Tränat :)

Jag har tränat och det va såååååååååååååååå sköööööööööööööööönt!!! känner mig stolt ;)

Jag har även tvättat upp allt!! Damsugit altanen och damsugit en gång till här nere och även en gång på ovanvåningen.. Tömt disk maskinen och kissat hunden.. waaow.. vad jag hunnit med mycket idag ;)

Imorgon blir det till att klä sig i svart då vi ska på begravning.. inte lika kul :( med begravning alltså.. jag blir alltid så ledsen och jag tycker inte om att vara ledsen :(  klockan halv 11 börjar begravningen..

Något som är roligare är att jag och Stefan har bestämt oss för att ta en sista minuten resa i början på juni :) men det beror på när jag fått schemat från jobbet i Kalmar.. de kanske behöver mig tidigare.. så vi får se.. 

Nä, nu är jag svin trött!!!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!! och godnatt!! 

ärtsoppa Mmmmmmmmmmmmmm :)

Nu kokar min ärtsoppa för fullt.. najs :)

ska bli riktigt gott! Den ska koka nu i 2h, det står 1h på paketet men jag vill ha ärtorna riktigt mjuka och fläsket riktigt mört :) Stefan har precis kommit hem och nu ligger han ute och väntar på mig :)

Jag ska strax hänga upp en maskin tvätt till *pust* men jag måste.. ska sätta på ännu en maskin sen.. Usch, jag tycker att vi alltid har tvätt och ändå är vi bara 2 pers.. jag fattar ingenting.. :)

Nä, nu väntar solstrålarna på mig ;)
puss och kram, jag ska sola hela dan!!

kaffe i solen :)

Jag ska nu ta mig en välförtjänt kopp kaffe :)

Jag har =
plockat undan en hel del.. hängt upp tvätt.. sorterat tvätt och satt på en ny maskin.. damsugat här nere och torkat golven i hallen och köket.. även varit ute med alla soppor och sorterat upp lite papper och räkningar..

Nu dags för = SOLEN!!! Jag ska ligga ute tills halv 3 ungefär.. då ska jag börja på min ärtsoppa och jag ska även äta mitt mellanmål då ;) men meddans soppan sedan kokar så ska jag ut och pressa igen ;) Jag älskar att vara brun!! Det är såå snyggt :)

Med mig ut har jag = Hem tel., mob. tel., kalle anka tidningar.. och så ligger jag på en sovsäck med kudde :) najs!!

Ha det gott!!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

ännu mer skoskav.. :(

Jag har nu gått min långrunda men det gick inte lika snabbt idag eftersom mina skoskav vägrar läka helt.. så nu är det sår där igen på hälen.. aj aj!! Jag får kanske vila dem imorgon..

Nu har jag precis ätit min apelsin och drickit ett glas vatten :) Och nu tänkte jag hänga ut tvätt och damsuga.. Usch, jag hatar att städa!!! men det måste ju göras det också..

Lunchen har jag ju färdig eftersom det är rester.. sköööööööööööönt!! :)
Nä, nu städa...........
blä!

kisses!!

Onsdag och strax ut och gå :)

Godmorgon mina vänner!!

Härlig dag idag :) Det ska bli upp mot en 25 grader idag!!! Gissa vart jag kommer befinna mig.... I SOLEN :) Jag ska alldeles strax ut med Nea, det blir så varmt för henne sen annars.. När jag kommer hem så MÅSTE jag städa.. jag har skjutit upp det under några dar.. Och efter lunch så ska jag vara ute hela eftermiddagen :) Stefan kanske slutar tidigare idag med :)

MAT OCH MOTION ONSDAG

FRUKOST = gröt med rivet äpple och mjölk +vatten

MELLANMÅL = en apelsin +vatten

LUNCH = biffar och stuvade makaroner +sallad och vatten (rester från igår)

MELLANMÅL = apelsin +vatten

MIDDAG = hemgjord ärtsoppa med fläsk Mmmmmmmmmm... :)

KVÄLLSMÅL = 2st knäckebröd med ost och gurka och ett glas mjölk

MOTION =
1h 20 min promenad med Nea
60 min styrketräning på MA kl. 19.00

Nu ska jag ladda inför den långa promenaden ;)
puss puss!!!

tv tajm..

Jag ska nu dega lite framför tv:n :) Efter maten så gick jag och mannen ut och la oss på sovsäckar på tomten och läste Kalle Anka :) Jätte mysigt!!

Imorgon blir det ärtsoppa med fläsk till middag, gott och billigt!! Så jag har lagt ärtorna i blöt och tagit upp fläsket från frysen.. Har även lagt in mina nya trosor i min byrå låda :) Stefans mamma köpte kalsonger till honom i Ullared så dem har han hämtat idag och jag har vikt in dem i hans byrå låda :)

Det blev ingen extra promenad idag.. men imorgon är det träning på MA 19.00.. gött!

Nä, nu tv..
Vi hörs imon!!
puss och kram!!!


packat väskan men inte fan blir det någon träning!!!!!

Jo det började så här...

Jag började med att koka upp mjölk eftersom jag skulle göra stuvade makaronen.. plockade lite medans det kokade upp och packade även tränings väskan.. När jag sen börjar på köttbulle smeten så märker jag att jag har ju INGA ägg!!! -Jävlar också, skriker jag rätt ut  :) Jag ringer Stefan och ber  han köpa ägg.. och jag får göra köttbullarna när han kommer hem, vilker är snart.. men nu hinner jag inte till spinn passet för i så fall skulle jag cykla NU...

Jag som verkligen VILLE träna.. Det är alltid så när jag planerar något...
aja.. jag kanske går en promenad till istället.. fast utan Nea och med musik i öronen :)

Jag hoppas er kväll går som ni har tängt er ;)
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

50 min..

så lång blev min promenad i eftermiddag :) skönt att ha det överstökat... nu ska jag strax packa min träningsväska så det är klart sedan börja på middagen = köttbullar och stuvade makaroner Mmmmmmmmmmmmmm :) men nu ska jag faktiskt ut en stund och läsa kalle anka :)

kram kram

varit hos frissan :) kanske resa?

De hade drop-in tid idag hos tanja där jag brukar klippa mig :) så jag gick in och klippte mig :) Jag tog bara topparna.. Jag vill ju ha låååååååååååååååååååååångt hår.. Det va så slitet nu i topparna så jag va tvungen..

Jag köpte även hår inpackning, schampo och hårspray.. visst dyrt MEN kvalitet!! 280 kr för klippning och 450 kr för hår grejerna.. Jag va även inne på family house och köpte nya trosor.. jag köpte 15 st för 200 kr.. hipsters.. billigt!! Jag ska slänga alla mina andra, de är sååå ur tvättade nu..

Nu kan jag inte handla någonting mer.. nu är det bara mat-pengar kvar.. Vi har även fört över 2000 kr till sparkontot.. Och jag ska föra över ännu mer där när jag fått pengar från försäkrings kassan.. brukar vara en 4000 kr så hälften i alla fall åker in på spar kontot..

Nä, nog pratat om pengar..

Jag pratade med Stefan innan om att vi kanske skulle ta och resa innan jag börjar på mitt sommar vikariat i Kalmar.. Vi har ju ännu inte varit på någon Honey moon.. Det hade varit skönt med lite semester tillsammans :) Vi vet inte riktigt vart vi vill ännu men sol och bad ska det vara!!!! I love the sun!! hehe..

Nu ska jag ut och gå med Nea hann ju inte det innan lunchen eftersom jag var och klippte mig.. Det blir ändrade måltider med.. Till lunch hade jag = kyckling sallad, lite hemmagjord dressing och ett knäcke bröd.. Till middag blir det = Köttbullar och stuvade makaroner +sallad och vatten.. MUMS! :)

Nä, nu promenad!
bye
kisseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!

Mat och Motion Tisdag


FRUKOST = en halv skål med fil, rågflingor, vetegroddar, 1/2 banan och lite russin. Ett knäckebröd med ost, kaffe +vatten

MELLANMÅL = en apelsin +vatten

LUNCH = en stekt kycklingfilé, fullkornsris, currysås och sallad +vatten

MELLANMÅL = ett äpple +vatten

MIDDAG = lasagne med spenat och sallad +vatten.. MUMS!! :)

KVÄLLSMÅL = en halv banan och ett glas mjölk

MOTION =
1h promenad med Nea innan lunch
45 min spinning på gymmet kl 17.00 (jag ska, jag ska, jag ska!!!!!!)


Jag beslöt mig för att åka och fixa ärenden nu på morgonen så har jag det gjort.. när jag kommer hem igen så går jag med Nea med en gång.. sedan lunch och sedan städ.. Idag ska jag bara komma iväg på ett spinn pass!! klockan 17.00 är precis lagom tid med :) för då kan man äta middagen efter passet :) Jag gör lasagnen innan passet, så är det bara till att värma sen.. Stefan kan ju äta tidigare med om han vill.. Han får ju så lätt halsbränna annars..

Jag sitter just nu i bara morgon rock.. kanske dags att klä på sig ;) Jag ska cykla vid 09.45. Jag tror banken öppnar vid 10.00..

Man får väl lägga på lite mascara när man ska visa sig ibland folk med :)

Vi hörs sen!
pussaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!

uppe med tuppen :)


Idag va jag hyfsat pigg när jag vaknade, så jag steg upp samtidigt som stefan idag.. 06.15 ca..

