE ha det.. Detta är mörbetsat ek..

Vitrinskåp 1-dörrars
Denna vitrin kostar 4995 kr.. Jag måste erkänna att jag personligen tycker bättre om mörk ek än ljus.. Fast alla andra verkar tycka tvärtom.. hehe.. :)

Även fler stolar måste vi beställa.. 2 st till i alla fall och de ser ut så här =

Stol 2-pack
De kostar 2498 kr för 2 st... och det måste vi beställa sen :) Det kommer gå mycket pengar till ljust möbler men det är något vi nästan aldrig köpt så det ska bli så kul!! Lite nya gardiner, dukar, ljus och andra hem inrednings saker.. Det ska bli NAJS!! Jag ser verkligen fram emot detta!!

PUSS!!

söndag

Godmorgon!

Idag ställde jag inte klockan.. såååå skööööönt.. Jag vaknade 8.30 och steg då upp.. och ni som känner mig vet att detta verkligen är sovmorgon! Jag brukar vakna runt 7.00 annars.. hehe.. Stefan har lämnat en komentar på bloggen om att han tyckte soffan och fotöljen va fina så det kanske blir ett inköp sedan när vi flyttat ;) hihi.. sååå kul att köpa nytt och köpa det man vill ha! Idag till frukost blev det 2 kokta ägg, kallrökt skinka, lite keso, vatten och kaffe.. Mmm.. Till lunch vet jag inte riktigt vad jag ska äta.. hmm..?? Annars blir det mest till att slöa fram till kl.13.00 då jag börjar jobba.. sedan har jag gjort min helg och vet att jag är ledig nästa! :) sååå najs!! Jag är lite sugen på en kopp kaffe till.. så det blir det nog.. haha.. :)

PUSS!!


skinn soffa..

Denna hörn soffan plus en fotölj i skinn skulle jag kunna tänka mig..

 Soffa hörn
Fast jag vill ha den i svart och det fanns! Denna soffan finns på MIO för 19900kr.. Lite dyr men soffor i skinn är dyra..

Malta
Jag tycker den är NAJS ;) också från MIO.. Den kostar 5490 kr.. DYRT!! *suck* VILL HA! hehe..

PUSS!!

vågen..

Hej!

Undra om jag har gått ner något på dessa dagar.. Jag känner mig ärligt talat inte lika uppsvälld om magen längre.. Jag ska ju till Osby på tis eftermiddag så Onsdag morgon ska jag väga mig :) SPÄNNANDE :) hihi..

PUSS!!

kockar ;)

Fy fan vad god pajen blev!!! Mmmm.. Recept kommer..! men inte idag ;) Nu är jag lagom mätt och snart är det film timé.. Jag ska nog bara ha en kopp te lite senare.. Nu orkar man ju inget snacks.. perfekt! ;) hehe..

(Syster och jag är ju värsta kockarna.. hehe..)

PUSS!! 

köttfärspaj med äggstanning

Hej hej!!

Det blev inte taccos heller.. haha.. Emelie va borta på netto och skulle köpa majsmjöl och en röd spanskpeppar.. Tror ni att det fanns..?? Nepp! Så det fick bli köttfärspaj med äggstanning.. Pajdegen är gjord på siktat dinkel mjöl, grahamsmjöl och självklart ÄKTA smör..!! och idag får jag äta kolhydrater ;) 2 dagar i veckan gör jag det nu mera.. Jag bara testar denna metod.. Det är inte så att jag kommer äta så här alltid :) men däremot är jag alltid väldigt noga med vad för kolhydrater jag stoppar i mig! Och jag är noga med att inte äta för mycket socker eller för mycket fett.. thats me! ;) Om en 20 min ska vi äta och det ska bli NAJS för jag är hungrig! Självklart har vi sallad till!! Ikväll ska vi nog glo på en animerad rolig film ;) hihi..

PUSS!!

underbara sovmorgon!!!

Hej!!

Nu har jag jobbat färdigt för idag :) Imorgon jobbar jag 13.00-20.00.. och då får jag ju sovmorgon :) :) Jag ska INTE ställa klockan imorgon :) hihi.. Så skööööööööönt!! Nu ska jag snart ta mig en kopp kaffe Mmmmmm.. Ikväll blir det inte fetaost fyllda biffar.. Det blir egen kryddad taccos med nötfärs.. NAJS!! Jag ska göra egna tortillas och steka på stekjärnet.. Jätte enkelt och MYCKET billigare OCH inga tillsatser ;) hihi.. Sedan blir det grönsaker och lite ost till detta.. Så gott!! Det blir jag, Emelie och Henke (Emelies pojkvän) som ska mumsa på detta för mamma och pappa ska på teater med ett par kompisar.. Så ikväll har jag fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys... (jo, jag vet att det är lördag.. haha..)

PUSS!!

kaffe

Hej!

Jisses vad trött jag är.. Jag dricker en kopp kaffe just nu och hoppas på att vakna för strax ska jag iväg till jobbet och då blir det full-rulle.. Jag återkommer efter 14.00..

-mera kaffe tack!

PUSS!!


mat planer!

