arbetat..

Idag va det jobb mellan 7.00-15.30... Nu sitter vi och myser och eldar för fullt :) Här är 25 grader.. gött! Har gått bra att jobba idag, lite segt att stiga upp bara..

När jag kom till jobbet så va det Stefans syster Mia som jobbat natten och hon va jätte förkyld och hade feber men hon hade inte fått tag i någon vikarie.. stackars Mia.. så ska hon jobba nu inatt med.. Hon sa hon hade fyllat papperskorgen med snyt-papper :( Jaja så är det när man inte få tag i vikarie..

Så nu ikväll ha jag inte gjord så mycket.. Skulle ju haft spa igår men det blev aldrig av.. kunde inte slappna av när jag visste jag skulle jobba i helgen och idag orkar jag inte skrubba fötterna.. men imorgon förmiddag kanske..? meddans man njuter av en kopp kaffe..? hmmm.. låter inte alls dumt :)

Ikväll har vi ätit korv stroganof, mycket gott! Det va väldigt längesen vi hade det :) Vi har det till pasta eftersom Stefan inte tycker om ris..

Imorgon kväll ska Anita komma och spela bingolotto med oss.. Det börjar ju nästan bli tradition nu.. hehe..! :) Tänkte bjuda på kaffe och varma mackor.. MUMS! Vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska ha till lunch imorgon..? Vi får se.`..?

Nu ikväll ska vi titta på Mr Bean.. älskar den mannen alltså!  Såååå rolig att titta på :)

Imorgon är jag då alltså ledig och ska verkligen njuta av min lediga dag TILLSAMMANS med min man :) Han och jag är ju liksom en liten familj.. fastän vi inte har några barn så känns det så.. Jag vet inte om det blir så efter några år att man liksom känner sig samman svettsade, känns härligt! Att ha någon vid sin sida som ma kan berätta allt för! Och jag menar verkligen ALLT! :) Och det skadar ju inte att vi har samma humor :)

jaja.. nog tjatat om oss..
Jag tror verkligen att det finns DEN rätte för ALLA!
så ni singlar där ute GE inte upp! Jag gav nästan upp innan jag träffade Stefan.. men så dök han upp ;)

Nähä.. så ska jag luta mig tillbaka i soffan med min löööv.. hihi..!

Ha det!
kjams kjams

Nu jävlar!

Nu är det städ och fej dag!! Så nu jävlar sätter jag fart :) Och det går undan när jag väl börjat ;) Och jag ska unna mig lite spa ikväll när jag är färdig.. Läste i Mia J:s blogg att hon skulle ha det så jag tror också jag ska unna mig lite sånt.. Tror jag ska ha fot-bad och fila mina naglar och måla dem även göra hårinpackning.. ska bli skönt! Man kan ju lika gärna göra det framför tv:n när man ändå inte gör någonting..

Så nu hinner jag inte skriva mer..

Bye for now..

many hugs!

Stefans öra..

Heeey!

Stefans öra hade läkt mycket bra och han hörde bättre på det. Hålet va inte riktigt läkt så de ska kolla det om några månader igen..

Vi handlade lite i kristianstad.. på willys..
Det blev lite allt möjligt...: kotletter, ugglarps grillkorvar, småländska isterband, frysta kycklingben, morötter, mellanmjölk, standardmjölk, kaffe, kaffefilter, tandkräm.. tror detta va allt..

Sedan när vi körde från kristianstad så kom Stefan på att han glömde köpa snus.. så vi fick köra inom knislinge och köpa en dosa och så va han godis sugen så han köpte plopp.. hehe..!

När vi kom hem så åt vi gryta.. jag hade fullkorns bulgur till och Stefan hade spaghetti till.. Mycket gott! :)

skönt med fredag imorgon men jag ska ju jobba lör morgon så att det blir till att lägga sig tidigt.. eller innan 23 i alla fall.. Är inte kul att jobba när Stefan är hemma :( men behöver pengarna!

Imorgon får jag städa mer.. har i stort stt bara hunnit damsuga och plocka undan.. Och så lagade jag ju grytan innan vi åkte till Kristianstad.

Har pratat med Stefan om att vi kanske ska åka till Kalmar i början på mars och det blir nog så :) Jag tycker det är lite långt till påsk.. då mamma och pappa ska hit. men jag vill träffa dem innan dess! Och Stefan med! Och vi ska nog beställa tågbiljetter.. boka man dem tidigt så blir det inte så dyrt..

Just nu tittar vi på antik rundan och eldar för fullt :) Tycker om när gamla gubbar och kärringar tror de har något jätte värdefullt och så är de inte värt ett skit! hehe! Alltså om de redan är rika snobbar :) Är det någon som har ont om pengar så är det ju såklart kul för dem! :)

Nähä.. nu har jag inget mer spännande att skriva..

Ha det!
kjams kjams

sätta fart..