Jag har precis ätit frukost = en halv skål med fil (filen tog slut), rågflingor, vetegroddar, lite russin, 1/2 banan. Ett knäckebröd med ost, vatten och kaffe.. Mmmmmmmmmm :)

Det blev ju inte så mycket städande igår mest solande ;) så jag tänkte sätta fart nu på morgonen :) Nea ska jag ut och gå med på förmiddagen innan lunchen tänkte jag.. Jag är fortfarande ganska sugen på att gå på ett spinn-pass idag på gymmet.. tror det är runt 18.00... Jag ska kolla upp det sen :)

Idag måste jag även in till byn och föra över pengar till Stefans konto.. och även lämna in lite papper till arbetsförmedlingen.. Och så ska jag handla lite..

Jag skriver mat och motion senare!
Nu dags för STÄD!!!

kram kram!
 

gutt i guttan ;)

Jag har varit och tränat, duktig man är ;)
Jag va på MA och tränade styrke pass..

Är lite sugen på att åka till gymmet imon och köra ett spinn pass men man kan ju hinna ändra sig ;) Jag ska i alla fall ut och gå en långrunda med Nea imon..

Nu ska jag titta på färjan och avnjuta en banan och ett glas mjölk :)
puss puss!!

I love the sun :)

Äsch.. städar av det västa innan träningen ikväll.. Nu är jag ute och njuter av det vackra vädret :) Det är över 20 grader!! najs!! Man får ju passa på nu, ingen vet hur sommaren blir.. och så ska jag ju jobba hela sommaren så då är det bäst att passa på medans man är ledig jue :)

Nä, nu ut in the sun shine igen..

pööööööööööööööööööööööss!!

Mat och Motion Måndag..


FRUKOST = en skål med fil, rågflingor, vetegroddar, russin, 1/2 banan +vatten

LUNCH = stekt laxfilé, sallad, tomat, gurka, kallsås (recept kommer nedan), ett knäckebröd +vatten

MELLANMÅL = äpple och vatten

MIDDAG = stekt kycklingfilé, fullkornsris, cyrry sås, sallad +vatten

KVÄLLSMÅL = en banan +ett glas mjölk

MOTION =
1h och 20 min promenad med Nea (avklarad)
60 min styrke pass på MA


KALLSÅS TILL FISK
gräddfil
lite rivet skal av citron
hackad dill
flingsalt
svart peppar
2 msk majonäs

Har aldrig gjort denna såsen innan.. hittade på den idag.. får väl hoppas den smakar bra :) Nu ska jag strax cykla och handla.. sedan blir det städ och plock som vanligt.. i efter middag ska jag vara ute :)

hörs sen!
hugs!!


Måndag och vägning


Vikt start = 72,8 kg

Vikt förra vägning = 63,8 kg

Vikt idag = 63,8 kg

Vikt minskning = 0 kg :(

Vikt minskning totalt = -9 kg :)


Måste säga att jag är lite besviken.. Nu har det gått bra ett tag och då blir man lite ledsen när det tar stopp.. Jag tycker ändå att jag skött mat och motion bra denna veckan.. men så är det ibland.. Denna veckan blir det längre och flera promenader och jag ska försöka komma iväg på något träningspass.. Lunch och middagarna kommer bestå av mycket fisk och kyckling denna veckan..

Jag kämpar vidare ;) Jag SKA lyckas ner till 55 kg!!!
Mat och motion skriver jag senare..

puss och kram!!

just walking..

God kväll!!!

Jag har varit ute på promenad och jag tog Nea med mig :) Vi gick i skogen idag, så härligt!! Rundan blev 1h och 10 min lång, najs! Känner mig stolt över att jag faktiskt gick ut för jag va inte jätte sugen på det..

När jag och Nea kom tillbaks så fick vi besök av Martin och Maria och en hund som de har hand om ibland.. kumo (vet inte om det stavas så..) heter han.. Hundarna kom bra överens, Nea skulle ju bestämma såklart :) Men det gick bra! Svansarna viftade för fullt :) Så nu är Nea jätte trött!!

Nu sitter vi och tittar på parlamentet.. roligt program :)
Imorgon är det vägning så missa inte det!

ha det gott och sov gott!!
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss!!

sol, sol och sol :)

Vilket väder vi har!!!
Så underbart!! :) Temperaturen gick upp till 22 grader idag, det är ju sommar värme :) Jag har legat och pressat ute i ca 4h idag.. så lite solbränd har man blivit ;)

Jag ska om en timme eller så ut och gå en lång runda, jag får se om jag tar med mig Nea eller inte.. Hon har varit ute med oss HELA dagen så hon är ganska trött och sover nu..

Till mellan mål idag hade jag en apelsin och vatten.. till middag blev det sallad, stekt kycklingfilé, curry dressing gjord på gräddfil och lite majonäs, hade även ett knäcke till och jag drack vatten :) Ikväll tar jag nog bara en frukt och vatten.. 

Imorgon är det vägning men jag tror tyvärr att jag stått stilla denna veckan :( men vi får se..
ja, vi hörs imorgon vänner.. nu ska jag ladda inför min promenad :)

kisses!! 

Söndag

Hej hej,

Rinkdansen va helt okey, jätte god mat och mycket bra underhållning!! Jag och Stefan dansade lie med ;) mest bugg, jag älskar att bugga!!! :) Det gör mig glad :) Tyvärr så måste jag säga att jag inte träffade på så många jag kände :( men så är det ibland..

Rinkdansen slutade kl 01.00 och då drog vi till puben som har öppet till 02.. Inte jätte mycket folk jag kände där heller.. men men..

Vi lyckades få skjuts hem vilket var tur eftersom mina tår höll på att dööööööööööööööö i mina pumps! Jag la mig runt 3.. när jag tvättat av allt spackel och borstat mina tänder :)

Alltså en helt okey kväll..

Steg upp runt 8.30 idag och åt frukost = fil, rågflingor, vetegroddar, russin, 1/2 banan +vatten.. Sedan kröp jag ner i sängen igen och mös ett tag ;) Idag ska jag städa och dona lite men fram till lunch ska jag bara ta det lugnt.. Till lunch blir det torsk, vitsås, potatis och kokta morötter +vatten.. och Stefan får isterband, brunsås, potatis och kokta morötter.. Mina mellan mål och middagen har jag inte klurat ut än..

Nu, ska jag lägga mig på soffan :)
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!!!
  

Lördag morgon

Hej hej,

Mår toppen idag efter gårdagens besked att jag får sommar jobb i Kalmar :) Jag vet ännu inte schema eller när jag börjar men de skulle höra av sig :)

Imorse gick jag 30 min med Nea (jag steg upp 6.30!!!) Innan det åt jag 2st knäckebröd, 2 glas mjölk och en halv banan.. sedan körde vi och handlade frall´s och lite pålägg och sen körde vi ut till sjöaskog där vi åt frukost.. för mig blev det mellanmål ;) Jag åt en fralla med skinka, 2st kokta ägg med sill och drack en jävla massa kaffe ;) Det är mycket godare att dricka kaffe när man dricker det med andra.. Till lunch idag ska jag ha grill rester från igår och Stefan får pytt i panna.. Till mellan mål tar jag nog lite fil.. och ikväll blir det middag på rinkdansen :) Mmmmmmmm!!

Vi var även och tittade på de söta lammen de har i sjöaskog.. såååååå söta :)

Nu har jag röjt lite på ovan våningen och ska strax damsuga där.. men först ska jag välja kvällens outfit, varför är det alltid lika svårt..? När jag är färdig med det tänkte jag sätta mig i solen och fila mina naglar och även sätta mina fötter i fotbad och fila dem med, det behövs!

Jag hoppas på att få en mycket trevlig kväll med mycket god mat och dryck ;) Lite cider ska jag unna mig men ska försöka äta lagom med mat.. Stefan köpte min favvo cider bacardi melon Mmmmmmmmmmmmmm :) 6st har jag och jag lovar det räcker till lilla mig ;) jag tål inte så mycket :)

Nähä, nu ska jag ställa mig framför speglen och prova lite kläder ;)
sedan damsuga och efter det UT I SOLEN!!!! :)

Hoppas ni mår lika bra som jag idag ;)
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam till er alla!!!

vad vore en sommar i Kalmar...

Helt jävla underbart!!!!!!!!!

Jag fick sommar jobbet i Kalmar jag sökte!!! WIHOOOOOO...!! Är så himlans glad :)
Ledsen päron men ni får stå ut med mig i sommar ;)

Nu ska jag och mitt glada ansikte titta på talang jakten :)

kisses!!

grillning på G..

strax ska vi avnjuta grillad kotlett, ugnsgrönsaker, sallad med italiensk sallads dressing, kallsås/bearnesesås.. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) himlans najs!!

sen blir det nog att jag går ut och går i ca 1h.. och efter det cykla 30 min på motions cyklen sedan bara slappa och mysa framför tv:n :) mys!!!
Hoppas ni får en trevlig kväll!

kram kram

solen here I come!!

ska nu gå ut,
jag har städat, tvättat och plockat HELA dagen.. örk säger ja!!
men nu ska jag ut och få färg och när Stefan kommer hem ska vi grilla!! Mmmmmmmmmmm.. :)

Ikväll annars ska vi nog bara dega.. jag skulle behöva damsuga på ovan våningen.. hmm.. vi får se.. Annars har jag ju HELA helgen på mig ;) haha!