Hej svej :)

Nu är jag hemkommen från jobbet så nu är det lite paus.. Till lunch åt jag resterna från igår.. Mmmm.. gott!! Till middag idag blir det kokt blomkål och köttfärs med lök, vitlök och kryddor.. Mmm.. och till detta knaprar jag även på en bit gurka ;) Jag jobbar alltså 16.00-20.00.. så innan jobbet blir det kaffe och cashewnötter.. MUMMA!!

På lördag ska jag laga fetaost fyllda nötfärsbiffar med hemmagjord tomatsås!!! Gud vad gott det ska bli ;)

PUSS!!

uppe med tuppen..

Godmorgon!

Lite halv seg är man.. Jag börjar jobba kl.8.00 men det är skönt att vara uppe i god tid :) Idag ska jag följa med min kontaktperson till sjukhuset för en kontroll.. efter det ska jag hem och vila och sedan jobbar jag 16.00-20.00.. Skönt att sluta 20.00 :) Annars har jag inget planerat idag.. Jag ska försöka hinna med att laga någon middag men det beror på när jag är hemma igen.. Nä, nu ska jag strax äta frukost och morna mig :) idag blir det 2 stekta ägg, lite skinka och en paprika bit.. Mmmm..

PUSS!!

vattengympat!

Hej!

Nu har jag plaskat i vatten ;) och det känns härligt för både kropp och själ! Så jäkla najs att jag cyklade dit fasten jag inte ville :)

och jag har varit på visningen idag på lägenheten.. men det klickade inte.. och jag vill vara säker denna gången när vi köper en lägenhet för jag vill helst inte flytta mer på flera år sedan.. Så är det.. Jag vill nog att lägenheten ska vara något större.. särskillt köket.. Vi får väl se om vi hittar något.. annars får vi hyra lägenhet så länge tills vi har hittat en lägenhet vi vill ha!

Nu ska jag dega!! imorgon ska jag upp tidigt.. *suck*

PUSS!!

ett år sedan

Hejsan!

Så här såg jag ut förra året!


Jag och Emelie :) Idag är jag blond och hon brunett.. haha.. Detta kortet känns så längesen.. Jag tänker aldrig mer gå upp i vikt.. Inte av mat i alla fall ;) hihi..

Jag har kvar denna jeans klänningen och jag har fått den insydd av en skräddare eftersom den va något förstor nu ;)

PUSS!!

inspirerad till tusen!

Hej hej!

Så skööööönt det är med en ledig dag ;) Idag till lunch wookade jag en halv kalkonbröstfilé tillsammans med = skivad lök, strimlad röd paprika, blomkål buketter, vitlök, cayenepeppar, flingsalt, paprikapulver och svartpeppar.. Det blev skitgott!!! Till detta hade jag lite fetaost och några körsbärstomater :) Jag fick även en matlåda över :) Så det ska jag ha imorgon till lunch eller om jag har med det till middag på jobbet imorgon.. hmm.. Jag ska äta det imorgon i alla fall :) och just nu puttrar en köttgryta på spisen.. Jag ska ha det till middag idag tillsammans med kokta brysselkål.. Mmmm.. Mamma och Emelie ska också äta utav den.. men jag lägger upp en portion till mig innan jag tillsätter grädden ;) Emelie vet jag inte om hon vill ha med eller utan grädde.. men jag ska ha utan! Jag fattar inte varför jag inte ätit så här innan :) Jag älskar ju färska grönsaker och kött, fisk, kyckling och ägg! Det är så gott!! Jag funderar på att göra en sallad imorgon till lunch.. kanske sallad och fetaost fyllda nötfärsbiffar.. hmm..?? Vi får se ;) men just nu är jag väldigt inspirerad och tycker det är ännu roligare med mat.. hihi.. Nu ska jag dega lite sedan blir det sötmandlar och kaffe som mellanmål.. NAJS!! :)

PUSS!!

ägg mätt!!

Hej!

Nu har jag precis ätit frukost = 2st kokta ägg, 2 skivor skinka, en bit paprika + kaffe och vatten och jag är PROPP mätt! Jag visste inte att ägg mättade så mycket :) Imorgon blir det 2 st stekta ägg ;) Till lunch idag ska jag ha resten utav min kalkonbröstfilé.. Jag funderar på att steka den med lök paprika, vitlök och kryddor.. Jag gör nog det som en wook tror jag.. Jag vill ju inte äta likadant varje dag ;) Det sägs att man ska känna sig trött och hängig när man inte äter kolhydrater men ännu så länge känner jag ingenting.. inte värre än innan.. Till mellanmål idag blir det sötmandlar och lite cashewnötter och till middag blir det en gryta på nötkött och till det ska jag ha kokta brysselkål.. Mmmmm.. :) Vi får väl se hur denna metod går men ännu så länge känns det bra! Jag ska gå på vattengympa ikväll 19.00 och en halvtimme innan ska jag äta lite keso och efter träninen ska jag även äta lite keso.. Det är ett bra mellanmål och extra bra om man vill bygga upp lite muskler.. Sägs det! Annars idag ska jag mest ta det lugnt.. Jag har körning kl. 10.00.. Ikväll ska jag gå på visning på en lägenhet i Kalmar, efter det blir det vattengympa och sedan hem en runda till Mia J :) En mycket NAJS dag!!

PUSS!!

godnatt!

Hej!