Usch ja i dag måste jag sättafart med allt.. Här ser ut som ett bombnedslag! Ska tvätta, damsuga, torka golv, skura toaletterna, diska och laga mat.. hinner säkert inte göra allt detta men ska försöka ;)

Känns som om det varit mycket just nu.. fastän jag inte har jobb.. men sen har jag varken haft lust eller ork till någonting.. tycker bara jag är trött konstant.. vet inte om det är bara för att man vill härifrån..? Det händer inte så mycket om dagarna.. allting ser precis likadant ut varje dag.. *pust* jaja..

Idag ska jag då följa med till sjukhuset med Stefan och kolla örat, hoppas det går bra.. Kanske vi ska handla lite mat också när vi ändå är där..

Igår var vi ju i Hässleholm och hälsade på Pelle, han blev glad när vi kom, sken som en sol :) Usch ja, det måste var drygt att ligga på sjukhus.. Tyckte det va jobbigt att gå därifrån.. men men..

I alla fall vi passade på att handla lite mat i hässleholm när vi var där men vi skulle behöva ha några fler middagar hemma.. men jag vill inte ha för mycket hemma heller för det blir aldrig uppätet..

Igår handlade vi: tomater, gurka, clementiner, bananer, lök, paprika, storpack blandfärs, lax, hårinpackning till mig då, mjölk, fil, grädde och tv:tidningen.. Idag skulle jag vilja hitta högrev billigt så att jag kan göra kalops.. Jag ska även köpa hem lite smal korv och bröd.. alltid bra att ha hemma ifall man blir hungrig, det går snabbt :) Och jag köper bara de korvar som har mest procenthalt kött.. och köper de korvbröd som har minst ingredienser :) jag är ju lite speciell ;) men men.. sen skulle vi behöva ha hem lite mer pasta och ris.. kanske lite kyckling också.. ev. kyckling file´som jag kan ha hemma under lunchen ibland.. Stefan är inte så förtjust i kycklingfilé..

jaja nog om mat :)

Har funderingar på att kanske åka till Kalmar i början på mars.. då har vi lite mer pengar så jag tänkte vi kunde kanske hitta lite vår kläder då. Och så är det ju alltid kul att träffa mamma och pappa :) Nea lämnar vi nog iväg den helgen.. så kan vi sova hos mamma och pappa.  men vi får se det är inget bestämt än, måste prata med Stefan först :)

förresten: GRATTIS PAPPA TILL VIKARIATET!!!! :)

Pappa har fått ett vikariat på 5 månader :) bra! så han kan tjäna lite casch :)

Nähä.. nu får jag väl ta tag i vårt hushåll innan det börjar likna ett rått-bo.. hehe!

ha det!
kjams kjams!

Sjukhus..

Hej hej!

Idag jobbar jag :) 7.00-15.30, det blir skönt nästa mån, inte ALLS lika många räkningar och jag har räknat ut att jag ska få ut cs 4000-5000kr från jobbet och så får jag ca 3000-4000kr från a-kassa.. gött! Då ska vi köpa en fläkt! Vi måste byta den vi har för den har ramlat ner :) Jag har förresten tre-dagars jobb nästa vecka oxå! *skönt* Behöver varenda krona!

I alla fall.. Idag blir det ingen träning för min del, jag ska följa med Stefan och hans syster Annika till sjukhuset och hälsa på Pelle, Stefans fabror. Han är inte riktigt bra. Så vi ska in dit och hälsa på honom.

OCH imorgon ska jag också in till sjukhuset för då ska jag följa med Stefan när han ska kolla örat. Hoppas det har läkt så att han slipper operara det!

Idag ska vi ha rest mat.. Stefan ska ha pancekes och jag ska ha potatis plättar och knäckebröd.
Ikväll när vi kommit hem ska jag laga gryta och potatis som Stefan med sig till lunch och jag ska äta det hemma till lunch :)

Kan berätta att det va JÄTTE tuft att stiga upp imorse.. Jag har inte jobbat morgon på över 3 veckor, det kändes ;)

Ska försöka sätta mig på cykeln idag medans grytan puttrar behöver verkligen röra på mig.. Och nu när jag slutar ska jag gå en sväng med Nea.

Ha det!
kjams kjams


Pancakes :)

Ska steka pannkakor nu :) Till min man som han ska äta ikväll och som han ska ha med sig imorgon på jobbet.. men jag ska inga ha! Jag ska nog bara ha havregrynsgröt och en clementin ikväll.. och jag ska nog äta lite senare.. typ vid sex.. Jag åt min lunch vid 13.00 så jag är inte hungrig än.. men Stefan måste ju äta nu annars får han ju halsbränna..

Nu har han i alla fall fått mer medicin men han ska in och göra en kontrast röntgen.. (Han får dricka en vätska och sen röntgar de honom så kan de se hur vätskan passerar magen..) Och detta har han också gjort en gång innan.. Och då sa de att det va något fel men de gjorde aldrig någonting åt det..? jaja..? Hoppas det går bra denna gången..

OCH på torsdag ska jag följa med Stefan till sjukhuset i Kristianstad för då ska han kolla örat igen.. Han hade ju fått ett hål på trumhinnan så nu ska han in och titta om det har läkt.. annars blir det att operera..