Ha det gott! Det ska jag ha i den underbara solen!!!!

puss på eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

Fredag

Tyvärr blev det inget cyklande på kvällen..
vi var tvugna att handla lite och panta lite.. så jag orkade aldrig sen.. men i morse gick jag 45 min innan frukosten :) najs! Och jag ska gå en runda till i eftermiddag utan Nea..

MAT IDAG Fredag

FRUKOST = gröt med rivet äpple, kanel och mjölk. Kaffe och vatten

LUNCH = Biff, potatismos, kokta morötter +vatten

MELLANMÅL = Apelsin +vatten

MIDDAG = Grillade kotletter, ugnsgrönsaker, sallad, kallsås +vatten

KVÄLLSMÅL = Kanske 2st knäckebröd med ost..

MOTION =
45 min morgon promenad med Nea innan frukost
1h promenad
kanske cykla 30 min..kanske..

Annars idag blir det städ och ännu mera tvättning på förmiddag och sedan i eftermiddag SOLA! :)
Ha en najs dag allihop!!!!!

puss och kram!
  

solat :)

Har  suttit i linne och med upp kavlade byxor i solen och förhoppningsvis fått lite färg på mig ;)

Jag har även packat ner alla mina vinter kläder i en sop säck och tagit fram alla vår och sommar kläder och gjort plats för de nya kläderna som komma skall! :)

Nu ska vi snart äta.. Stefan får pytt i panna och stekt ägg och jag ska ha chilli corn carné med pasta och lite sallad + vatten.. najs!

sedan blir det lite mer städ och ikväll ska jag sätta mig på motions cyklen igen i 30 min.. Jag kan inte ut och gå idag fastän jag så gärna vill! Jag har sår på hälarna efter skoskaven.. aja, ska försöka gå imon..

Nähä, nu mat!

puss och kram!

så jävla duktig man är ;)

Hej,

Jag har nu suttit på motions cyklen i 30 min.. så jäkla sköööööööööönt!!!!
Nähä, nu duschen sen arbetsförmedlingen..

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Min dag idag.. (torsdag)


ser ut så här =

Ätit frukost = gröt med rivet äpple, mjölk och kanel. En kopp kaffe och vatten.

Hänga upp tvätt och sätta på en till maskin

08.30 sitta på motionscyklen i 30-40 min

duscha och gjöra i gjordning mig..

10.15 vara på arbetsförmedlingen

hem och fortsätta städa *pust*

11.30 lunch = potatismos, 2st biffar, kokta morötter + vatten

ännu mera städ...

16.30 Stefan kommer hem :) Middag = Stefan får pyttipanna och stekt ägg, jag ska ha chilli corn carné, makaroner, sallad + vatten

Ikväll ska försöka ut och gå med Nea med mina sko skav... :(

Rensa i min garderob, jag ska packa ner alla höst och vinter kläder och fram med ljusa vår och sommar kläder :)

Någon gång under dagen ska jag hitta kamera laddaren och ladda kameran så att jag kan lägga upp lite bilder här ;)


Nu ska jag fixa med tvätten..
puss och kram

en promenad är aldrig fel ;)

En liten runda med Nea blev det..

Jag tänkte gått en långrunda med jag har sko skav efter de nya skorna så det fick bli en liten runda.. ca. 30 min..Nu sitter vi och tittar på jönsson ligan på tv.4 film.. Och jag har precis ätit lite fil :) najs!

Imorgon ska jag inte gå på hela dagen för jag har skit ont i fötterna! men jag ska sätta mig på motions cyklen i minst 30 min.. Imorgon ska jag även till arbetsförmedlingen.. kul.. not!

nä, nu ska jag fortsätta och titta på filmen!

puss och kram

Träna eller ut och gå?

Ja det är frågan..

Jag skurade golvet i köket i eftermiddag med vim och en diskborste.. Jag har vitt plast golv och så kommer Nea dreglandes ibland och detta hamnar på golvet som hon sedan trampar i och vips så har man tass-avtryck i hela köket som inte går bort genom att bara svabba av det.. Nä då får man ägna ca 2h till att skura på knä med vim eller svinto! INTE najs !!!!!

I alla fall så hann jag ju inte med någon promenad i eftermiddag och nu vet jag inte om jag ska träna eller ut och gå..?

Vi har ätit middag.. Stefan hade potatismos och biffar, även lite kokta morötter. Jag hade kycklingsallad.. Det blev 2 middagar över till mig med potatismos och biffar, så slipper jag laga lunch ;)

Nä, nu får jag fundera vidare.. träna eller gå.. ??? Hmmm..?

puss och kram

Sommar kläder :)

Gjorde en beställning från h&m igår :)
Jag har väldigt dåligt med sommar kläder så det blev en hel del :)

Här kommer bilder på det jag beställt


Vit cardigan stl M 98 kr


Ljus röd cardigan stl M 98 kr


Svarta bikini hotpants stl 38, 98 kr


Vita shorts stl 40, 98 kr


Shorts i ljus kitt, stl 40, 98 kr



Vitt linne, stl M, 59,90 kr


Ljus rött linne, stl M, 59,90 kr


Turkost linne, stl M, 59,90 kr


Ljus rött ribbat längre linne, stl M, 69,50 kr


Turkos push up bikini, stl 75 A, 98 kr


röd blus, stl 38, 149 kr


blå blus, stl 38, 149 kr


Ska bli skönt med lite nya sommar kläder :)
Jag ska rensa ur lite gamla linnen som jag bara ska ha till slarv, när jag är ute med Nea och så..

Nähä, nu måste jag börja städa *pust*
puss och kram!






Motivationen är på topp!

Jag är inte alls lika trött och slö längre :)
sköööööönt! Känns äntligen som om jag kommit igång med motionen också! najs..

Igår gick jag 30 min med Nea och sedan satte jag mig på motions cyklen i 30 min och gjorde av med nästan 400 kalorier ;)

Imorse steg jag upp 6.30 och klädde på mig direkt och gick 45 min innan frukost :) Det va jättelängesen jag gjorde det!! men det va såååå skönt!
 
MAT ONSDAG

FRUKOST = en skål med fil, rågflingor, vetegroddar, russin. Ett kokt ägg, kaffe och vatten

LUNCH = chilli corn carné, ris, sallad och vatten

MELLANMÅL = apelsin och vatten

MIDDAG = kycklingsallad från igår (Stefan får biffar och potatismos)

KVÄLLSMÅL = fil, rågflingor, vetegroddar, russin och vatten

MOTION
45 min morgon promenad med Nea
1h 15 min promenad i eftermiddag (utan Nea)
19.00 träna på MA (jag SKA!!!!!!!!!)

Eftersom jag ska träna idag så ska jag ha kvällsmat, egentligen ska man äta middag efter träning men jag kan ju inte äta middag klockan 20.00!! Det tycker jag är försent!
Annars idag blir det tvätt och städ och även plocka undan påsk pyntet, jag hann aldrig det förrän det va dags att åka till Kalmar igen :)

Jag hoppas att jobbet från Kalmar hör av sig snart.. Ringer de inte idag så ska jag nog ringa upp dem imorgon!
Nähä nu ska jag ta hand om vårt hushåll ;)

puss och kram!

ingen operation..

Det blir ingen operation för Stefan det va inte den bästa utvägen :( Om han hade gjort operationen så kan han inte rapa eller spy och tänk då om han skulle få maginfluensa.. allting hade ju stannat kvar i magen och så hade han mått jätte illa :(

MEN han fick ökad medicin.. nexium heter dem och han hade 20mg innan nu får han 40mg istället.. hoppas detta hjälper!!!

Jo, nu ska jag beställa lite linnen och tee-shirtar från h&m :) najs!!
Sommaren är jue snart här :)

sov gott!
puss och kram!

Nya skor!

Köpte ett par nya walking skor i skin Reabook för 699 kr :) De hade kostat 999 kr!
så nu ska jag ut en runda och testa dem :) Nea följer med såklart!
hej svejs! 

Mat och Motion idag :)


Hej hej,

Här kommer min planering av mat idag :

Frukost = Fil med rågflingor, vetekli, russin. Ett kokt ägg, kaffe och vatten

Lunch = Chilli corncarne (hade det i frysen) med makaroner, ett knäckebröd och vatten

Mellanmål = Antingen en apelsin eller ett äpple.. och vatten

Middag = Kyckling sallad = En skivad stekt kyckling filé, lite kokt ris, sallad, gurka, tomat, paprika. Dressing = 1dl majonäs blandat med 1dl gräddfil, 1tsk curry, salt och peppar (funderar även på att hacka i lite lök....) Till detta dricker jag vatten :)

Kvällsmål = Äpple eller apelsin..

Ännu har jag inte gått med Nea..
Jag har varit och handlat lite frukt och grönt :) Även plockat i gjordning lite och nu gör jag kycklingsalladen som vi ska ha med oss idag :)
Jag går med Nea  efter att  jag och Stefan varit i Kristianstad.. Stefan ska till sjukhuset och prata med en kirurg, han ska äntligen få operera sig.. skööööööööööööönt! Vi får se vad dem säger idag.. 

Vi ska passa på att handla lite kläder när vi är i Kristianstad..
Jag måste ha linnen och tee-shirtar och även ett par gympa skor..
Stefan måste ha byxor,  tee-shirtar och en sommarjacka.. 