Nu är jag helt slut i huvudet.. Usch vad stressigt det har varit på jobbet idag.. men men, jag ska väl vara glad att jag har ett jobb! men nu går jag och lägger mig för jag är helt slut!

PUSS!!

nykterist -ja, visst!

Hej!

Jag funderar skarpt på att bli nykterist.. Jag har precis lika kul utan alkohol som med alkohol.. Jag är ju så noga med vad jag stoppar i mig i matväg men skiter i att jag dricker alkohol.. och det är ju inte alls bra för kroppen.. Inte på något sätt!! Jag menar inte att jag helt slutar med alkoholen.. men jag ska inte dricka bara för att dricka.. utan i så fall ta en cider för att det är gott! Vi får väl se hur detta går men jag tror jag har bestämt mig! och man slipper ju faktiskt alla tomma kalorier genom att inte dricka :) Jag är lika flummig med alkohol som utan alkohol.. :) Sån är jag ;)

PUSS!!

ny metod.... igen...

Hej!

Körningen gick hyfsat idag :) Lunchen blev lite försenad.. Det tog längre tid att handla än vad jag trodde.. Till lunch blev det = färskt kalkonbröst som jag skivade i skivor och stekte i rapsolja. Till det hade jag kokta brysselkål, några körsbärstomater och lite fetaost! Mmmm.. I eftermiddag blir det cashewnötter.. NAJS!! och ikväll har jag faktiskt med mig matlåda till jobbet.. Jag äter efter att de boende har ätit.. Jag ska ha med mig några skivor rökt skinka (med endast ett E i!!! och det är konserveringsmedal allt annat va naturligt!!!) några kokta brysselkål, lite körsbärstomater och lite blomkål (ej kokt!) Inga kolhydrater eller mjölk produkter..

Det känns härligt att äta nyttigt för att man vill att kroppen ska må bra inte för att man känner sig tvungen att gå ner i vikt! Ingen press!

Jag håller faktiskt på att testa en metod.. Denna metoden går ut på att man ska inte äta kolhydrater eller mjölkprodukter 5 dagar i veckan.. och 2 dagar i veckan får man äta kolhydrater så som = mycket grovt bröd, fullkornsris och fullkornspasta.. och även havregrynsgröt.. och man får dessa 2 dagar äta filmjölk, mjölk, cremefraiche och andra mjölk och grädd produkter.. Så 5 dagar i veckan ska jag ha olika ägg frukostar och 2 dagar i veckan blir det gröt frukostar :) Vi får väl se om detta ökar förbränningen!

Målet med denna metod för mig är att få bort den uppblåsta magen och gå ner ca 4-5 kg till men mest för att kroppen ska må bra och att jag ska få energi av alla nyttiga grönsaker.. Jag är annars lite dålig på att få i min grönsaker men med denna metoden så måste jag ju äta grönsaker ;)

Jag tänker inte äta så här resten av livet.. men jag ska försöka lära mig att få i mig mer grönsaker, kyckling och fisk! För jag äter för lite utav det.. Jag hade lätt kunnat ha varannan dag i framtiden.. Varanan dag med kolhydrater och varannan dag utan kolhydrater..

Nä, nu ska jag ha kaffe ;)

PUSS!!!

mellanmål

Hej!

Jag har precis ätit lite mellanmål = några skivor skinka inlindade i ostskivor, några gurk skivor + vatten.. Mycket nyttigt och gott!! och innehåller nästan inga kolhydrater ;) Jag har kommit fram till att det blir ingen träning idag.. Jag orkar fan inte.. men jag ska cykla och handla efter körningen och sedan laga till en färsk kycklingfilé.. MUMMA! Det går inte att jämföra med en fryst! Mycket godare och nyttigare med en färsk! Nu ska jag snart cykla.. *suck* Jag är alltid så nervös när jag ska köra..

PUSS!!

brysselkål!

God morgon!

Jag steg upp 7.30 och gjorde mig en omelett i morse ;) RECEPT = 2st ägg + 4 msk vatten, några skivor skinka.. Häll i olja eller smör i en stekpanna.. När smöret smält och börjar bli gyllne brunt häll i omelett smeten.. Om du använder olja håll handen ovanför stekjärnet och om du känner värme stråla då är stekjärnet tillräckligt varmt.. Krydda med lite salt. Lägg på några skivor skinka och låt smeten stelna på svag värme.. Omeletten är färdig när den stelnat överallt och känns fast.. Lägg upp på en tallrik och njut! Jag hade även en halv tomat till.. Även en kopp kaffe och 2 glas vatten :) Det blir ingen träning nu på morgonen.. jag orkar inte :( men jag får se om jag lyckas intala mig själv att träna efter körningen ;) Jag ska övningsköra kl.11.00.. nervöst! fortfarande :( Jag ska i alla fall handla innan jag cyklar hem igen.. och idag till lunch ska jag ha färsk kycklingfilé som jag ska tillaga i ugnen och till den ska jag ha kokt brysselkål :) Mmmmm.. Jag ska handla hem lite cashew nötter som jag ska ha till mitt mellanmål i eftermiddag :) MUMMA!! Nu ska jag dega lite innan körningen... Idag jobbar jag 16.00-21.00.. och imorgon är jag ledig!!!

PUSS!! 

morgondagens planer..