Jag gjorde aldrig mina ärenden igår så jag har gjort det idag istället.. Handlat en parfym till min moster i födelsedags present, Handlat make-up remover för fast mascara, fört över en del av mina pebgar till Stefans konto så att vi kan betala den sista räkningen, handlat, och varit inne på apoteket.. Det va nog allt..

Nähä.. nu måste jag passa mina pancakes så att de inte bränns vid :)

Ha det!
Kjams kjams!

Trött som faán..

Hej hej..
Vaknade i morse när Stefan skulle till jobbet, somnade om och sov, sov och sov.. Vaknade inte förrän 9.30! Jag som brukar vara så morgon pigg.. men jag tror jag va så trött eftyersom jag sov så dåligt igår natt.

Idag på listan:

Äta frukost

Slänga in en maskin tvätt

Diska

Laga mat till Stefan och lunchlåda till honom

damsuga (om jag hinner)

14.00 Gå 45 min med Nea (hunden)

15.30 Cykla in till byn och göra lite ärenden..

16.30 - 21.00 Jobba på kastanjen

efter 21.00: ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... och pussa på Stefan ;)

Imorgon är jag ledig och då blir det ännu mer städning..

Ha det gott alla!
kjams kjams..

Dålig inatt :(

Hej hej..
Sov mycket dåligt inatt och vaknade vid 5.00 imorse och hade jätte ont i magen :( Fick upp på toa ett par gånger.. Jag va lös i magen.. USCH! Inget kul alls.. men nu är det bättre.. Jag åt lite jordnötter igår och jag tror att dem inte va så bra..

men men.. Nu är jag bra och jag ska spela innebandy idag..

Annars igår tittade vi på filmen:  Schindlers list.. En mycket bra men  hemsk film.. Kan egentligen inte fatta att det har hänt..? Att man kan vara så grym mot människor.. Usch ja!

Jag har lyckats få i mig lite frukost men det blev sent idag.. eftersom jag somnade om sen vid åtta tiden och sov till tio.. Så det blir ingen lunch idag. Vi äter resterna från igår när jag kommer hem från innebandyn.

Stefan har fått slänga in ved själv idag. men jag har eldat och hängt upp tvätt ;)

Nea satt i mitt knä igår kväll.. här kommer en kul bild på det:


Sött va..? :) lilla bebisen.. hihi!

Ha det!
Nu ska jag vila lite.. e ganska trött som ni förstår..

kjams kjams!

Ved & innebandy :)

Hej hej!
Nu är jag hemkommen från jobbet :) Anita varit här innan idag.. Vi åt fläskfile i gräddsås med potatis.. MUMS MUMS! Till efterätt blev det äppelkaka och vaniljsås.. GOTT GOTT!

Imorgon ska jag röja lite här hemma.. diska och städa.. sedan måste vi lassa in ved i ved-boden för Stefan har köpt mer ved idag eftersom vår ved var slut.. Vi eldar i kamin i vårt hus och sen har vi en luft värmepump också.. Så vi har och göra imorgon.. men under förmiddagen ska jag ta det lite lungt i alla fall.. Sedan på eftermiddagen ska jag spela innebandy :) Ska bli jätte kul! Det börjar kl 15.00..

Jag SKA försöka hinna med att lägga upp Kalmar bilderna imorgon.. men som ni förstår så har jag fullt upp!

Nähä.. Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa lite med min man :)

Ha det gott alla!

Kjams!

Överaskad :)

Hej.. Har jobbat ikväll.. När man kom hem fick man en kul överaskning, Anita stefans mamma va på besök :) Vi tittade på : På spåret och lite på lets dance.. Vi bestämde att hon skulle komma hit imorgon vid 12 och äta lunch.. Ska bli mysigt :)

Jag jobbar imorgon kväll med, ska bli skönt med lite extra pengar :) Bilderna från Kalmar i helgen kommer.. JAG LOVAR!! men jag hinner inte nu och kanske inte i morgon heller.. eftersom jag jobbar 15.30-20.00..

Har haft en ganska okey fredag fasten jag har jobbat ;) Imorgon blir det mys-morgon med lite pankakor :) Men jag ska nog bara äta en.. Vill ju ner lite till i vikt.. Ska väga mig på Mån..

Mätte midjan härom dan och HELA 9 cm totalt har försunnit :)  Skönt att slippa dem ;)

Vill väga 60 kg och det innebär att jag har 6,5 kg kvar att ta bort.. JAG SKA! JAG VILL! :)

Ha en nice fredag :)

Kjams kjams!

Massa bilder!

Hej hej!

Nu ska jag lägga upp alla bilder som jag inte hunnit lägga upp innan.. från, jul, nyår, fester och fina Kalmar bilder. Så ta en titt ;)


Detta är bilder från Anitas 65 års fest, Vi gjorde en överaskningsfest.. Denna snö-gubbe fick hon av Magnus (Stefans kusin) Så skulle hon öppna paketet som snö-gubben höll i och där tittade det fram en liten snopp :) kul present :) Det låg ett kuvär med pengar i paketet också.