Jag köpte ett par vår skor igår :) Vita och lite grå melerade, det kommer bild senare..  Jag fick handla dem på barn avdelningen :) Jag mätte mina fötter och jag har stl 34!!! haha.. men det blev billigt, 200 kr!  Mamma och pappa betalade dem så jag fick dem :) :) najs!!

Nu ska jag fortsätta på min kycklingsallad!
puss och kram

Vikt rapport :)


Då var det dags igen :)

Vikt start = 72,8 kg

Vikt förra vägning = 64,5 kg

Vikt idag = 63,8 kg!!

Vikt minskning = 0,7 kg!!!

Sammanlagt vikt minskning = 9 kg!!


YES!!! :)

Det är över 5 år sen jag vägde under 64!! så jag är skit glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!
Nu ska jag äta frukost = En skål med fil med lite rågflingor, vetekli och russin. Ett kokt ägg, kaffe och vatten. Efter min frukost ska jag ut och gå över 1h.. Nu är man ju peppad :)

Jag skriver mitt matchema för denna dagen senare :)

Ha det!
puss och kram

Måndag

Hej hej :)

Idag =
-ätit frukost, gröt

-nu, duscha och packa min väska.

-10.00 gå en sväng..

-13.00 mamma kommer hem, kanske ska vi titta på skor

-14.30 träna med Mia j, Mia M och pappa

-följa med Mia J hem och hämta smink oh cider jag har kvar i hennes lägenhet.

-äta middag, kokt torsk, potatis, rivna morötter och vitsås + vatten

-slöa eller nått..??

-19.00 mitt tåg går

-21.00 jag är i Osby och Stefa hämtar mig

-sedan sooooooooooooooooooooova!


Imorgon vägning! missa inte det ;)
så ser det ut idag,
det ska bli skönt att träna idag igen :) Måste få bort 5 kg innan sommaren är här!!!

puss och kram!

Helgen

Godmorgon, nu ska jag dra lite kort om helgen.

Fredag
Vid 11.00 va jag framme med tåget i Kalmar. Jag och pappa åkte och tränade med en gång :) Jag körde 30 min på cross trainern sedan hantlar och magövninar i ca 20 min efter det 10 min på crosstrainern och ca 10 min stretchning. Efter work outen åkte vi till giraffen i Kalmar ett köpcenter. Pappa skulle handla på Jula och jag skulle till systemet och handla cider jag gick även in på lindex och handlade ett par stay ups, glansiga och sol bruna :) najs!

Sedan när vi kom till lägenheten blev det mat : köttfärslimpa och potatismos, skit gott jue! Mätt och belåten så va det dags att göra igjordning mig :) Jag och min syster klädde på oss och fixade håret sedan cyklade vi in till systemet ige för min syser skulle ju också ha cider. Hos Mia sen så va det smink-time! Äntligen fick jag mitt älskade smink! Jag glömde det förra gången jag va i Kalmar hos Magda. Ja, sedan va det lite drickande och sånt, efter ett tag kom tjejen som skulle hålla i sex partyt.. och det blev lite mer drickande :) Jag, syster och Lina gick in till stan, vi hamnade på the rock. Så det blev inget dansande :( men nästa gång SKA jag dansa när jag är i Kalmar! Jag, syster och Mia J hade följe hem, kallt så satan va det! Sedan cyklade jag och syster hem ifrån Mia J. Kvällen i helhet va kul, jag hade roligast på förfesten som vanligt men så är det alltid..

Lördag
vaknade  vid 8-tiden, åt frukost. Börgade sedan packa inför öland :) När vi kom fram på öland så blåste det jätte mycket! så man fick byta om till varmare mys kläder. Vi satt i förteltet under dagen. Jag och mamma sydde på en bäddmadrass som skulle fixas till :) Till middag blev det för min del köttfärslimpa, potatis, kokt blomkål och keso-röra. Mamma och pappa hade brunsås till men jag skippade den :) Senare kom farmor ut en runda med husbilen så hon sov också över på campingen. På kvällen sen blev det lite tv- mys men INGET snacks! Jag måstetilläga att jag åt inget snacks alls på Mias fest :) sedan hände inte så mycket mer denna dagen..

Söndag
Denna dagen blev det lite solande för det blåste inte :) men först gick vi en långrunda på över en timme :) Jag fick ett sorgset telefonsamtal men det står om det i förra inlägget.. Farmor va också med på promanaden. Det blev lite fika vid husvagnen när kom tillbaka men jag åt en banan och ett glas mjölk istället :) Vi solade sen lite till och sen blev det till att diska lite. Till middag blev det: stuvade makaroner och bacon till detta hade vi lite skivade tomater och gurka. Jag tog endast fyra bacon skivor och en slev stuvade makaroner, jag blev istället mätt på 2 st. knäckebröd som jag hade vid sidan om :) Nä, sedan gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt och slöade. Vi åkte hem vid 16.00-tiden.. Vi kom hem till lägenheten, packade upp och sedan körde vi och handlade. Eftter det tv-time. Vi va tröta allihop så vid 10.00 så släckte vi tv:n och gick ock la oss :)

Det va helgen det.. Nu kommer snart mamma hem och ska äta smörgås och dricka kaffe innan hon ska arbeta på nästa ställe.

skriver senare idag!
puss och kram

Idag är en sorglig dag.. :(

Hej,

Stefans fabror Pelle somnade in idag.. Jag önskar jag hade varit där och stöttat min man och mina kära vänner i sjöaskog.. Jag har tänkt mycket på er idag.. Det känns tufft.. Jag har tyckt om alla i sjöaskog från första gången jag träffat er och kommer alltid att göra det! Mycket snällare mäniskor kan man inte lära känna..


Måste skriva något roligt i det sorgliga..

Anita i sjöaskog = -Jag måste köra hem och kolla ifall jag släckte stearin ljuset i ljus staken..

Anita kom tillbaks till sjöaskog efter att ha kollat ljuset..

Anita = -Ljuset va släckt.

Pelle = -Åk tillbaks och tänd det då!


kommer sakna Pelles roliga skämt och hans lättsamma sätt att vara.. Hoppas du har det bra var du än är!

Zzzzz..

Ingen långrunda, ingen cykling..

Jävla Jenny!!! men jag hann ju inte...
ätit bra har jag gjort.. =

Frukost = två smörgåsar med ost, ett glas mjölk
Mellanmål = en banan och ett glas mjölk
Lunch = pasta, 4 köttbullar, en tomat och vatten
Mellanmål = en apelsin + vatten
Middag = 2 smörgåsar med makrill i tomatsås, sallad, tomat och vatten

Tycker det är ganska okey :)

Nu ska jag sova och jag har inte packat.. kommer inte göra det nu heller..
så jag ställer klockan på 5.00!!
GOD NATT!!

puss och kram

8,3!!!

så många kg har jag sammanlagt gått ner :)

Det har gått lite trögt den sista tiden men nu jävlar! :)
Efter att mormor har varit här ska jag äta och sedan gå en långrunda med Nea och även imorgon innan jag sätter mig på tåget blir det en långrunda med Nea..

Orkar och hinner jag ikväll så ska jag sätta mig på motions cyklen i 40 min..
och i Kalmar imorgon får det nog bli en promenad innan festen.. cider är inte nyttigt! men det blir INGET godis eller snacks, har jag bestämt mig så har jag :)

 Även lördag och söndag ska jag gå mycket.. Ja måndag också förrästen för jag åker inte hem förrän 19.00..

Mitt mål är att väga 60 kg tills juli är här, ganska lagom :) alltså 4,5 kg ska bort!

Nog om vikten :)
Om ca. 1 h kommer mormor och detta ska jag ge henne =





så sööööööööööööta :)


Här kommer en bild på mig ;) Min sminkning till intervjun..


Äntligen har jag fått min scarfs igen :) glömde ju den i Kalmar sist..

Nä, nu lite städning innan mormor kommer :)
Ha det!

puss och kram

Torsdag

Hej,

Jag ställde mig på vågen i morse = 64,5 kg
Alltså -0,4 kg :)

kul, ändå har det varit påsk och lite extra mat..

Nu ska jag strax cykla till jobbet 7-00-10.00, 15.00-21.00
Under förmiddagen kommer mormor och ingmar (mormors tvilling bror) en sväng :) De ska hämta några plattor vid mammas och pappas hus som de hade innan de flyttade.

alltid kul att träffa mormor och jag har ju en present till henne med :)

Nä, nu måste jag dra!
puss och kram

Fest på fredag!!!

Yes!!! Då ska vi fira min darling som bara attan.. :)

Jag har nu valt min out fit :)
resultatet =


kjolen fyndade jag idag för 99 kr på gina tricot och även sjalen, 49 kr.
Det andra hade jag hemma :)

När vi åker in till stan på fredag till bistrobar i Kalmar för att dansa så är det gratis inträde fram till 23.. och jag och syster kommer till att vara där när det är gratis för vi är fattiga :( I och med att jag slipper inträdet så köpte jag denna kjol.. och jag skiter i att köpa läppglans.. mitt är slut men jag får väl ha läppstiftet jag har :)

Jo syster fick också följa med till Mia :) Hon hade inte råd att åka tåg till sin pojkvän denna helgen.. bättre hon partayar med mig då jue ;)

ser verkligen fram emot helgen, vill bara tillbaks till Kalmar igen!

Jag har lite bilder på kläder och så jag måste lägga upp här men jag hinner inte förrän efter helgen :(
men det kommer!!
Nu ska jag slöa! Jag ska upp tidigt imorgon, börjar 7.00!!!