God kväll!! Jag har varit på spinning med min syster och det va såååå skönt :) Till kvällsmål hade jag en skål fil + blåbär (som vi hr plockat själva i somras!) + lite sötmandlar.. GOTT! Nu ska jag snart krypa ner i sängen för jag är trött..

Imorgon händer detta =
-8.00 frukost
-träna
-övningsköra 11.00
-handla
-laga lunch?
-slöa
-kaffe + sötmandlar!
-16.00-21.00 jobba..

TORSDAG = ledig!

Jag ska försöka fundera ut något jag kan laga till lunch imorgon som mamma och Emelie sedan bara kan värma när de ska äta.. hmm..? Något kommer jag väl på ;)

PUSS!!

spinning!

Hej! Om ca. 40 min ska jag och syster cykla till gymmet och spinna! NAJS! Gött att röra på fläsket igen ;)

PUSS!!

kolhydrater

Hej!

Jag har varit väldigt slarvig med att inte äta kolhydrater på eftermiddag/kväll.. :( men jag ska försöka komma igång med det igen! Jag kom på att det kan vara därför jag tycker att magen är lite uppblåst då och då nu eftersom kolhydrater gör så att det bildas mer gaser i magen.. Som sagt va så utesluter jag aldrig kolhydrater.. men jag vill inte äta det på kvällarna.. och ett tag fram över kommer jag ha lite ägg frukost :) antingen 2 kokta, 2 stekta eller omelett gjord på vatten +ägg.. Jag får kanske handla mina ägg själv eftersom att det går lite fler ägg då.. Jag ska även köpa hem lite nötter som jag kan ha som mellanmål på eftermiddagarna.. Nötter innehåller omega 3 och nyttiga fetter! Om man äter LAGOM många ;) hehe.. Vi får väl se om jag tycker att magen blir mindre uppblåst.. Jag skulle även vilja försöka äta mer fisk än vad jag gör.. och även olika kål-sorter för de är super nyttiga! Försöka duger ;) hihi..

PUSS!!

jobbar

Hej! Jag jobbar till 14.00.. sedan blir det kaffe och barnkanalen ;) och ikväll blir det spinning med syster ;)

PUSS!!

shopping!

Hej!

När jag har fått min lön så tänker jag INTE köpa kläder.. Nu får det räcka! Jag har ju så jag klarar mig.. Däremot ska jag köpa en ny väska! Jag är såååå trött på den jag har.. Jag har fått den av min mamma som hon i sin tur fått av någon.. Nä, jag vill ha en ny! Det enda i klädesplagg jag ska köpa är ett par SNYGGA mysbyxor.. De två mys byxor jag har är fruktansvärt FULA.. Mys-byxor tänker ni de gör väl inte så mycket om de inte är så snygga.. Jo det gör det! För jag vill kunna dra på mig en tröja ta på mig ett par skor och sticka och handla i dem och då kan de inte va så fula som mina är! Jag ska ha ett par svarta så de passar till alla färger ;) Jag är sugen på att köpa en klocka också men det får nog vänta... Nästa månad igen vet jag också vart mina pengar kommer ta vägen.. Då måste jag färga och klippa håret.. 750kr.. *suck* Den månaden kan jag inte köpa något annat.. Så är det.. Pengarna kommer och går.. men det känns najs att kunna handla igen ;) Fast många ören åker in på sparkontot! Bäst att passa på nu innan man skaffar en liten ;) Så är det..

PUSS!!

spa

Hej!

Lite senare ska jag ha lite spa :) Jag ska bada badkar, fila fötter, raka ben och arhålor.. :) göra ansiktsmask.. och lite sådant tjej tams ;) Det ska bli skööööööönt.. Ibland behöver man en dag då man gör absolut ingenting! Det är så skönt ibland.. Annars så tycker jag om att vara i farten men då och då tycker även jag om att göra ingenting än att bara ta hand om mig själv :) men imorgon kör vi hårt igen.. Då blir det jobb 7.00-14.00 sedan hem och vila någon timme och sedan TRÄNING! NAJS ;) haha..

PUSS på er!!

ny soffa!

Hej!

Jag och Stefan ska köpa en ny soffa när vi har flyttat! Det har vi aldrig gjort tillsammans ;) hihi.. Jag och Stefan har pratat mycket om vad vi ska ha för sort.. och vi är bägge överens om att det ska vara en skinn soffa :) Jag har alltid velat ha en hörnsoffa men Stefan vill så gärna ha en fotölj och då tycker jag att det är snyggare med en 3:a, 2:a och en 1:a.. och jag vill att det ska vara svart skinn och jag tror att Stefan går med på det ;) Det ska bli såååå kul att köpa nya möbler!!!!! :) Nä, nu ska jag gå och drömma om flara nya möbler.. hehe.. (vi sparar några tusenlappar varje månad och vi har sparat ihop en hel del.. hihi..)

PUSS!!

kalmar

Hej!

Nu är jag i Kalmar igen :) Idag ska jag bara pusta ut lite.. Imorgon börjar en ny jobbe vecka.. Dags för nya tag och denna helgen jobbar jag.. Det känns skönt att flytten är på G nu :) Jag längtar sååååå!! Hoppas bara vi hittar en lägenhet vi vill ha snart!

PUSS!!

film time!