Mia fick en likadan snö-gubbe för hon hade fyllt år och även där va det pengar i ett kuvär.


Roligt va det :)

 
Yvonne och Mia..


Anita och Anita.. Ja, de heter faktiskt lika dant :)


Nea och Gerts 2 hundar: Pigan och Majsan.. Vi passade dem ett tag.. såå söööööta :)


Voff voff! :)


Detta är taget i Sjöaskog den fjärde advent, Jag, Stefan och Anita var där och åt frukost.. så myyyyysigt :)


MUMS :)


Anita tuggar för fullt.. :)


Pelle och Magnus..


Jag..


Majsan Önskar god jul.. hehe..!  :)


Jul i Kalmar hos mamma och pappa och syster såklart :) Tycker om denna bilden jätte mycket!


Dessa stickade strumpor fick jag av Anita.. Älskar dem!


mammas och pappas katt ozzy, hur härlig som helst :)


Mamma jul fin :) Hon fyndade denna jätte fina jeans tjol på erikshjälpen. skit snygg!


Pappa.. ja, vad ska man säga..?  (skäggisen) hehe...!


Min snygga man :)


Syster och hennes pojkvän Henke :)


Pappa som tomte, visst e han lik..? hehe :)


Mera paket :) JAG ÄLSKAR JULAFTON!


Kul bild :)


Syster yster dricker drink: Isbjörnen.. MUMS :)


hö hö skrockar tomte far.. :) hehe!


Jag, glad som vanligt :) På julafton kan man inte va annat ;)


Tummen upp.. :)


Mamma tar upp katt-bajs.. hehe.. BLÄ! :)


Jag tror detta är juldagen :)


Två tummar upp :)


Den fina granen :)


Denna tomten har varit med sedan Emelie och jag va små.. tycker om den mycket!


På väg hem igen.. redan planer om att kanske flytta till Kalmar.. Och nu är det bestämt :)


Fin fina bilder :)


Denna är bäst! Så himla härlig..


Vi köpte våran kamera på Media Markt innan vi körde hem till Osby. En Canon blev det för 2000 kr.  Det va våran julklapp till oss själva.. Är jätte nöjd  med kameran.. 


Vi sov i en inredd källare som fanns fanns i mammas och pappas lägenhets område.. Det kostade endast 150 kr natten.. jätte mysigt :)


Tycker om denna bilden på oss.. Du och jag Stefan..


Mina älsklingar :)


Nea älskar att åka bil :)


Våran julgran.. mys-pys..


Här skulle vi strax åka till Mia och äta och dricka gott..


Hemma hos Mia.. Till förätt fick vi räk mackor MUMS!


Lisa, Oscar, Stina, Adrian Stinas pojkvän och Charlie.


Min man och Paul.. Jag kan ju berätta att de bjöd på älgstek och vildsvin, med potatis och sås av porter och svartvinbär.. Det va supergott!


Är ganska nöjd med detta kortet..


Stina och Adrian..


Här spelar vi ett skitkul sällskapsspel som heter med andra ord.. man va två och två.. och den ena fick ett ord som han el. hon skulle förklara med andra ord och den andre personen skulle då få gissa och så fick man poäng för varje ord man klarade av och det gick på tid.. när tiden runnit ut så va det näste lags tur.. och när det sedan gått runt så byter man så den som gissade ordet sist fick istället försöka förklara ett ord.. verkligen jätteroligt spel :)


Mysigt hemma hos Mia..


Kul bild på Stefan :)  :)


Charlie spelade en bit på gitarren, han är verkligen jätte duktig!


Stefan hade grabb-kväll med Calle och Challe.. Och jag åkte till hässleholm med Sandrah E.. kul kul :)


Stefan spelan skitmusik.. tycker jag.. hihi! :)


Sandrah E mumsar på groggen :)


Magnus va också med på grabb-kvällen för han fick skjutsa mig och Sandrah till hässleholm och hämta oss mitt i natten.. Tack Magnus!!!!! :)


Jag..


Sandrah försöker få igång mobilen..


Jag på Q bar i Hässleholm..


Viii :)


Nyktra som få.....?


Jag dagen efter och Stefan som fortfarande sover.. Hans dagen efter har inte börjat än..


lite sliten kanske..?


Stefan provar sin julklapp.. En juce maskin som han fick från IKEA..


ÄLSKAR denna bilden! Så fin i svart vitt!!!


Detta är också en fin bild..


Våran fina gran :)


Min man..


Våran bebis.. :)


Nyårsafton.. På förmiddagen gjorde jag chesecake som jag skulle ha med mig.. Stefan ville smaka smeten :)


Min chese cake :)


Hemma hos Gert på Nyårsafton.. Alla Stefans syskon var där med respektive och barn..


Gert, Lisa, Majsan (hunden), Oscar, Charlie och min Stefan..