Ha det!

puss och kram

Sjöaskog..

Vill bara säga att jag tänker på er i sjöaskog,  jag hoppas att allt blir bättre.. Jag önksar att jag hade kunnat va  med Stefan hos er igår..

kram till er allihop!

Idag Onsdag och hemfärd..

Idag händer detta =

-Göra hemmagjord pizza nu på morgonen

-10.00 ut och gå (om jag hinner)

-12.00 pappa kommer hem, vi ska köra ut husvagnen på öland

-ca 14.00 mamma kommer hem, vi ska värma pizzan då :)

-15 01 åker jag med tåget hem till Osby

-17.00 är jag i Osby och ska gå hem, tar ca 30 min

-Väl hemma ska jag bara lägga fram vad jag ska ha på mig imorgon när jag ska jobba och försöka komma på vad jag ska ha på mig på fredag när jag ska till Mia på fest :)

-20.00 ligga i sängen och titta på tv..

-21.00 släcka och SOVA! (jag ska upp 5.00 på torsdag)


Det är denna dagen i helhet..
Igår fick jag lite kläder av syster som hon inte ville ha.. kul :) Jag ska lägga upp bilder på dem + mina lopis fynd som jag ännu inte lagt upp.. men de kommer!!! Jag har även köpt en liten present till mormor och morfar :) Mormor kommer på imorgon till mig och då ska hon få dem :) Det är två stycken hjärtan där det står = Mitt hjärta klappar för mormor, Mitt hjärta klappar för morfar.. sött va..?

Nu ska jag baka pizza, vi hörs imorgon!

puss och kram

MIDDAGS TIPS

Kyckling soppa

-125 g kycklingfilé
-2 morötter
-250g broccoli
-10 cm purjolök
-5dl vatten
-1 hönsbuljong tärning
-salt och peppar
-1/2 dl hackad persilja (kan uteslutas)

Skala morötter och potatis och dela i bitar. Strimla purjolöken. Koka upp vatten och buljong, i med potatis, morötter och purjolöken. Koka i ca 10-15 min. Under tiden strimla kyckling filén, dela broccolin i mindre buketter. När potatisen och moötterna känns mjuka lägg i kycklingfilén och koka upp, låt koka 5 min. I med broccolin och låt koka ytterligare 5 min. I med färsk hackad persilja och salta och peppra. Servera bröd till.

En jätte god soppa!!! Och nyttig :)


Intervjun..

allt kändes bra efter intervjun, de hör av sig i början på nästa vecka.. eventuellt blir det att man kanske redan får börja i maj, men det är ju bara om jag får jobbet..

håll tummarna för mig!!!

Vi har varit på stan en runda och jag har handlat en present till my friend ;) Vi är precis hemkomna från en rask promenad i Kalmar, skööööööööööööööönt!! :)

ha det!

puss och kram 

fjärilar i magen..

snart är det dax.. vi ska snart köra till interviun..
berättar hur det gick efteråt!

puss och kram!

pappas jobb :)

Jag ska följa med pappa till jobbet och vara där någon timme så slipper jag vara själv :)
Jag sminkade mig på förmiddagen så det blev ingen promenad :( men det kanske blir en ikväll.. vi får se vad vi hinner med..

så nu är jag färdig sminkad för interviu :) Jag har lagt en skimrande grå ögoskugga på ögonlocket och lite ovanför.. sedan har jag puder precis under ögonbrynen (mamma hade ingen ljus ögonskugga..)brun kajal har jag på halva ögonlocket på övre frans roten. Jag har fyllt i mina ögonbryn, självklart målat maskara på fransarna och ett läppglans i en röd ton.. så jag har ingen foundation eller puder.. bara lite ruge på kinderna :)

Jag fick min älskade sjal igår, den som är lite glittrig och har rosa, lila och gråa färger... så jag ska ha den på mig och en vit tee-shirt på anställnings inerviun.. och  ett par mörkblåa jeans..

så nu vet ni hur jag ser ut :) Det kommer en bild någon dag men jag har inte den sladden med mig till kameran..

nä, snart dags att åka med pappa..
puss och kram

mjaoooo!

God morgon!

Är på strålande humör och tänker att interviun kan bara bli bra idag :)
Än så länge har jag hunnit med:

-vaknade av att mammas och pappas katt mjaoade.. hehe..
-frukost: GRÖT
-diskat undan lite och satt på diskmaskinen
-klappat katten :)
-förberett matlagningen lite: KYCKLINGSOPPA

NU: lite internet och sedan en promenad :) Efter det blir det  en dusch och lite sminkning.

Efter interviun blir det en runda på stan med mor, kanske pappa också följer med jag vet inte..?
så ser planerna ut för denna dagen :)
Receptet på kycklingsoppan kommer ikväll!

ha det!

puss och kram

My friend...

Jag har precis varit en sväng hos Mia J, alltid lika trevligt :)

Annars idag har vi:
-varit på Öland och tittat ut en camping platts som mamma och pappa ska ha, vi hade även lite kaffe med oss :)
-Ätit kotletter, potatis klyftor, tsatsiki, tomater.. Mmmmm.. najs!
-ute och gått ca. 1h
-sminkade mig lite :) och träffade Mia..

Nu står jag i en lånad natta tröja av mamma och ska krypa i säng och bläddra lite i tidningar :)
Imorgon är det dags för anställnings interviu för ett sommar vikariat på ett boende för äldre.. Jag ska vara där kl.15.00, så tänk på mig då ;)

Mamma, pappa och Emelie arbetar imorgon så jag är hemma själv.. Mia J hade tyvärr inte tid att träffa mig imorgon men det gör inget :) Jag tänkte gå en långrunda på förmiddagen.. sedan slappa lite och sen ska jag laga mat till päronen och mig själv såklart :) Efter anställnings interviun blir det en runda på stan.. Jag ska handla en precent till my friend ;) Och jag ska även inhandla lite alkohol.. det blir nog bara cider denna gången..hehe.. :)

SÄNGEN NÄSTA!!

puss och kram, äntligen är man i stan ;)

Nu va man här igen..

Jag är nu kommen till Kalmar och är i mammas och pappas lägenhet, tänkte bara meddela detta ;)
Nu är jag as trött så det blir sängen nästa!
skriver imorgon..

ha det!
puss och kram

Påskafton, jobbar..

Hej, ledsen för min dåliga uppdatering!!!

Vi har haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva :) Igår hann vi faktiskt med all städning som vi skulle :) När päronen kom så tog vi det lite lugnt innan lunchen va färdig.. Vi satt ute och solade oss lite eftersom det va strålande sol, härligt!

Vi bjöd på bak potatis med räk-röra (hemmagjord, självklart!!) till det hade vi sallad.. Mmmmmm :) Sedan tog vi en härlig skogs promenad på över en timme, det va sååååååå skönt!

Efter det va det grill-time och Anita och Gert kom :) Vi grillade hel fläskfilé, hade klyftpotatis till och roccola sallad och små tomater.. Stefan grillade köttet och det blev perfekt :) mycket saftigt och gott!!

Jo vi hade ju förrätt också, det va en räk-sallad som vi serverade i glas med lite dressing, även denna gjorde Stefan :)
Till efterrätt slängde jag ihop en rulltårta med jordgubbs sylt och vispade grädde, socker och äkta vanilj Mmmmm.. Tyvärr så blev efterätten lite sen.. typ vid 21.00.. men så är det ibland..
Vi la oss runt 23-tiden..

Idag va det full rulle igen..
Jag steg upp runt 6.00 och gjorde janssons frestelse och vanlig potatis gratäng, mamma tycker inte om jansson.. Sedan bakade jag frukost bullar :)

Efter det så körde vi till Älmhult där vi hyrde bubbel pool och ångbastu på aktivetets huset som Ikea har.. Vi hyrde det i 2h och jag tror det kostade runt en 100-lapp.. så j*vla billigt!!! Och det va jätte skönt!!!

Hemma igen så va det mat-dags igen :) Och då blev det lite påskbord: köttbullar, prinskorvar, jansson, potatis gratäng, smörgås, ägg, stekt sill i ättika (Anita hade gjort till oss) och löksill.. riktigt gott va det :)

Innan jag cyklade till jobbet hann vi med en snabb kopp kaffe och vi hade lite rull-tårta till.. När jag sedan kom till jobbet så bjöd de på smörgås tårta.. men jag orkade bara en pytte-bit..
Jag är alldeles spänd i magen nu.. 
Imorgon blir det inte lika mycket skräpmat för min del.. funderar till och med på att äta gröt imorgon till frukost istället :)

Jag slutar 21.00 idag och då ska jag cykla till Anita för det är där folket befinner sig idag :) De skulle äta middag hos henne, något kyckling filé recept.. men jag ska inte äta mer idag...

nä, åter till jobbet :)
Ha det!

puss och kram
 

snaaaaaaaaaaaaaaart.........!!!

är man helt färdig med alla förberedalser..

Jag ska dock inte göra mer ikväll...... Jag har nästan pyntat färdigt.. och allt är undanplockat där uppe på ovan våningen.. Imorgon blir det till att pynta det sista, städa lite till sedan fixa mat.. Stefan har i uppgift att rensa färdigt på altanen, bära ner en del saker i källaren och hjälpa mig att damma :) Han har varit duktig idag och rensat upp där ute.. räffsat gräsmattan och gjort i gjordning lite i rabatterna, snäll man man har ;)

Nu är jag helt sluuuuuuuuuuuuuut!! *suck*
sängen nästa..

sweat dreams!

puss och kram

Glad påsk!!!