Hej!

Om en stund ska jag och Stefan krypa ner och ha film time! NAJS!! Vi har rensat i ena garderoben och bestämt vilket vi ska behålla och vad vi ska lämna bort.. Vi kan inte spara på en massa saker.. Det går inte.. Det som ligger i garderoberna har legat där i flera år och aldrig använts så varför ska vi ta det med oss.. Nä, vii skänker det som är helt och kastar det som är slitet och trasigt.. Jag tycker ändå att vi har hunnit med en hel del :) Nästa gång jag kommer hem måste vi hinna med 2st garderober till, åka till tippen och börja packa! Mycket att göra! men flytten ser jag fram emot!!!!!!!! :) Kalmar is the place!

Ikväll blev det en kebab sallad och vatten.. Inte så likt mig men vi hann inte laga något idag.. Nu blir det kaffe!

PUSS!!


najs med flytt!!

Hej!

Igår va vi på fest! Stefans vänner hyr en klubb lokal som de invigde igår :) Det va najs med lite party men vi åkte hem vid 23.00 eftersom vi ville vara pigga idag och rensa :) Eftersom det va "raggar" fest så va jag en 50-tals brud ;) NAJS!! hihi.. Jag vet att jag skriver mycket om flytten just nu men det är ju bara för att jag är såååå glad att vi ska bilda ett nytt hem i Kalmar och det kommer bli lovley!! ;) Så nu ska jag börja packa ner det jag inte ska ha så man kan börja att rensa i andra skåp sen.. Annars så är snart finrummet fullproppat med saker :) Jag älskar att bli av med allt skit! Jag är inte en samlare.. Jag ser fram emot visningen på torsdag! Kanske lägger vi ett bud... Vem vet.. hihi.. Idag har vi haft fralls till frulle.. Anita (Stefans mamma) fick köra och köpa frallor och kaffe :) Eftersom Stefan drack igår så vågade han inte köra.. Så hon åt också frukost här :) Till lunch idag vet jag inte vad jag ska göra.. hmm.. vi får se.. Igår blev det aldrig våfflor :) Stefan åt korv med bröd och jag åt hemma = ett stekt ägg och ett knäckebröd med ost + ett glas mjölk.. Det räckte som kvällsmål eftersom vi åt lunchen vid 14.00.. 4 cider drack jag igår.. sedan åt jag lite popcorn när jag kom hem :) men annars har jag skött mig bra denna helgen :) Imorgon bitti åker jag tillbaka till Kalmar och jag är ledig imorgon :) så jag ska nog baka bröd med min syster.. Denna gången blir det ett rågmjöls bröd.. GOTT!!

Nähä.. nu ska jag packa ner skitet i lådorna ;)

PUSS!!

visning!

Hej!

Jag ska gå och titta på en lägenhet nästa vecka på torsdag :) Så här ser den ut! 
 http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3MN2696K65P48NO9me like!!! ;)

Kul att gå på visning! :) hihi...

PUSS!!

utrensning på g

Hej hej!!

Nu har jag rensat ut allt onödigt ur vårat kök! Jag behåller ingenting utav det som jag aldrig använder! Det tar såååå mycket onödig plats! De köks maskiner jag har kvar är = en visp, popcorn maskinen, brödrosten och ett våffeljärn :) Jag ska göra mig av med alla de andra maskinerna för jag använder aldrig dem! Jag har även rensat ut mycket skålar, ugnsformar, bestik och lite annat skit... Det är såååååååå skönt att bli av med detta! hihi.. Jag är så glad :) Jag hatar egentligen att ha det rörigt.. Jag vet inte riktigt varför det har blivit en enda röra i hela huset.. I alla våra skåp är det rörigt och en massa saker ligger intryckta och jag mår inte bra av det.. Jag tycker om att ha saker och ting organiserade.. då mår jag som bäst! och i den nya lägenheten ska allting vara organiserat och allt ska användas annars åker det till tippen!! Det är därför jag brukar använda min servise på helgerna, de ska ju inte bara stå i ett skåp och bli dammiga.. Nä, jag tycker om att rensa och vill gärna ha saker i gjordning :) Det är NAJS! men nu ska jag inte göra mer ikväll.. Imorgon blir det till att packa ner det jag inte ska ha :)

PUSS!! 

lunch

Hej!

Nu har vi varit på Ikea och köpt 8 st flyttkartonger till en början :) Vi ska strax börja packa och sortera.. Vi har nyss ätit lunch och det blev köttfärsås som vi hade i frysen med pasta :) GOTT! Ikväll blir det våfflor med sylt och grädde MUMMA! Jag äter en våffla med sylt och grädde.. Om jag inte blir mätt så tar jag ett knäckebröd också ;) Alltså just nu vilar vi lite middag men vi ska strax köra igång! Jag tror jag ska sätta på en kopp kaffe nu..

PUSS!!

Ikea

Hej!

Vi har ätit fralls till frulle idag :) NAJS!! Snart blir det Ikea besök eftersom att vi ska köpa flyttkartonger! Vi ska nämligen börja packa och rensa i huset idag! :) Det ska bli underbart att få flytta!!! hihi.. :)

PUSS!!

födelsadags kalas

Hej!