Stefan och lilla Majsan..


me..


GOTT NYTT ÅR!!!


Lägg märke till att en raket till vänster är på väg upp.. :)


SKÅL!!!!


Majsan va lite rädd..


Min nyktra man... hmmm..? eller inte..!


Nea åker tåg.. Här är vi på väg till kääälmää.. :)


Jag i Kalmar inne i stan på en bakgård.. jätte mysig affär..


lilla Mamma :) Här var vi på en resturang i Kalmar och åt pizza.. MUMS!


My love and me ;)


Mina päron.. :)


ozzy i sitt lilla kryp-in.. :)


Stefan lite morgon trött kanske..?


me.. ganska pigg faktiskt.. :)


frukost time! me älskar frukost :)


Fortfarande lite trött kanske.. :)


Denna gröna topp fyndade jag i Kalmar för endast 79 kr!! Denna tröjan är den nya favvo tröjan.. älskar färgen :) billigt är bäst!


Ozzys favvo platts..


Pappa skrapar rutorna och vi andra tittar på.. Denna dag va det -10 grader..


Jag och mina toffsar.. hihi..! :)


Här va vi på slottet och gick.. jätte mysigt med snö och strålande sol :)


sååå fint!






Jag & päronen :)


I like denna bild.. häftig :)


The castle.. nice..!


Här är vi ute på promenad.. så mysigt med snön!


just walking..


Stefan läser något historiskt..


Jag lagar mat :) Inget ovanligt, älskar att stå vid spisen..


Pappa och bebis ozzy :)


På promenad igen..


Solnedgång :)


Bus-Nea älskar snön :)


Glada päron man har :)


Stefan slukar i sig så mycket historia han bara kan ;)


NILE CITY: -Hur många bultar finns det i Ölands bron..?


Svanar i plurret :)


mysig bild..


Stefan i Kristianstad och kollar örat..


Vi åt middag hos Anita en fredag kväll.. Hon bjöd på varmrökt lax.. Micke och Martin va också med..


Stefan latar sig var han än är.. hehe..! :)


Samma fredag blev det fest :) Jag, Sandra och Sandra B drack lite :)


you and me and we have a hell of a party :)


Sandra Björkvald :) hihi!


Alltid lika glad :)


Anita kom en söndag och spelade bingolotto med oss :)



Nu har jag lagt upp bilder under hela dagen.. Nu är det bara Kalmar bilderna från helgen kvar och dem lägger jag upp imorgon.. Nu ska jag snart sova..

Ha det!

Kjam kjam!













jävla sjukvård rent ut sagt..

Vakande 02.00 Stefan hade hlsbränna.. inget ovanligt.. 9 av 10 dagar har han det om nätterna.. Han får aldrig tillräckligt med sömn den stackaren. Det brukar fortsätta en 2-3 timmar ibland somnar han en timme innan han ska upp till jobbet.. Resultatet blir att han kommer hem är skit trött och orkar inte göra någon ting.. Vi äter middagen så fort han har kommit innanför dörren för att han kan inte äta efter klockan sex på kvällen för då får han ännu vätte halsbränna..

Det har hållt på så här i flera år nu.. Han har gjort gastroskopi 2ggr, och han säger att det är det absolut värsta han har varit med om! För er som inte vet vad det är så är det en slang med en kamera man får svälja ner i halsen och dessutom blir man bedövad i munnen så han ligger där på en brits och känner hur salivet bara rinner utan att han kan svälga det.. och när han ska svälja kameran så klöks han flera gngen för att det är så obehagligt.. Alltså de har undersökt honom 2ggr och hittar ingenting.. Han får dubbla sin utskrivna medicin mot halsbränna.. men nu har han gått på den medicinen i snart 2 år så nu har kroppen vant sig vid dom tabletterna så den hjälper ingenting..

OCH..
När han då ringer till vårdcentralen i Osby så säger den tjura kärringen att han ska få mer medicin utskriven eftersom hans medicin är slut. Då säger Stefan men den hjälper ju inte längre jag måste få boka tid med en läkare.. Och det kan väl inte vara så bra för kroppen att gå på den medicinen hela livet.. Då fräser sur kärringen:- JO DÅ!!  Det är det många som gör.. Stefan säger då:- Ja, men den hjälper ju inte längre varför ska jag då ta den..? Det hade hon väl inget riktigt svar på.. Så han fick en tid om fem dagar.. Och han kommer förmodligen ligga och hosta halsbränna dessa fyra nätterna med.. I natt var han till och med tvungen att upp och spy för att han hade så mycket sura uppstötningar..

OKEJ, ATT MAN INTE KAN FÅ TID MED EN LÄKARE SNABBT.. MEN MAN BEHÖVER FAN INTE VARA OTREVLIG FÖR DET!!!

