Plugg

Hej ! Idag har vi hängt på öppna förskolan och Pelle älskar det! Det är så kul :) Och där kan han ju röja lite som han vill och det känns bra! Annars har jag under tiden som gått funderat på utbildning och annat.. Och förmodligen blir det till att börja jobba i Januari och samtidigt plugga MA b på distans ( jag har bara 59 %) sedan nästa år blir det till att söka in på förberedande programmet på 22 veckor där man läser biologi, MA och kemi... Min plan är sedan att läsa farmaceuft programmet MEN jag kan ju ändra mig under årets gång.. Fast det förberedande programmet ska jag gå så har jag möjlighet att söka lite olika program. Förutom en massa funderingar så tar vi det för det mesta lugnt här hemma.. En städ dag, en tvätt dag. En handel dag, en öppna förskolan dag sen har en hel vecka gått typ :) haha.. Men jag måste säga att jag tycker det är underbart!! Det är så kul nu, Det händer så mycket och man kan leka lite med honom nu :) Desutom sover han fm och em så jag hinner fixa och dona lite ;) Imorgon äg det dags att ta tag i garderoberna och jag skulle behöva handla.. Men ni mina vänner ska jag sova! Godnatt! PUSS

Vi firar min dag


17 augusti 1985

Då föddes jag :) Jepp det är min födelsedag och jag har haft en toppen kväll! Min mamma va barnvakt och jag Stefan, Stina och Annika va ute och åt.. Det blev pizza palatset, där jag beställde kebabb sallad och drack vatten :) Sedan drog vi in till stan och gick och strosade lite, vi avslutade kvällen med kaffe på mc donalds :) Jag är alltså 26 år nu och det känns okey :) Jag lever i nuet och försöker ta dagen som den kommer, skynda långsamt ;) PUSS!

Långklänning


BVC

Hej! Idag har vi varit på BVC :) killen väger 7636 g och är 68 cm lång.. Han är liten min gosse <3 när jag hade tagit bussen hem till oxhagen så gick jag inom röda korset och ja jag lyckades fynda ;) Jag hittade en långklänning till mig.. Mönstrad i brunt, grått och röda och lite beiga inslag.. Jag vet jag är kort med jag tror den kan funka till lite högre skor.. På ons fyller jag år och vi ska ut och äta och då tänkte jag använda min långkläning ;) Nu ligger Per och sover och jag dricker kaffe, snart är det dags att laga mat och det blir fetaost biffar tillsammans med sallad., Mmmm.. :) Vi äter fortfarande enligt LCHF och vi mår så bra! Stefan väger under 100 kg nu :) Duktig du är älskling ;) PUSS!

Turné

Jag är på semester med mina föräldrar eftersom pappa Stefan har börjat jobba så är det bara jag och Per.. Vi åker husbil :) vårt första stop blev vid Göta kanal, jätte mysigt där! Vårt andra stop blev Borås, tanken va att gå in på djurparken idag men det regnar så vi får nog åka vidare.. Och nästa ställe blir ULLARED ;) Det ska bli riktigt kul! Det va ganska många år sen jag va där sist.. Jag är ute efter gardiner, bordstabletter, rullgardin, kanske lite ljus, haklappar, strumpor, trosor, linnen, ja lite smått och gott :) Per har precis somnat i husbilen så när han har vaknat och ätit lunch så sticker vi nog vidare.. PUSS!

Parad gatan

Hej! Vi har varit på Böda Camping hela dagen idag! Solat och tagit det lugnt.. Självklart va vi tvugna att spana in parad gatan från tv inspelningen ;) Vi såg även ett par från inspelningen vid stranden :) Vi va hemma runt 21 ikväll och jag är så nöjd över denna trippen! Detta måste vi göra om nästa sommar! PUSS

Håret

Jag klippte mig på Fantasia i Kalmar, de tar bara 250 kr för en klippning ;) och jag färgade håret själv för en 50-lapp.. Jag är mycket nöjd med resultatet! Jag ville förändra mig och göra nått nytt sett känns fräsch och jag ångrar mig inte! :)

Jag


Ny frissa!


4/8-2011 en vanlig mamma torsdag

Hej! Då var man lite röd hårig ;) Jag har färgat mitt hår hemma, det blev koppar färg av modeys eller vad de heter.. Nu ska jag bara beställa en klipp tid med.. Jag får nog fråga om det är ok att jag tar Per med mig för Stefan är ju inte hemma förrän 18.30 om dagarna. Jag ska försöka få en tid imorgon ! Idag har jag och Per varit ute hela dagen, först maxi och handla, sedan Shälby och efter det gick jag hem till mammas och pappas katt (de är i Rätvik och jag är katt vakt) sedan va jag inom jobbet en snabbis och efter det gick jag hem och Mia J kom över en stund innan hon skulle jobba, hon har flyttat ihop med sin kille i Karlskrona så vi försöker träffas lite då och då. Jag tänkte ta en tripp till henne snart när hon är ledig.. Det har varit en bra dag :) jag vilade en stund på soffan meddan Per sov men nu har han vaknat så jag ska ta upp honom <3 PUSS!

RSS 2.0