Emelie och jag tränade 30 min på crosstrainern igår.. GÖTT! Jag åt sedan på kina buffé som ligger precis bredvid stationen.. Det va skitgod mat! Självklart åt jag inget friterat utan mest utav wookgrönsaker och grytor ;) Sedan mötte jag upp Emelie på stationen för hon skulle ta samma tåg som mig :) Det måste sett kul ut för jag och Emelie satt och sminkade oss på tåget.. haha.. :) Igår när jag kom till Osby så fick jag börja kvällen med att köpa en mascara eftersom min hade tagit slut :( och denna gången köpte jag ingen vattenfast, det är ju så jobbigt att tvätta bort.. Efter det så fixade jag till smink och hår lite grann hemma och sedan körde vi till Annika (Stefans syster) eftersom hennes dotter Lisa fyllde år :) Jag blev väldigt glad över att det inte va pizza de bjöd på.. haha :) Det va potatisgratäng (köpe), stekta potatisar i ugn, sallad, kycklingfilé inlindat i bacon och lite kalla såser (ej hemmagjorda) Jag tog utav den stekta potatisen, salladen och en kycklingfilé och jag drack kolsyrat vatten till.. Alltså skippade jag potatisgratängen och de kalla såserna :) Till kaffet va det tårta men den skippade jag.. hade aldrig orkat det ändå.. men när vi kom hem tittade vi på film och då poppade jag popcorn i vår popcorn maskin.. hihi.. GOTT!

PUSS!!

vägning!

Hej!

Jag ställde mig på vågen i morse och jag vägde 57,3 kg :) Jag vet faktiskt inte om jag har gått ner något sen förra gången för jag skrev aldrig upp den vikten.. haha.. men jag har inte gått upp i alla fall :) Jag tror att jag vägde 57,8kg och om det är så så har jag gått ner 0,5kg på 2 veckor, vilket är helt ok! Jag ska kämpa ner de sista kilona, jag ger mig aldrig nu! ;)

PUSS!!

mera vattengympa!

Hej!

Jag och Emelie kommer fortsätta att gå på vatten gympa en gång i veckan och gå på spinning en gång i veckan.. Styrketräningen får jag genom vattengympan så jag ska bara köra crosstrainern och mag övningar nu mera på gymmet.. Jag har tröttnat lite på den styrketräningen så jag byter ut det mot vatten gympan ;) de dagar man hinner kan man ju köra styrka men jag känner just nu att tiden inte räcker till.. Imorgon ska jag ju till körskolan och vara där 8.30-12.00.. Efter det ska jag direkt till gymmet och stå på crosstrainern med syster i 30 min och sedan ska vi ut och äta tillsammans! Det blir nog kina buffé :) GOTT!! Jag väljer aldrig friterat på kina buffé.. Jag tar alltid mest utav de wookade grönsakerna, någon gryta och LITE ris och LITE nudlar.. och ibland tar jag lite sallad om det finns.. Så lätt fixar man att äta nyttigt och bra när man äter ute ;) Ät buffé och ta utav det nyttiga.. ENKELT VAL tycker jag.. I alla fall.. När jag och Emelie skulle cykla från gymmet så va det någon som hade pillat på Emelies cykel (som hon lånat av mig) så att kedjan hade hoppat av.. *suck* och ingen mobil hade vi.. Så vi fick gå från gymmet till funkabo.. Inte så roligt när man är trött efter en timmes vatten gympa.. hahaaa.. men det fick gå.. :) Nu har jag precis ätit ett kvällsmål = ett knäckebröd med skinka och lite fil och 1/2 banan.. Mmmmmm..!! Nu ska jag snart slänga mig i sängen.. men först lite tv time :)

PUSS!! (ser verkligen fram emot morgon dagen!)

tjock.....

Hej!

Vissa dagar känner jag mig så uppsvullen om magen.. *suck* Jag vet inte om jag har ätit lite för mycket idag.. Jag skulle så gärna vilja bli av med min kul mage :( Jag ska köra hårt på vattengympan idag! Det känns som om vikten står stilla hela tiden nu :( Vilket är piss! Vi får väl se vad vågen visar på lördag.. bara jag inte har gått upp nu! Usch då blir jag ledsen.. :(

Nä, gymmet nästa!

PUSS!!

packat!

Hejsan!

Nu har jag packat min väska :) Mitt tåg går 15.01 från Kalmar till Osby.. Det ska bli skönt att träffa Stefan igen :) men innan jag åker ska jag på något som kallas för = risk ettan, på körskolan.. Jag ska vara där 8.30-12.00.. Imorgon kväll ska vi hem till Stefans syster för hennes dotter fyller år :) Så det blir väl kalas mat men som vanligt så ska jag äta LAGOM mycket och se till att jag har ätit mellanmål innan :) Lördag och söndag ska vi börja packa och rensa i huset.. Vi ska köpa flyttkartonger på Ikea.. Denna helgen så blir det nog ganska enkla middagar om vi ska hinna med att packa :) Jag ser verkligen fram emot att få vara ledig lite.. NAJS!! och nu på måndag börjar det nya schemat och jag är ledig på måndag så jag är långledig nu :) Skööööönt! Jag har bytt om till mys-byxor nu och ska strax äta ett mellanmål :)

PUSS!!


vattengympa!