Jag blir så irriterad.. till och med jag som undersköterska vet om arr det inte är bra för kroppen att gå på medicin länge okej om man har en permanent sjukdom men halsbränna ska man kunna göra något åt, men sådanna fall har de väl inte tid med så då är det väl lättare att bara skriva ut medicin till höger och vänster..
USCH! säger jag! Det är ingevidare med sjukvården idag.. Jag kan förstå att de har ont om tid och ätt det inte finns tillräckligt med resurser men otrevliga kärringar kan de väl ändå sätta vid en "död" maskin istället för sjuka människor som ber om hjälp.. BLÄ!

I alla fall idag är det röj och städ dag för mig och ikväll är det träning..
tack och hej leverpastej

Ha det! (förrutom alla surkärringar!)
kram kram


Helgen :)

Ja då va man hemma igen.. längtar redan tillbaka :) Tack mamma och pappa för allt!!! Har haft superkul :)

Jag har faktiskt varit duktig och tränat med pappa och Emelie i Kalmar på natilus.. På lördagen körde jag 30 min på trampmaskinen + hantlar, rygg och mag övningar. I sön körde jag 40 min på trampmaskinen. I Mån körde jag uppvärmning 10 min på trampmaskinen och sedan styrketränade jag med maskinerna de har, sedan 15 min på tramp maskinen och sedan lite hantlar + rygg och mag övningar. Hur kul som helst :) Roligt att slippa gå själv och träna :)

Så i fredags när jag kom började vi med att handla och laga mat, det blev färdig grillade kyckling klubbor, egna klyftpotatisar i ungnen, kallsås med creme fraiché, sallad. MUMS! Sedan åkte jag och mamma in till stan, mamma fyndade en jätte snygg tröja. Jag köpte presenter till Mia N och Lina som skulle ha 24 och 25 års kalas. Och så köpte jag lite cider. 

Under lördagen så va det som sagt va träning på förmiddagen och sedan åkte mamma, pappa och jag till shirafen där vi handlade lite mat och jag fyndade ett par lila leggings för ENDAST 39 kr!!!! Super billigt :) De hade kostat 199 kr från början. Jag hittade dem på sisters. Sedan åkte vi hem och började på maten.. Det blev flygande jacob MUMS MUMS!! :) Sen va det dags för mig att blöta håret och försöka få volym i det.. Det tar lite tid med mitt platta slickade hår.. hehe! :) mamma skjutsade mig till Mia J Och där snackade vi lite och jag förde av några av hennes bilder till ett USB-minne. Jag sminkade mig även hos Mia men blev INTE nöjd.. som vanligt :)

På festen hade vi skitkul!!! Spelade spel och blev allmänt fnittriga eller jag i alla fall ;) kul kul va det! Både Mia N och Lina blev glade för deras presenter :)

Söndagen så va det ju träning igen under förmiddagen.. Sedan gick mamma, jag och pappa på Ikea.. mamma skulle köpa glas hon hittade några jätte söta glas :) så hon köpte 12 st. Efter Ikea va det dags att handla lite och laga mat igen :) Det blev köttgryta på gris kött med bacon, paprika och vitlök, super god! Sedan så ringde Mia eller jag..? lkom inte ihåg vem som ringde.. Jo det va nog Mia för hon undrade om vi skulle ut och gå fram mot eftermiddagen.. så jag ringde henne sen när vi hade gått en sväng på Ikea men Mia J hade då tyvärr fortfarande lite ont i huvudet från festen..hehe! Så vi bestämde att hon skulle komma en sväng hem  till mina föräldrars lägenhet.. Och vi åt äppelkaka med vaniljvisp och vi tittade på gamla Idol klipp.. hur kul som helst!

Denna va bra Mia: "åh, jag blev full på min coca cola, Ja, jag blev såå full på min coca cola"

haha! skitkul :)   

Imåndags så va det träning igen :) Emelie kom ju hem söndag kväll fast INTE klockan ÅTTA!! hehe :)
så hon va ju också med och tränade.. hon fick ju visa mig maskinerna för jag hade ju aldrig tränat på dem :) Sedan va vi även intte på äventyrsbadet och plaskade.. Efter det va det mat igen :) Och det blev lite rester.. jag åt grytan med potatis, den va så god så jag ska nog laga den en gång denna veckan för jag har gris-grytbitar hemma :) Sen gick ju mitt tåg vid 15.00 så vi åkte in ganska tidigt till stan för mamma skulle köpa stickor till emelie, hon håller på att sticka halsdukar men nu skulle hon börja sticka mössor också.. hon ska sticka ett par benvärmare till mig när jag har pengar till garn.. Har ju fortfarande inte fått från a-kassa.. jaja.. I alla fall när jag kommit fram i älmhult så stod Stefan och väntade på mig för tåget blev försenat en 15 min.. typiskt.. Ocj jag va jätte hungrig så jag tog en kebab-sallad och åt.. Stefan köpte med sig en pizza för han va inte lika hungrig.. Sen handlade vi lite på willys i Älmhult (jag hatar att handla när jag är hungrig) Idag ska vi ha lite rester.. som har legat i frysen..

Och nu tänkte jag koka lite pasta till mig och äta en biff som jag haft i frysen.. snabbt och lätt :) Så ska jag nog ha lite tomat skivor till..