Ja undra om man får se några påsk käringar och gubbar dag..

Idag ska jag fortsätta städa.. kul va..? men jag har fått undan jätte mycket, hur skönt som helst! Vid lunch tid kommer Anita och hämtar mig vi ska göra lite sill.. Jag tror jag ska steka mina köttbullar nu på förmiddagen så är de färdiga.. Vi ska ju ha lite påskbord på påskafton, mysigt :)

Stefan är hemma idag, hans mage krånglar, hoppas den blir bättre tills imorgon!

Jag får gå med Nea senare idag, typ ikväll.. Jag ska ändå gå och hämta påsk ris..
Nu ska jag ut med Nea så hon får kissa :)

Glad påsk på er!!!!!

puss och kram

*pust*

Jag blir aldrig klar...

Jag har börjat rensa i ena gå-in garderoben på ovanvåningen men det tar TID.. Jag har sorterat upp alla jul saker lite grann då de har legat huller och buller.. jag börjar ändå se ljuset i tunneln nu för nu är nästan garderoben tom och jag har rensat upp det mesta.. efter maten blir det till att rensa lite till och organisera och sedan in med ALLA kartonger igen.. En maskin tvätt har jag kvar och jag ska snart starta den..

Just nu lagar jag middag, köttgryta, potatis, morötter och potatis..

Jag har hunnit gå en liten sväng med Nea men bara 15-20 min.. Jag måste verkligen bli klar med grov städningen idag så jag kan göra fin städningen imorgon.. På  fredag ska jag bara ta det lungt och förbereda mat innan mina päron kommer :) Jag lovar morsan det är rent här tills du kommer ;)

Nu åter till matlagning sen STÄDA!
hoppas ni har en rolig dag........

puss och kram

MAT!

Är hungrig som vanligt..........

Detta har jag hunnit =

-damsugit nedan våningen

-torkat golven på nedan våningen

-satt på en maskin tvätt

-sorterat upp all tvätt

-satt på diskmaskinen

Nu ska jag =

-strax äta

-hänga upp tvätt och sätta på en maskin till

-12.15 ut och gå 1 h

-röja på ovan våningen och städa

Tycker att jag hunnit ganska mycket idag :) skööööööööööööönt..
Nu åter till matlagning..

puss och kram

14/4 kl. 15.00...

då ska jag på anställnings interviu i Kalmar för ett sommarjobb..
Det är på ett privatägt äldreboende.. Och det ligger 2 min från mor och fars lägenhet! najs..
tjo ko!

puss och kram

full fart..

idag blir det städning HELA dagen!!!

Jag ska strax sätta igång att tvätta och städa.. även påskpynta.. Idag går jag med Nea efter lunch, jag vill komma en bit på vägen med städningen först så att det blir av :)

MAT IDAG ONSDAG =

FRUKOST = GRÖT

LUNCH = FÄRSBIFFAR, KOKT POTATIS, KALLSÅS, EN TOMAT + VATTEN

MELLANMÅL = EN APELSIN + VATTEN

MIDDAG = GRYTA, POTATIS, KOKTA MORÖTTER

MOTION = 1H PROMENAD

Nu ska jag sätta fart, vi hörs ikväll!
hej hej!

puss och kram

snart påsk :)

storhandlat...

Vi har varit iväg ikväll och handlat inför påsk, mina föräldrar kommer hit i påsk och vi ska även bjuda hem Anita och Gert.. så nu har vi handat en massa mat och godis! :) Därför har jag inte hunnit lägga upp några bilder i eftermiddag :( Jag har typ suttit  ner sammanlagt 30 min idag.. så jag är ganska trött nu..

vi hörs imorgon hörni!
god natt!

puss och kram

arbetat :)

Idag ringde telefonen kl 06.00..

Det va från mitt jobb de ville att jag skulle rycka in för det va en vikarie som hade blivit sjuk, självklart ställer man upp ;) (man vill ju ha pengarna..hehe..)

Förlåt att jag aldrig skrev middags tipset igår! Jag blev sååå trött igår kväll så jag orkade aldrig.. men jag skriver det idag istället och även mina loppis fynd kommer upp här på bloggen idag..

Just nu håller jag på att laga mat samtidigt som jag skriver här :) Idag blir det = stekta kotletter, potatis, kokta morötter och brunsås. Jag ska göra en kallsås till mig på creme fraiche.. Jag tänkte leta lite på internet efter ett gott  recept..
Efter middagen blir det långrunda med Nea i alla fall en timme :)

Jag blev possitivt överraskad idag när jag kollade på min mobil, de hade sökt mig från kalmar angående ett sommarjobb.. så jag ringde upp och de ville boka en interviu med mig :) sååååååååå himla glad blev jag!!!! Jag ska ringa dem i eftermiddag för att bestämma en tid. Det bästa är att det tar 2 min att gå dit från mammas och pappas lägenhet, najs! :)

MAT IDAG TISDAG =

FRUKOST = GRÖT

MELLANMÅL = EN APELSIN + VATTEN

LUNCH = FÄRS BIFFAR, UGNSBAKAD POTATIS; TOMAT SALLAD, TSATSIKI + VATTEN

MELLANMÅL = 2,5 DL MILD NATURELL YOGHURT, EN HALV BANAN, KAFFE + VATTEN (fast de hade fika på jobbet!!!! Jag kunde motstå paj och vanilj visp!!!!!! NAJS!!!)

MIDDAG = KOTLETTER, POTATIS, MORÖTTER, KALLSÅS + VATTEN

KVÄLLSMÅL = EV. NÅGOT.....????

MOTION = PROMENAD MED NEA CA. 1H

Nä nu måste jag kolla upp ett recept på kallsås :)
men jag återkommer med middags tipset från igår och bilder på mina loppis fynd och även mina upplagda byxor :)
ha det najs!

puss och kram

Vikt rapport

Då va det dags igen.....

Vikt start = 72,8 kg

Vikt förra vägning = 64,9 kg

vikt idag = 64,9 kg

Vikt nedgång sammanlagt = 7,9 kg

Nu börjar det bli lite tröttsamt att stå stilla... men jag ska INTE ge upp! Denna veckan blir det samma promenader som förra veckan runt en timme och mer ibland. Idag ska jag träna på MA kl. 18.30.. De dagar det är fint väder går jag en runda till på kvällen istället för att träna för jag tycker det är synd att vara inne då..

Annars händer det inte så mycket idag.. lite städning som vanligt..

Middags tipset idag blir färs biffar med fetaost inlindade i bacon som ska tillagas i ugn med lite riven ost på.. MMmmmmm.. Till detta blir det klyftpotatis, tsatsiki och en tomat sallad :)
Jag skriver recept och lägger upp bilder ikväll..

MAT IDAG Måndag

frukost = gröt..

lunch = kokt torsk, potatis, vitsås och rivna morötter + vatten

mellanmål = en apelsin + vatten

middag = färsbiffar, klyftpotatis, tsatsiki, tomat sallad + vatten

kvällsmål efter träning = smothie på = 2 dl naturell yoghurt, några jordgubbar, en halv banan.

Jag ska försöka tänka ännu mer på portionernas storlek.. Det hade ju inte skadat om man kommit iväg på ett spinning pass denna veckan och kommit iväg och simmat en gång.. Jag ska försöka ha det som mål denna veckan..

Inom två veckor skulle jag vilja gå ner 1 kg för då ska jag till Mia J och det hade varit kul att gå ner tills dess!!

Nä, nu ska jag strax in i duschen och sen en långrunda med Nea.
tode looooooo...!

puss och kram

Middags tips

såååååååå trött...

Idag blev det stuvade makaroner och stekt bacon.. Jag gjorde efter det receptet som finns på baksidan av kungsörnens gameldags makaroner.. Vi hade bara knäckebröd till..

Jag har varit iväg och spelat innebandy.. sedan handlade jag och sedan gjorde jag mat så nu är jag as trött! Jag ska slänga mig i soffan och bara dega..

Jag kanske lägger upp mina fynd senare idag eller så gör jag det i morgon..
nu, slumra i soffan!

puss och kram

Söndag

god morgon.. eller god förmiddag :)

Idag tog vi lite sov morgon så jag har precis ätit frukost, Stefan ville inte ha frukost idag så jag åt mina frallor som blev över igår :)

Idag ska jag =

ut på promenad med Nea..
 
vila lite, kanske blogga igen :)

13.00 lunch, vitkåls soppa med fläsk och knäckebröd

damsuga lite och lite annat plock..

15.00 spela innebandy 1h

 laga middag, vet inte vad jag ska ha än..?

sedan blir det tv.. kanske lite mer städande..



Jag kommer lägga upp mina lopis fynd senare idag, nu måste jag gå ut med Nea.. Det blir en långrunda..
jag återkommer senare ;) Det blir ju middags tips ikväll när jag kommit på vad jag ska laga :)

ha det!

puss och kram


Inget blogg väder..

roliga fynd :)

Nu är vi hem komna från loppmarknad i killeberg.. Vi var även i second hand affären i Osby.. Jag hittade lite fynd :) Jag lägger upp bilder imorgon.. Vi har precis fikat lite, vi köpte fika med oss hem från konditoriet i killeberg.. Jag köpte en chokladboll Mmmmmmmmmm! Jag åt även en fralla till nu för jag va hungrig.. Om ca 1h så blir det soppa, gott! Anita hade förrästen lagt upp mina byxor så jag ska lägga upp bilder på dem en dag.. 