Hej! Ikväll ska jag och min syster gå på vattengympa kl.19.00 :) Jag har aldrig varit på det tidigare så det ska bli spännande :) Nu ska jag dricka the och längta tills imorgon då jag får träffa Stefan :)

PUSS!!

ledig tid

Hej och hopp!!!

Jag ska snart till jobbet nu :) I eftermiddag är det slö tid som gäller ;) Jag slutar 14.00 idag!! JIPPI! :) hihi..

PUSS!!


en kopp the gör susen..

Hej!

Nu är jag hemkommen från jobbet! Det har varit skit mycket att göra idag och det kommer nog tyvärr fortsätta att vara så.. Jag är fortfarande helt uppjagad så jag tänkte att en kopp the lugnar nog stressen lite.. Jag, Emelie, Mia J och hennes kompis cicci va och spinnade igår :) Det gick utmärkt, ingen träningsverk alls fick jag och jag tyckte inte passet va så jobbigt :) skönt!! Det känns verkligen som om att jag har fått upp min kondition igen :) Jag orkar mycket mer nu än vad jag någonsin orkat.. I love to be fit for fight ;) Idag har jag varit med min syster när hon tog ut sin p-stav.. Hon va jätte rädd så jag följde med henne.. Duktig va hon! :) Efter det så åkte jag, Emelie och pappa till gymmet och jag stod 30 min på crosstrainern och jag körde högt tempo under hela tiden ;) GÖTT! sedan jobbade jag 13.00-20.00 imorgon jobbar jag 8.00-14.00.. Jag och Emelie ska nog gå på vatten gympa imorgon på kvällen :) På lördag är det ju vägning för mig så man måste ju ligga i ;) men under eftermiddagen imorgon blir det kaffe, barnkanalen och VILA! Längtar redan! haha.. Nä, nu ska jag dricke the.. Vi hörs imon!

PUSS!!

jag och darling


Detta är taget på halloween festen i lördags :) Mia J och jag ska spinna idag och jag ska försöka få med mig min syster också.. Jag måste ta tag i träningen igen! Det blir gymmet imorgon bitti och gymmet på torsdag eftermiddag.. På torsdag ska jag nog styrketräna och sedan simma! :) Som sagt va jag är nöjd när jag väger mellan 50-55kg.. Så är det! ;) Det är vägning för mig på lördag morgon! och denna helgen blir det inget snacks eller fika! men lite god mat åker nog ner ;)

PUSS!!

planer för ikväll!

Hej! Nu är jag precis hemkommen från jobbet :) Detta står på listan ikväll =

-Nu = dega lite och dricka kaffe
-hjälpa mamma med tvätten
-äta något mellanmål..
-dega lite igen :)
-19.00 spinning.. Jag skulle egentligen kört spinning igår men jag orkade aldrig det.. sorry!
-20.30 äta mat!
-21.00 tv och sova.. förhoppningsvis så sover jag bättre inatt..

Imorgon jobbar jag 13.00-20.00.. Jag vågar inte lova att jag drar till gymmet imorgon men jag skulle verkligen behöva det! Jag har slarvat denna veckan.. :(

Nä, nu ska jag sörpla i mig en kopp kaffe och pusta ut lite ;)

PUSS!!

kass natt....

Godmorgon!

Jag är vaken och har ätit frukost och är redo för arbete ;) Inatt har jag sovit JÄTTE illa!!! :( Jag vet inte riktigt varför... Jag brukar sova ganska bra om nätterna.. *suck* Jag kanske har sovit max 2-3 timmar.. Idag jobbar jag 7.00-14.00.. så jag ska strax dra! Sedan ska jag vila på eftermiddagen.. Det behövs!

PUSS!!

shopping dag!

God kväll :)

Jag har redan gjort upp en liten shoppinglista för nästa lön som kommer.. haha.. :) Jag har redan gjort av med mina kladd-pengar för denna månaden.. Jag är hopplös ;) I alla fall.. Den 25/11 ska jag, mamma och Emelie ha en shopping dag :) NAJS!! Vi ska nog ta en fika också! Detta står på min shopping lista =

-maskara
-ansiktskräm
-svarta leggins
-ett par varma mys-byxor
-en scarfs.. (typ beige färgad med lite glitter i..)

sen vet man ju aldrig om man hittar något mer ;) Denna shopping dagen ska jag inte bränna alla pengar på en och samma dag.. haha.. Jag måste ju ha lite pengar över till någon utgång med tjejerna ;) hihi.. men det känns verkligen najs att ha lite pengar att handla för varje månad :) Det har jag inte haft innan :) Det är sååååååååå najs!!!!

PUSS!!


extra jobba!!!

En arbetskamrat till mig har blivit sjuk så jag ska jobba lite extra! Imorgon = 7.00-14.00.. Onsdag = 13.00-20.00.. Gött med extra pengar!!!! Det behövs! :) Vi sparar ju till flytten nu ;) hihi..

PUSS!!

jävla blogg........

Som ni ser nedan så har bloggen hakat upp sig lite.. ledsen för detta.. inte mitt fel dock.. något störande.. j*vla bajs...

PUSS!!

det nya schemat!

Hej!