Så detta va min helg :)
Jag ska lägga upp bilder snart.. men nu hittar jag inte sladden till kameran :( Jag hoppas att Stefan vet var den är.. annars får jag väl leta mer ikväll..

Förresten igår kväll när vi hade kommit hem så tittade vi på någon gammal  svensk film som heter: gröna gubbar från yr. Jätte töntig men kul film :)
 
Ha det gott!
kjams kjams

( jag funderar på att sitta på motionscykeln ikväll, det är ju nästan samma träning som tramp maskinen och det är ju gratis..hmmm...?)

Pengar.. kalmar nästa!

Är så jävla pank just nu.. BLÄ! Vill ha jobb och pengar..

Jag får ju från a-kassa men så hade jag missat att kryssa någon dag i  dem breven man skickar så jag hade fått tillbaka det.. Nu har jag fyllt i det rätt och skickat in det igen men ännu INGA pengar! 

Får jag inga pengar så har jag inte råd att åka till Kalmar denna helgen.. Det som hade vari så kul.. 

Vi har verkligen bestämt att vi ska flytta till Kalmar, det ä större chans för mig att få jobb där och vi vill bägge till en stad och vi trivs jätte bra i Kalmar.. Jag saknar att gå och strosa i stan utan att behöva stressa.. Och jag älskar att fynda kläder ;) Mitt nästa fynd ska vara ett par svarta jeans, det har man alltid nytta av men jag har inte hittat några än till vettigt pris.

Jag tycker det ska bli såååå skönt att slippa ha hus också, vi är inga hus-människor, vi tycker inte om att fixa och greja med hus och tomt och då ska man inte ha det heller. Vi ska nog köpa en lägenhet i Kalmar. 3-eller 4.. Man vet ju aldrig när det blir dags för att skaffa barn om jag får jobb;) Och då blir en 3:a lite för litet. Och det skiljer inte så mycket i priserna på en trea eller fyra.. Jag längtar så efter att få komma här ifrån nu.. Jag och Mia J kan ju träffas var och varannan dag ;) Vi kan simma, träna och gå tillsammans :) kul ska det bli!!
Och så har vi sagt att vi kommer till att åka ofta till Osby, beställer man tåg biljetter i god tid så kan man få dem jätte billigt! Här är ju kalas var oich varannan mån, men vi kommer var så säker :) Vi kommer ju defenitift bjuda hem folk också, oftast så finns det låne lägenheter man kan hyra för några nätter om vi inte får platts i lägenheten. men vi tror nog att en 4 är bäst eller en stor trea. jaja.. nog om Kalmar :)

Annars jag jag haft lite tvätt och städ dille nu några dar men här är skitigt nu med :( BLÄ! Tänkte ta rum för rum nu när julen ska ner och verkliugen damma och skura allt.. Jag ska börja med köket idag det tar längst tid..
 
Nu under förmiddagen gick jag en sväng med Nea, vi var och hämtade min cykel som jag lämnade där vi var på fest i fredags, och sen gick vi och handlade och sen gick vi hem, Det såg nog rätt roligt ut med mig, Nea, cykeln och Ica påsar på cykeln :)

Ikväll ska jag jobba och även imorgon kväll sen har jag även fått nästa helg fre kväll och lör kväll.. Ni kanske tycker det låter tråkigt men jag HATAR att jobba mornar så jag fick själv välja en tur om jag ville ha morgon eller kväll.. jag tycker det är skönt att kunna stiga upp när jag vill och inte stressa iväg tidigt på mornarna.. man är ju så trött på kvällarna då med.. 

Annars är det väl inget nytt som hänt.. Får jag pengar så åker jag till Kalmar annars får jag väl stanna hemma..

Ha det! Jag vet att jag skulle lagt upp bilder men nu har Stefan tagit med sig minnes kortet från kameran till jobbet för han skulle ha en bild som bakrund på sin skärm... så just nu Kan jag INTE lägga upp dem.. typiskt!

jaja ha det gott alla!

Kjams kjams!
 

Fest :)

Hej hej..

I fredags var vi hos Stefans mamma och åt middag och tittade på: På spåret.. Det blev även lite kaffe och choklad MUMS! :) Vi kom väl hem sådär vid 21.00.. Skulle precis slänga mig i soffan och glo på tv.. Då ringde Sandra och undrade om jag ville hänga med ut.. Och jag dissar ju inga fester som alla vet ;) Så jag sminkade mig lite och gjorde mig party fin och kände mig på G :) Skit kul hade vi!! Det kommer massa bilder imorgon jag ska lägga upp från Kalmar mini semestern och lite party bilder..

