busy..

Hej!

Alltså, jag har fullt upp om dagarna! Den som går hemma och säger att det inte finns något att göra har dålig fantasi.. Jag har massor att göra!

städa en dag, tvätta en dag.. och sedan laga mat varje dag och handla 2-3 ggr i veckan.. och så har jag hunden som ska ut två gånger varje dag.. sedan håller jag ju på med körkortet så jag sitter på körskolan och pluggar då och då.. Idag ska jag dit i eftermiddag.. Jag har bara repetition kvar!

Jag har bokat halk körning som jag ska göra den 28/okt.. Och jag har beräknad förlossning den 27/okt.. Oavsett om bebis har kommit eller inte så måste jag dit!

Körningen går bättre och bättre och jag börjar se ljuset i tunneln..

Idag ska jag fika med en jobbar kompis runt 11.. sedan ska jag direkt till körskolan.. och efter det hem och fixa och dona.. Idag ska jag damma.. jag skurade golven igår.. :)

Vi har hyrt en bil barn stol till en baby nu :) så den står här hemma.. Bebisen kan ju komma när som.. Barnvagnen har jag bäddat med ett lakan och ett täcke med ett påslakan på med söta kaniner på :) hihi.. Gud, vad man längtar nu! Det känns som om man har varit gravid i evegheter!!!

Imorgon ska jag och mamma gå på IKEA på eftermiddagen och vi ska även till city gross.. På fredag har jag inget planerat.. mer än de vardagliga sysslorna ;) På lördag kommer ett kompis par till oss och stannar en natt :) Det ser jag fram emot.. Söndagen har vi inget planerat mer än att träffa föräldrar gruppen på ett fik! :)

Så ser min vecka ut!
Nu är jag i vecka 37.. Jag går in i vecka 38 på fredag :)

Jag uppdaterar förmodligen efter helgen!

PUSS!!!

At home..

Hej!

Nu är jag hemma igen..

Jag har varit och hälsat på min mormor utanför växjö och sedan har jag varit hos min farfar och hans sambo utanför Älmhult :) Jag har haft det jätte mysigt men det är skönt att vara hemma igen :) Man har blivit lite hemma van nu när man gått hemma över en månad :)

Stefan har varit i Italien på jobb resa och han är på väg hem till mig :) Denna helgen blir nog ganska så lugn :) Skönt!

Stefan är hemma runt 18.30 och då ska jag ha taccos färdigt! GOTT! Och jag ska prova att göra egna bröd och en egen salsa idag! Om det blir bra får ni recepten..

Nu ska jag och magen damsuga!

Hej!


RSS 2.0