Jag är hel nöjd med det nya schemat!!! Ena helgen jag jobbar så jobbar jag fredag = 16.00-20.00 lördag = 7.00-14.00 söndag = 13.00-20.00.. Perfekt då kan jag ju följa med på party ibland på lördags kvällen!!!!! Jag har ju alltid jobbat kväll både lör och söndag innan :) Jag har även fått min tjänst höjd till 55%!!! toppen!! :) Det klirrar lite mer i kassan ;) hihi..

PUSS!!

det nya schemat!

Hej!

Jag är hel nöjd med det nya schemat!!! Ena helgen jag jobbar så jobbar jag fredag = 16.00-20.00 lördag = 7.00-14.00 söndag = 13.00-20.00.. Perfekt då kan jag ju följa med på party ibland på lördags kvällen!!!!! Jag har ju alltid jobbat kväll både lör och söndag innan :) Jag har även fått min tjänst höjd till 55%!!! toppen!! :) Det klirrar lite mer i kassan ;) hihi..

PUSS!!

det nya schemat!

Hej!

Jag är hel nöjd med det nya schemat!!! Ena helgen jag jobbar så jobbar jag fredag = 16.00-20.00 lördag = 7.00-14.00 söndag = 13.00-20.00.. Perfekt då kan jag ju följa med på party ibland på lördags kvällen!!!!! Jag har ju alltid jobbat kväll både lör och söndag innan :) Jag har även fått min tjänst höjd till 55%!!! toppen!! :) Det klirrar lite mer i kassan ;) hihi..

PUSS!!

det nya schemat!

Hej!

Jag är hel nöjd med det nya schemat!!! Ena helgen jag jobbar så jobbar jag fredag = 16.00-20.00 lördag = 7.00-14.00 söndag = 13.00-20.00.. Perfekt då kan jag ju följa med på party ibland på lördags kvällen!!!!! Jag har ju alltid jobbat kväll både lör och söndag innan :) Jag har även fått min tjänst höjd till 55%!!! toppen!! :) Det klirrar lite mer i kassan ;) hihi..

PUSS!!

schema

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. Idag ska vi få vårt nya schema!! Jag är NYFIKEN!! :)

PUSS!!

godmorgon!

Hej!

Jag har precis ätit frukost det blev = en grov smörgås med rökt nötkött, en liten skål med fil och äppelmos + vatten.. Nu sitter jag och huttrar, jag är så frusen om mornarna.. Brrrrrh..! Så jag ska strax dricka en kopp the för att få upp värmen.. Jag jobbar 8.00-13.15 idag.. efter det ska jag bara ta det lugnt.. och klockan 18.30 ska jag och min syster gå på spinning :) kul! Sedan är jag ledig tis och onsdag :) GÖTT!! hihi..


Så här såg jag ut på halloween festen :) Jag va helt vitklädd alltså va jag ett spöke :) Kul hade jag :)

Nu ska jag dricka mitt the.. sedan jobba..

PUSS!!!

dagens mat intag

Hej!

Idag har jag ätit =

Frukost = en fralla, en med ost och en med skivat nötkött, ägg, kaffe och vatten.. Mellanmål = en liten skål mellanfil, 1 msk hemmagjort äppelmos och några råg fras.. Lunch = 1 potatis, 2 skivor stek, brunsås, lingon, sallad och vatten + en LITEN bit blåbärspaj till efterätt.. 17.30 = ska jag äta ett knäckebröd med ost + vatten.. efter 21.00 = ska jag äta ett stekt ägg och lite sallad + vatten

Jag orkar inte äta middag på jobbet nu vid 17.30.. Jag åt ju lunch vid 14.00 idag.. så jag tar mellanmål då istället.. och äter sedan kvällsmål när jag kommer hem, det räcker bra! Jag ska ju ner några kilo till!!!! :) hihi..

PUSS!!

lunch

Hej!!

Om en timme är det dax att äta lite och mamma gör revbens stek :) Mmmmmmmm..!! Till det har vi potatis och brunsås! MUMMA! Idag är det lite skönt att slippa laga maten :) Lite seg är jag men annars är jag ganska pigg :) Jag vaknade nog till lite när jag stod i duschen ;) hihi..

PUSS!!

tränings schema

Har gjort upp ett tränings schema för veckan =

Måndag = spinning 18.30
Tisdag = gymma = armar, axlar, bröst, mage och 30 min på crosstrainern
Onsdag = gymma = ben, mage och 30 min på crosstrainern
Torsdag = simma
Fredag = VILA och åka till Osby :)
Lördag = promenad med Nea
Söndag = promenad med Nea

Ja, så ser det ut och jag hoppas på att kunna följa det :)

PUSS!! 

halloween fest

Hej!!

Det va riktigt kul med party igår :) alla va utspökade och fina ;) Lite dans i vardagsrummet blev det också NAJS!!!! Idag är jag pigg och glad som jag brukar vara dagen efter :) Jag kom hem mellan 2.30-3.00 och jag steg upp 8.00 NAJS!! Jag har ätit en fralla, ett kokt ägg och 2st inlagda sillar till frukost och självklart kaffe till.. Idag händer nog inte så mycket jag ska mest slöa tills det är dags att jobba, jag ska nog ta ett bad idag tror jag.. Idag får mamma laga mat.. haha.. :) Nä, nu ska jag dega!

PUSS!!

RSS 2.0