Igår va det en riktig slappe dag.. det enda jag gjorde va diskade och fixade mat.. Och jag och Stefan mös i soffan hela dagen.. Jag sov även ett par timmar på eftermiddagen.. Det dumma va ju att sen kunde jag inte somna på kvällen.. jag somnade väl vid ett någongång så det blev sov morgon idag :) Åt frukost när det va lunch.. Och alla som känner mig vet att jag annars är morgon människa, kan stiga upp vid sju en helg om jag vaknar.. :)

Och  idag är det städning på schemat, jag har en liten paus nu :) Imorgon tror jag att julen åker ner.. orkar inte ha det framme längre.. Sen ikväll kommer Stefans mamma Anita, vi ska spela bingolotto och dricka kaffe, NICE!

Så jag måste bli färdig med städningen innan hon kommer annars svimmar hon om hon får se hur här ser ut nu ;)

Ha det gott alla!

Jag lovar jag lägger upp bilder imorgon :)

Kram kram!

Hemma igen :)

Hej hopp nu är jag här igen :)

Jag vet jag har varit dålig på att skriva men jag har inte ruktigt kännt för det..

Tiden i Kalmar var helt underbar i alla fall! Skönt att vara i en stad! Fyndade ju lite kläder med :) Det är ju aldrig fel ;)
Kom hem i Tisdags kväll.. Då vi bara lassade in packningen och sen slöade framför tv:n, Vi var ganska trötta bägge två. Igår hade jag en slö dag, bara precis diskade och fixade mat. Sedan va vi en sväng och hälsade på Stefas pappa. Sen va det dags för sängen igen och har sovit som en stock inatt.

Imorse va det dags för gynekologisk undersökning *jippi* INTE! Usch! Tycker det är lite obehagligt men det gör nog de flesta.. Det va ett vanligt cell-prov jag tog.

Sedan idag satte jag fart att elda eftersom det va SVIN kallt här! 15 grader när jag steg upp.. hu ana mej.. kallt kallt! Satt med mössan på och åt frukost :(

men nu har jag eldat så här är väl en 21 grader i alla fall..

Jag har burit in jätte mycket ved och staplat det längs ena väggen så jag ska slippa hämta på ett tag.. massor med stickor har jag också hämtat.. Usch ja.. saknar att bo i lägenhet då man slipper alla sådanna bekymmer.. hmm..?

I eftermiddag ska jag tvätta, städa och diska.. tänkte jag skulle äta lite nu efter detta inlägget.. det blir nog bara fil, mussli, och en banan för vi ska äta hemmagjord pizza ikväll så det räcker gott och väl med en lätt lunch idag.. Vill ju inte gå upp mina kilon ;) Jag tror att jag inte har gått upp någonting.. har glömt att väga mig men jag har ju inte märkt något på kläderna i alla fall.. men imorgon skriver jag min vikt rapport.. måste ta tag i de sista kilona nu.. 7-8 kg till vill jag gå ner.. men det får tar den tid det tar.. men det är slut fikat och slut snaskat nu under ett tag, har unnat mig kanske lite väl mycket nu ett tag..

Jag ska gå en sväng med Nea idag med men det blir nog på kvällen.. vill hålla på och grejja här inne meddans det är ljust..

Imorgon är det fredag igen och är ledig även denna helgen.. Stefan och jag har ingenting planerat men jag hoppas på att det blir rensning i huset.. ska i alla fall plocka ner alla tomtarna till helgen och alla jul dukar och sånt.. även granen tror jag.. men ljus stakar och stjärnor får väl vara kvar ett tag till..

Nähä.. nu ska jag äta och sedan sätta fart.. lägger kanske upp lite kort från Kalmar i kväll..

ha det!
kjams kjams

Mini semester

Hej hej..

Längesen jag skrev hät, har verkligen inte haft tid..

Julen var jätte härlig.. Vi va hos mamma och pappa och hade det mysigt..

Nyår var också bra, vi var hos Stefans pappa, alla syskonen va med med respektive.. Det va mysigt.. Jag jobbade kl 7.00 dagen efter så jag åkte hem vid halv ett när alla raketer va avfyrade :)

Kan ju berätta att vi blev livrädda då en utav raketerna välte och smällde mot oss, men ingen kom till skada som tur var! Vilken kraft det är i raketer! USCH! livsfarligt egentligen..
 
Under nyårsdagen beslutade vi oss för att åka till Kalmar så nu sitter vi hät i mammas och pappas lägenhet.. NICE!! :) Vi ska stanna ända till tis.. gött :)

Mia J om du läser detta så ska jag ringa dig! Tänkte vi hinner kanske cs mån elller tis?? Jag slår dig en pling.. *kram*

Jag har fyndat lite på rean i Kalmar, ett par snygga lila pumps, en grön kofta, en brun polo klänning, en mörk grå polo tröja, svarta over-knee.. det var nog allt..

så det vi har gjort är varit på stan i Kalmar och gått på köpstaden på Öland.. och vi har ätit ute ena kvällen, NICE :)
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. men någon utav dagarna ska vi bada i simhallen..

ikväll blir det mys framför tv:n.. Vi har även gått en runda i snön i dag med Nea ute på wärsnes..

Hopp.. ha det gott!
kjams kjams!

Jätte mysigt att vara i Kalmar :)

RSS 2.0