Jag kommer inte blogga så mycket idag för det är ju så fint väder ute! Jag ska faktiskt ut och sola lite innan lunch, ja lite efter lunch också ;) sedan i eftermiddag blir det promenad med Nea.. Ikväll ska vi hem till Martin och Maria och då blir det grillning! såååååååååååååå mumsigt! :) Det är första grillningen för oss i år :)

Idag hoppar jag över att skriva mat och motion men jag ska inte äta mer för det ;) men kanske det blir någon cider ikväll, vi får se..?

Nä, nu ska jag ut i solen! Idag åker förresten de högklackade pumpsen på, då är det vår! ;)
ut med er i solen NU! hehe..

puss och kram


Lördag morgon.. najs!

Bakning på G

Mina frukost bullar är på jäsning och de ska strax in i ugnen Mmmmmmmmmmm .) Det är samma recept som jag hade förra gången så de finns i ett annat inlägg, jag tror det heter bull-bak. Kolla där om ni vill ha receptet :)

Nu på förmiddagen ska vi åka till hästveda och hämta ännu mer Kalle-Anka tidningar som Stefan köpt begangnat. Efter det ska vi köra och hämta Anita och åka till en second hand affär, jag kommer inte ihåg vart vi skulle nu...?? men det kan jag ju skriva sen ;)

Jag ska ut och gå med Nea 45 min efter frukosten.. Och så hoppas jag på att hinna en långrunda i eftermiddag men jag kan ingenting lova ;)

Idag ska jag dricka kaffe ur en kopp som varit min pappas mormors service.. så mysigt! tycker jag ;)
Här kommer en bild på kopp och fat


Denna koppen är alltså mörkblå, det är olika färger på dessa koppar
och fat så jag har färgerna: ljusblå, rosa, grön, röd, gul och mörkbå såklart :) 
Jag verkligen ÄLSKAR dessa :)

Självklart så får jag ju diska dem förhand men det är bara jag som dricker kaffe idag så en kopp kan jag väl stå ut med att diska ;)

Jag tycker om att duka lite finare på helgerna och göra allt lite mysigare, då känns det ju att det är helg :)
Nu ska jag titta till mina bullar..

tjo hej!

puss och kram

Fredag kväll :)

Och hemma igen..

Anita bjöd på en jätte god paj med färs och kantareller, tomater och ost.. Mmmmmmmmmm.. me like :) Jag tog bara EN portion fast jag hade kunnat ta dubbelt så mycket för det va verkligen jätte smaskit! När vi hade ätit och druckit kaffe så bestämde jag mig för att gå och handla lite, hon har typ 2 min. till närmsta affär :)
Jag handlade detta:

-Brännhults apelsin/ananas juice (de hade kampanj pris 19.90!!!)
-bjärnums medvurst (Stefans pålägg)
-dubbel daim (Stefans)
-färsk kronjäst (baka frukost bullar imorgon)
-2 st.1,5 L mellanmjölk
-potatis
-diskmaskins tabletter
-serla toalett papper
-3 st. tomater
-naturell mild yoghurt

en plast påse och en pappers påse.. :)

Imorgon blir det alltså hembakta frukost bullar.. Mmmmmmmmmmmmmm!! gott gott :)
Har faktiskt tänt en massa ljus i vardags rummet ikväll det är såååå mysigt!

så jag får väl ta och gosa lite med min man nu ;)

puss och kram

Svärmor :)

Ändrade planer som alltid ;)

Jag och Stefan har blivit hembjudna till Anita ikväll då vi ska äta gott och umgås :) Därför handlade jag aldrig innan.. Men jag har städat det mesta nu *pust* Lite till städning blir det imorgon. Jag har tyvärr inte varit ute och gått med Nea :( Jag har inte varit ute över huvud taget.. Men jag behövde verkligen städa! 

Jag hade ju bakat bröd till ikväll så jag tar med mig det till Anita.. Jag ska även ta med lite soppa till henne för vi hinner ALDRIG äta upp allt, det blev super mycket! hehe..

Jag ska försöka komma ihåg att ta lite kort idag :)
Nähä, nu ska jag ut innan Anita kommer... Hon hämtar oss vid 18.00 så lite solande hinner jag med nu ;)

puss och kram 

MIDDAGS TIPS

Nu är min soppa strax färdig och här kommer recept på den..

-rimmat sidfläsk ca 700gram
-ett halvt vitkålshuvud
-2st stora morötter
-6-8 potatisar (beror på hur stora de är)
-6st hela vitpeppar korn
-2st lagerblad
-1 tsk salt


Skölj av sidfläsket. Lägg i en stor sopp gryta på med vatten och koka upp.
Häll i alla kryddor och låt koka på svag värme i 1h.


Strimla vitkålen och skölj av i ett durkslag. Bryn vitkålen mjuk i smör i en stek panna.
Krydda med salt, socker och lite vitpeppar.


Skala potatis och morötter. skär potatis och morötter i bitar.
När du stekt färdigt vitkålen lägg den i en skål så länge.


När fläsket kokat i 1h, ta upp det på en skärbräda och i med kålen, potatisen och morötterna.
Låt soppan koka upp igen, under tiden skär du fläsket, ta bort svål och allt fett och skär köttet
i tärningar.

I med fläsk tärningarna i soppan och koka tills grönsakerna är mjuka ca 25-30 min. Man får känna på dem med en sticka. När soppan kokat färdigt häller jag över den i en annan gryta och låter den stå utan lock så svalnar den fortare och sedan när den kallnat ställer jag in den i kylen.

Eftersom jag bestämde mig för att ha räkmackor ikväll så har jag under tiden som soppan kokat bakat en lång franska. Det finns nästan recept på det i alla kok böcker eller så kan man söka på Internet.


Hembakat  bröd Mmmmmmmmmmm :)

Nu ska jag strax ha lunch.. sedan ska jag skriva handel lista och cykla och handla, efter det blir det lång promenad med Nea och sen städa.

Återkommer med tacco recept och bilder i eftermiddag/kväll..

puss och kram

Fredag morgon

sopp kok..

Jag ska alldeles strax börja på min kål soppa med sidfläsk. Vet inte riktigt hur jag ska göra för det är faktiskt första gången! men jag har kollat upp vad man ska använda för kryddor och så.. Nea får nöja sig med att kissa på tomten nu på morgonen, jag går med henne senare idag när värmen stigit lite :) Medans soppan puttrar så ska jag städa ännu mer så att allt är klart inför helgen :) för i helgen vill jag INTE städa! hehe..

Det skulle bli upp mot en 16 grader här idag och ingen vind, därför gör jag min tråkiga städning på förmiddagen så jag kan njuta i eftermiddag i solen :) kanske att jag sätter mig ute med en Kalle-Anka tidning och solar mig lite :) Det hade varit skönt med lite färg i fejjan.. hehe..

kålsoppan ska vi ha imorgon till lunch.. Ikväll blir det tacco paj Mmmmmmmmmmm.. Jag tar lite bilder och lägger upp recept här.. Jag och Stefan skulle egentligen gått på bio idag men jag va faktiskt mer sugen på en mys kväll med god mat och lite tv.. och jag fick som jag ville..haha.. Stefan är snäll!!

just det!! Jag ska handla lite idag med, vi har ju inte allt hemma.. Idag har jag cyklen så det går snabbt :) Jag är lite sugen på att göra sillamackor som vi kan ha på kvällen sen.. För pajen äter vi vid 17.00-tiden.. Istället för snacks och skit kan man ju göra en god smörgås :) Ingen dum idé ;)

MAT IDAG Fredag

FRUKOST gröt..

LUNCH chilli corn carne och makaroner + lite sallad och vatten

MELLANMÅL en apelsin + vatten

MIDDAG Tacco paj

KVÄLLSMÅL 2 st räkmackor (ångrade mig till räk mackor.... hehe....)


Inget snacks blir det idag för det blir kanske det imorgon..
Nä, nu STÄD!

puss och kram

Nu: tv time :)

promenixat :)

Nu har jag varit ute och gått i 1h och 15 min!!! hihi.. Och idag lyssnade jag på fågel kvitter för jag struntade i mp3:n :) Jag tror jag ska gå denna långa runda imorgon med! Jag vill verkligen att vågen ska visa resultat på måndag, så kanske att det blir två lång rundor imorgon, en med Nea och en utan Nea.. men jag måste hinna med lite städ imorgon med..*pust*

Ikväll blir det ca 2 dl naturell yoghurt mixat med jordgubbar och en halv banan..Mmmmmmmmmmmmmm..:) Nu dags för lite tv..

puss och kram

ändrade planer..

hemma igen..

Det blev ingen sopp kokning nu.. Jag va jätte hugnrig när jag kom hem så jag gjorde hamburgare idag igen fast vi hade mos till, kokta morötter och lite stekt lök.. så idag blir det inget middags tips :( men imorgon är jag ledig och då ska jag koka soppan under förmiddagen..

Så vi har precis ätit nu och plockat in disken och min älskade bänkdisk maskin diskar för fullt ;) Strax ska jag bege mig ut på lång promenad :) häääääääääärligt med vår!!!
hoppas solen skiner hos dig ;)

puss och kram


Snart lunch..

Är super hungrig!!!

