Shopping!

Hej!

Har inte varit inne på ett tag som ni kanske märkt.. Jag blev dålig i veckan, förkylning och problem med bihålorna så jag har spenderat den mesta tiden i soffan..

Pelle har klarat sig i alla fall.

Härom dagen va jag och shoppade lite, lönen har ju kommit.. haha!

Det va så skönt för jag lämnade Pelle på dagis igår innan 11 eftersom jag skulle jobba kvällen och då gick jag själv och strosade på Giraffen i Kalmar utan barn :) Ibland är det riktigt skönt med egentid :) Jag njöt!

Det blev det här =
- en ny maskara från isadora, 119 kr
- 2 st ögonskuggor, isadora, ljus lila och mörk lila, 99 kr
- nya trosor, ca 100 kr
- en ny bh från change på giraffen i Kalmar, 300 kr Jag va tvungen att köpa en ny då mina bh:ar är alldeles för trånga runt om och för små i kuporna sen köpte jag så att den är lite förstor i kuporna så jag kan växa lite till ;) sedan har jag en vanlig sloggi hemma som passar också så jag får klara mig på de två ;)

- en ny tvätt påse från change, 50 kr

Ja det va det hela så nu är mina "kladd pengar" slut :) Vi har lite pengar varje månad som vi får lägga på vad vi vill och som ska va bara till oss själva och det är skönt att kunna unna sig lite :) Men för att inte pengarna ska rulla iväg så har vi satt en gräns hur mycket var vi får spendera.. så kloka vi är ;)

Jag har bokat klipp tid oxå om två veckor. Men jag ska ta i nacken och topparna för jag ska spara ut lite hår igen ;) Man kan ju inte se likadan ut hela tiden :)

Jo! Jag vann en klänning på tradera med :) 200 kr med frakt, en mamma klänning då.. Den är puder rosa, jag ska lägga upp en bild när jag fått den, jag ska ha den på min systers bröllop. Jag ångrade mig angående den prickiga blusen.. haha.. Man är knappt velig..

Nu ska jag slappa lite medan Pelle sover :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0