Men jag ska vänta till 11.30 i alla fall, det är lite tidigt än..
Det finns inte mycket att göra här.. brukaren ligger i sin säng och vägrar stiga upp.. vad gör man..? Jag känner inte till rutinerna riktigt heller eftersom jag aldrig varit här innan.. Ingen tvätt finns det heller.. så jag har bara degat framför internet och tv:n.. men men.. I eftermiddag ska jag vara på den dagliga verksamheten så det blir tredje stället..

ska bli spännande och se om jag begriper hur man sätter på micron här.. Den är också sprillans ny och där är väl en "hundra" knappar.. kan ju bli riktigt kul detta.. haha....  :)

puss och kram

Ut och gå..

Härligt väder idag :)

Det blir en promenad till i eftermiddag istället för träning.. Det är såååååååååååååå härligt väder ute! Jag sätter på soppan på kokning och sen går jag med Nea i 1h och 15 min. Jag kom ju på att hon behöver ju ut och gå en gång till eftersom det blev en liten runda i morse.. Och det är skönare att vara ute än att trampa på en cykel inom hus..
har jag inte rätt...??

puss och kram

Ett nytt arbetställe..

God förmiddag!!! Hann inte skriva imorse...

sitter just nu på ett nytt gruppboende :) Det va en brukare som vägrade gå till "jobbet" (Daglig verksamhet) idag så jag fick rycka in på det nya boendet istället :) kul! Jag har aldrig varit här innan.. Verkligen jätte fint! Allt är sprillans nytt, najs! Ni skulle se köket..waow!!! 3 vaskar har dem i ett och samma kök! Mmmm.. helt okey att jobba här idag ;)

Just nu sitter jag och smaskar på en söt och saftig apelsin Mmmmmmmmm.. I morse gick jag 30 min med Nea. så duktig man är ;) nu mera i alla fall.. På morgonen idag så va jag först på mitt vanliga jobb, där jag brukar vara.. Och Stefans syster Mia jobbade idag :) Hon har tagit lite extra turer på dagarna, hon jobbar ju natten i vanliga fall.. I alla fall så frågade hon om jag hade gått ner mer i vikt för hon tyckte det syntes :) Man blir ju bara såååååå glad! Så jag sa att jag gått ner 2 kg till..

När jag kommer hem idag så blir det till att koka soppa, Kålsoppa med sidfläsk.. gottit ;) Jag är lite sugen på att köra spinn/core på gymmet idag.. Det börjar 17.30.. så kanske att jag hinner.. men idag äter jag i så fall efter träningen.. vi får se..?

MAT IDAG Torsdag (snart helg jue!)

FRUKOST gröt gjord på 0,5 dl havregryn och 0,5 dl råg flingor och 2 dl vatten och lite salt åt detta med mjölk, rivet äpple och kanel. En kopp kaffe och ett glas vatten (standard frukost..)

MELLANMÅL En apelsin och vatten

LUNCH Chilli corn carne, makaroner, sallad och vatten. (perfekt med rester..)

MELLANMÅL 2,5 dl (har faktiskt mätt!) Naturell yoghurt, en halv banan och vatten

MIDDAG Kål soppa med sidfläsk, knäckebröd och vatten

KVÄLLSMÅL Endast vatten..

Mycket mer hinner jag inte med idag.. Jag lägger upp bilder och recept på kålsoppan i kväll..
Ha en najs dag!
tjo ko!!!

puss och kram

MIDDAGS TIPS

Ingredienser till 3-4 portioner

Hamburgarna:
-ca 400 gram färs (nöt el. bland)
salt och svart peppar
-några salladsblad
-1 skivad tomat
-en halv hackad rödlök
-hamburger dressing el. majonäs

Hamburger Bröden
-4 dl vetemjöl (Jag hade 3dl vetemjöl och 1 dl rågsigt)
-25 gram jäst
-25 smör
-vätska = 1dl mjölk och 1 dl vatten
-sesam frö
-1 tsk salt 
-1 tsk socker

Majonäs:
2-3 st äggulor
3,5-4dl olja (mat el. raps)
0,5 msk vit vins vinäger
1 tsk senap
salt och vitpeppar

Börja med bröden:
Smält smöret i en kastrull tillsätt vätskan och värm till 37 grader. Häll över degspadet i en deg bunke, smula ner jästen och lös upp den, i med socker och salt.Häll i mjölet och arbeta snabbt ihop till en deg, knåda degen kladdfri så att den släpper bunken lätt. Låt jäsa under bakduk i 30 min.

Dela degen till 6 delar och forma till runda bullar (jag gjorde 8 st men de blev för små). Häll sesam frö i en skål och doppa bullarna i sesam frö. ställ bullarna på en plåt med bakplåtspapper. Över med bakduken och låt jäsa i 10 min. Ta sedan bort bakduken på med bakplåtspapper och ta en till plåt över och tryck till, på så sätt får du fin form på bröden. Ta sedan bort plåten och papret, på med bakduken igen och låt jäsa 30 min till. Grädda ca 7 min i 250 grader. Låt svalna på galler under en bakduk.

Majonäs ca 4 dl:
Blanda äggulor, salt, vitpeppar, vit vins vinäger och senap i en bunke. Häl sakta i olja under tiden som du vispar ganska kraftigt och vipps så har du majonäs utan en massa tillsattser :) Jag äter ju inte hamburger dressing för det är för mycket tillsattser i det :)

Hamburgarna:
Blanda färsen med 3/4 dl. salt och svart peppar forma till platta hamburgare. Gör dem större än vad du tror för mina blev lite för små :) De krymper mycket när du steker dem. Stek dem ganska hårt i stekjärnet tills de är färdiga, man kan dela en om man är osäker :)

Sedan servera dem med sallad och majonäs eller dressing :) Jag måste säga att bröden smakar verkligen som hamburger bröd ska göra! Jag tänker då inte köpa 8 st hamburgerbröd för 23 kr som de sålde på Ica.. och de va med tillsattser i.. hehe..

Här kommer lite bilder :)


Min hemmagjorda majonäs :)


Mina Hamburgerbröd färdig jästa.. och dags för ugnen..


Hamburgarna fräser för fullt :)


Bara till att mumsa! hehe..

Detta va den bästa måltiden på länge :) så himla gott.. Mmm.. detta får vi nog snart göra om ;)

Ingen träning för mig idag :( Jag hann verkligen inte..soppan hann jag inte heller så jag får börja med den så fort jag är hemkommen från jobbet... Jag har inte ätit min naturella yoghurt ikväll, det behövs inte om man inte tränat.. Imorgon blir det jobb.. så jag skriver väl här TIDIGT imorgon..

nä, nu sängen Zzzzzzzzzzzzzzz..
puss och kram
   

1h och 15 min!

Så länge var jag på promenad idag :) himlans skönt! Solen sken fåglarna kvittrade.. fast jag hade musik i öronen så jag hörde inte så mycket utav fågel kvitter..haha..

Nu har jag precis ätit min lunch och är mätt och belåten :) Det blir en timmes vila nu innan jag kör igång med städningen.. tupplurar diggar jag ;)

Jag kom på att det blir 2st middags tips idag för jag ska laga kålsoppa med sidfläsk ikväll som vi ska ha imorgon till middag.. Jag jobbar  7.30-16.00 imorgon och ska jag börja laga soppa då så blir middagen för sen.. Det tar lite tid att koka soppa + att vilken soppa du än gör så är de alltid godare dagen efter... I alla fall,  jag får se om jag hinner lägga upp soppan som middags tips idag annars gör jag det imorgon efter jobbet..

nä, nu till vilo läge :)
puss och kram

Och tack för ALLA de fina komentarer jag fått den senaste tiden :)
fortsätt gärna med det ;)

ledig idag och STÄDA!

Jag ska fortsätta röja och städa här hemma idag.. Jag hann ju inte allt igår eftersom jag började jobba 12.30.. så jag har redan satt igån en maskin tvätt :) Min grötfrukost har jag ätit som vanligt..Nu ska jag strax in i duschen, sen blir det en lång runda med Nea, över 1h.. Middags tipset kommer i eftermiddag.. Ikväll blir det träning på MA kl. 19.00.. Jag äter middagen innan, vid 17.00.. och så blir det mellanmål efter träningen.

MAT IDAG Onsdag

FRUKOST: gissa...!? hehe..

LUNCH: Klyftpotatis, stekt kyckling filé, kallsås och sallad.

MELLANMÅL: En apelsin + vatten

MIDDAG: Egna Hamburgare med hembakade hamburge bröd och sallad Mmmmmmmmmmmmmm :)

KVÄLLSMÅL/MELLANMÅL: 2,5 dl naturell yoghurt mixas med en halv banan och ca 1 dl jordgubbar, i med lite mussli och MMmmmmmmmm :) + massa vatten!

Jag ska tänka på att dricka mer vatten nu under dagen för det ska man göra innan man tränar och även efteråt och dagen efter.. eftersom man svettas ut så mycket vättska under träningen.. Jag dricker ju självklart under träningen med :)

MOTION
promenad med Nea över 1h..
kanske 30 min promenad med Nea i eftermiddag (måste ändå gå till affären och handla och Stefan har cyklen)
Styrketräning på MA i 1h

Jag återkommer med Middags tipset senare.. och ifall jag kommer på något kul att skriva.. hehe.. :)
Nu en dusch!
Hej hopp hopp!
puss och kram

RSS 2.0